Sziasztok!
Zsu! Nagyon drukkolok!!!!!!
Ügyesek, erősek a fagyibabáid.
Menni fog ez!!!!!
Köszönöm, hogy írtál nekem. Teszt ügyben igazat adok, én is mindig azt hangoztattam, hogy korán ne teszteljünk. Most az elutazás miatt tettem kivételt.
Úgy tűnik, hogy nem tévedett az a teszt, és én sem képzeltem be magamnak a terhességet. Még mindig van egy kevés Hcg a véremben.
Ez az, amit nem akartam!!!
Megfogant az apróság, de valami miatt nem tudott beágyazódni rendesen, és elkezdett felszívódni. Ezért vékonyodott a méhnyálkahártya. Előbb-utóbb elfogy az a kevés hormon is, és meg fog jönni. Ha mégsem, akkor most kivételesen gyógyszerrel meghozzuk. Kaptam 2 hetet. Ha addig nincs vérzés, akkor Uh. Egyébként a Dokim szerint is érdekes ez a dolog. Biztos magyarázatot ő sem tud adni, csak az eredményeket összekombinálva jutottunk erre a megállapításra. Viszont most már nem erőlteti annyira a meddőségi központot.
1 ciklus szünet, utána HSG, ismét szünet, és jöhet újra a Closti. Minden esélyünk megvan arra, hogy sikerüljön. Ez az egy vígasztal.
Böbe, nagyon igazad van. Én is úgy gondolom, hogy ha már 2x (mert szerintem tavaly hasonló dolog történt) sikerült, akkor valahol menet közben romlanak el a dolgok, és nem a fogantatásnál. Most már tudunk erre figyelni. Drága tanulópénzt kellett fizetni érte!
Az a baj az emberekkel, hogy sokan még most sem tekintik embernek a magzatokat. Nem tudom megérteni! Az is ugyanolyan veszteség, ha egy új kis életet veszítesz el, mintha már megszületett volna. Vannak olyanok is, akik az újszülöttekkel, csecsemőkkel kapcsolatban is így gondolják. Ez annak köszönhető, hogy régebben nagyobb volt a csecsemő-gyermekhalandóság. "Lazábban" vették az emberek. Úgyis tudom, hogy nem lehet ezt igazán feldolgozni, de már a hozzáállás is sokat segít.
Már biztos találkoztak a felhőkön a kis angyalkák.
Meg vagyok róla győződve, hogy az élet, már a fogantatáskor elkezdődik. Ezért is vagyok az abortusz ellen. Megmondtam a Férjemnek is még régen, hogy úgy csináljuk a dolgokat, ha terhes leszek, nem lesz abortusz. Jön a baba! Ki a fene gondolta volna akkor, hogy évekkel később ide jutunk!?
Matchi, akkor Te hamarabb fogsz beszámolni a HSG-ről! Ne félj tőle! Én szívesen átvenném tőled!
Gratulálok az új Dokidhoz!
Móni, ameddig Te is tisztában vagy azzal, hogy már-már klinikai eset vagy, addig nincs nagy baj.
Szerintem, itt mindenki az lesz majd egyszer.
Visszatérve még egy kicsit a tesztekre. Böbe, a második csík nem később jelent meg nálam, hanem még akkor. Ugyanazt a tesztet szoktam venni, mert ezen biztosan tudom, hogy milyen a - (Medilab), így nem tájékoztat félre. Bár hibásak mindig vannak, ezt elismerem.
Elkezdek majd szedni egy gyógynövénykészítményt. Most nem jut eszembe a neve. Majd leírom. Van benne méhpempő, erre emlékszem. Hátha!
Legyen szép napotok!
V.