Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Betty,Bettike sajnálom mást nem tudok mondani :cry: :cry:

Képzeljétek jézuska előbb mehgozta az új gépenket!
Teljesen bekampecolt a régi így nem is tudtam jönni.Most már lesz kedvem is,mert eddig a gép annyira topa volt hogy nem volt humorom vele carakodni.Tök szupi ez a gép!

Bridget ja így már értem :wink: Tényleg volt hogy olyan mélyre vittem a hangom azt hitték pasival beszélnek :shock: Igen akkor szomorú voltam épp és érezhetted is a hangomon,de most már nem olyan lenne ha hívnál :wink:

Bocsánat ha másnak nem reagálok de most meg időm nincs,hétvége van tudjátok :wink:
Na meg most verekednem kell a gépért mert párom itt élvezkedik a gépen hogy milyen gyors :evil:

Mindenkit puszilok és ölelek!!!

MELISCH GRATULÁLOK!!!!!

Kép
anyci

Sziasztok!

Betty, Bettike, nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry: Ölellek mindkettőtöket, és erőt, kitartást kívánok.

Anyci, de jó, hogy jöttél. :D

Csillag, mindjárt írok privit, kellenének lh tesztek. 3. babához megy a drukk! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Anyci: de jóóóóóóóóóóóóóóóóóó,hogy itt vagy.
lujzedli

Szijja Lujzikám! :D :D

Kép
anyci

szia!

Betty: jaj, úgy imádkozom értetek. Emlékszel a versikámre, ugye? Én költöttem, de egy kisangyalka súgta,hogy mit írjak, a te kis angyalkád
lujzedli

lányok!

köszönöm az egyűttérző szavakat,mostmár jobban vagyok.
2 napig kész voltam lelkileg,kicsit összetörtem,de most próbálok újra erőre kapni.

Betty

pedig én biztam benne hogy legalább te követed Melisch példáját.nagyon sajnálom :cry:

KépKép
bettike83

Majd januárban :wink: :lol: :lol: 8)
1 milla spermából, aminek 40%-a mozog csak, spontán kizárt a terhesség :!: :!:
De majd a fagyibabák sikerülnek :!: :!: :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bettike jól csinálod,csak előre kell nézni és elhinni hogy sikerülni fog!

Betty baby,most akkor már tuti hogy nem sikerült? :(
Fagyibabák ott vannak és majd a tesóbabához jók lesznek!
Én még bízom benne hogy ott van még benned egy baba :roll:

Kép
anyci

Betty,

azért lehet, hogy ahogy anyuci mondja, ott lapuk a kis drága, csak elszuszmákolt és most ébredt fel, hogy ja, neki jeleket kell adnia neked hogy odabent van!!!!! :D nagyon remélem hogy így lesz!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csajok, mi van itt :shock: :?:
Áll a topic :o :!:
Tessék jönni :!: :!: :!: 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia Mindenki!

Igaza van Bettynknek, hát mi van itt kérem szépen? Miért stagnál a topic? :shock: Gyertek drága csibéim, és írjatok! Vagy mindenki babát gyárt éppen? :lol: Na ha igen, akkor természetesen fel vagytok mentve, de máskülönben nóziharapi lesz :twisted:

Betty, remélem gólyapajtid célba ér akár spontán ciklusodban is, én még hiszek a csodákban (legalábbis az ilyen fajtákban :wink: ).

Bettike, örülök, hogy kezdesz talpraállni újra, drukkolok, hogy megérkezzen a csodababátok!

Anycika, csudajó, hogy nálatok már járt a Jézuska, legalábbis egy gép erejéig :D . De most aztán tessék sűrűn jönni :wink:

Mares, mindjárt 7 hetes leszel, mármint a várandósságod :lol: , sirály :wink:

Beze, köcce :P

Lujzedli, nálad mindig csörög az a telcsi (avatarodon), hogy ily ritkán jössz? Amiatt nem érsz rá, miii? :wink: Húzdd ki a falból a zsinórját! :D

Na jók legyetek, írjatok sokat, és ölelés mindenkinek!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Én itt vagyok, jövök :D
Ma van a cn3. de eddig vonalzót mérek minden reggel. Stagnálok. Hú, elég fura...

chrissy81

Sziasztok!!!

Én is itt vagyok még :)
Chrissy jóóó a görbéd, szép egyenes.... legalább kielemezhetőbb :) Mares hogy vagy?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Csillag:
jönnék én,de csörög mindig a telefon:-)

Nem ám. Ma shoppingoltam, meg a kari ajándékokat csomagoltam, meg fűztem nyakláncokat is.
Mutizzak egy képet?
Na de egy szebbikből.
Mert még kezdő vagyok. Kép
lujzedli

Sziasztok CSajoik!!!

havazikkkkkk!!!!

apival majdnem egy órát sétáltunk, nagyon állat volt!

Lujzi

bakker, ez nagyon cép lánc, veszek tőled!!! :D komolyan!!! CSak nem érne ide péntekre :( vagy mégis??? ( komolyan mondtam)

Csillag

igen, mindjártd 7 hét és totálisan tünetmentes vagyok.... nem jelez a drága hogy mi a szitu odabent :D???

baba

elvagyok, semmi bajom, vagyis csak annyi hogy voltam ma fülészeten mert a bal fülcsim bedugult, doki mondta hogy kicsit kezd begyulladni, áll benne vm trutyi, leszívta, tett bele kis fertötlenítőt, aztán ha nem jobb tesz bele csíkot de gyulladáscsökkentőt ugye nem adhat, de már sokkal jobban hallok :D csak kicsit zsúúúúúúúúúúúúg :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Baba!
Most ezen a képen a vonalzódon a Te kisfiad látható? Vagy ez csak egy kép? Mert nagyon szép gyerkőc.!!!

Nálad tünetek?

Nálunk még nem havazik :cry: Pedig én várom nagyon!

Reggel 6-ra kozmiba megyek, hátha addigra leesik itt is!

chrissy81

Mares!!!

Remélem azért javul a dolog...
Nálunk nem havazott, de nagyon hideg volt egész nap
Chrissy nem az én gyerkőcöm, de mutizok az enyémről...
Bár a drága férjecském azt mondta megoldja, h ő legyen kint, mivel grafikus a lelkem, csak annyi dolga volt, h még nem jutott el odáig... addig is mellékelek az Én Picimanómról képet :) Kép Picimanó Kép Kép

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Chrissy amúgy köszönöm kérdésed, jól vagyunk, a szelek bántanak mostanában többször émelygek, de minden klappol... veled? Jól vagy? Melyik nap kezdesz tesztelni? puszi

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Szép reggelt Mindenkinek!!!

ma már nem havazik :(

de tegnap sétáltunk egyet drága urammal a hóesésben :D tiszta jókat csúszkáltam ...

baba,

Vid nagyon édes, főleg amikor tiszta csoki ! :D
Ma néztem reggel a hőmet, aztán 36,8 volt, kész is lettem hogy milyen alacsony a szakirodalom szerinti 37-hez vagy még ennél is nagyobb értékhez képest....

chrissy,

még oda érhet a hó!!!?

Csillagom,

drága uram felajánlotta , hogy amíg január 5ig nincs uh, inkább hoz tőled teszteket de ne költsek, bár kész van tőlem, szerinte ( mert ugye orvos- dehogy az csak úgy csinál) minden okés és jól van velem velünk :D

nálatok akkor lehet hogy párod belemegy a 3. picurkába?

lujzy,

ma is fűzöl???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, az, hogy esett a hőd, még nem azt jelenti, hogy nincs ott a baba, ezen ne aggódj! Nekem sem volt olyan kiegyensúlyozott a terhességem alatt a hőm, mégis ottmaradtak kiskölkök :lol:

Szerintem ne idegeld magadat hőméréssel tovább, meg teszteléssel, bár a teszteknek talán több értelmét látom. De én azt javaslom, hogy inkább UH-ra menj, ha már semmiképpen nem bírsz magaddal (én is alig bírtam), minthogy stresszelj paramamikám!
Ne uradra hallgass (bocsi), mert nem ő a terhes, fingja sincs, milyen érzés ez, amikor az ember lánya bizonytalan az ilyen dolgokban. Szóval hallgass rám, menj el valahova UH-ra, hogy megnyugodj, ne hőmérőzz és ne tesztelj többet!!! Hallgass a tapasztalt vén rókára!

Baba, cuki a Picimanód :wink:

Lujzedli, szép a nyakék, ügyi vagy :)

Chrissy, nem baj, ha egyenes a görbéd :lol: , sőt... :wink:

Többiek, most már harapi jön, ha nem jöttök írni :twisted:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

CSillag,

tudom, igazad van, és igen, akinek van már 2 picurkája azért azokra simán hallgathatok :D

fogok is, felhívom ma az asszisztenst es megkerdezem tőle hogy lehet-e még uh kari előtt :D - ő is sztem totál hülyének néz majd :D sebaj :D

kicsit összerakom lakaskat....

franc, fülem még mindig csengettyűzik :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Nálunk nincs semmi extra amiről írhatnék :? Tele vagyok melóval, és nyakamon a cégcsoportos karácsonyi buli a két mindenórás kismamival :(
A hőm brutál lakonikus...és lapos is sztem...össze-vissza pörögnek a hormonjaim sztem...tegnap este szurkált a petefészkem...pedig a lelkem mélyén azért bizakodtam picit - ami tudom én ésszel, hogy hülyeség - már erősítgetem magam, hogy majd következő hónapban (itt egy sóhaj) .. jól elteszem EHCS LH tesztjeit pár hétre ... a nem vártig még 4 nap...

http://www.wunschkinder.net/forum/tkurv ... 1260861731
cimpulusz

Sziasztok!

Baba, szép a kisfiad! Nagyon édes!!!!
Örülök, hogy jól vagytok.

Mares, ne parázz! Menj uh-ra inkább, ha nem bírod.. Tuti minden rendben van.

Lujzi, szép a nyaklánc! Csak így tovább!

Csillag tesztjeit nem sokára előszedem! Fogalmam sincs, hogy alakul ez a ciklus, de inkább hamarabb kezdek tesztelni. Szerintetek? Bár tesztem van bőven :wink: szóval belefér...

chrissy81

Cimpulusz!

Én nem értek a hőhöz. De ránézésre nem tűnik rossznak. Sőt. Szerintem tuttó volt pé-d.
Ne írd le ezt a hónapot! Bármi lehet.

Nekem ma épp leesett. Ez jelent valamit? Hmm
:roll:

chrissy81

Cimpulusz,

karácsony buli jó lehet, a két kismamival meg gondolom még érdekesebb :D

Chrissy,

bár én csak a többiektől hallom,de ciklus elején még tud össze vissza ( nekem főleg ment cikk-cakk-ban) menni a hő.... lh meg ha van bőven akkor tudsz tesztelni :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok

jöttem picit,benéztem hozzátok.
látom minden rendben a kismamikkal.többieknek pedig drukkolok továbbra is :)
nagyon hideg van :?

KépKép
bettike83

Chrissy ha van teszted azért tesztelj sztem :)
Mares mit mondott az aszisztens?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

baba,

nem mertem hívni.... :oops:

megint esik és nekem tegnap óta úgy fáj a fejem hogy csak na!!!! talán hó miatt.... :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

a kérdés megoldva..megjött ...de legalább volt peteérésem...ez is vmi :wink:
cimpulusz

cimpulusz.... fúj fúj buta piri.... :evil:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Lányok küldjetek felénk is egy kis havat! Itt nálunk semmi sincs egyáltalán. :?

Képzeljétek, tegnap összeugrottam apussal. Szóval megvettem neki az ajándékot nagynehezen, aztán mikor hazaértem ő meg teljesen véletlenül megtalálta. A szatyorba belenyúlt, mert azt hitte ott van a játék, amit a gyereknek vettem és mondtam neki, hogy nézze meg. Közben a játék másikban volt, amit eleve kint agytam a teraszon, hogy meg ne lássa Marci, mivel ő is rögtön bújik hogy mit hoztam neki..
Olyan mérges voltam. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hogy ilyen béna vagyok.... :evil:

Kép
babicsek

Lujzedli
Gyönyörű nyakék!

Bocsi, hogy nem írtam most senkinek, csak önző módon bekukkantottam.
Nem tűntem el, csak egy kicsit összecsaptak a fejem felett a hullámok.
Volt időközben egy kis epekő műtétem, a cukrom, az epediétától, meg a gyógyszer hirtelen abbahagyásától az eget verdesi, úgy hogy most éppen ezeket próbálom intézni.
Még jövök ígérem. Ezt vehetitek fenyegetésnek is :twisted: :lol:

Kép

Kép
princzike

BAbicsek!

mit vettél apusnak??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Princzi,

epekő, úristen, remélem már jobban vagy és hamarosan cukor téma is rendbejön .....!!!!! Gyógyulj meg.....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kép
lujzedli

kfmares: bőr övtáskát vettem neki. Meg van még dugiba egyí parfüm, az jól el van dugva.

lujzedli: Mekkora nyuszid van! Nagyon édi.

princzi: Jobbulást! Remélem jól vagy. Nem semmi, hogy terhesen még ilyenen is át kell menned.

betty: Hogy vagy? Hol vagy?

Most már megyek szunyálni, kezd úrráá lenni rajtam az álomkór. :P

Kép
babicsek

Lujzi
nagyon édi a nyuszkád, és nagyon csini láncokat tudsz fűzni :!: :wink:

Babika
itt vagyok, itt vagyok, készülünk a második menetre, már jól vagyok.
Kövi ciklusban visszakapok 2 fagyibabót, és remélem, hogy sikerrel járunk már végre.
Nálatok mizu, leállás van egyenlőre, spontánkodtok :?:

Babagoa
ari a gyermeked nagyon :!: :wink:

Pusszantás mindenkinek :!:

betty615

sziasztok!

Köszi a bókokat, mind a lánc, mind a nyuszi miatt.
Hát még nagyon nem megy ám a fűzés, csak próbálkozásaim vannak, de igyekszem. Ez a lánc most éppen jól sikerült, de vannak elég bénák is.

Nyuszi elég nagy, bár törpe, inkább a bundája miatt tűnik óriásinak, amúgy meg csak 1.75 kg. Még megenni sem lenne elég
:-)

Ma sokáig dolgozom, 8-tól 8-ig...... Szorítsatok,hogy kibírjam. .
lujzedli

Lujzi,

szoríííítok!
Nyuszka iszonyat édike!!!!!

megint havazik, kés nem kicsit!!!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok!

Ma már itt is esett egy kicsi. De még nem az igazi!

chrissy81

Sziasztok Lányok!!!!

Köszönöm, Picimanónk tiszta apja fia :)
Most jöttem be kintről, mivel nálunk ma reggelre hatalmas hóesés volt minimum 5 centi megmaradt, és azóta is esik rendesen.... mire 15 métert lesepertem, kezdhettem volna előről, de mivelebbe is eléggé elfáradtam, így nem kezdtem el előről, inkább bejöttünk Picimanóval, és megkértem a drága férjecském, hogy csinájon nekem citrus teát :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Csillag, köszönöm szépen, megkaptam.

Kismamik, hogy vagytok?

Drukk mindenkinek, jó lenne még sok pozitív tesztnek örülni. Aztán valamikor jövőre én is csatlakoznék. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze,

én jól vagyok,csak sokat eszek és utána meg morog a hasim....

Baba,

azért sokat ne seperj :D hóangyalkázni de jó ! ( CSAK MSOT A HIDEGBE FETRENGENI NEM JÓ ÖTLET NEKED!!)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, ne izgulj nem sepregettem sokat, és sokszor megálltam pihenni :) Igen hóangyalkát imádom, de most nem kéne fellfáznom, de nem baj, majd ráveszem a fiúkat :P

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Hello csajszik!

Esik a hó! Most jöttem be, forralt boroztunk.
Többiek?
Ölelek mindenkit.

chrissy81

Jóreggelt Mindenkinek!

Már csak pár nap és itt a Karácsony!!
pusszika NEKTEK

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Ha vkinek van ideje és kedve, kukkantson már rá a hőmre. Én nem értek hozzá, de ugye még nem volt pé-m? Az elég vicces lenne, így a 6.napomon...

chrissy81

nálunk is esett a hó,jól le van fagyva,nagyon rosszúl járhatóak az utak.egséz nap -5fok van :? :?
amúgy velem minden rendben,kicsit jobb kedvem van már :)

KépKép
bettike83

Ehcs
csomagocskát megkaptam, nagyon köszönöm :!:
Pusszantyú :!:

betty615

Sziasztok... :(

vm világos barnás folyásom van, semmi görcs, dokit hívtam, 3X1 nospat írt fel... de nem értem miért ha nem görcsölök... nem tudom hogy mi van most.....

:(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?