Új privát üzeneted érkezett!

Andi,
gratula a tetőhöz. Semmi gond, Én már tegnap "beszedtem" egyet. Remélem szerencsét hoz.
Nincs rá írva.
Ez tuti.
Nem kell visszamenni, csak, ha + a tesztem. És remélem, hogy vissza kell mennem. :?

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Azért ez elég furcsa, mert eddig mindenhol azt lehetett hallani, hogy ha meg is jön, akkor is kell menni, vinni a pisit, mert azzal zárják le "hivatalosan" az előző inszemes próbálkozást...
Nekem hogy teszteljek, ezt egyedül csak a termináltkor mondták.. de értelemszerűen akkor záró sem volt...
Érdekes....
andrea-1

Egy csöppet Én is furcsálltam, és vártam, hogy azért csak visszahívnak. De nem így lett, bizti nem akarnak már annyi emberrel foglalkozni 23.-án. :(

Jaj, Csajok!
Egy ötlet: ezt a Topicot nem tudnánk úgy lezárni, hogy csak az tekinthessen bele, aki erre jogosult? És az írhasson bele.
Ez csak egy ötlet, hogy olyan, akire esetleg nem tartozink a problémánk és csak.....................
Na mindegy! Szóval nem lenne ez megoldható? Egy csomó helyen van így. Mit szólnátok hozzá?
Persze ezt nem azért írom, hogy csak Mi legyünk itt. De hát értitek, nem?

Kép

Kép

babe3

babe: A zárt fórummal az a baj, hogy egy idő után nem tudnak jönni az új tagok, meg azok sem látják az infókat, akik csak elolvassák, hogy mire számítsanak. Annak idején mi is így jöttünk.
vicky79
Budapest III. kerület

De pl. az iwiwen lehet klubot csinálni, a régieknek is van. És azt le tudod védeni, mert csak meghívóval fogadsz benne tagokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Szerintem nem kéne lezárni, én pl. sose jöttem volna ide, ha ez zárt lett volna... :shock:

andi
andrea-1

OK, zárt fórum elvetve.
Szerintem vannak itt Olyanok, akik értik, hogy miért vetettem ezt fel.
:)

Kép

Kép

babe3

babe3:köszi a biztatást :lol: :lol: :lol:
csak ha már sajnos sokadik alkalomra sem nincs manóka akkor le tudok csúszni nagyon a béka segge alá!
te most hol tartasz?
sting1982

azért jó hogy privát üzit lehet küldeni tényleg nem túl jó ha zárt fórum lenne....
szerintem...
sting1982

Sting,
Én szerdán tesztelek. Dec. 8-án volt az első inszemem.
Remélem + lesz. Nagyon bízom benne. :lol:
Lehet ez lesz a vesztem.
De akkor a 2010. lesz az Én évem is, mint itt olyan Sokaknak.
Nem elkeseredni, fel a fejjel, ki a mellel és csak előre nézni, pozitív és szép gondolatok.
Ez a tuti siker titka. Állítólag :lol:

Kép

Kép

babe3

Stingecském!

Nehogymá' ne bízzál. Vickynek is a 4. inszem volt a befutó.
Örülök, hogy helyrejött a kapcsolatotok annyira, hogy folytatni tudjátok. Nagyon drukkolok neked ( is ), és csak +++++++ an édesem!!!!!!

Babe!
Szerintem sem jó, "lezárni" a fórumot, de ez az Iwiw es klub jól hangzik, csak én nem értek az iwiw hez annyira, hogy létrehozzam :(
Ja amúgy megjelöltelek, és Andi téged is!!!
Bár az arcmemóriám egy nagy kalap car :(
Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Andrea, most aztan jól be vagy jelölve :lol:
Na aztan te sem nézel ki 37-nek...(ha jól lattam) anyam, itt mindenki milyen fiatalos! :wink:

Muzsi??? Mi van veled?

Anginak holnap punkció? Vagy vmit elnéztem?
navared
Szfvár

Heni!
Ha már megtaláltad iwiw-en babe-t, akkor jelölj be engem is! Én vagyok az egyetlen Mimi az ismerősei között!!:)

Nem is tudom, hol olvastam, hogy volt hsz-od a fagyis beültivel kapcsolatban. Szóval oszd meg velem légyszives, hogy hogyan is megy ez a BMC-ben, plííííz.
dmimi

Heni, lehet, h. Larianyu kislanya Lara, pl.? :lol: :wink:
Hat nem tudom, akkor most mi is van Angival...?
Engem is tessék bejelölni! 8)

Vicky, csirkemell torta receptje rendel!!!
Köszi :)

Sting, ezt meg sem hallottuk, tessék szíves pozitív lenni!
Latod Vickynek is a 4. sikerült, amikor mar belecart mindenbe! Ugye jól emlékszem...(marmint, h. nem hitt benne annyira)?
navared
Szfvár

Heni, lehet, h. Larianyu kislanya Lara, pl.? :lol: :wink:
Hat nem tudom, akkor most mi is van Angival...?
Engem is tessék bejelölni! 8)

Vicky, csirkemell torta receptje rendel!!!
Köszi :)

Sting, ezt meg sem hallottuk, tessék szíves pozitív lenni!
Latod Vickynek is a 4. sikerült, amikor mar belecart mindenbe! Ugye jól emlékszem...(marmint, h. nem hitt benne annyira)?
navared
Szfvár

Sziasztok!

Babe, szerintem én is értem, hogy miért vetetted fel a zárt fórum témát :wink:

Már itt sem vagyok! A jószándék vezérelt......

Heni!
A kislányom neve Laura.

Minden jót kívánok mindenkinek!

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu

Babe,
babaneten nem lehet zárt fórumot csinálni, persze vannak erre más helyek, mint pl anyatanya.
De májne vélemény ez a fórum kell hogy legyen és mindenki elérhesse, mert rengeteg hasznos infó van rajta.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

navared: Igen jól emlékszel és tudok még egy csajról, akinek a 4. inszem sikerült. Még írtam is neki akkor privit, hogy miben bízott a 4. előtt és azt mondta hogy már semmiben, várta a lombikot. :) Hát én is pont így jártam.

Csirkemell torta

Két egész csirkemellet több felé vágod és kiklopfolod. Én be szoktam fűszerezni (só, bors). Utána bepanírozod, úgyhogy liszt, tojás, reszelt sajt. Az őzgerinc formát kibéleled baconnel, hogy még maradjon a végén, amennyivel betakarod az alját. Belerétegezed a husit és minden réteg közé tojásos tejföl (0,5 liter tejfölbe 1 tojást elkeversz) kerül. A végén a bacont visszahajtod rá és megsütöd amíg piros nem lesz. Először kb. 20 percig fóliával szoktam sütni, utána anélkül. Meg kel várni a formában, amíg kihül. És ha rendesen összeállt, akkor tök jól lehet szeletelni. Melegen és hidegen is nagyon finom. Itt is van egy hasonló recept, egyszerűbb, de nem nézhet ki olyan jól.

http://www.mindmegette.hu/csirkemell-oz ... tve.recept
vicky79
Budapest III. kerület

Még egyszer: zárt fórum stornó.
És bocsánat, ha Valakit megbántottam, nem volt szándékomba.
Tudomásul vettem. És különbenn is, aki megsértődött az Magára vessen. :twisted:

Egyébként Én már csináltam az IWIW-en egy klubbot:
Budai Meddőségi Centrumba járunk címmel.
Gyertek oda, akinek van kedve. Még Senki nem jött sajna.
Várok szeretettel Mindenkit. :lol:

Kép

Kép

babe3

Egynlőre még nyitott.
:lol:

Kép

Kép

babe3

babe: Lehet hogy túl konkrét a klubod neve. Nem mindenki szeretné, ha tudnák róla hogy meddő. A mi klubbunk nevéből nem derül ki az összetartásunk oka. :) Megírom priviben a nevét. Ott a régebbiek közül is megtalálhattok egy pár arcot.
vicky79
Budapest III. kerület

Lujzici!
Coli bacink volt :? .. több, mint kellett volna! Azért, ha netán bekérnének még egy adag anyagot vizsgálatra, előtte szedetném apával megint a sumetrolimot, hogy nehogy gáz legyen!
Egyébként meddig is jó egy ilyen negatív katona vizsgálati lelet?

Kép
avarka

Kösz csajok a BÍZTATÁST! :lol: :lol: :lol: :lol:

Henikém:kedves tőled hogy próbálsz te is felrázni!
:lol: :lol: :lol:

te be vagy már nekem jelölve iwiw-en???????????

Babe:akkor nagyon drukkolok hogy erősítsd a statisztikát és elsőre összejöjjön :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

avarka:6hónapig jó!!!!!!!
sting1982

Vicky: lehet,hogy durva a kérdés,de nyers vagy főtt tojás???(értem úgy,hogy beledarabolod a tejfölbe a főtt tojást)...nem vok egy óriási konyhatündér ,de ezt nem tudom kihagyni,meg kell kóstolnom:D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

kiss angyal: Csak beleütöd a nyers tojást, sütéskor ettől fog összeállni. Nagyon finom egyébként.
vicky79
Budapest III. kerület

Kiss angyal: Bár Vickynek szól a kérdés, de szerintem nyers tojás.. többféle kajánál (rakottasoknál pl.) szokták a tejfölt tojással keverni.. összesülve isteni :)
andrea-1

Közben látom Vicky is írta :)
andrea-1

Vicky, köszi! Jól hangzik, bar én öszintén szólva nem erre gondoltam titkoban :wink: csak egyszer ettem egy nagyon finomat, lehet, h. az is hasonlóképp készült, csak nem özgerincben, hanem jénaiban és így nyilvan mas a kinézete... Azért kipróbalom! Köszi :D

Sting, megkaptad a privit, ugyi :?: tudod, nem vagyok eröszakos :lol:
navared
Szfvár

Azt szeretném kérdezni... lehet, h. hülyeség... egy idöben beszéltünk arról, h. a tonhal milyen szuper fehérjeforras, ill. a mnyh vastagsagat is jótékonyan befolyasolja. Namarmost ez csak kizarólag a tonhalra igaz vagy minden halacskara, ill. olajban úszó konzerv uszonyosra?
Most épp paradicsomos makrélat eszem, persze konzervalva, azért jutott eszembe :D
navared
Szfvár

navared: Ezt sajnos nem tudom. Én eddig a tonhalat hallottam csak, de biztos a többi halacskában is több fehérje van.
vicky79
Budapest III. kerület

VICKY!
Ez a recept nagyon jól hangzik!!!:D Nem mondom, hogy még az idén, de biztosan ki fogom próbálni!!! Köszönöm neked!!!

Navared!
Nem vagyok "szakavatott" a témában, de szerintem mindenféle tengeri halacska nagyon jó fehérjeforrás. Az olajos izékről nem tudok nyilatkozni, azokat nem is szeretem.
dmimi

Vicky,Andi: Köszi a felhomályosítást :D :D :D

Navared: szerintem minden halacska jó erre a célra :D :D :D növeszgessed a mhny-t :D :D :D januárban kb mikor fogtok kezdeni :?: :?: :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Köszi sting1982!

Kép
avarka

Sziasztok!

Most értem haza :shock:
A helyzetem a köv.: hétfőn lesz a fagyis beültim, szóval nincs punkció. Heni, szerintem félre olvastál vmit, vagy én nem voltam egyértelmű. Mindegy, most pontosítottam :D Meriolnalt szúrtam egy hétig, 5 tüszőm lett tőle, amik elvileg mára megrepedtek. Szerintetek lehet spontánkodni? Igaz, orvosilag elvileg nincs esélyünk, de hátha arra téved egy kósza sejt :lol: Végül is csak egy kell. :D

Sztyopáné

A long protokollt én Decapeptyllel kezdtem a ciklus 22. napján. Ezt a leszívásig kellett szúrni. Közben kaptam Gonal-F és Luveris szurikat. A stimu kb. 2 hét volt, aztán 2 Ovitrell tüszőrepi zárta, majd leszívás és beülti. Volt még vmi hüvelykrém egyszeri alkalommal, asszem a leszívás előtt. Vannak más szurik is, de ha jól tudom, a Deca mindenkinek kell.

Ja, amúgy most 2 Decat kaptam tüszőrepinek. ezt azért furcsállottam, mert a longnál azért kapod, hogy nehogy idő előtt megrepedjenek.

Én egyébként még nem készültem Karácsonyra, csak a fát vettük meg. Irigykedem azokra, akik már előrébb járnak.ű

Vki kérdezte a szőrtelenítést. Én csak a beavatkozásokra voltam alaposabb. Nem szedtem le fönt,(csak pici van) csak alul. Bár sok nincs, mert a gyantázástól nem nő. Mondjuk nem bánom. :lol:

Csajok!

Légyszi nekem is küldjetek neveket priviben, hogy jelölni tudjak iwiwen. Még rímel is :lol: Én is küldöm az enyémet, ha nem bánjátok.

Most megyek, de ha tudok még benézek később.

Puszi:)
angi81

Navared,
a tonhalban 21,5 g a fehérje
és az olajos halban még több, 22,5 g. úgyhogy fogyaszd nyugottan!

amiben még ennél is több például:
téliszalámi 25
mogyoró 27
mandula 28
tökmag 34
trappista sajt 28
óvári sajt 30
lencse 26
szója 41

én állandóan mandulát meg mogyorót ettem (eszek), lehet hogy attól volt 14 mm-es 3 nappal leszívás előtt a mnyh-m.

Puszi mindenkinek

Jól vagyok, előre nézek, kari után 28-án megyek dolgozni, kell a rehabilitáció, tök rendes volt a Főnököm, azt mondta úgy legyen ahogy én akarom, ha menni akarok menjek, ha nem akkor maradjak itthon ameddig csak akarok és hozzám alakítjuk majd odabent a dolgokat. :)
Nálunk is volt apának baci, streptococcus és 2 hétre 2x1 Augmentint kapott, beszedte, 1 hét szünet után kellett újra mennie és negatív lett a tenyésztése.

Maccs
vörösmacska

Navared:igen bejelöllek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
te inszemezel?

Angyal:jó kis recept amit Vicky irt de én még aho9gy én szoktam csinálni hogy pár órára foghagymás tejbe áztatom!!!!!!!
nagyon finom... :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

mármint a husikát....
azt nem irtam.. :oops: :oops:
sting1982

Navared:megvagy!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:
sting1982

Angi, nekem is long volt és fura ez a Deca-s dolog... én sem értem, dehat ezek szerint ez vmi Jolly Joker :wink: jó mindenre mindekor!
Hétföre ezer....nem inkabb millió drukk :D

Sting, okés, lattam :D

Angyalka, Macs, köszi a felvilagosítast, én is így gondoltam... eszem, eszem!
Amúgy nekem csak februarban lehet elöször és nem inszemes, hanem lombikos vagyok... ezt Stingnek üzenem :wink:
navared
Szfvár

Sziasztok!!

Angi
Megvagy!!:)

Olyan frankó napom lesz ma, hogy nagyon.....!!:D
Suli után jön át kishugi és bejárjuk az egész várost ilyen "maradék ajándékokért". Imádom a kiscsajt belevonni az ilyen dolgokba. És néha teljesen jó ötletei vannak!! Mindjárt 11 éves a drágám. Már hagyománnyá vált nálunk, hogy kari előtt egy nap csak a mienk. Elmegyünk néhány karácsonyi vásárba, ilyenkor vesszük az ajcsikat, amiket elfelejtettem :oops: meg ilyenkor vesz ajándékot Ő is anyunak meg nagyobb huginak meg férjecskémnek (persze az én pénzemen mindent). De ez az a nap, ami ilyen szempontból nem számít, mert nagyon jól érezzük magunkat. Meg a kötelező MCdöncincibe is bemegyünk, aztán zabálunk egy jót. És ha ez a nap is kötelezően olyan lesz, mint az elmúlt években, akkor ma is csupa sárosan-havasan-latyakosan jövök haza, mert ilyenkor mindig elszoktam esni. nem kicsit, nagyon. :oops: :lol: Már nagyon várom, hogy itt legyen a kis drágám.
dmimi

Jó Reggelt!
Ki hogy van ma?
Remélem már megbocsátottátok Nekem ezt a zárt dolgot.

Kép

Kép

babe3

SZiasztok!

Andi!
Én is akartam mondani, hogy max, ha 30 nak néznélek :wink:

Mimi!
Bejelöltelek. Jó csavargást!!!!!

Hú nem tudjátok, egyszerre nem lehet elküldeni több embernek a privit? Egyesével kell elküldenem mindenkinek az adataimat az iwiw miatt?

Babe!
Én láttam a klubbot, csak nem mertem mondani, hogy tényleg elég furi, hogy mindenki láthatja az ismerőseim közül. Nem mintha szégyellném, hogy oda járunk, de azért ne az én meddőségem legyen már a téma Magyarországon. Szerintem. Tudom Vicky milyen klubbra gondol, remélem egyeztettek, és létrehozod ugyanezt a klubbot, csak más néven.

Navared!
Elég gyogyka vagyok agyilag, eszembe nem jutott, hogy Larianyu gyereke Lara lehet. :lol: Én nem tudom mi a p.cs van velem, hol jár az eszem???? Ki tudja, elvagyok varázsolva bammeg :)
amúgy mindenféle hal tuti fehérjeforrás!!!!

Hú Vicky!
Nagyon faca lehet a kaja, még a nyálam is összefolyik.....és mi is "zabálhatunk" belőle IR esek

Kiss Angyal!
Te aztán tényleg egy Stahl Judit lehetsz :lol: :lol: :lol:
Isten ments, hogy bacogassalak, de akkorát röhögtem :)
Bár lehet főtt tojással sem lenne rossz :wink:
Imádlak, puszillak!!!

1261211021.6112.xls

heni77

Babe!
Senki nem haraszik rád a zárt klub ötlete miatt, csak mindenki elmondta a véleményét, hogy nem jó ötlet!!!
Ennyi, téma lezárva szerintem.

Sokszor látom rajtad, hogy te aztán tudsz pörögni öcsém, annyira irigyellek emiatt :)

Már csak 4 nap a +++ tesztig ( persze ha kibírod addig :) )

Puszi

heni77

Heni,
Akkor jó, ha nincs hari Senkivel. Nem szerettem volna. Azért az IWIW-es klubbomba várok Mindenkit szeretettel.
Én nem érzem úgy, hogy meddő lennék, eddig ezt még Senki nem mondta Nekem.
És egyáltalán nem érzem úgy, hogy ezzel egy megbélyegzett Valaki vagyok, hogy nem esek olyan könnyen teherbe.
EZ NEM SZÉGYEN!!!!!!!!!!!!!!
Ezt a sorsot nem Mi kértük Magunknak, hanem "ezt dobta a gép".
Szóval ha Valaki amiatt nem akar a klubba jönni, mert "cikinek" tartaj, hát ne jöjjön. Ez a klub már így marad, ha nem jön Senki, akkor Egyedül leszek benne.
Mondjuk Én se híresztelem fűnek-fának, hogy kezelésre járok. De nem is szégyellem, ez nem olyan dolog, amit szégyelni kell.
Bocsi a kirohanásért, de szeretek őszinte lenni, és most ezt hozta kibelőlem az őszinteség.
Akit megint megbántottam, az nézze le Nekem. Bocsi
:cry:

Kép

Kép

babe3

heni: Talán az az egy baj van ezzel a husival, hogy kell bele a finom liszt, de csak abban és a tejfölben van ch. Úgyhogy szerintem nem lehet benne túl sok. Köszi a dicséretet, a sógornőm anyukájáé az érdem. Ő csinált nekünk először ilyet.

dmimi: Jól hangzik a program. Ma én is megyek egy kis körútra, de tényleg csak kicsire. A sógoromnak kell kabátot venni, azért megyünk el a párommal. Így is be kell mennem a belvárosba, de majd vigyázok magamra. Megpróbálok nem sietni, mert még a végén kislány Jézuska lesz a gyerekből. :) Mármint születésileg. Bár a szeplőtelen fogantatás már meg volt. :D

babe: Tényleg senki nem haragszik, legalább is én biztosan nem. Én már egyébként is csak tanácsadóként vagyok jelen. :) Nálunk mindenki tudja, hogy meddőségis a baba, de vannak akik tényleg nem szeretnek róla beszélni. Pláne ha apával van a gond. Sőt, apa mindenkinek elmondja, hogy hogy is megy a mintavételük meg a körülményeket. Mindenki jót szokott derülni rajta, úgy elő tudja adni. Egyébként nem szeretnélek kiábrándítani, de akivel egy meddőségi központban már foglalkoznak, az meddő. Legalábbis a pár. Amíg a nőgyógyászom adta a clostyt, addig én sem éreztem magam annak, de a bmc-s beavatkozásoknál már igen. De ez van, én jobban értékelem a picúromat (lehet hogy ezt csak én gondolom így) és a terhességem minden percét megpróbálom kiélvezni. Már amennyire a cukrom és a nyíló méhszájam miatti aggodalmam engedi.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

csajok segítsetek!!!!!!!!!!!!!!

A helyzet az hogy mióta átjöttem a nyirő gyula korházból nincs nőgyogyim csak a meddőségibe Szücs doki!

2napja fáj ha pisilek szerintem felfázhattam csak nem tom hol pedig én mindig harisnyát hordok a naci alatt!
a másik hogy olyan valami folyásos valami is kijött :? :?
lehet valami bacim van??????

ajánljatok már valami homeopátiás szert nekem mert ezzel nem tudok menni Szücs dokihoz vagy igen???????
szerintetek?

HELP.HELP :cry: :cry: :cry:
sting1982

Vicky,
a meddőségről Nekem (legalábbis) más a véleményem. Én nem érzem Magam annak, és ahogy írtam, soha egyetlen Doki szájából se hallottam, hogy azt mondta volna: "Hölgyem Maga meddő."
Ez az Én egyénbi véleményem.
Az meg a Tied, természetesen Én azt is elfogadom.
Nagyon vigyázz Magadra/Magatokra, nagyon csúszósak az utak, és irtó hideg van.

Sting,
merrefelé laksz?

Kép

Kép

babe3

babe3:én Budakalászon lakok
sting1982

Heni, semmi gond, nem lehetünk mindig csúcsformaban :wink:
de végül az én tippem sem jött be, mert nem Lara, hanem Laura :D
Hat lehet, h. egyenként kell mindenkit bejelölni, szerintem, úh. a fél napod ramegy majd :wink:
Azzal tisztaban vagyok, h. minden hal fejérjeforras, csak a mnyh növesztö képességre voltam kívancsi, de ezek szerint a kettö szorosan összefügg... marmint a magas fehérje = mnyh vastagsaga :D
Amúgy Angyalka beszólasa tuti volt a fött tojassal :lol: na persze végül is úgy is lehet, csak nyersen jobb ragasztóanyag!

Dmimi, szuper napod lesz ma, tök jó!
Mi is megyünk a nagy fövarosba ma, de lehet, h. csak az outletig jutunk, mert a parom 3 napja pestre jar és hat kissé elege van az ottani forgalomból... majd meglatjuk meddig érünk el!

Babe, én speciel nem haragszom rad és sosem titkolom senki elött, h. nem jön össze a baba, de nem is hangoztatom. Szerintem ez kicsit olyan, mint amikor vki meleg. Engem baromira nem érdekel és abszolút nem ítélem el, de ha lehet, ne "egyék" egymast pl. az utcan és ne mutassak léten-nyomon... szóval nem kell nagydobra verni.
Lehet, h. ez hülye parhuzam volt, de ez ugrott be :oops:
Én sem érzem magam meddönek, de hat egy meddöségi központba jarunk, azért ez csak jelent vmit, nem?
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?