Oh, lyánykák, de aranyosak vagytok, honnan tudtátok??
Mingyá' jól bele is hatódom..... De most nézem, hogy 30 perce már el is múlt
Én is láttam Hanna blogját... vagyis a helyét
Karácsonyi pihi??
Vanda!
Milyen helyesek, nekem is az a kedvenc, ahol Réka alszik, és közben olyan nőcisen fogja a tálca szélét
Tényleg azt már tudom (és látom), hogy Balu lelkes, de mi a helyzet Laurával? Ő hogy fogadta a miniket??
Tillikém!
Nagy kitartást kívánok, meg étvágyat Lencsinek karácsonyra!!
Twist!
Nekem többen is jöttek ezzel a "szülés előtt bedagad a száj" témával, de azt hittem ez valami urbánus legenda
Szóval, te lehetsz rá az élő bizonyíték, hogy van benne valami
Azért nem kell be is bizonyítani, tessék még egyben maradni az idén
Lili!
Szép a nevetek!
Pocakfotó?? Most már rakhatnál igazán, olyan rég rakott fel valaki...
Ez Twistre is vonatkozik!! Így a finisben
Timi!
Csudahelyesek, és milyen picurkák...... esküszöm, már most olyan apróknak látom őket, mintha Zé ezer éve lett volna ekkora
Együtt alszanak amúgy?
Keny!
Holnapi Uh-ra +++++
Angel!
Holnapra drukk!!
Igen rémlik az a body Dión, a az a
"nekem van igazam akkor is" dumával
Vigyél fotókat
Én nem vittem ma, jól be is égetett a kölök. Mondom a dottorénak, hogy jujjdenemtámaszkodik a gyerek rendesen, ő bólogatott persze mindentudó fejjel,
"jólvananyuka, látom aggódós tetszik lenni, lássuk izibe", erre a büdöskölke nyomott egy olyan tankönyvi támaszkodós hasalást, hogy ihaj, egy kézzel felkapott egy csörgőt, a másikkal továbbra is tartotta magát, mondtam, hogy ha lenyom egy fekvőtámaszt is mindjárt, én menten lehidalok...
Kölyköm megint egy 70 dekácskát össze bírt szedni egy hónap alatt 7850 gr, és 68 cm, megkapta a Rota második adagját, meg a Menjugate-ból az elsőt (én azt hittem eddig, hogy ebből csak egy van
)