Új privát üzeneted érkezett!

Hat lanyok en veszek egy tesztet es megcsinalom....csak hogy legyen valami a kezemben hogy telleg igy vanKépKépKép Mert eddig csak annyi bizonyitekom van, hogy irt egy papirt a vedononek, hogy vegyen terhesgondozasbaKépKépKép

pusssz: orsoly
orsoly

Ancsi
Ez a sok korház.. a böség zavara..
Nem emlékszel véletlenül hányan voltak az áprilisi babaesöben?
Györgyi
Györgyi

Kedves Norci! Legyszi kuldd el most megegyszer a gorbedet, de jo lenne, ha gyorsan ideerne, mert attennem egy masik formaba es holnap mar nezhetnetek is a fotki.com-on, a tobbi diagram mellett! A Katkaet megkaptam, attettem jpg-s formatumba is, de az a vacak fotki.com nem akar megnyilni elottem....Kép, de majd en adok neki...Kép

Bocsi, de meg nem olvastam el az osszes hozzaszolast, Marti-t igen, kivanom, hogy a most kovetkezo ciklus osszejojjon !!!! /erosen kivano jel/

Koalamaci KépKépKép nagyon nagyon gratulalok. gynevacrol: Erazmusz mondta nekem: A Gynevac injekcioَ nem art a terhességnek, kb. 2000 terhesnek adtam terhesség elején. 10 naponta adasson be egyet magلnak és a férjének is. Szerintem nyugodtan folytathatod, ha a doktorno emellett van.

Orsi, gyonyoruen meghato volt a story. Ez igaz!!! Sok boldogsagot!KépKépKép

Pussz, Lella
Lella

Kedves Orsoly Kismama!

Kíváncsi vagyok, most kimutatja-e. De biztos ki kell már mutatnia! Kép

Sugár
Sugár

Kedves Norci! Legyszi kuldd el most megegyszer a gorbedet, legyszi a noralib2000@yahoo.com-ra, mert az a bene msn nem akar kinyilni, es ha ideerne idoben, attennem azt is .jpg-be, es delutan fel is rakhatnam, de jo lenne, ha gyorsan ideerne, mert attennem egy masik formaba es holnap mar nezhetnetek is a fotki.com-on, a tobbi diagram mellett! A Katkaet megkaptam, attettem jpg-s formatumba is, de az a vacak fotki.com sem akar megnyilni elottem....Kép, de majd en adok neki...Kép

Bocsi, de meg nem olvastam el az osszes hozzaszolast, Marti-t igen, kivanom, hogy a most kovetkezo ciklus osszejojjon !!!! /erosen kivano jel/

Koalamaci KépKépKép nagyon nagyon gratulalok. gynevacrol: Erazmusz mondta nekem: A Gynevac injekcioَ nem art a terhességnek, kb. 2000 terhesnek adtam terhesség elején. 10 naponta adasson be egyet magلnak és a férjének is. Szerintem nyugodtan folytathatod, ha a doktorno emellett van.

Orsi, gyonyoruen meghato volt a story. Ez igaz!!! Sok boldogsagot!KépKépKép

Pussz, Lella
Lella

Lella kedves, sajna melóhelyen vagyok igy csak este tudok mailezni. De este mindenképp küldöm.

Norci
Norci

Orsoly Gratula!

Többiek ez az eső már senkit nem kerül el.

Norci
Norci

Lányok a tesztekről!

Mindenkinek a clear blue tesztet ajánlom és csak azt. Tudom nagyon drága, de minden imserősöm tapasztalata szerint is az a legmegbízhatóbb.

Norci

Este e-mailek mennek és jó babásodást, zebrásodást.
Norci

Orsoly
Ennel tobb bizonyitek???!!!KépKép

MJ
Tuti,ismerem mar azt a fajdalmat ahogy elkezd fesziteni minden honapban es nem bir megrepedni,jonnek elo a szeborrheaim is az pedig tipikus PCO tunet,sokat eszem es rengeteg edesseget kivanok.Ezek osszeteveszthetetlen jelek,volt idom figyelgetni az utobbi 1 evben.Nem vagyokam szomi/nem a francot nem!/,jovo heten randizom a dokibacsinkkal es belevetem magam a metrodin kuraba.Ja,es megkerdem mi a velemenye az inszemrol.Erzed ezt a bizsergest a topicban?olyan nagyon jo!

Ancsi
szerintem maradj a Sote-s dokinal,az csak egy dolog,hogy egy masik labor veszi le a vert.ugye te is azt erzed ebben a hoban amit en?!nem hittem,hogy az az aprilis megismetelhetoKépKépKépCsak en maradtam a regiKép

Caldea
Akinek van mar gyereke annak telleg kell fizetni az inszemert??Kb mennyit?Uuugy szoritok erted es majd rolad veszek peldat!OK??

pussssz Kriszti
kriszti

Györgyi!
Nem tudom pontosan mennyien voltunk kismamák áprilisban, de jó sokan az biztos...
kb. tízen???

Ha van egy kis idõd, olvasd el az áprilisi topicot, olyan jó volt...KépKép

Lotti!
Mizujs Veled, leányzó??
Nem írtál nekünk este? Pedig vártam...
Gondoltam, biztos sok a melódia...

Ancsi
Ancsi

Sziasztok Lányok!

A héten még nem voltam itt és nem gyözöm kapkodni a fejem. Mi van itt???? Ez fantasztikus!

Koalamaci, Orsoly! GRATULÁLOK!!!! Vigyázzatok nagyon magatokra. Mindkettötök történetét megkönnyeztem. Olyan jó ilyeneket olvasni. Ugye, lányok?

Ancsi te boszorkány vagy, megjósoltad a babaesöt. Azt is nézd meg légyszi a varázsgömbödben, hogy meddig tart az esö. Ugye még a lista alján lévök is elcsíphetik? Monchy, Eszter, Gitta, Márti, ugye jut belöle még nekünk is?

Sugár! Én nem bírnám ki, holnap tesztelnék!!!

Caldea! Nagyon szorítok, hogy sikerüljön!

Ancsi! Melyik Sotén nincs labor? Rám hoztad a frászt. Nekem holnap kell telefonálnom, hogy megvan-e az eredményem. Lehet, hogy nem is lesz ott senki? De akkor minek vették le a vért? Jaj-jaj, most mi lesz?

Edi
Edi

Norci, nem tudtam elolvasni a szoveget, mert mar megint nem enged be a gep, de lattam az /elmult napon/-ban, hogy valaszod nemleges, csak azt ird meg ide, lehetoleg az elso ketto kezdo szo tartalmazza a valaszodat hogy lathassam, hogy melyik cimemre kuldted, mert idokozben kinyilott a hotmailes boxom, a noralib2000@hotmail.com es nem volt ott a leveled? Es esetleg majd azert megismetelhetned az elkuldeset, amikor modod lesz majd ra, jo?

Szia, Lella
Lella

Kriszti!
Tudod, az a baj, hogy ha érzek egy kis bizonytalanságot a dologban, nem úgy mennek az események, ahogy szeretném, akkor bepánikolok...))
A legjobb persze az lenne, ha a gyöngyösi kórházba járnék, hiszen csak 10 km-re van tõlünk, nem kellene zötykölõdni vonattal Pestre...

Hát át kell ezt rágni még nagyon...
Csak az eredmények megjöjjenek!Kép

Ancsi
Ancsi

Edi!
A varázsgömböm azt mondja, hogy hosszú esõzésre számíthatunk...)
Persze aztán jönnek a havazások...Kép

A Sote I-n voltam reggel, ott nem volt hormonos labor (1 hónapig), de gondolom a Te eredményedet ez nem érinti, hiszen már levették a vért, nem?

Ancsi
Ancsi

Orsoly 8c 77 cn Nagytarcsa 26 év
Cicó 4c 52 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 45 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 38 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 31 cn Györ 24 év
Andi 13c 28 cn Szeged 30 év
Eni 2c 27 cn Pécs 26 év
Edina 7c 27 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 26 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 26 cn Ulm 26 év
Djeszter 2c 26 cn Budapest 29 év
Lora 11 c 24 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 23 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 22 cn Adács 27 év
Éva 28c 19 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 6c 18 cn Szekszárd 21 év
Barbi 7c 16 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 14 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 13 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 12 cn Líbia 32 év
Moni 5c 11 cn Törökbálint 28 év
Lotti 10c 9 cn Budapest
Kandi72 1c 8 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 8 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 7 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 6 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 6 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 3 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 2 cn Debrecen 24 év
Névtelen

Drága Gabómanónk!Kép

Mutatkozzál sûrûbben, mert nagyon hiányzol!!!!
A bónusz-puszit köszönöm!Kép

Kép

Ancsi
Ancsi

Edi!

Kivárom a vasárnapot, most kicsit mintha gorcsolnék is.... még meg is johet addig!

Sugár
Sugár

Orsoly!

Ez fantasztikus. én sem tudok magamhoz térni. itt ült a fönököm velem szemben. Nem látta,hogy netezek én meg majdnem elsírtam magam örömömben. Gondolta, milyen mail jöhetett ami ilyen megható.KépKépKépKépKép

Pucúr!
Nagyon szeretném, ha szerencsét hozna. Ez volt a célom veleük.

Új neve a Zebrácskámnak: Áfonya beceneve: ÁFI

Úgy izgulok, mert ha így haladunk lassan én is sorra kerülök és fel sem tudom fogni még milyen érzés is lehet valójában.Kép

Gabó+ÁFI
Gabómanó

Névtelen!
Orsolyt már ki kell venni a listáról!!!!!!!!
Cincérke
Cincérke

Lányok!

A novemberi tali nekem jó lenne!!!!!!!!!!!Kép

KÉPZELJÉTEK!
Ma kaptam egy telefont a melóhelyemen. Kata volt. Kederült, hogy Ő már járt itt ahol dolgozom és látásból ismer.(küldtem neki képet magánban.) Annyira meglepett és olyan jó volt.Kép
Hát nem klassz?

Üdv Néktek ezen a csodálatos napon. Gabó Kép
Gabómanó

Lányok
Valaki igérte, hogy felteszi a talcsi "beszédét"!?
Ja tegnap végre megnéztük a B. Johns naplóját, tényleg szupiKép

Ancsi
Hiszek a varázsgömbödbenKép

Györgyi
Györgyi

Orsoly!

Hát, szeretnék én ilyen bizonyítékot a kezemben tudni.KépKép

Gabó és Áfi
Gabómanó

Ancsi!

Amennyit csak tudok itt vagyok veletek. De ha mást nem mindig küldök nektek életjelet magamról.

Györgyi!
Én voltam. Holnap felteszem, megígérem.CSak nagyon kevés az idöm írni.

Gabó
Gabómanó

Lányok

Miért van,hogy lapar után van akinek szabad a sex és van akinek nem??????????????????,

Gabó
Gabómanó

GaboMano
Nemtom masnak miert lehet,de nekem semmi kedvem nem lett volna hozza ugyhogy tok mindegy!En is varom a koszontot.Kuldom a lapotKép

Lanyok
Valaki felvetette,hogy miert ne tarthatnank otthon a talikat.Szerintem igaza van persze nem kotelezo szinten es nem mindig.De ha ugy erzitek akkor vallalom az elsot!Kép

Teljesen letortem,kicsit olvasgattam az infertility lapot,ott irta egy doki,hogy a PCO-nak vannak belgyogyaszati vonzatai is pl:cukoranyagcsere zavar.Hat ezert kellett nekem tegnap 2 ora alatt 6 gomboc fagyit megennem.Ecceruen olni tudnek az edessegert es ez mostanaban mindig is igy volt.Mar nem is remenykedem abban,hogy beindul a ciklusomKépKépNagyon szomi lettemKépKép

Rajtam mar csak a tali gondolata segitKépKépmag persze a tudat,hogy jokezekben vagyok.

Ancsi
Szerintem meg nemsok eselyt adtal az uj dokidnak.Nem a gyongyosi korhazban volt Dr H elott orvosod?Vagy ott meg nem kezeltek?Ne hari de erre momentan nem emlexem.

jujj de hosszu lett,sorry

Kriszti
kriszti

Gabó!
Kis telhetetlen...már szexen jár az agyacskád???Kép))))))))))))))))KépKépKép

Csak így tovább...))

Ancsi
Ancsi

Sziasztok!

Orsoly, Koalamaci hatalmas gratula!

Beindul ez lányok meglátjátok!

Az október különben is jó hónap, nem csak azért mert én októberben születtem (meg a párom is), hanem azért mert a mi elsõ babánk is októberben jött össze és milyen könnyen!

Kriszta: én is imádom az édességet, én csokiért ölnék. Ezzel együtt momentán nem hinném, hogy pco-m van. Szóval ne dumálj be magadnak mindent! Fel a fejjel!

Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

PethesIldi

Aranyos vagy de ez mas.Nem tudom igy visszaadni de pontosan azok a tunetek kezdenek elojonni amivel tobb mint 1 eve elek.1000%,hogy nem jottem rendbe de tul szep is lett volna.Erre szamitottam.Csak az a baj,hogy mindenfele olvasgatok a neten es PCO-sok irjak,hogy nem sikerulnek sorban az inszemek,nekem lombikom mar nem lehet/nem tudnam megfizetni,foleg ha az elso ossze se jon/.nagyon sok heleyen olvastam,ezek tipikus tunetek,raadasul nekem mutetileg igazolt
Csak mar lennek 1 honappal oregebb!!!

cupppp Kriszti
kriszti

Gabó!

Nem tudom,hogy kinek lehet, kinek nem. Nekünk lehetett.

Az a baj lányok, azért akarok korábban tesztelni, mert hétvégén mezõgazdasági munkára leszek fogva, ami fizikai erõvel jár. Ezért gondoltam, hogy csinálok tesztet és ha poz. akkor nem megyek sehová. Mert otthon senki nem tudja, hogy mi babát szeretnénk. Mit tegyek?

Lányok! Ugye nem áll meg a babaesõ! Gondoskodjunk róla. Oké?Kép

Éva
Éva

Éva!
Ebben az esetben én is csinálnék egy tesztet, de valószinu, hogy én negativ teszttel sem kockáztatnék nehéz fizikai munkát! Tudod, amig nem jön meg... Kép
Szonja
Szonja

Ancsi!

Kösz az infót, megnyugodtam. Én a SOTE II-n voltam. Holnap kiderül, hogy tényleg progihiányom van-e. Ha igen akkor jó, mert arra van gyógyi. De ha nem akkor jön megint a görcsölés, hogy akkor mi a fene bajom van? Mégiscsak jaj-jaj!

Sugár!

Nem akartalak rábeszélni a holnapi tesztelésre. Csak azért írtam, mert amikor ilyen babaesö van, akkor sokkal nehezebb megállni. Én legalábbis teljesen fel vagyok pörögve a sok zebrásunktól.

Akkor majd vasárnap szorítok neked ezerrel, jó?!!!

Edi
Edi

Kriszti!

Laparon ugye meg tudták volna állapítani, hogy PCO-m van? Mert UH után azt mondták, hogy elég PCO tüneteim vannak. Most úgy félek.Kép

A sex-hez nekem sem sok kedvem volt a lapar után, de nem hagyhattunk egy hónapot.Kép

Kéne egy listát készíteni az összes gyógyiról amiről beszélünk, hogy mi mire jó, mert én már teljesen össze vagyok zavarodva. Megtenné valaki aki még nincs bekavarva?

Caldea, Száva!
Az inszemröl leírnátok amit tudtok? Pl: kell e valamilyen gyógyi elötte, utána stb.? Köszi.Kép

Puszi: Gabó
Gabómanó

Edi!
Megkérdezhetem, hogy ki az orvosod? Csak mert én is oda jártam a II. Noire egy évig Kép
Szonja
Szonja

Bocsi a Száva - Szonja!!!!!!!!!

MOndom, hogy teljesen be vagyok kavarva........

Gabó
Gabómanó

Gabó!
Én úgy tudom, hogy az inszem elott is van stimuláció; de nem olyan "durva" mint a lombiknál! Caldea nem rég leirta az o stimulációjához szükséges gyogyikat és azt hiszem 17 ezer körül volt a végösszeg...Kaptam egy nagyon szuper kis tájékoztatót az orvosomtól amiben le van irva és rajzolva az inszem, de sajna képtelen vagyok emilben bárkinek is elküldeni (szegény Andynak sem tudtam)Azért még próbálkozom...Már az is eszembejutott, hogy lefénymásolom, és postai úton továbbitom.
Szonja
Szonja

Gabo
hat nalam is ugy volt,hogy mar elotte az Uh alapjan gyanus volt de a laparral vett szovettan vizsgalat bizonyitja egyertelmuen a PCO-t.Neked is biztosan vettek szovettant,kerdezz ra az orvosodnal,hogy vettek-e es,hogy pontosan mi az eredmeny.Jogod van hozza.Nekem a doki meg is mutatta a papirt mert kiadni nem lehet de en lattam is.Mostmar majnem biztos,hogy inszemet fogok inkabb kerni.Olyan sokat olvastam,hogy csak az 5.-6. sikerul.Miert vesztegetnem el az idot a spontan probalkozasokkal?!A forumon nagyon tapasztalt inszemsek vannak,pl Caldea.Nezd meg ha van idod.

puszi Kriszti
kriszti

Kriszti, Szonja!

Kösz a gyors választ.

Most aggódom tovább, mert al apar után szó sem esett az én PCO-s tüneteimröl. De meg fogom kérdezni. Mindig annyi mindent akarok kérdezni, hogy már le kell írnom, hogy ott az izgalomtól el ne felejtsem.

Gabó
Gabómanó

Lányok!

Mára elbúcsúzom, viszlát holnap.Kép

Puszi: Gabó
Gabómanó

Gabo!
Ha ezt még nem láttad feltétlenül nézzd meg:
[url=http://www.infertility.hu/index.php" TARGET="_top]http://www.infertility.hu/index.php[/url]
Egyébként Cincoka is inszemes (most lesz neki a második, és reméljük utolsó Kép )
Szonja
Szonja

Annyit irtatok a PCO-ról, hogy pontosan el kellett olvasnom mi is az.

Gabo
Te hány kilo vagy? Mert a tüneteknél olvastam, hogy az elhizás az egyik legjelemzöbb.

Kriszti
Te minden tünetet produkáltál vagy más miatt jöttek rá?
Györgyi
Györgyi

Szonja!

A dokim Mericli Metin. Évek óta hozzá járok, én nagyon meg vagyok vele elégedve. Neked rossz tapasztalataid voltak? Ujabb jaj-jaj!!! Tele vagyok kétségbeeséssel!

Ma mindenkinek jó kedve van, csak én jajgatok egyfolytába. Ne haragudjatok.

Edi
Edi

Pethes Ildi!

Reméljük te is igazi boszorkány vagy, és bejönnek a jóslataid! Kép Jó lenne! KépKép

Orsoly, Koalamaci!
Nektek milyen terhes-tüneteitek voltak? A hasatokban éreztetek valamiféle feszülést? Nekem már napok óta feszül a hasam alul (bár lehet, hogy ezt is már csak beképzelem). És a melleim is olyan furcsán feszülnek, bár ezzel mostanában minden hónapban így vagyok.

Na megyek még egy kicsit dolgozni, aztán spuri haza!!!

Pussszz
Ildi
másikildikó

Edi!
Jaj, bocsika! Nem akartalak elbizonytalanitani! A szomorú fej azért van mert 1 évig jártam oda egy dokihoz aki kifejezetten meddoséggel foglalkozik, de nagyon-nagyot csalódtam benne! A klinikával semmi bajom! Sot, mindenki nagyon kedves volt velem (sokat jártam vérvételre és kétszer bent is feküdtem a HSG és a méhszájplasztika miatt) Szóval ne izgulj, jó kezekben vagy! Kép
Egyébként meg nem kötelezo a jó hangulat, ha van valami problémád nyugodtan mondd el; hátha tudunk tanácsot adni! Kép
Szonja
Szonja

Koszonom a gratukatKépKépKép

Kriszti nyugtass meg, ugye nem a terhesteszt a mervado, hanem a doki....tiszta hulye vagyok, azon kezdtem gondolkozni, hogy hatha elnezte es nem is baba az....De szemernyi ketely nem merult fel benne, szal probalom magam nyugtatgatni...Na meg remelem nem kockaztatna a presztizset, hogy elkuld vedonohoz es kozben nem is vagyok terhes. Na, ugyi vagyok, ez lehet meg rosszabb lesz mint a mensivarasKépKépKép

Masikildi: nekem alig van tunetem, de a mensimet sem ereztem soha. Annyi volt, hogy ingerlekenyebb voltam (ami ugye mensi kozeledtere is jellemzo) es fajtaka melleim. Pl vasarnap nem tudtam hason fekudniKép Aznap sokat is jartam pisilni, ez azota elmultKép

Ooooolyan jo hogy vagytok, tegnap ti jutottatok eloszor eszembe a ferjem utan, hogy hogy fogtok orulniKép

pusssz: orsoly
orsoly

Lányok!
Ez a Maca tud valamit.
A höm még nem esett le, de a nagykönyvben megírt h.váladékom van, sok és nyúlik mint a harisnya. (Bocs, ha most hánynotok kell :-)))) )
Most legszívesebben hazamennék és szerelmeskednék. De még várnom kell kb. 3 órát a dologgal!
Pusszancs,
Moni
mj

Edi
Ne izgulj,nemcsak te vagy minusz.Nalam mar a kolleganoim is megjegyeztek,hogy ma ritka nyugos vagyok.Holnap jobb kedvuek leszunkKépKép

Gyorgyi
En szinte minden rossz tunetet produkalom.Es abba a 80%-ba sem tartozom akiknek a lapar utan beindul a ciklusKép

Orsoly
6 hetes terhesseget nem lehet elnezni az UH-n!!!!!!!TUTIKépKépKép

mentem haza
Kriszti
kriszti

Szonja, kedves! Kép
Köszönöm, hogy a 2. inszemre TE az utolsót jósolod nekem... Igazán jól estett... Kép
UH. pénteken, hogy mekkorák a tüszők... Kép
Hétágra süt a nap és közben BABAESŐ van! Ez szuper!!!
Cincérke
Cincérke

LÁnyok (különösen Caldea), aki már adatja a Gynevac-ot, mennyibe kerül az 5 szurika. Csak úgy hozzávetőlegesen...
Cincérke

Lella, Barbi, andi ;s aki m;g k;rte e-mail ment.

Norci
Norci

Lányok hamin. heti két baba van, december végére nem lesz senki a listán!

Hajrá, hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Norci
Norci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?