sziasztok,
üdv Miskolcról, már egy hete itt vagyunk és apa is itt volt velünk a héten így végre igazán együtt volt a család, voltunk a vadasparkban, tapolcán, nagyon jól telt a hét. Sajna apuci ma hazament, de mi még maradunk a héten és mivel mamának is őszi szünet van így lehet sokat csavarogni. Tök véletlenül láttam meg a plakátot, hogy ma van (volt) babaexpo Miskolcon így elmentem és sikerült jól bevásárolnom, "fillérekélt" de tényleg sokkal olcsóbban mint egyébként, és olyan szuper dolgokat vette, Istvánnak, főleg az ovira gondolva már. Ja és itt Miskolcon sikerült beszereznem szuper téli bakancsot (bőr és gyapjú béléses, elephanten), hótaposót és az oviba benti cipőt, mindezt 1 siesta bakancs áráért. Szóval kiköltekeztem magam, de végre jó sok szuper cuccot tudtam venni.
Ideérkezéssünkor még totál kész voltam mert Csenge már 2 óránként evett és éreztem hogy alig van tejci, de 3-4 nap alatt sikerült a homeopátiás bogyókkal, teával és kicsit több nyugalommal mint otthon úgy felszaporítani hogy megint ott tartok, hogy éjjel ha oldalt fekszem csorog a tej rendesen
Így megnyugodtam, hogy nem kell dokit keresnem és tápszert íratnom
A tejpépet már kóstolgatjuk és az nagyon ízlik neki, még kb. 1/2 dl volt a max, és csak kispohárból hajlandó inni, a cumisüvegtől öklendezik.... az almalétől még totál kivolt, elrántotta a fejét úgyhogy azt elhalasztom még 3-4 héttel.
Na hirtelen ennyi, remélem mindenki jól van és nem beteg senki ebben az egyre romló időben!
Edit, pocaklakó hogy van??? ha meglesz a pici szívesen csatlakozok majd sétapartnernek
)))
Puszi mindenkinek
Kati