Hát ti nagyon kreatívak vagytok, én sajnos nagyon ki béna vagyok, a férjemnek sincs kézügyessége így sokszor érzem úgy a lakást, hogy hiányzik belőle valami de nem tudok rájönni mi
Évi ne aggódj, úgy látom ránk tört az aggódás én is nagyon félek, fáj a hasam remélem nem lesz gond
férjem nekem is azt mondja ő tudja, hogy a pici jól van érzi szeretjük és nem lesz gond. Ha ez iylen egyszerű lenne
Ja különben épp ma panaszkodtam, hogy nem tudom mi lesz a karácsonyi ajándékom erre a párom ma meglepett egy új mobillal Nokia 6600i, nagyon klassz. Az egyik srác a szombaton leejtette az övét erre a férjem elment ma a Vodafonhoz és van a cégnek sok hűségpontja ami levásárolható vagy meg lehet játszani, hogy ne fizessünk számlát. Ő most ment 2006 óta először ezen pontok miatt és vett 3 egyforma telefont a fiuknak és nekem is egy szépet, bár ez neki nagyon tetszik, lehet megy holnap és vesz magának is, mert az ővé kezdet figurázni. A mostani céges telefonom is ezelőtt 3 éve kaptam karácsonyra, az is Nokia és most kezd hamar lemerülni meg elveszíti a jelet hibe- hóba. Jól meglepte a társaságot. A srác nem is merte mondani, hogy elejtette az övét, gondolta ideges lesz erre kap egy vadiujat
hát ez a baba megpuhítja a férjem kemény szívét