Sziasztok lányok!
manocskak
Mi történt a babáddal???
És anyukád mivel magyarázza, hogy nem fogadja el a picit? Már bocsánat, de elképzelni sem tudom, hogy egy ilyen tündéri baba nem indít el benne semmilyen érzelmet.
Nem tudom mi lehet ennek az oka, talán érdemes lenne nektek elvinni hozzá az unokáját megmutatni. Igaz, nem nektek kellene ezt kezdeményezni, de lehet, hogy csak ennyi kéne, hogy javuljon egy kicsit a viszony közöttetek.
Bocsánat, nem akarok belekotnyeleskedni.
A gyerektatrásról: Már szinte minden lehetőséget végigzongoráztam a gyámhatóságtól a családsegítőig.
Az a helyzet, hogy egyszerűen semmilyen levelet/értesítést nem vesz át, sehol nem lehet utolérni. Az állam nem előlegez addig míg nem sikerült az apával kapcsolatbalépni. Először meg kéne állapítani a gyermektartás összegét. Ez sem megy míg minkét fél nem nyilatkozik, és a bíróság nem határozza meg az összeget.
Tehát patthelyzet alakult ki mert "apuci" felszívódott. Ne gondold, hogy az öngyilkossági kísérlet igaz. Ez csak érzelmi zsarolás akart lenni. Azt sem hiszem el amit kérdez, erről is bebizonyosodott hogy kamu. Sehol nem állt kezelés alatt egyetlen napig sem.
a még nem exről: Nos, ő azt mondja, hogy a szülei mindent tudnak rólam is és a babáról is. Csak éppen még soha nem találkoztunk, és a páromon azt látom, hogy nem is erőlteti ezt a bemutatósdit.
Persze aztán a fene tudja, hogy tényleg értesültek e róla, hogy apuka lesz a pici fiuk.
Együtt élünk és úgy látom tényleg várja a babát és engem is szeret, csak sok körülötte a furcsaság. Olyan mintha két élete lenne amiket teljesen külön kezel. Erőltethetem én, hogy beszéljük meg, meg várhatok a magyarázatra.... "rosszul látod cica" a válasz. Én meg nem szeretek vitatkozni, és inkább rálegyintek.(tudom, hogy ez a legrosszabb amit tehetek)
cumo
Hülyén hangzik, de üdv a klubban. Bár ne itt kéne először beszélnünk....
Azért remélhetőleg tudott elfogadható magyarázatot adni a zacsiról. Rákérdeztél??
Jesszus most nézem megint mennyit írtam.....