Hello lánykák,
Na én is itt. Már jó sűrű napom volt eddig: reggel 7-re mentem a szokásos SZTK-s körömre, ezúttal remélem jó a minta, holnapra lesz meg az eredmény, aztán pénteken majd Apánk kielemzi. Utána bevittem páromat dolgozni, mert este az új kocsivaé jön haza, majd hazajöttem- szuper volt a hóban!
Aztán nem bírtam ki, elvittem a majmokat ki a prérire a hóban sétálni, mindannyian jól elfáradtunk. Képzeljétek, itt nálunk a kis uctákban nincs takarítva a hó, és úgy, hogy 20-al mentem, nem tudtam bekanyarodni, nekimentem a járdaszegélynek, úgy megcsúszott a kocsi. Szerencsre, hogy semmi és senki nem volt ott...
Szóval jól teszitek, ha nem nagyon mentek sehova, nagyon sok baleset is volt reggel, nagyon csúsznak az utak, még téli gumival is életveszély!
Kislibus,
Neked is nagyon hamarosan ekkora pocakod lesz! Tegnap visszanéztem a korábbi pocakfotóimat, pl. ami 17 hetesen készült, akkor úgy éreztem hogy már jó nagy. Na ehhez képest most semmit nem látok rajta, annyira kis vékonyka vagyok rajta
Igazából szerintem egy babánál a 20. hétttől látványos a növekedés, akkor viszont nagyon beindul.
Vigyázzatok a szánkózással
De jó lesz nektek, én is imádok ebben az időben kint lenni, és utána olyan jó a meleg tea meg az alvás
Chilike,
Köszi a pocakdicséretet neked is! Te is tegyél fel léccilécci, kíváncsi vagyok, neked mekkora! Lehet, hogy nincs kétszer ekkora, de azért biztos más két babával...
na majd mi megszakértjük
Szegénykéim, hogy nem tudtok kimozdulni
Mi a vásárlás úgy intézzük el, hogy egymásnak idén nem veszünk ajándékot, hanem kivételesen magunknak veszünk közözen ajándékot. Szerintem majd hétvégén, vagy karácsony előtt egy nappal fogjuk megvenni, ahogy magunkat ismerem.
A többi ajándékot meg: összeírom a listát, és egy nap bemegyek az Árkádba és addig el nem jövök, amíg minden meg nincs... ez jövő hét hétfő-kedd lesz valszeg.
Én nem nagyon fogok főzni most karácsonykor, ezt már eldöntöttem. Sütni fogok vagy 4 félét, de főzni csak gesztenyés pulykát, a halászlevet meg hozatjuk valahonnan... De nálunk egyszerűbb a dolog, mert csak apósomék jönnek hozzánk, mindenki máshoz mi megyünk, és nem kell vinni kaját.
Micikém,
Na azért híztam is
Mostanában kevésbé tudom visszafogni magam, úgy vagyok vele, Apánk szerintem már úgysem küld el, mi történik ha 1-2 kilóval túllépem a 10-et? Szerintem semmi. Mondjuk nem lesz olyan szép hasam mint Rencsikének, de hát ez van... tegnap este még 10-kor tettem be egy kis túrós sütit a sütőbe, annyira megkívántam
De jó hogy túl vagytok már a karácsonyi bevásároláson! És két ünnep között szabin lesztek?
Szuper, hogy jó lett a mintavétel eredménye!
Mi lesz ma Apánknál? Most döntitek el a januári kezdést?
Rencsike,
Sajnálom, hogy nem vagytok jól... remélem ez a szer használni fog! És Domika hogy van? Mesélj róla egy picit! Miket csinál, milyen fintorokat vág, meg úgy egyáltalán? Milyen egy ilyen pici baba?
Tehetnél majd még fel róla képeke, hadd gyönyörködjünk!
Kis Bodzim!
Örülök, hogy visszaállt a rend nálatok!
Mit kap Esztibaba karácsonyra? Ez lesz az első Esztis karácsony, biztos fantasztikus élmény lesz!
Moncsika,
A mozgással nekem is így van, de nekem ma még szinte egyáltalán nem mozgott, pedig kocsiban hallgattam rádiót, közben massziroztam a pocit, meg a felhúzhatóst is lejátszottam.
Én arra tippelek, hogy mivel én is elég kóma vagyok, rám ütött, és ez az idő belőle is medvét csinál, aki elvonul téli álmot aludni... Pedig 2 napja meg szinte folyamatosan mozgott, egész nap! De hát csak nincsen baj, ezzel nyugtatom magam, nem mozoghat minden nap ugyanúgy.
Sajnálom, hogy nem tudok menni 4d-re
De igazából a 32. hétig még bármikor jó, megkérdeztük a múltkor.
Örülök hogy már nem keményedsz annyit, sokat pihensz is azért?
Akartam már kérdezni, hogy ugye ti nagyon jól kijöttök anyósoddal, ha ilyen szépen együtt éltek? Ez olyan jó lehet, én nagyon nehezen bírnám...