Sziasztok csajok!
Heni, párom cukrász: szerinte a cukrász diszkontban (Huszár utca, okmányiroda mögött) biztos van marcipán, ha nem kapnál véletlenül, akkor pedig fondannal tudod helyettesíteni.
Nagyon szuperül néz ki ez a torta, meg is kívántam. Mostanában csak az esik jól szinte, ami édes.
Konkri, igen, igás lónak hisznek a melóban, de nem csak engem. Mivel van rendszer, ami kiosztja, hogy mikor megyünk dolgozni, a főnök sem tud mit csinálni. Vannak licitpontjaink, a havi teljesítmény alapján, és így tudom beosztani, hogy mikor szeretnék menni. Ha vki több pontot tesz, nyilván ő viszi a napot és a jó műszakot. Van heti 4 kötelező túlóra is, meg éjszakai műszak, nekem legalább ezt a kettőt most nem kell vinni. Ja és a 9 nap egyben úgy jött ki, hogy az egyik hétnek a vége (így a rendszer szerint ott megvan a hét elején a 2 szabadnap), a másik hétnek pedig az eleje fog egybeesni... De tényleg betegszabi lesz ebből. Tegnap azt mondta a doki, ő megírja a papírt, menjek el a háziorvoshoz vele. Úgy döntöttem, hogy ezt a hetet még kihúzom, kötelességeim vannak, meg azért annyit nem akarok hiányozni, hétfőn pedig kiíratom magam.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én a 8 óra meló után csak nézni tudok ki a fejemből. Egyik nap hajnali 3/4 2-kor arra ébredtem, hogy ruhástól elaludtam, és még fogat sem mostam... Pedig el akartam menni, de nem volt jártányi erőm. Így marad a pihi, hogy megint összeszedjem magam.
Bibócska, remélem nem kell befeküdnöd, én gyűlölöm a kórházat. Főleg jó sok emberrel egy szobában, akiknek mindenféle bajuk van. És most még látogatókat sem fogadnak a járvány miatt... Max. egy csomó könyvvel, zenével, laptoppal felszerelkezve bírnám ki. De persze a picur érdekében mindent meg kell tenni, de hátha erre nem kerül sor.
Tegnap én is beadattam magamnak az oltást. Iszonyatosan rettegtem tőle, Geo tapasztalata miatt főként, meg mindig nagyon fájt a szuri kiskoromban is. És lássatok csodát, semmit de semmit nem éreztem.
És most egy kicsit meg is nyugodtam, hogy megtettem mindent, persze tudom, hogy még nincs védettség, de már alakul.
Holnap megyek én is uh-ra, remélem, nálunk is jó eredmények születnek majd.
Sajnos egyedül kellene mennem, mert párom dolgozik, de így megkértem a barátnőmet, hogy jöjjön el velem. Aztán eszembe jutott, hogy basszus, a papíron rajta van, hogy hüvelyi uh lesz
Majd mondom neki, hogy csak a képernyőt nézze.
Ma vettem két állati jó kismama nacit. Jó kis árban voltak, egy sima nadrágért tuti nem adtam volna ennyit, de ebben ketten vagyunk, így feleződik az áruk.
Hú csajok, nekem annyira lelkiismeretfurdalásom van.
Mostanában, hogy ilyen fáradt vagyok, nem vagyok képes itthon semmire szinte. Párom mosogat, takarít, főz... Az előbb láttam, hogy fel van díszítve az erkély. Tuti nem most csinálta, észre sem vettem.
Ezért is akarok egy kicsit itthon maradni, mert ez nem mehet így tovább, megyek is vasalni meg mosni, meg narancsot kell facsarnom.