Rodina,
igen, a kislányunk nagyon-de nagyon szereti a lovakat. Igazából ennek nincs előzménye, ez a kislányoknál teljesen normális, olyan 4 éves korban elkezdenek nagyon ragaszkodni a pacikhoz, ebben a my little poni borzalmak is nagyban benne vannak. Nála az már lecsengett, Ő sokkal inkább ragaszkodik az igazi (szagos) pacikhoz. Jár lovagolni (most télen felfüggesztettük, hogy ne fázzon meg), nagyon ügyes, tehetséges azt mondják, ügetni tud (könnyű ügetés), meg tanulja vezetni a lovat. Mivel mindösszesen 20 kiló, ez nem könnyű feladat, hisz egy hatalmas lovon lovagol, aki meg se érzi, hogy a hátán ül. Nagyon várja, hogy folytathassa, és hogy őszinte legyek én ennek nagyon örülök. Mi nem a sznob lovaglást nyomjuk, nincs is méregdrága csizmája, meg ilyenek, mert nem ez a lényeg. Az oktatója egy fiatal lány, akire felnéz Ilangocska. Olyan lány, akivel együtt csutakolják, szerelik fel a lovat, majd hozzák viszik a karámba. Szóval teljesen a részleteiben űzi a sportot, az állat is nagyon fontos benne, nem csak rózsaszínű kobak... Sokan úgy lovagolnak, hogy alájuk teszik a lovat, lovagolnak rajta 1 órát, aztán a gyeplőt visszanyomják az oktató kezébe, mert a lóval már nem akarnak foglalkozni. Na nekünk nem így van, nálunk ez egy családi program, levegőn vagyunk, együtt vagyunk, lovakat etetünk, simogatunk, nagyon szeretjük. Bocs, hogy ilyen hosszan írtam, de így látni fogod, honnan ez a lóimádat
.
terhesen állás nélkül: hát én is szétidegeltem magam, a 16-. hétig véreztem is, veszélyeztetett terhes voltam, a sok idegtől. De a mi kis Ilangocskánk, kapaszkodott, Ő jönni akart
.
Ajándékok: nagyon szép dolgokat veszel a családnak. Mi idén is apróságokat adunk egymásnak és csupa olyat ami handmade. Mi szép üvegbe eltett saját körtelekvárt adunk a családnak, személyes felirattal, na és unoka fényképet szép keretben, ez minden évben nyerő
. A párom egy mérnökember, imádja a számítógépes cuccokat is, így én egy 16GB-os pedrive-val lepem meg, meg egy olyan könyvvel amire régóta vágyott. A gyerkőcnek, nagyjából megvan, asszem már csak a csomagolás van hátra:).
Mi karácsonykor jövünk-megyünk, mert nagyon széjjel-szana van az országban a család, így én csak püspökkenyeret és mézest sütök, a többik anyósom és anyukám süti. A menü amúgy a szokásos, káposzta, hal, halászlé, pulykamell, majonézes krumpli szokott amúgy lenni. Te milyen menüvel készülsz?
Jó hétvégét neked!