Sziasztok Lanyok!
Megjottem a kivizsgalasokrol, es mindjart mindenrol beszamolok, de elotte reagalnek par iromanyra, mert visszaolvastam mindent:
Vikimi!
En 10 kg hiztam a gyogyszerektol, es kicsit tanacstalan vagyok a fogyokuraval kapcsolatban, inkabb tornaznek.
Tunde30!
Nekem a fogyigatlo abbahagyasa utan 6honapig szuperul megjott, mindig a 28napra, aztan mar csak a 45, vagy 46ra. Akkor kaptam a clostyt, meg a medrolt, de azt senkinek nem javaslom.
Moni!
En most kaptam azt az orrspray-t amit Te is hasznalsz, nekem nagyon tetszik. Hanyszor lehet szerinted hasznalni egy nap? A dobozon 6 alkalom van, nekem az tul keves, eleg intenziv az allergiam
Moni23!
Nekem is policisztaim vannak. 18 eves koromban vettek eszre, most 24vagyok. Ezert kellett a closty, ezert nem volt peteeres, de engem soha senki nem akart muteni, mert a sok aprot nem tudjak eltavolitani, ezek felszivodnak, de az is igaz, hogy helyette masok alakulnak ki. Szerintem kerd ki mas doki tanacsat is. Semmi kepp se izgulj, a sogornomnek is van, es van mar ket gyonyoru babajuk.
Szoval csajok!
Ugye emlekeztek meg ra, hogy irtam jartam termgyogyinal, es talalt veseben, majban, mellben, petefeszekben cisztat, huvelyemben meg egy csomo bakterium, virus szaporodott el.
Anyum orvos, es Pecsett vegigvitt minden orvoson, hogy nezzenek meg. Szerdan voltam nodokinal, tiszta minden, semmi koros dolog nincs, de azert levett kenetet, annak holnap van meg az eredmenye. Ma voltam maj, vese, mell ultrahangot, minden egeszseges, nincs baj. Vervetel eredmenye hetfon. Candida vervet eredmenye holnap. Delutan pedig huvelyultrahangon, ahol semmi ciszta, csak a szokasos apro policisztas cucc, ami eddig is volt, igaz most joval kevesebbet latott. Viszont latott a doki egy 16mm petesejtet, es azt mondta hajra, mindent bele, probalkozzunk. Most vagyok a 11napon. Minden egyes honapban tolodik ki a mensim. Legutoljara 36.napra jott meg. Megis, mikor kene akcioznunk?
Szoval a termeszetgyogyasz is elmehet a sunyiba, de az Acs is, mert mindegyik orvos azt mondta, hogy minimum 2ultrahangra el kellett volna kuldjon.
Szoval ugy dontottem, egy par honapig semmi orvost, termgyogyaszt nem akarok latni, inkabb csak ket csikos teszteket.
Jo az a 16mm? Mindenesetre azert ma is elkapom a ferjem
El sem hiszitek, milyen boldog vagyok, hogy mind hazugsag, amit a termgyogyasz mondott. A candida lehet, hogy igaz, de a dokik azt mondtak, akkor sem kell olyan drasztikus dieta, mint amit ezek irtak.
Bocs, hogy hosszura sikeredett, de gondoltam mindenrol beszamolok