Miután felkeltem egyből reggeliztem,2 májkrémes zsemle,sajttal,tej, azt hittem megelőzöm vele a "de rossz a gyomrom" érzést...tévedtem.
Maccs fejed rendben?
A hoxán irt egy csaj hogy ő és még 2 kismama beadatták az oltást 12 hét alatt(6-7 hetesen talán) és elvetéltek. Hát nem tudom mit gondoljak. Lehet valaki szórakozik ilyen beirásokkal,de én nem tartom viccesnek. Meg persze lehet a 2 dolog egymástól független is.
A 8-9 hét a legveszélyesebb most olvastam én is,mert akkor alakulnak ki a legfontosabb szervek.És ha gikszer van,akkor nem marad meg.
És annyira érzékeny vagyok,folyton bőgni tudnék. Hol örömömben hol félelmemben stb... tiszta bolond lettem.
Tegnap éjjel-nem tudtam aludni
-végigvettem a karácsonyi készülődés ill.karácsony napirendjért,étlapját
de be fogom fogni apát...nem mintha nagy dolgokra készülnék,de azért letörölgetni ő is tud majd míg sütök ...
Szóval,holnaptól kezdve végigtakarítjuk a lakást. Ami nem nagy ügy,porszívózás(ami amúgy is van 2 naponta a cicák miatt)és letörölgetni,tükröket,tv-ket megpucolni.Ma még sütök egy adag mézest.(már unom,de még nincs tele minden ajándék doboz...)Holnap főzök tarhonyás húst. Boltba megyünk. Hétfőn szintén takarítás (1 nap 1 helyiség) délben UH.Aztán maradék tarhonyás hús befalása
vasalás. Kedden 1 helyiség,+ el kell menni Szekszárdra mert vettem egy kinyithatós asztalt a vaterán (sztori: vendégeket hívtam 2 ünnep közöttre. 4 embert-2 felnőtt 2 gyerek.Majd rájöttem hogy az asztal ami itt van-a tulajé-4 személyes. Háhá. Így vettem egy asztalt,kemény 5e ft-ért) Kedden elmegyünk ebédelni a kedvenc helyünkre,(Csillagfény- az Iparos kisvendéglő,ismered?)van még melegétel utalványunk,kihasználom. Szerdán maradék helyiségek,töltött káposzta, püspökkenyér,aprósüti sütés. Vásárolni az ünnepekre. Csütörtök (24) Miki összerakja és kikötözi a fát(műfenyő,kikötözni cicák miatt...) és addig összedobom a franciasalátát és az őzgerincben sütött csirkemellet (nyami,ismeritek?) szintén az Iparos vendéglőben kajálunk,ezt tavaly eldöntöttük mikor még este 9kor se volt kész az ünnepi vacsi
könnyítünk a dolgunkon. 25 anyáékhoz megyünk,viszem a husit,salátát,krumplipürét,ott eszünk. 26 anyósék,du.barátok. 27 jönnek a vendégek, menü: Steve féle rántott hús (
Hal a tortánból loptam, csirkemell széthajtva,egészben kirántva,rá bazsalikomban megpárolt paradicsom karikák,mozarella sajt,sütőben összeolvasztani,isteni) burg.püré és franciasali (nagy kedvenc) meg valami süti..lehet sima pudingtorta.
Nna.Remélem nagy öröm hogy megosztottam veletek