Ági! Kinövi! Bogi is dettó ilyen volt. Teljesen kétségbe voltam esve, hogy mitől ilyen agresszív verekedős a gyerekem, de türelemmel, sok szeretettel kell kezelni, és ki fogja nőni. Bogi kb picit több, mint 2 éves korára nőtte ki! Ez természetes velejárója a kölyökkornak, ha szabad így fogalmaznom! Mostanra csak hisztik maradtak, de azt is egy ideig hanyagolta. Mostanában újrakezdte,kb azóta, hogy tudatosult benne, jön a kistesó!
Ja mindig legyen levágva a körme, hogy ha karmol is, ne hagyjon nyomokat rajtatok! Ha hisztizik akkor pedig hagyni kell, mintha nem hallanád és előbb utóbb rájön, hogy nem ér el vele semmit és abba fogja hagyni!
Krisztina: Üdv! Jó húsban van a picilányod
és szép neve van neki! Apuci mivel foglalkozik? Kistesót mikorra terveztek?
Bogi első cipője 20-as volt, télire amikor még nem járt, babakocsiba tényleg elég volt a mamusz. Sztem is teljesen felesleges neki cipőt venni, ha még nem tud járni! A tavasz végi-nyári babáknak meg lehet, hogy nem is kell cipő elsőre hanem szandál.Bogi 1 évesen kezdett el járni és ugye ő márciusi. Kb 1 hónapőig ha használtuk a cipőt. Utána szandit vettünk, mert meleg volt. A gyereknek az első cipőjét akkor kell megvenni, amikor már hordani is fogja! Felesleges előbb! És nem tudhatod mekkora lesz a lába. Boginak most 22-es bakancsot vettem őszre, de neki nincs túl nagy lába, mivel apájának is "csak" 40-es
A Marco cipőbolt egyébként a Corában van, a dohányárús mellett! De van a belvárosban is, de mi ott nem voltunk!
Dancsi, hogy vagy? Én mára lényegesen jobban. A jobb cicim már egyáltalán nem fáj. Arra is gondoltam, hogy lehet, hogy tegnap "elaludtam" a cicim és megnyomódott, azért fájt.
Ja és a Magne B6 egész jót tesz a hányingeremnek
meg az étvágyamnak is
. Na de inkább hízzak 20 kilót, mintsem végighányjam a 9 hónapot...
Enikő