Szia Zsófi, kicsit hosszú leszek, de tán tudok vele segíteni! Elõször is: a gyógyszer neve RhinoPRONT, de nem is tabletta, hanem szirup és kapszula formájában kapható recept nélkül. (Hál istennek,) nem tudom, hogy milyen, mert mi nem vagyunk szénanáthásak.
De tán egy próbát megér Neked! Persze ennek is vannak melléhatásai...
Tegnap szereztem egy májusi PATIKA TÜKÖR c. lapot, annak a 22-23. oldalán ez a téma, ott mutatkozik be egy egyesület is, címük:
www.abosz.hu Nézd meg a honlapjukat, azt írják, van rajta egy témával kapcsolatos letölthetõ könyv is. A másik ajánlott honlap a
www.szenanatha-info.hu Egy másik szer, amit ajánlottak allergiás ismerõsök, a Stérimár orrspay, ez tisztított tengervíz, van patikában, de láttam a DM-ben is, csak ott még drágább
viszont sokáig elég. Én nem ezt szoktam venni (náthára, orrdugulásra), hanem Salvus spay-t, ez kb. feleannyiba kerül és bátran használtam a kétéves lánykámnak és az elsõ harmadban gyógyszer helyett magamnak is. Nem túl kellemes, de ki lehet bírni.
Remélem, hogy a fentiek közül vmi használ Neked, vagy találsz hasznosat az oldalakon, mert látom a barátnõmön, hogy milyen vacak állapotban tud lenni ilyentájt a nyárfavirágzáskor és nem irigyellek Benneteket! Szóval gyógyulj meg, légy tünetmentes, és élvezd a szabad levegõt!
ildikó