Sziasztok!
Leírom mit láttunk a 3D UHn szombaton:
Szóval a Praxis rendelõ nagyon szép és elegáns, mindenki nagyon kedves.
A doki elõször sima UHval vizsgálta meg a picikénket. Mondta, hogy teljesen egészséges és nagyon szép baba!
Mondtam, hogy ha esetleg látszik, hogy milyen nemû akkor mondja meg. Kérdezte, hogy mondták-e már. Mondom, az orvosom azt mondta valószínûleg kisfiú. Erre azt mondja, nem valószínû, hanem 100% hogy kisfiú!
Annyira örülök neki!!!!
Utána kapcsolta a gépet 3Dre, persze az én cseppem takarta a kis arcát az egyik karjával, kimondottan olyan "ne filmezzenek" pózban volt. :-))) Nézegettük, felemelte a lábát, megfogta a lábujjait. :-)) Errõl van egy fénykép.
Utána a doki elkezdte nyokodni a pocimat, hogy hátha elvenné a kezecskéjét az arca elöl, de a nyomkodással úgy ráijesztett, hogy még a maradék
végtagjait is az arca elé kapta szegénykém... Viszont így, totál összegömbölyödve nagyon jó képet kaptunk a fütyijérõl, amit szépen kilógatott a lábai közt, a videón nagyon jól látszik!!
Ahogy így elvoltunk vele, és nem nyomkodta a doki, egyszer csak elkezdte kicsomagolni magát... láttuk a kis orrát, száját. Kérdeztem, nincs-e nyúlszája, a doki mondta, hogy de hiszen látom milyen szép kis arca van, nyugodjak meg, semmi baja. Aztán felemelte a fejét, nyújtózótt egyet. Akkor készült fotó az arcáról. A videón meg látszik, hogy mosolyog!!
1200 gramm és több, mint 30 centi. A szivét is
megnézte a doki alapostan, megmérte hogy egy perc alatt mennyi vért pumpál meg még sok érthetetlen dolgot...
Hát ilyen az én gyönyörû nagy fiam
A Praxist mindenkinek ajánlom!
Puszi,
Mamacica(28hét3nap)