Sziasztok!
Nagyon jól esik, hogy befogadtok és csatlakozhatok!
Köszönöm, remélem nem okozom csalódást!
Most még egy pár napig biztos nem sűrün sikerül majd itt lenni köztetek, mert jogsit szeretnék, és vezetni tanulok!
2 hete nem dolgozom, és én kis naív azt gondoltam, hogy majd felvet a szabadidő, közben meg még annyi időm sincs, mint eddig volt!!!
De ez a rutinpálya, pontosabban a kuplungkezelés nagyon-nagyon nehezen akart rögzülni! Elviekben 10 óra lenne az oktatás, de én még 10 pótórát vettem, mert annyira nem ment! Mostmár talán elfogadható a dolog, de nem tökéletes! És holnap vizsgázom!!! Szorítsatok nekem légyszi!!!
Pár szót még magamról, 34 éves vagyok, van egy 14 éves és egy 9 éves kisfiam! És a picivel, aki már végre kislány lesz, április 10-re vagyok kiírva!
Kedves "piki"! A nick nevem közel 9éve változatlan, függetlenül az időjárástól! Már nem is emlékszem pontosan, hogy miért is lett ez, de abban teljesen igazad van, hogy akkor is a karácsonyi hangulatom adta az ihletet e névhez!
És a te neved talán valamiféle rövidítés?!
Csak hogy tudd, már most irigyellek azért, hogy ehetsz a terheléses előtt! Nálunk csak a cukros lötty verzió működik, sajna!
Ja és akkor még a 2kg hízásról meg nem is szóltam!!! MÁZLISTA!!!!
Szia ire81!!! Örülök annak, hogy tényleg majdnem egyszerre vagyunk kiírva! Van valami oka, hogy pont márc. 28-ra szeretnéd a bébikét?! Úgy látom a terheléses vércukorvizsgálatot a körülményekhez képest nagyon jól viselted!!! Én majd csak január 5-én megyek, de eléggé tartok tőle! Reggelente ha kipattan a szemem rögtön szoktam inni egy bögre langyi tejet, hogy nem lyukadtjon ki a pocim! És kb 0,5-1 óra múlva meg már regelizni szoktam!!! Fogalmlam nincs, hogy hogy nem leszek majd rosszul!!! Az én extra magas 90/60-as vérnyomimmal, kész kaland lesz ez már az előzőekből tudom!!!
Kedves szabó anna! kösz az üdvözletet, mint már azóta leírtam kislányt várok, neked milyen nemű bébikét ígértek?
Hi borsoo! Úgy látom a mérleg neked sem a legjobb barátod!
Asszem vagyunk ezzel még így páran!!! A digi mérleget tudomásom szerint már nem nagyon lehet megpiszkálni! Az én dokim is azt mondta, hogy a 20-ik hétig ne hízzak semmit se!!!! Ezt elég viccesnek, de egyben elérhetetlennek tartottam már akkor is és azóta is! Valószínű inkább alkat kérdése! Persze az előzmények miatt (az egyik fiammal 23, a másikkal 25 kg-ot híztam ), valahol az is érthető, hogy a doki próbált jobb belátásra bírni! Mert a szülések után kb. 1-2 hónap alatt eltűnt rólam minden plusz kg, hála a rengeteg tejcsinek amit termeltem! Viszont a lábam nagyon megsínylette, csúnya visszeres lett!!! Úgyhogy az én esetemben jogos a 2 pont, hogy ne akarjak megint bálna lenni, de nekem sem sikerül betartani a játékszabályokat, bár sokkal jobban vigyázok, mint eddig! Így "csak" 6 kg van még rajtam, de nem is emlékszem már arra, hogy az előző tehességeim során a 23. héten hol jártam, így nincs viszonyítási alapom!
Szilvancska! Üdv neked is, meséltem! Ha van konkrét kérdésed, szívesen válaszolok rá!
Hali szneszti! Szándékomban áll maradni! De pesze minden a jövő zenéje!!!
Szia funky! Úgy látom a mérleget te sem szívleled!!! Ez egy közös vonás lesz az biztos!!! Az én dokim azt mondta, hogy MINDENFÉLE pékárut hagyjak el, mert ez rengeteget segít és nem okoz semmien hiányt!!! Persze ez számomra kivitelezhetetlen!!! Mert lehet, hogy effektíve nem okoz tápanyaghiányt, de nekem hiányérzetet az mindenképpen! De legalább már azt tudom, hogy mit kéne tennem!!!