Új privát üzeneted érkezett!

Navared,

Babe3:ti sem tudtok nekem segíteni?????ötlet?
sting1982

Senki nem tud :cry: :cry:
sting1982

Sting! hat... én fehérvari vagyok, úh. dokit nem tudok ajanlani, de: az afonya (asztalt formaban is) nagyon jó felfazasra, ill. hólyagproblémakra, ezen kívül csipkebogyótea (jó C vitamin forras), meg ezüstkolloid, az 2 nap alatt kimossa az összes bacit!
Hat remélem tudtam vmennyit segíteni!!! Ezüstkolloidot szerintem kaphatsz herbariaba, de én a Flavintól (ez egy magyar cég) rendeltem.
navared
Szfvár

navared:köszi kedves tőled!!!!!!!!!!

Ezüstkolloidot megnézem a neten! :lol:
sting1982

Sting: Én úgy tudom, hogy mindenféle női bajokra jó a cickafark főzet.. inni is lehet, illetve ülőfürdőbe, vagy (ott) gőzölve is hatásos lehet.

De szerintem a legjobb lenne minél előbb orvost keresni. Mivel nincs dokid, de a BMC-be jársz, szerintem egy telefonhívást megérne ha a János kórház szülészetét felhívnád (tel: 458-4500, nőgyógyászati osztály: 4095 mellék).. ez a szám van írva az inszemes zárómra. Elmondod, hogy mi az ábra, talán nem küldik el a BMC-s beteget.. Próbáld meg. Drukkolok, hogy sikerüljön!
Ha pedig nem sikerül, akkor mivel ma munkanap van, elméletileg a körzeti sztk-s nőgyógyászaton is fogadniuk kell.

andi
andrea-1

De szerintem abból se lenne baj, ha magát a BMC-t hívnád fel. Most még tuti ott vannak, munkanap lévén..
andrea-1

Andikám:köszi neked is !cickafark teám van !meg kamilla is!
dokihoz ha nem muszáj nem nagyon főleg idegen dokihoz nem szeretek menni!
sting1982

Navared:ennek az ezüstkolloidnak nincs mellékhatása?
utánna nézdtem elég jónak tünik csak ha éppen nincs bacim nem fog ártani??? :oops: :oops:
sting1982

[quote="vicky79"]
írta:
vicky79 Bár a szeplőtelen fogantatás már meg volt. :D

Jó duma, ezt megjegyzem!! :lol: :wink:
dmimi

Nem akarok okoskodni, de szerntem pedig azt kéne.. Bocsi. De csak jót szeretnék. Nem akarok tolakodó lenni :)
Ha valami baci, v. ilyesmi van, azt a gyógyfüvekkel nem biztos hogy "ki tudod kezelni".
Kérdezz rá a BMC-ben szerintem :)
andrea-1

ok :lol:
sting1982

Sting, az ezüstkolloid nekem tutira bevalt, ill. nemcsak nekem! Volt egy idöszakom, amikor allandóan (évszaktól függetlenül) mindent elkaptam, mar kissé elegem volt és akkor megpróbaltam az ezüstkolloidot és azon a télen abszolút nem voltam beteg... ez tényleg kiüzi a bacikat! Mellékhatasaról nem tudok, legalabbis ebben a töménységben. Régebben parom hallot egy olyan sztorit, h. Angliaban egy pasi bekékült töle, de hosszú évek alatt és nem vette észre, mert nagyon lassú volt a folyamat :lol: nagyon ciki lehet, most olyan mint a hupikék törpikék egyike :wink:
Ez egy atlatszó lötty (föleg víz), amiben szemmel nem latható "ezüstdarabkak" vannak és vízbe kell beletenni és azt iszogatni (amúgy semmi íze). Nekem nagyon jót tett!!!
navared
Szfvár

Ez az "allandóan elkaptam vmi" föleg nathara, torokfahasra vonatkozott nalam, de nyilvan az egész testet "kimossa"...
navared
Szfvár

Szóval ez végül is nem gyógynövény... de lehet, h. tényleg meg kellene mutatnod magad vmi dokifélének, aztan késöbb megelözésre is szedhesz alternatív cuccokat!
Remélem megoldódik!!!
navared
Szfvár

babe: Nem akartalak ezzel ameddőséges dologgal megbántani, de ezt a mondatot szerintem nem nagyon szokták az orvosok kimondani. Csak ha meg van a konkrét oka. Az ismeretlen eredetű meddőségnél pl. sosem fogod ezt a mondatot hallani. De mégis csak orvosi ajánlással mentél a bmc-be, nem? És orvosi segítségre szorulsz te is, mint itt mindannyian. Szerinted mikor válik valaki igazából meddővé? Ha egyáltalán nem sikerül a baba? Csak meg akarlak érteni, nem basogatni.

sting: Szerintem Szűcsöt is megkérdezheted nyugodtan erről a problémáról, vagy hátha ajánl neked a Jánosban egy jó dokit. Az enyém sajnos elég elfoglalt, ezért is nem ajánlottam. Bár én nagyon szeretem, ha mégis bejelentkeznél hozzá, akkor írj privit és elküldöm az asszisztense elérhetőségét. Ő a nyugatinál rendel, de csak magánrendelése van. Erről az ezüst kolloidról én még nem hallottam.

dmimi: Hát már poénkodtunk a párommal, hogy amikor a kislánya készült még csak ott sem volt. Kérdezte, hogy legalább az előjáték és az aktus utáni cigi meg volt-e a dokival. :D Hát nem igazán.
vicky79
Budapest III. kerület

Sting,
sajna Én nem nagyon tok segíteni, de ülj bele jó forró fürdőbe, kamillásba. Az tuti jó lesz.
Gyógyulj meg minél előbb, és még Laptetőd is van. GRATULA!!!!!!
:lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Vicky,
erről inkább ne is vitatkozzunk, jó? Mást gondolok Én és mást Te. Ez így jó.
Én akkor is azt vallom, hogy NEM VAGYOK MEDDŐ. Ugyanis képesnek érzem Magam arra és tudom, hogy tudok is majd gyereket szülni.
Ezt így most lezártam.
Ha valaki szemészetre megy, az már vak?
Bocsi a morbid hasonlatért, de Én így gondolom.

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Kösz csajok!!!!!!!!!!!
sting1982

[quote="sting1982"]S írta:sting1982enki nem tud :cry: :cry:

Tőzegáfonya kapszula, ha természetes dolgot szeretnél, de neki idő kell!

Ha valami irtó hatásosat szeretnél:
Monural antibiotikum!
http://www.pirulapatika.hu/210020973/be ... granulatum
A petevezető műtétem után fertőzést kaptam a katétertől... nem tudtam kikecmeregni belőle. Már sírtam a pisilésnél és véres is volt :cry: Ebből a monuralból 1x lefekvés előtt űres hólyagra kell meginni és Húúúússss! Minden gond megszünik!

Kép
avarka

[quote="vicky79"]
írta:
vicky79dmimi: Hát már poénkodtunk a párommal, hogy amikor a kislánya készült még csak ott sem volt. Kérdezte, hogy legalább az előjáték és az aktus utáni cigi meg volt-e a dokival. :D Hát nem igazán.

Hááát igen. Én úgy vagyok vele, hogy a 3 legjobb dolog az életben: ELŐTTE EGY POHÁR PEZSGŐ ÉS UTÁNA EGY CIGI. :wink: :lol:
dmimi

babe: Én tényleg csak kérdeztem. A szemészetre sem csak vakok mennek, de valami segítségre csak szükségük van, nem? Max. kivizsgálásra. Ha már oda mennek. Egyébként én nem úgy gondoltam, hogy te vagy meddő, hanem van hogy a pár együtt nem klappol valahogy és csak egy kis rásegítés kell. Mindegy, tényleg zárjuk le és persze kívánom, hogy igazad legyen, csak én is úgy gondoltam az első inszem után, hogy ez a pici segítség kellett a babához. Aztán nagyon megzakkantott, hogy mégsem sikerült. De látod, a képesség bennem is meg van, pedig a 3. után komolyan elgondolkoztam, hogy lehet hogy sosem leszek anyuka. És ezért lepett meg annyira, hogy a 4. sikerült.

Megyek csajok, egy kicsit vásárolgatnia kell még annak is, akinek feküdnie kéne. :D Elvégre karácsony van, vagy mi a szösz. Persze csak lassan, szépen, ahogy a csillag megy az égen. :D
vicky79
Budapest III. kerület

dmimi: Talán a cirisben. :D Az nem tb alapon megy.
vicky79
Budapest III. kerület

Sting!

Csak most olvastam, hogy mi is van..... :cry:
Biztos jók a homeós meg a gyógynövényes dolgok is, de csak akkor, ha már biztosan tudod, hogy mi a baj. Lehet hogy összeszedtél vmi bacit, vírust, de lehet ebből még vesekő is vagy akármi más.
Szerintem minél előbb menj el dokihoz, az se bej, ha "csak" az SZTK-ba mész. Mondjuk amikor nekem nem jött meg már 45 napja és éreztem egy kis dudort a petefészkemnél, akkor a BMC-be mentem Eszterhez, kiderült hogy ciszta. A lényeg az, hogy egy "mezei" nődoki is diagnosztizálni tudja hogy mi a baj. Sürgősen orvos!! (Szerinem!)
dmimi

[quote="dmimi"] írta:dmimi
[quote="vicky79"]
írta:
vicky79dmimi: Hát már poénkodtunk a párommal, hogy amikor a kislánya készült még csak ott sem volt. Kérdezte, hogy legalább az előjáték és az aktus utáni cigi meg volt-e a dokival. :D Hát nem igazán.

Hááát igen. Én úgy vagyok vele, hogy a 3 legjobb dolog az életben: ELŐTTE EGY POHÁR PEZSGŐ ÉS UTÁNA EGY CIGI. :wink: :lol:

Ezekhez nekem is van egy friss storym :)
Csütörtökön mikor vártunk a záróra a doki szobája előtt benyomtam egy szendót, mert már baromi éhes voltam.. Erre jön az egyik laboros csaj.. rámnéz.. azt mondja, csak nem megéhezett?... Erre én: Dehogynem.. .sex után mindig meg szoktam :) Jót nevetett és ment tovább....
andrea-1

andrea: Ez jó :D
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok csajok!

angi81: köszönöm a long protokol részleteit remélem hamarosan kezdhetem :lol:

Tegnap mérgembe teli faltam magam minden fajta rosszal :? . Mentem IR kontrollra ahol olyan jól meg volt szervezve a dolgozók beosztása , hogy az a 10 ember aki aznap dolgozott egyiknél se volt kulcs :shock: Vártunk 8.45-ig mikor is közölték, hogy már nem veszik le a vért mert nem tudják elküldeni a laborba :evil: . Ott morogtam velük, hogy 120km-ről jöttünk és ezért vettünk ki szabit és annyit nem mondtak, hogy bocs!!! Nagyon pipa lettem.

Kép
sztyopane

Andi: ez baromi jó volt :D :D :D

Hencsikém,Navared: tényleg nem szoktam főzni :oops: nekem ha azt mondják,hogy egy csipetnyi sót rakjak valamibe attól is ki tudok készülni :D :D :D mekkora a csipetnyi :twisted: na mindegy...ez vagyok én :D :D :D

Viszont a Vicky féle receptet már megcsináltam :D :D :D Köszi Vicky curva fincsi :D :D :D

Sting: szerintem is hívd a BMC-t,beszélj Szűcs dokival..tök aranyos az az ember nem hiszem,hogy elküldene a francba,hogy miért zaklatod ilyenekkel...bár a cickafarkfű tea tényleg tuti...és már tudsz venni a gyogyszertárba recept nélkül asszem 3 db-os hüvelykapszulát és a kettő meg fogja hozni a kívánt eredményt...de lehet,hogy antibiotikumot is szedned kéne...ezért gondolom azt hogy,a baba-projekt előtt szerintem jobb ha megnézeted magad egy dokival :!: :!: :!:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Angyalom: Nagy hepibörzdéj!!! :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Köszi Andi!!!A vonalzóm csalt nekem 1 évet lefele :wink: :D :D megpróálom helyrehozni :lol: úgy tünik nem csak a főzés a szerkesztés sem megy :lol: :lol: :lol:

Kép

kiss angyal

andrea: nagyon tetszik emberem is akkorát nevetett rajta :lol: :lol:

Vicky: óvatosan a sétával, vigyázz nagyon Barbusra :D

sting: én a cickafarkfüvet szoktam olyankor inni és ülőfürdőzök de ne forró vízbe mert abba csak tovább szaporodik a baci és sok sok folyadék, hogy kitisztítson :!: :!: :!:

Avarka: apának az eredmény január 24-én jár le , de Mártika mondta, hogy ha kezdeni akarjuk januárba a lombikot akkor csináltassuk meg még most decemberbe, tegnap le is adta apa a cuccost meg vért is vettek tőle mert az is lejárt, kedden kell őket hívnom, hogy baci mentesek vagyunk e :lol: .

Heni: az IR-emel így nem tudom mi van, a körzeti orvosomat már kérdeztem ő nem tud elküldeni , majd hétfőn akarom megkérdezni a belgyógyászt hát ha ő igen, valahogy el kéne jutnom időbe mert ha nagyon gáz akkor nem biztos hogy van értelme kezdeni a lombikot :cry: :shock:

szia angyalka!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sztyopane

Sztyopáné: Ez szívás.... Fú, nem is tudom milyen palávert vertem volna ki, ha ez velem történik... Meg tudom érteni, ha k. ideges lettél... :twisted: :twisted: :twisted:

Vicky receptje nekem is be van tárazva... lehet a két ünnep között megcsinálom, bár akkorra kb. dögrovás van a sok ünnepi zabától.. majd meglátjuk...

A mai vásárlóknak sok sikert, úúúú ez a hétvége már az arany-hétvége, gondolom kismillió ember lesz.
andrea-1

Na megoldottam a koromat :D :D :D

Szia Sztyopáné :D :D :D Milyen vv járt le Sztopának????

Kép

kiss angyal

angyalka: nem tudom :shock: Csak mentünk a recihez és Irénke közölte, hogy a vérvétel is lejárt. A vérvételes papíron csak a HIV virust láttam, de vettek tőle vagy 4-5 ampullával.

Kép
sztyopane

Akkor lehet,hogy Jaroszlavnak is új kell...lesz nagy hiszti az tuti :D ..nem bírja,ha vénáját piszkáják :?

Kép

kiss angyal

sztyopane!
Köszi a választ! Apa ettől ki lesz :cry:
Nagyon nehezen megy nekünk ez a katona vizsgálat! július 28-i a labor... az utolsó katona vizsgálat tuti, hogy agusztus 31 v. szeptember 2? Valahogy így... :?

Próbáltam hívni tegnap is a BMC-t, mert a két ünnep közt kéne visszamennem! Nem sikerült! Január 4-én már megfog jönni és addig el kéne jutnom a Konc tanárúrhoz, mert fogamzásgátló kell az induláshoz!
Van valakinek ötlete, hogy miként kaphatok időpontot a két ünnep közt?

Kép
avarka

angyalka: szerintem azt évente nézik mert embertől tavaly decemberbe vettek vért. Készítsd föl akkor már most. Bódog szülinapot gyermekem keresztanyja!!! Majd hív valaki :lol: Mit kaptál?

Kép
sztyopane

Húúúú! Hóóó!

Nálunk szakad a hó és -5 fok van! :wink:
Kép

Kép
avarka

avarka: nem tudsz beugrani? Vagy légy nagyon kitartó én a 4584579-es számot szoktam hívni és azt elsőre max másodikra felveszik. Vagy küldj be egy ismerőst csak a kórlapszámodat vigye.

Kép
sztyopane

Érden lakom! Ha csak odamegyek szerdán délelőtt, hogy mindenféleképpen kell gyogyó, akkor szóba állnak velem?
Esetleg megy valaki hétfőn vagy kedden? Kér nekem időpontot?

Kép
avarka

Köszi még egyszer a válaszokat!

mivel ma szombat van iszogatom ezt a szaros cickafark teát keserű mint a bűn...
hétfőn meg telózók Bmc-be mert tényleg jobb ha lát egy doki igy hogy jan akarjuk folytatni az inszemet!
remélem Szücs doki nem küld el a csába...
ha felhívom a recepciót akkor tudnak hozzá kapcsolni ugye? :oops: :oops: :oops: :oops:
sting1982

avarka:köszi szépen!!!!!!!!!!!!!
kedves vagy nagyon te is! :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sztyopáné:megvagy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
sting1982

Sting: szerintem tudnak kapcsolni...

Sztyopáné: még mindig nem érkezett meg a vásárlásból az ember :evil: olyan mint egy csaj,üzletházakban érzi a legjobban magát :?
Akkor neki nem fognak vért venni,mert szerintem nekünk áprilisban vettek 8)

Kép

kiss angyal

Avarka: szerintem kihajintani nem fognak...de,azért kitartóan csörgesd őket,mert tudod,hogy mennyi ember szokott a reci előtt várakozni, és aki személyesen ott van azoké az elsőbbség...nekem még nem volt olyan,hogy nem tudtam őket elérni :)

Kép

kiss angyal

Szasztok,

Babe, a meddőségi vitáról csak annyit, hogy attól függ mit értünk a meddő szó alatt. Lehet azt is érteni alatta, hogy valaki képtelen teherbe esni, illetve teherbe ejteni valakit, de lehet azt is, hogy nehézségei vannak, és csak segítséggel megy. De ez nem betegség, tehát tényleg nincs miért szégyellni.

Sting, gyógyulj meg minél hamarabb, és tényleg jó, ha megmutatod dokinak.

Sztyopáné, sajnálom, hogy nem jártál sikerrel a vizsgálaton. Bosszantó lehet, megértelek. Sok türelem kell ezekhez a dolgokhoz, a rákszűrést én a harmadik orvosnál tudtam elintézni. :evil: De megértem, hogy kiakadtál.

Andi jó fej vagy, én is jót mulattam. :lol:

Megyek csinálok egy kis zöldséges csirkét férjuramnak. Lesz benne zeller is, remélem utána majd csak úgy termelődnek a katonák...

Brutál hóesés van itt is, alig tudtam hazajönni a vásárlásból. Mindenki óvatosan, ha mentek valahova.
vayacon

Babe kontra Vicky:mind a kettőtök véleménye igaz :!: Vicky sem meddő,hiszen ott hancúrozik Barbara a pocakjában :D Én sem érzem magam meddőnek mert meddőségi centrumba járok...viszont a Babe féle klubban nem fogok részt venni,attól függetlenül,hogy nem kell szégyellni,hogy az emberlánya igénybe vesz segítséget,de az IWIW-en olyan emberek is az ismerőseim akik tényleg csak az ismerőseim nem a barátaim...nem szégyellem,de nem minden embernek szeretném ezt az orrára kötni,hiszen nagyon sok embernek az empatikus képességével komoly problémák vannak...nekem pl a 400 ismerős ami az iwiw-en látható,nem mind olyan ember akinek ezt elmondanám...és tényleg nem azért mert ezt szégyellni kell,de ez az ember magánügye ami nem egy olyan fórumra való mint az iwiw...Nekem ez a véleményem :roll:

Kép

kiss angyal

Angyalom:sok sok boldog születésnapot kívánok és puszikálom a pofid! :lol: :lol: :lol:
sting1982

Köszi Sting :D :D :D

Kép

kiss angyal

A klubos témához én annyit fűznék hozzá, hogy ugyanúgy gondolom mint Angyalka, annyi plusz megjegyzéssel, hogy én pl. egyáltalán nem vagyok elragadtatva attól, hogy nekünk a BMC-be kell járni azért, hogy babánk lehessen, én bosszantónak tartom, hogy nekünk miért?? (és ilyenkor pl. az etnikum jut eszembe..)... Ebben a BMC-be járásban amit viszont kifejezetten pozitívumként tudok megemlíteni, az az, hogy megismerhettelek Benneteket Lányok! :)
A közvetlen környezetem, munkahelyem, barátaink tudják hogy mi az ábra, de az iwiw-en távolabbi ismerősök is vannak, akiknek tényleg nem kötném az orrára....
andrea-1

sziasztok!

Vissza igazoltam mindenkit! Most már nem menekültök előlem a BMC-be se :lol: :twisted:

Klubb: teljesen igazat adok angyalkának meg Andreának (druszámnak)

Csajok ide is küldjetek egy kis havat nálunk már nem esik :!: :!: :!:

angyalka: urad haza talált e már? Enyém még most is a Boldog szülinapot énekli :lol: :lol: :lol:

Kép
sztyopane

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?