Új privát üzeneted érkezett!

Sosem kívántam a fűszeres,csípős kajákat, de mióta nem lehetne ilyeneket enni azóta megdöglök értük:)
A puha, penészes, és hát sajnos az isteni házi fokhagymás és lilahagymás sajtok is tabuk, persze azokért is csorog a nyálam rendesen.
Saláta meg amiken alapban éltem, ránézni is alig bírok....

Kép
kicsyke77

én sem fogok rozsaszin meg kék cuccokat venni, nem szeretem ezeket a kategoriàkat. sosem felejtem el mikor a dadusa az ikreknek Franciaorszàgban nem volt hajlando a kislànyra ràadni egy szandàlt mert az nem volt rozsaszin...
a szinek nekem is tetszenek kicsyke
Vendég

Láttátok a híradó előzetest a taxiban megszült egy nő úton a korházba, nyilatkoznak majd a híradóban, hát szerintem ő sem így képzelte el a baba világrajövetelét :)

Kép
kicsyke77

hné, csöpplány - gratula az eredményekhez
mocorgás- tegnap vagy 4 órán keresztül szórakoztatott a kis Csöppség, nem tudtam elaludni Tőle úgy rugdosott, utána meg rosszakat álmodtam...szóval nem volt túl jó az éjszaka
Nem tudtok valamilyen keresőt amiben össze lehet hasonlítani a babakocsikat? Szinte zavarbaejtő a választék- olyan nehéz kitalálni, hogy melyik lehet a legmegfelelőbb....

Kép
mokimama?

Mokimama köszönöm a gratulációt! :D
DE jó lehet neked hogy már így műsorozik a kis csöppség :D
Én sajna még mindig nem érzek semmit! :? majd fogok :)

KépKép
Kép
csöpplány

Hát néha meglepő műsorszámai vannak- eltalál néha ezt-azt odabenn ami nem mindig esik jól, de annyira jó érezni a létét. Anyu tegnap odatette a kezét- hát Ő is meglepődött, mennyire mocorog. Nemsokára Te is és a Többiek is érezni fogjátok.... akkor majd Nektek is ilyen jó lesz. :D

Kép
mokimama?

Sajt csak az olyan sajtok abszolut tilosak, ami nyers tejbol van.

Sushi és mas tengeri herkentyuk mind a két terhességem alatt ettem, mert imadom, és rengeteg a fehérje benne meg az omega3... viszont, mivel Mo-on nincs tenger biztos nehéz és draga nagyon friss alapanyaghoz hozzajutni. Aki ilyeneket eszik, csak biztos helyrol esetleg.

Babaruhak vannak babak, akik kozel 56 cm-vel szuletnek. Ok két hét alatt is kinohetik a pici ruhakat. 56-osbol szerintem max 2-3t szabad venni, kivéve ha orokolte az ember. bar senki nem reagalt tovabbra is melegen ajanlom a labzsakot és az angolpolyat (az olyan mint egy nagy kotény, felul mellényszeruen van a gyereken, alul pedig labzsak, nem szoros, a polya elnevezés ellenére)

szinek: az élénk szinek nagyon jol allnak a piciknek, piros, sotét kék, stb... de igaz, hogy a vilagos szinu cuccokat konnyebb mosni.

Body ha lehet, foleg az 56-osbol olyat nézzetek, ami nem bebujos hanem olyan atkotos. Irdatlanul rossz a pici babak fején keresztulhuzni barmit is. de ez csak az én tapasztalatom.
s.orsi

láttam én is bebújós body-kat,sőt olyat is ami alul nem patentos :? Hát nem tudom hogy azt újszülöttre hogy "erőszakolják" rá :? a pelenkázásról nem is beszélve.Minap volt szerencsém a párom nővérének a kisfiát (10 hónapos) felöltöztetni.Hát kicsit csálén állt rajta a harisnya de csak sikerült ráadnom.viszonylag nehéz volt,egy újszülött csetlő botló kisbabánál szerintem még nehezebb :?

Az afp eredményeimnél nem tudjátok hogy mit jelent a afp_median meg a korrigált afp MOM?Ja és az én leletemen nincs határérték feltüntetve :x De védőnő azt mondta minden rendben,csak érdekelne mi a csuda az a két érték még.

KépKép
Kép
csöpplány

én nem tudom, a magyar szulész szaknyelvben nem vagyok otthon
s.orsi

Csöpplány sajnos én sem tudok neked segíteni, de biztosan nincsen baj ha a védőnő azt mondta hogy tökéletes!!!!!
Ha legközelebb mész hozzá vagy dokihoz kérdezd meg és jól meséld majd el:)

Kép
kicsyke77

Elég kevesen vagyunk,mindenki főz? :D
Én is nagyon szeretem egyébként a buktát,de lusta vagyok csinálni inkább megveszem a boltba:Dvan itt egy nagyon jó pékség,mindig van meleg árújuk,imádom :D

KépKép
Kép
csöpplány

[quote="ann9"]n írta:ann9em a babakocsi félmilla, hanem azzal egyutt, ha az ember a 100-150 000st veszi és vesz mindenbol ujat és rendes mennyiséget,

Jaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :oops:

KépKép
picilulu

[quote="kicsyke77"]
írta:
kicsyke77 [imghttps://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1261063544.5716.jpg[/img

Jaj de édesek, kicsyke. Gratula a szuper jó vásárláshoz. :D

KépKép
picilulu

Kicsyke, nagyon édesek a ruhácskák! :) Végül is nem mentem tescoba, de biztosan lesznek még ilyen leértékelések, csak résen kell lenni. Az, h. nekem nehéz tolni az nem mérvadó, mert az első kocsi amit kiprobáltam az a stokee volt, az szinte 1ujjal irányitható, ahhoz képest nekem mindegyiket nehéz tolni. A Concord viszont bejött.

Kép
silva

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok h. nem jelentkeztem, de egyszerűen nem jutottam gép közelbe.

Képzeljétek kislányunk lesz! Nagyon örülünk neki. Kedden voltam az Istenhegyin. Hát inkább hagyjuk. Mint már korábban írtam az egyik mobilszolgáltatónknál dolgozom. Kedvezményünk van az Istenhegyin. A 12 hetes ultrahangon a génklinikán voltam. A 18. hetire bejelentkeztem. Mondták, hogy azt a klinikán fogják megcsinálni. Oké. Hát odaértünk a férjemmel 1/2 3-ra a dokinak pont szülése volt negyed 6-ra megérkezett. Kicsit csalódás ért, mert kb 5 perc alatt megnézte a gyereket amiből én nem láttam semmit. Ők látták meg először h. nincs kuki, vagyis Apuka előbb kiszúrta mint a doki :-) Nem kaptunk képet se+dvd-t se :-( Fizetni azt persze lehetett. Én kis naív nem tudtam h. ilyen különbség van a kettő közt. Hát most már tudom, de a pláne h. mondta a doki h. menjek el a Sote-ra uh-ra mert magasnak tartja a korrigált AFP értékemet 1,91 és jó lenne egy kontroll uh. Felhívom másnap a nődokimat és mondja h. ő úgy tudta h. a génklinikára megyek. Hát megszívtam. A soten januárig nincs időpont, de jó fej volt a dokim, mert mondta h. menjek be holnap, legfeljebb várnom kell kicsit, de megcsináljuk. Hát csajok nem egyszerű. Jól felhúztam magam, de annak nagyon örülünk h. tudjuk kicsi Vivienn van útban. A legjobb h. az ismerősök 80%-a azt mondta h. fiú, de én valahol sejtettem h. kislány lesz. Bocsi h. ilyen sokat írtam. Szurkoljatok h. tényleg minden rendben legyen, mert azért izgulok.

sziasztok
caysee

jajjjj, képzeljétek telis -tele vagyok borzasztóan viszkető kiütésekkel.
olyan allergiás jellegűek és vándorolnak rajtam, bennem
totál kivagyok, mert nem ettem/ittan semmit ami új lenne.nyugtalanító tény beszéltem védőnővel , nőgyógyásszal, még a háziorvoshoz is elmentem.fenistil meg kalcium-sandoz és ha nem múlik reggelig akkor irány a bőrgyógyászat
nem is vacsiztam, úgyhogy bánatomban most a bögrés csokissal próbálom a lelkem összeszedni.
két esélyes elképzelés van egyenlőre:
1.a sparos tojás vert ki csalánkiütésekkel
vagy
2.terhességi allergia szerű valami.nyomja a baba az epét,májat és nem tud rendesen ürülni az epefolyadék ami felgyülemlésével erős viszketéshez, kiütésekhez vezethet, bár ehez felpuffadásnak is kellene társulnia, plusz a 20.héten ez elég kevéssé sanszos...

a többi verziót a bőrgyógyász majd biztos az orromra köti

valakinek volt ilyesmi esetleg?
Vendég

Sziasztok!
Bocsi hogy csak most irok de dió pucolás volt karácsonyra.Meg a keksztekercset csináltam meg.

A bukta receptje.

Hozzávalók:25 dkg liszt,2 ek cukor,1cs vaniliás cukor,125ml langyos tej,2dkg élesztő,5 dkg margarin,1 tojássárgája,lekvár.

1.A lisztet,a cukrot,a vaniliás cukrot elkeverjük egy mélyedést nyomunk bele.A tej felével az élesztőt és egy kis kanál cukrot elkeverjük a mélyedésbe öntjük és letakarva 10 percig meleg helyen pihentetjük.A margarint megolvasztjuk.
2.A margarint a maradék tejjel és a tojássárgával és egy csipet sóval.A liszthez adjuk és a kézi robotgép dagasztókarjával alapossan összedolgozzuk.Letakarjuk,és meleg helyen 30 percig meleg helyen kelesztjük.
3.A tésztát mégegyszer átgyúrjuk és lisztes kézzel 12 egyforma gombócra osztjuk.Ellapitjuk és a közepébe egy -egy kávéskanál lekvárt teszünk majd ujra gombócokat formázunk.Egy kapcsos tortaformát kivajazunk és egymáshoz nem túl közel belerakjuk őket.Letakarva meleg helyen 20 percig kelsztjük.Előmelegitett sütőben 25 percig sütjük

Én a maradék tojásfehérje és egy kis tej keverékével megkenem sütés előtt ettől finom puha lesz.

Dupla vagy tripla adagot szoktam sütni mert nagyon finom és kapós.A kelesztésre szánjatok időt mert különben az egész nem ér semmit.

Jó étvágyat. :)
gtimi83
Győr

Szia caysee,andi!

Caysee:én is akartam menni az istenhegyire.Elég erősen gondolkodtam rajta csak kicsit sokalltam.Akkor ezek szerint nem igazán éri meg.Gratulálok a kis nunishoz. Én is megkaptam az afp-t,nem tudom olvastátok-e amit írtam róla.Hétfőn vagy kedden megyek uh-ra a dél pestibe,remélem én is megtudom hogy milyen nemű a kis drágám :) Caysee egyébként vecsés melyik részén laksz?én a lakótelepen.

Andi:nekem nincsenek kiütéseim hála istennek viszont nekem a bimbóudvaron a mirigyek megduzzadtak és bepirosodtak és rendkivül viszket,és igen kellemetlen érzés,melltartót nem is birok magamon elviselni :? Voltam vele orvosnál azt mondta hogy ez is a terhesség egyik tünete,ne aggódjak.

KépKép
Kép
csöpplány

csöpplány, igen ez normális és a szoptatáskor is mindig kifognak dudorodni :) van akinek nagyon látszik van akinek alig észrevehetően...

tök jó az afp eredméned és hurrá, hogy megcsinálták hamar!

az augusztusi fórumban az egyik csajszi privát statisztikája azt mutatta, hogy az 1,valamennyi magas mom értékek tulajdonosai inkább fiúk az 1 alattiak inkább leánykák lettek :P ez csak egy kis érdekesség :roll:
Vendég

[quote="s.orsi"] írta:s.orsin nem tudom, a magyar szulész szaknyelvben nem vagyok otthon

én se :oops: , de a latinban pláne nem :roll:
Vendég

andi:hát majd hétfőn kiderül,ha ő is úgy akarja,és majd meglátjuk hogy erősítem-e a statisztikát :D

Akkor azt mondod hogy ez minvégig meg fog maradni? :? Most múlóban van,kenegetem neugranormonnal.

KépKép
Kép
csöpplány

lányok
tegnap voltam az uh minden rendben ,csak azt nem tudtuk meg hogy kisfiu ,vagy kislány mert felhuzta a lábát igy látni nem lehetett ott semmit felkelteni sem lehetett ,pedig megprobálták igy csak az tudtam meg hogy egéséges :D és most már 2010.május 15 a szülés idöpontja,
BPD:43MM
HC:156MM
AC:133MM
FL:29MM
szive jó,gerince ép,veséje jó,ugyhogy majd 2 hónap mulva megtudjuk kisfiu vagy kislány ,adig várnunk kell.és még mindig nem volt kész tegnap reggelre az afp de az uh az istvánba igy is megcsinálják nem is kérik .megyek vissza olvasok .
csics

csöpplány
az afp papir nem mindig jön meg még 2 héten belül se meg ,én nekem jó volt mert sz istván korházba ezt nem kérik ,de lehet hogy máshol igen sajna uh tényleg jobb ha januárba mész .én is ugy tervezem hogy majd február márciustol vásárolok a babának valamit de lehet hogy már elöbb .

gtimi
nagyon aranyos a párod .,én meg szép uj köves gyürüt kaptam a férjemtöl még mikulásra mert minden eljegyzési gyürüt elusztatok :D ez most a dobozába van és csak kivételes alkalmakra veszem föl . :)

schat
100ezernél többe kerül szerintem de ez sokmindentöl függ fökép hogy ki mit vesz meg .

picilulu
én 7éve egy pier cardint vetem 20000ft és nagyon jó volt 2 gyereket is kiszolgált .most másmilyen lesz biztosan .
csics

csöpplány
nem nagyok az elvárásaid és biztos találsz ilyett.

kicsiky
én bizony etem már ilyen fokhagymás házi sajtot és egyelőre bajom se lett töle .
csics

cs-andi: nekem eros viszketésem az van és az epémmel vannak/lesznek godnok a vérkép szerint, szoval nincsenek illuzioim h hamarosan lesznek még rosszabb viszketések, de kiutés egyelore csak a szokàsos téli karviszketés.
az is lehet h valamire érzékeny lettél terhesség miatt? mert nàlam pl elmult a terhesség alatt a tejérzékenységem, màrra meg érzékenyebb lettem, pedig nekem a zsiron kivul semmi ilyesmim nem volt

a ruhàkbol én nemveszeksok picit, az màr akkor biztos, mert én 58 centivel szulettem, pàrom sem volt pici, ràadàsul én szép sulyu is voltam, szoval majd pàrat veszek szulésre és aztàn majd anyukàm szerintem a méret alapjàn még hozzàvàsàrol ha kell. inkàbb o mint a pàrom, talàn jobban jàrok :lol: ezek az àtlagméretek anyukàmnak sem jottek be anno velem, szoval én ovatos leszek az 56 ruhàkkal.
Vendég

ja, 4Drol elfelejtettem h a dula akivel beszéltem egy teljesen màsik helyet ajànlott ahol àllitolaj egy végtelenul jo és emberséges doki nézi a babàkat, én ha megyek végul, oda fogok menni. januàrban megszerzem a cimet ha érdekelne valakit. a 11. keruletben van

és mindenkinek gratula az eredményekhez.
Vendég

Jó reggelt:)

Cs-andi gratula a jó Afp-hez:)

Caysee: gratulálok a kislányhoz:) Sajnálom hogy az istenhegyin ilyen rossz tapasztalatod volt, én a 12 ill 18 hetesen is ott voltam és nem volt ilyen.

Csics: gratulálok az eredményhez. Házi sajton éltem míg nem lettem terhes de most belátom hogy a nem hőkezelt és pasztörizált házi tej azért veszélyes lehet, inkább eszem még pár hónapig a bolti trapistát és majd bepótolom:)

Silva: Concord nekem is bejön, de ha megveszem a mózest és a hordozót hozzá akkor bőven 200.000.- felett van az ára, úgy hogy mire a gyerek 6 hónapos lesz csak a sportrészt fogom tudni használni, a többit meg felrakhatom a padlásra....

Suzytündér: hol vagy ugye nincsen baj?

Ann: mindenkinek saját ismerőse felé húz a keze főleg az egészségügyben, de ahogy gondolod, én jobban hiszek "sorstársak" véleményében......

Mindenkinek szép napot:)

Kép
kicsyke77

egy dula nem egészségugyi dolgozo, szoval neki hiszek ;) sot, egészségugyon abszolut kivulàllo. de ugye én eleve nem szeretnék 4Dt :) foleg nem hosszut, szerintem zavarja a babàt, ha nem is bàntja, de nem kellemes, szoval csak ha valamiért kellene vagy a pàrom szeretné. és mint modtam, én nem babamozizni szeretnék meg DVDt aztàn amit leshetek otthon, hanem szakembert aki megnézi a babàt, ha arra kerul a sor
Vendég

Gtimi: Nagyon kiváncsi vagyok én is arra a bukta receptre! Hátha egyszerűbb elkészíteni, mint a nagyimét :) És ha már olyan finom, kipróbálom :) Látom, már be is írtad, köszi :)

Kicsyke: Jók a ruhák!

Caysee: Gratula a kislányhoz, végre kicsit visszabillen a mérleg :) Remélem már emgnyugodtál!

Cs.andi: Most a terhesség alatt nem volt allergiám, de azelőtt igen. Mindenféle allergiánál segítség a kalcium. Pl. a Calcium Sandoz pezsgőtabi, legalább napi 2. Ezen kívül nekem a doki felírt még Calcimusc injekciót, amit szájon át is be lehet venni. A pezsgőtabi sosem árt, de attól függetlenül nem árt kivizsgálni, hogy mi is a helyzet.
Nekem 0,85 a MOM és fiú :)

Csics: Előbb-utóbb kiderül, hogy fiú-e vagy lány, ne izgulj :)

KépKépKép
bogme

Caysee: Sajnálom, hogy így ment az UH, de nagy gratula a kislányhoz :D

Cs-Andi: Remélem doki minél előbb tud segíteni!

Csöpplány: Neked is megy a drukk azért, hogy kiderüljön hogy kislány vagy kisfiú lesz. Az AFP eredményekre igazából azért nem szoktam reagálni mert komolyan lövésem sincs az egészről. De olvasom, hogy minden szuper, szóval gratula :)

Kérlek nézzétek el nekem ezt a bibit, tényleg nem értek hozzá.

Csics: Neked is gratula a jó eredményekhez.

Én meg még itthon lustizok, még mindig ágyban vagyok :D Éjjel esett a hó, szóval káosz van. Majd dél körül esetleg megpróbálok bemenni :roll:

KépKép
picilulu

én Tovitat szedek, az nagyon jol szivodik fel, allitolag jo az ilyen allergiàs cuccokra is, de ha nagyon gàz az az injekcio jo, én ugy szedtem mikor valami tejportol kiutéseim lettek, hogy egy kis vizbe tettem és felhajtottam, hatàsos, egy lorugàs.
Vendég

picilulu: uh, az mindig nagy kàosz ha arrafelé esik a ho. hol is laktok pontosan?
én is ma lustizom, majd valami egyszeut osszeutok ebédre, egy chilit talàn, tegnap kedvem lett hozzà, valaki irta. kozben pakolàs, csomagolàs, aztàn bank, ladom a kulcsokat a cicafelvigyàzoknak...

Suzy pl hol jàr? bennem is felmerult ma reggel.

és szurkolok mindenkinek akinek ma vagy jovo héten van az uh (koztuk magamnak is :oops: ), kivà,csi vagyok kinek milyen élménye lesz és miket mondanak. én lehet h megvizsgàltatom magam kinn a dokival rendesen, mert tegnap végul nem voltam dokinàl.
Vendég

Ann: London és Oxford között lakunk félúton. Most hívott az egyik kolléganőm, hogy most ért be, tök egyedül van az egész épületben, a parkoló meg az ottani utak mint a jégpálya... Mivel későbbre még mondanak hóesést, inkább maradjak otthon a seggemen. Hát azt hiszem ezt is fogom tenni. Kisbabával a pocimban nem fogok meggondolatlan lépést tenni.

Mi szerdán megyünk UH-ra, ez kimondottan azért, hogy megmondják hogy kisfiú vagy kislány lesz. Karácsonyra csak ezt az ajándékot szerettem volna magunknak.

KépKép
picilulu

nàlunk a pàrom ajàndéka, o szeretné tudni, meg a nagyszuloké, persze, ok is jonnek.

azért szép lehet az angol tàj ho alatt, mikor én kinn laktam nem volt ho sak sok sok eso jo kis àrvizekkel :( én Canterburyben laktam, még ezer éve

teljesen igazad van h otthon maradsz, en igy vagyok a busszal, csak akkor szallok fel ra ha kell mert a fekezesektol jobban felek mint az emberektol :roll:
Vendég

Picilulu: Szurkolok, hogy megkapd a kívánt kariajándékot :)

KépKépKép
bogme

Sziasztok!

Picilulu:remélem meg mutatja magát,mert az tényleg szép ajándék lenne,én is ebben reménykedem.

Csics:lehet hogy nem olvastad azt az üzimet (vagy félreértetted),ahol írtam hogy megkaptam az eredményeket! :) 9 nap alatt megjött,pedig a védőnő válltig állította hogy legjobb esetben is a két ünnep között,(lehet hogy ünnepek miatt siettek?)de jobb ez így.

Én ma megyek fogászatra,rászántam magam :? utálok fogorvoshoz menni,de hálistennek csak két lukas fogam van,remélem nem fog fájni.Ilyenkor is adnak érzéstelenítő injekciót?8mármint terhesnek)

KépKép
Kép
csöpplány

nalunk is esett 1 cm ho és megbénult a kozlekedés allitolag. Azt tudni, kell, hogy itt az emberek nagy tobbségének nincs téli gumija és évente csak egyszer vagy kétszer esik 1 cm ho mifelénk.

azt viszom szivbol remélem, hogy a hegyekben szakad! holnap indulunk!

Gratula mindenkinek aki tudja, kislany vagy kisfiu!
s.orsi

sziasztok,
köszi a hozzászólásokat!
ma reggelre eltünt mind, így nincsen mit megmutatni a bőrgyógyásznak .:P rendesen végigvonult a szervezetemen mert az esti zuhanynál átterjedt a hasam alsó részére meg a derekamra , csípőmre.éjjel a lábamat vakargásztam és reggelre eltünk minden tünet!!
egyébként lehet a narancs is mert előző este azt ettem...bár korábban nem volt bajom soha se a narancstól se a tojástól egyedül az édesköményt nem bírom, de az is csak akkor ver ki ha hetekik küldöm a szervezetembe...
na mind 1 a lényeg, hogy rendben vagyok végre.
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek gratulálok a jó eredményekhez,a kiderült babanemekhez. :lol: a fiúk vezetnek.Nembaj a lányok tudnak majd válogatni ennyi "jó srác"között. :wink:
Mi tegnap voltunk orvosnál,minden rendben van és kiderült,hogy újra kislányunk lesz :lol: :wink: A neve egyenlőre :Gréta Zita,bár ez még nem tuti.

Én egy picit csalódott vagyok,titokban reménykedtem a fiúban.valószínűleg sosem tudom már meg,hogy milyen kisfiút nevelni. :roll:
A férjem,kislányom nagyon örülnek. :lol: Lényeg az egészség.

Ann:jó utazást Nektek!A csak babamozinak én sem vagyok híve.Most megyek először 4D-re,az előző terhességnél nem is voltam.
Andi:sajnos nem tudok segíteni,ebben a dologban,nekem ilyen nem volt még.Kiütésekre a Fenistil gélt ajánlják.

Mucus:miért félsz?az nem jó!!olyan szép méretei vannak a babádnak!!csak nem afp??amiatt nem érdemes szerintem.
Én január 8-án megyek a Praxis rendelőbe dr.Hajdú Krisztinához,(kiderítettem,hogy itt is rendel,nem csak az Istenhegyi úton)mivel nem volt afp-m ,csak kombinált teszt.gondolod,akkor menj el hozzá javaslom, és ő megnyugtat majd.

Csics:kislány lesz ,ha ilyen szégyenlős. :wink: Nekem viszont mindkét lányom premierplánba megmutatta magát. :shock:

Eltűntek,jelentkezzetek!! :wink:

Norci
Kép
Kép
norci2007

Sziasztok!

Charlotte!

Még tetszik nekünk a Kornélon és Ábelen kívül a Márkó (ez még Apának is) Aztán nekem tetszik még a Fábió, a Noel és az Áhim is, de valami egyszerűbb nevet szeretnénk azért! És eddig az Ábel a legszimpibb!

Bogme!
Mi is le vagyunk tiltva a nemi életről kb. 2 hete! Borzasztó! De hát a Piciért áldozatok kellennek, amik hiszem, hogy megérik, sőt...!Csak nehéz!

Hné!
Én is mellíroztatok!
És azt hiszem te írtad ezt a durva kórházas sztorit! Ez borzasztó, hogy kismamákkal így bánhatnak! Úgy érzem fel sem fogják sokszor, hogy a mi életünkben jelenleg ez a legfontosabb!Én kaptam sztk-s UH-on képecskét ingyen mindig! És apa is bejöhet, akkor még sokkal rendesebbek, ha benn van;)!

Caysee!
Gratulálok a kislányhoz és az eredményekhez!

Csics! Neked is grat. a jó eredményekhez!

Susytündért, Lyly-t, Linocsot is rég láttam!:(Meg szerintem még vannak többen, akik rég voltak!

Annyit szenvedek ezzel az orrdugulással! Alig bírok aludni! Én a nasivint használom, de szerintem nem egészséges folyamatosan, de enélkül nem bírok aludni! Borzalom! Valaki írta ezt a Kamillosan ocean orrspray-t. Ez valami természetes alapú? Lehet kipróbálom!
Most meg hányingerem van! Még reggelizni sem tudtam! Nem tudtam mi van velem! Az elején semmi ilyen bajom nem vot!:(
Tegnap este meg csak sírtam a Páromnak minden hülyeségen, teljhesen ki voltam.:(

Kép
klaccc

bàrmelyik tengervizes orrspray jo, nekem most sima DMes pici van, az az uton is elfér bàrhol, de reggel igy is el van minden dugulva

mi még nem vagyunk eltiltva de én azért ovatoskodom a szex terén :roll:

màsnak is igy fàj a feje? jon megint az a nyavajàs ho, ami normàlis esetben jo hir csak ne legyen ho vasàrnap mikor végre elindulunk majd mert haladni kellene majd...

Orsi: jo utat, azt hiszem esik a hegyekben, vagy esett arrafelé, szerintem meg is marad mostmàr, elég hideg van. emlékszem tavalyelott volt Lyonban ho, elég vicces volt, a kislànyok a zokni nélkuli balerina cipoikben, ami amugy is nekem kapàsbol okozott egy megfàzàst, ha csak meglàttam - igencsak fàztak. és megàllt az élet

:roll:
Vendég

Csöpplány: Sok szerencsét a foorvoshoz. Én épp azelőtt voltam csak ellenőrzésen, hogy megtudtam volna hogy babánk lesz. Szerencsére nem kellett semmit sem csinálni. Nagyon reménykedem, hogy kibírom, bár középidőben vagy utána valószínű jó lenne elmenni csak a biztonság kedvéért. Én mindig úgy reszketek. Ja és érzéstelenítőt még sosem kaptam mert a tű látványától rosszul vagyok. Fogorvosnak mindenesetre mindenképp mondd, hogy babát vársz. hátha akkor nem szabad injekciót adni.

Cs-andi: Nagyszerű hogy eltűntek a kiütések.

Norci: Gratula a kislányhoz, legalább lesz Nórának játszó pajtása.

Klaccc: A neveitek közül nekem is az Ábel tetszik a legjobban. Szerintem nagyon szép név. Neked meg jobbulást.

Hné: Én is ledöbbentem a kórházos sztorin. Elmeséltem a férjemnek, és ő is sem akarta elhinni.

Orsinak és Ann-nak előre is jó utat kívánok.

[/b]

KépKép
picilulu

Norci! Örülök, hogy kiderült a neme, szerintem két lány annyira édes lehet!
Picilulu, ann (párja): drukkolok, hogy karácsonyra kiderüljön, ki is van a pocakban!
Andi: tök jó, hogy távoztak a kiütések, vicces hogy felülről lefelé :D

Olyan furcsa nekem, szinte mindenki orrdugulásról, megfázásról ír, az én szervezetemet mintha megerősítette volna a terhesség :shock: Régen télen nyáron tiszta nátha voltam, most meg a kezdeti 8. heti torokgyulladástól eltekintve kb. két zsabkendőt használtam el. (Azért nem akarom elkiabálni, mert lehet hogy csak mázli...)

szösz

Kép
szöszmöszke

vannak màr ugy tudom olyan fogorvosi érzéstelenitok amik nem veszélyesek de ugyis kell elvileg a pecsét a kiskonyvbe, szoval kezd azzal és akkor a doki tudja majd mit tegyen.

én pont azért szedek kàlciumot h a leheto legkevesbb gond legyen a fogaimmal aztàn, de egy szerintem màr elkezdett romlani ... aztàn ha meglesz a baba nekem lesz bolcsességfog huzàs is, azzal mostmàr vàrok, mert be szoktam làzasodni az ilyesmitol

mindenesetre szurkolok
Vendég

szoszmoszke: az orrdoguluàs nàlam nem megfàzàs, simàn a nyàlkahàrtya kicsit tulmukodik, azt mondjàk ez lehet terhességi tunet, ahogy az orrvérzés is, és sokszor hiszi azt az ember h megfàzàs és kozben nem. nekem konstansan kb a 8. hét ota van ez az orrdugulàs, olyan mint az allergia, viz jon max ha kifujom és dugul àllandoan. nem tudim a tobbieknek is ilyen-e, de én erre fujjom be a sosvizes cuccot
Vendég

Aha, akkor nem nátha. Nekem ilyen allergia-szerű dolog sincs.

Lenne egy kérdésem: van valakinél olyan, hogy akármennyit iszik, cserepes a bőre, szája? Én labello, testápoló, több liter víz ellenére annyira ki vagyok száradva, hogy kirepedt a szám, és fáj. Nem tudom mit tegyek, ami használna is.

szösz

Kép
szöszmöszke

S.orsi: Jó utat! Remélem, hogy nektek van téligumitok, nagyon vigyázni :)

Cs.andi: Jó, hogy rendbejöttél!

Norci: Nagy gratula a lánykához :)

Klaccc: Mi szerencsére teljesen nem vagyunk eltiltva, de buta voltam, nem kérdeztem a dokit, hogy csak a behatolás árt, vagy az orgazmus is? És igazából nem értem, hogy azt mondta, hogy a gyerek kihordása és a szülés szempontjából nincs veszély, de nem javasolja túl sűrűn. És az is elszomorító, hogy ami annyira jólesik az miért tilos!!! :( A lelkemnek tutira nem tesz jót, de a babáért mindent :) Nektek minden tiltott?
Fel a fejjel! A rossz hangulatod is lehet a fentiek oka. Ha mást nem lehet, csak meghitten bújjatok össze, az is nagyon jól tud esni!!!

Csöpplány: Ess túl gyorsan a fogdokin, sok sikert!

Szösz: Pont ezzel küzdök én is. Minden krém, amit a számra kenek egy idei jó, de aztán megint gáz lesz. A szám már szinte sebes, annyira kivan és ég. Már a méz se segít igazán, csak amíg rajta van, de az meg kellemetlen. Labello-t már rég nem használok, az még inkább szárít. Gyógyszertárban kapható a Primus ajakír (magyar), az nagyon sokáig jó volt nekem. Viszont lehet a vashiánytól is! Most kezdtem szedni vasat, majd írom milyen eredménnyel! A hasamat kakaóvajjal kenem, az nem szárad és csak egy héten kb. 1x kell.

KépKépKép
bogme

Sziasztok Lányok!

Decemberre letudtam a vizsgáimat majd januárbab folytatom, de addig is már többször tudok jönni. :lol: Esélyem sincs, hogy visszaolvassak. :shock:

Gratulálok a jó AFP eredményekhez és uh-hoz. Ne aggódjon az se akinek nem teljesen tökéletes mert ez csak arra szolgál, hogy a kismamákra ráhozzák a frászt. Minden baba egészséges. :lol: Nem értem, hogy az 1,9 MOM miért nem jó mikor a felső határ 2,5 MOM. :?
Nekem 0,86 MOM lett és kisfiú. :lol: 30-án megyünk 4D-re. Előbb sajnos nem volt időm. A 18. heti uh-n is rendben volt minden.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

szoszomos: én hogy ugymondjam szarràszàradok, ez nem szép kifejezés de nincs jobb rà, teljesen minden szàraz - borom, szàm, orrom is azért vérzik mert ugyan dugul de tok szàraz és felszakad a bor, utàlom.
Vendég

Bogme,
Nekem a sex után mindig bekeményedik a hasam. Először nagyon megijedtem, de a doki azt mondta, hogy ha nem napi rendszerességgel szexelünk az még a babának is jót tesz. Hát nem tudom.... :roll:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?