Új privát üzeneted érkezett!

Én is kérem szépen a görbéket!!!!
ppppppp@freemail.hu
(7 db p betű)
Előre is köszönöm!
C.

Senki nem késett le semmiről. Este mindenkinek megy a görbe. Bocs tegnap nem küldtem, mert már 1/2 8-kor beestem az ágyba.

Pusz-pusz.

Norci
Norci

Sziasztok!

Olyan régen jártam köztetek, sajnos tele vagyok munkával.

Andi!
Látom kerestél. Mit akartál kérdezni?

Szonja!
Örülök, hogy újra látlak. Inszem lesz? Kérlek számolj be röviden, sajnos nincs idõm elejétõl végigolvasni amit írtatok.

Caldea!
Nagyon szorítok neked, hogy végre sikerüljön már az a baba. Már olyan hosszú utat tettetek meg, igazán megérdemelnétek, hogy sikerüljön. Szorítok!!!!!!!!!

Én ebben a ciklusban kaptam 4 Metrodin szurit. Az 5.-re már nem volt szükség, mert uh. szerint 2 cm-es volt a tüszõm a 9. napon, ami még aznap megrepedt. Azóta Utrogestant szedek. A hõm szájban mérve 36.8-ról már 37-re ment fel ma. De tegnap és tegnapelõtt is 36.9 volt már. Attól félek, hogy bár mi épp a 8. napon is együtt voltunk (épp tüszõrepedés elõtt) csak nem volt párna a fenekem alatt, bár akció után nem járkáltam csak szépen elaludtam és így nem tudom, hogy mennyi folyt ki. Félek, hogy ezt elszúrtam. Lehet hétvégén csinálok tesztet, de lehet még korai lenne.

Mindenkinek nagy cuppanós puszit küldök.

Remélem tudok még jelentkezni ma.
Sikerült valakinek a baba az elmúlt hetekben?

Éva
Éva

Kata (egy rövid) mail ment.

Norci
Norci

Nagyon elbambultam. Bocsássatok meg.

Kata, Norci, Koalamaci. Nagyon gratulálok nektek
a babához. Vigyázzatok nagyon rá. És sok boldogságot kívánok mindannyiótoknak.

Éva
Éva

szijasztokKép

Koalamaciiiiiiiii!
Jujj de jooo!Nagyon orulok nektekKépKépBoldog babavarast kivanok nektek.

Gabo,Szonja
Szerintetek lehet kerni is az inszemet?mert nekem meg spontan probalkozast javasolt a dokim de mostanaban hasonlo erzesem van mint nektek,mar nem is szeretkezunk hanem gyartunk.
mar erzem a jeleit a cisztaknak ugyhogy tuti semmi nem lesz az ovibolKép

Marti
Ne keseredj el,megjavitjak a hatad es konnyebb lesz a babot cipelnedKépKép

cupp-cupp Kriszti&Ella
kriszti

Köszönöm mindenkinek.

Koalamaci!

Gratulálok.
Én kérdeztem meg E. doktornotöl, hogy ha véletlenül sikerülne az inszem akkor is folytathatom e a Gyvenacot.(Nem szeretek bekeverni a dolgokba. Pl. most talpmasszorhöz sem megyek, nehogy "elnyomkodja" ha sikerül.)
Azt volt a válasz, hogy nyugodtan folytathatom, mert nem hormon. Terheseknek is javasolja, vetélés koraszülés megelozésére.
Pl. ma lesz az inszem és vasárnap kapom a 2. Gynevacot. Mindenképpen végigcsinálom az 5. szurit.

Caldea
caldea

Koalamaci!

GRATULÁLOK!!!!!!!!
Hát ezért voltál eltünve!
Most már vigyázz, hogy el ne veszítsd!

Lányok!

Beindult az õszi babaesõ!Kép
Ki lesz a következõ?
Röidül a listánk is.

Kata, Norci!

Légyszi nekem is küldjétek el a görbéket.
andim@server.hansagi-szeged.sulinet.hu

Gabó!

A lapar még várat magára, mert egyenlõre még nem jött meg. Ma 37,2-re visszament a hõm és még 4 napot kellene kibírnia, hogy fent legyen. Még szedem a MACA-t, de most már abba kellene hagynom.
A melleim vasárnap óta fájnak de nagyon. Jaj annyira izgulok!
Veled mizujs? A zebra vigyázz hogy a hõm le ne menjen.

Djeszter!

A hõd?

Andy
Andy

Eva

De reg jartal itt!Orulok,hogy beneztel,szritunk neked!
3 kismamank van!Norci,Kata,Koalamaci.
Ugye ha megis osszejonne akkor jossz es meselsz nekunk!!!??KépKép
Talan a hetvege meg tul korai lenne.

Kriszti
kriszti

Kriszti!

A lapar utáni konzultáción én vetettem fel az inszem lehetöségét a doki pedig benne volt. Hozzá kell tegyem, hogy a férjem leleteinek diagnózisa asterozoospermia ami indokolja is az inszeminációval való megtermékenyítést.(Hü, de könyvszagú voltam)Kép
Ez a gyártás tetszett. Néha a kedvem is elmegy a sextöl amikor tudom, hogy tétre megy.

A Zebrám neve: PANNA (Csíkos Panna)

Pusz: Gabó
Gabómanó

Sziasztok!

Koalamaci!! GRATULÁLOK! Húzz magaddal mindenkit!!
Én is kivancsi vagyok, hogy mi lesz csutortokon a dokinal!

Gabómanó és mindenki! Köszönöm a sok pozitív energiat! Olyan jo lenne, ha vasarnap reggel tenyleg lathato lenne a hatasa! Kép
A hom ma 14. napja van fent, ma van az 55. ciklusnap. Azert ez mar egesz jo szerintem, csak kar, hogy a csutortoki teszten meg egy halovany masodik csik sem jott ki. Lehet, hogy csak nem volt peteérésem? Ugy tolnam elore az idot.

Orsoly nem tegnap volt a dokinal? Ugyan mi van vele....

Sok zebrat kivanok magunknak erre a honapra!!!

Sugar
Sugár

Ti nem vagytok a plafonon, amikor írtok valamit és nem megy el és újból le kell írni?

Kriszti!

Ha nincs bajotok akkor nem menj inszemre, mert az még "gyerekgyártósabb".

Pl. uh elotti napon "nem akarom", mert ugye másnap bennem turkálnak. Inszem elott 3 napig nem lehet. Inszem napján reggel "kötelezo" "anyagleadás", este és másnap "kötelezo" akció.
Hidd el nem valami jó ez így. A anyagiakról nem is beszélve+ állandó szurizás.
Hétfon eltaláltak egy eret zöld a popim. Tegnap azt mondta az asszisztens olyan vagyok már mint egy tupárna. ( A Gynevacról nem tudnak, igaz csak egyet kaptam eddig.)

Caldea
caldea

Szeretem amikor igy kezdödik a nap! Egy ujabb zebraKépNagyon jól haladunk, kérek még 4 önként jelentkezőt a Zebrás sorba, mert ugye én a 8. helyre pályázomKép nem is vagyok olyan türelmetlen ugyKép

Koalamaci
Szivböl gratulálokKépNagyon vigyázz magatokraKépKép Várjuk a holnapi UH eredményt.

Norci
te is leirhatnád a hödet, ugy ahogy Kata tette, hogy okosodjunkKép

Kata
Neked a magasabb höd mindig 36,7C körül volt? Bocs nem emlékszem szedtél valamit?

Ancsi
Merre jársz? Mostanában alig látlak?

Caldea
Ma mindenki neked szoritKépKép Sok-sok sikert!!
Györgyi
Györgyi

Haliho lanyok!

Eloszor is gratula koalamacinakKépKépKép

Na leirom mi volt a dokinal: mondtam neki, hogy hat mar 76. nap, ravagta hogy az nagyon sok. Tutira nem terhes? Mondtam, hogy a 60. napon csinaltam utoljara tesztet, negativ. Hat akkor o felirna nekem egy havi fogamzasgatlot (Diane35), es utana ha megjon, akkor kezdjuk a kezelest(Metrodin). De mondom ultrahangon nem latnank valamit? Mondja o, hogy azon is ugyanaz a baj latszodna. Kerdezem: milyen baj? Hat PCO-ja van. Jaaa, mondom, hat nem mondta. Na mindegy, kedelyesen elbeszelgettunk. Aztan nagy nehezen ravettem, hogy nezzuk azert meg UH-n, mert akkor nyugodtabb vagyok, mondta hogy na jo, vegulis o isKép Atmentunk hat, nezi-nezi, megall egy ponton. Megszolal: Aha, mondom en hogy terhes!!!!KépKépKépKép Hat en kesz voltam, csak bamban visszakerdeztem: Terhes vagyok????

Szal lanyok, kb 6 hetes a baba a pocimbanKép Bealltam a sorba, telleg babaesoKépKépKépKépKép

Azota tiszta happy vagyok, fuliog er a szam es ugyanakkor felek nehogy valami baj legyenKép

Ja aszonta hogy piszok nagy szerencsem van, mert PCO mellett evi kb 2-3 peteeres van es pont elcsiptunk egyetKép

Pusssz, majd meg jelentkezem:
orsoly
orsoly

Orsoly!!!!!!

Hát ez nem semmi!

Komolyan, kirázott a hideg, megkönnyeztem! Kép Kép
Hát ezt nem hittem volna!!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!

Sugar
Sugár

Sziasztok!
Lányok mi van itt??? Kép Kép Kép
Orsoly! és Koalamaci!
Szivbol gratulálok!!!! Kép Kép Kép
Gabómanó!
De jó! Egyszerre izgulhatunk, és az is szuper, hogy nagyon egyformán gondolkozunk! Kép
Éva!
Gyere gyakrabban! Kép
Kriszti!
Ha nekem nem javasolja a doki az inszemet én is kértem volna!
Andy!
Gyanús vagy nekem! Kép Jaj, de lassan vánszorognak ilyenkor a napok, ugye?!
Fantasztikus ez a babaeso! Úgy örülök! Kép Kép Kép
Pusz, Szonja
Szonja

Lányok!

Felvennétek engem is a listára?
Immár Orsolynak hála listavezető lennék Kép

Sugár 1c 55 cn Salgótarján 23 év

Köszi!

És Gratulálok mégegyszer az újdonsült zebráknak! Nagyon örülök nektek!!

Sugar
Sugár

Orsoly!!!
Én is szívem egész mélyéből gratulálok Neked! Olyan kedvesen írtad le ezt a történetet, hogy én is megkönnyeztem... De örömkönnyek voltak Kép Kép Kép
Cincérke
Cincérke

Itt az új lista:

Sugár 1c 55 cn Salgótarján 23 év
Cicó 4c 52 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 45 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 38 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 38 cn Líbia 32 év
Boglárka 8c 31 cn Györ 24 év
Andi 13c 28 cn Szeged 30 év
Eni 2c 27 cn Pécs 26 év
Edina 7c 27 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 26 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 26 cn Ulm 26 év
Djeszter 2c 26 cn Budapest 29 év
Lora 11 c 24 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 23 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 22 cn Adács 27 év
Éva 28c 19 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 6c 18 cn Szekszárd 21 év
Barbi 7c 16 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 14 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 13 cn Pusztavám 26 év
Moni 5c 11 cn Törökbálint 28 év
Lotti 10c 9 cn Budapest
Kandi72 1c 8 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 8 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 7 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 6 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 6 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 3 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 2 cn Debrecen 24 év

Babások: Kata, Norci, Koalamaci, Orsoly Kép Kép Kép
Cincérke
Cincérke

Orsolya!

Nagyon gratulálok a babához. Remélem tényleg beindult a babaesõ.

Kriszti!
Tudom, hogy lehet, hogy korai lesz még a teszt, de
szombaton már a megtermékenyülés után 13 nappal leszek. És olyan, de olyan kíváncsi vagyok.
Szerinted akkor is várjak még?
És te hogy vagy?

Éva
Éva

Cincérke!

Koszi Kép
Ugy orulok a negy babasnak, komolyan! Remelem mi is hamarosan a lista aljan leszunk! KépJol indult ez a honap! Kép

Sugar
Szgár

Nagy lelkesedesemben meg a nevem is elirtam....
Sugar
Sugár

Orsoly!

Hát én már szombaton megmondtam neked, hogy terhes vagy. Emlékszel?
Nagy gratulaaaaaaaaa!!!!
Annyira örülök hogy neked is sikerült!
De mi folyik itt?

Szonja!

Csak 10 napja van fent a hõm, szóval még várni kell. Ilyenkor csiga lassan telnek a napok és reggel félve nézem meg a hõmérõt, hogy 37 fölött van-e.

Éva!

Csak hiányoltalak, mert nem jelentkeztél.

Andy
Andy

Koalamaci!
Köszi a sztorit és együtt örülünk veletek.

Orsoly!
Én is megkönnyeztem a történetedet. Vigyázzatok magatokra.

Gratulálok mindkettötöknek.

Látjátok lányok!
Az álmok valóra válnak!!!!

Nem is hiszem el, hogy ilyen szép napon ilyen jó híreket hallok. Már 4 babánk van!

Sugár,
HA NEM LETT VOLAN PETEÉRÉSED AKKOR NEM LENNE FENN A HÖD!!!!!!! Érthetö???? Csak semmi kétség, ott volt az a petécske.

Szóval, ha tényleg 14 nappal ezelött volt peteérésed és még ma sem esett le, akkor az nagyon jó jel! Úgy izgulok érted. Kívánom, hogy te légy a következö aki csatlakozik a babásokhoz.

Éva,
A teszteléssel még legalább várj jövö hétig. Most vasárnapi teszt nagyon hamar lenne, mert gondolj bele a petesejtnek kb 5-7 nap kell a beágyazódáshoz és még a szervezetednek hormontermeléshez is idö kell. Csak azután lesz kimutatható a terhesség.

Puszi,
Moni
mj

Andy!

Mikor csinálsz tesztet? Ha hány napig lesz fent a hod?
Lehet, hogy egyszerre tesztelunk? Kép
Ma neked mennyit mutatott a homero?

Sugar
Sugár

Orsoly!

Hat ez fantasztikus! Ilyen hirt. Csak kellett az az UH! Es latta is a doki! Jaj, nagyon orulok, el se tudom mondani mennyire. Talan ennyire: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép................

Koalamaci!
Vigyazz ra, gratulaltok! KépKépKép

Andi!
Itt az idod... KépKép

Kata, Norci!
En is kerem szepen a gorbeket!
E-mail: syllinor@vnet.hu

Beszti
Beszti

Sziasztok Lányok!

Hát nem semmi, ami itt most történik! Kép Kép Kép Tegnap óta megállás nélkül dolgozom, és mire visszajövök!!! Hát, alig hittem a szememnek!

Koalamaci, Orsoly!
Szívböl örülök, hogy sikerült Nektek!!! Kép Kép Kép Olyan öröm és boldogság járja át a szívem-lelkem, hogy el sem tudom mondani. Itt ülök a széken és mosolygok egyfolytában. Kép Hála Nektek!
Nagyon vigyázzatok magatokra és a kis "Zebrákra". Kép Kép Kép

Szerintem lesz még itt zebrásodás! Úgy beindult az ösz, hogy soha nem is lesz vége!!! Kép

Kata!
Köszike a högörbét. Összehasonlítottam az én két elözö ciklusom görbéjével és megállapítottam, hogy mi is pont a peteérés elötti és utáni napon akcióztunk, de sajna nem volt eredménye. Kép Viszont most "rendes" mensesem volt, úgyhogy biztos, hogy fog történni valami! Söt, akarom, rettenetesen szeretném, hogy történjen valami. Kép

Kép Monchy
Monchy

Orsoly

Ez oriásiKép Gratulálok, jó hogy rábeszélted az UH-ra a dokit. Milyen teszt volt, amelyik a 60. napon nem mutatott semmit?

Szép kis napKépKép Mindenkinek szoritok tessék csak tesztelniKép

Györgyi
Györgyi

mj!

Koszi, igazad van... Kép
A mai 2! zebrás hir után alig birok magammal! Nagyon orulok nekik, es ugy szeretnek csatlakozni hozzájuk! Kép
Csak ne telne ilyen lassan az ido...

Sugar
Sugár

Sugár!

Én még várok és ha a héten nem jönne meg, akkor utána fogok csak tesztelni. Nem tudom én úgy érzem hogy meg fog jönni. A hõm ma reggel 37,2 volt, de még leeshet.

Beszti!

Biztos a MACA hatása ez. Még van idõ.

Andi
Andy

Andi!
köszi, jól esik, hogy hiányoltál.

Moni!
Oké. megpróbálom visszafogni magad teszt ügyben.

Sziasztok

Éva
Éva

Haliho!

Koszonom a gratulaciokatKép

Gyorgyi: Expect volt, de mivel akkor meg csak kb 2 hettel lehettem peteeres utan, vegulis nem biztos hogy kellett volna mutatnia valamit....na meg a doki ugyebar csak saccolni tudott a baba koranal, ergo lehet hogy nincs is meg 6 hetesKép

Ja, es rakerdeztem, hogy nem kene-e Utrogestant vagy Duphastont szednem, de aszonta hogy szedjek csak vitaminokat es az szerinte eleg. En meg aggodhatokKép

De inkabb csak vigyorgokKépKépKépKépKép
orsoly
orsoly

Orsooooooly!!!
Juheee!Szivbol gratulalok!!KépKépKépKép
Megnyugtatlak a PCO-t nem ilyen ecceru azonositani,nem eleg egy UH,nem biztos,hogy neked is az vanKépKépKép

Ancsiiiiii!
Olyan dejavu erzesem venKépKépTok joooo!

Caldea
Azert gondoltam az inszemre mert mar telleg nagyon kotelezo szaga van nalunk a sexnek,nalam is.Viszont nem tudtam,hogy aznap es masnap van kotelezo sex.Vkitol ugy hallottam,hogy 3 nap mulva KELL.Szerintem ez is dokifuggo,hogy mit javasol.Mindenesetre megbeszelem vele.Azert orulnek ha te lennel elottem es Gabo elott a pelda.

Andi
Mit erzel ma reggel?Lesz valami

puszi Kriszti&Ella
Kriszti&Ella

Kriszti!

Nem tom, mert en is azt olvastam hogy egy jo UH ki tudja mutatni a PCO-t....na meg aszonta a doki hogy nalam a kulso jegyeim is erre utalnak. Na de mindegy, lenyeg hogy osszejott a babo, most mar csak ne legyen semmi bajKép

pussssz
orsoly

Andi,
Hány napra szokott megjönni?

Sugár!
Neked hány napra szokott megjönni? Ja bocs, már emlékszem, hogy eléggé össze-vissza vannak nálad a dolgok.

Andi, Sugár, Éva!
A mensi megjövetelétöl számítva várjatok mondjuk 3-4 napot és akkor teszteljetek. Márha kibírjátok. Én bizti, hogy a 28 napos ciklusaimmal, ha nem jönne meg akkor helyböl a 29-en, de legkésöbb a 30. napon tesztelnék.

Kriszti,
Döntsd el, hogy mit akarsz és beszéld meg pároddal, de sajna így is kötelezö a sex. Aztán és persze most is drukkolunk.

Lányok,
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy beindultam. Ma és mától fogva két naponta akcióhegyek lesznek. 11-13-15 napon. Párom már nagyon készül rá. Ez az elsö alkalom, amikor tájékoztattam öt a feltehetöen alkalmas idöpontokról, eddig sohasem említettem neki.

Szóval szerencsémre ö még nem érzi magát úgy mint egy fedezömén, söt tetszik neki a dolog. Viszont garantált, hogy a mai, a pénteki és a vasárnapi akciózások után majd látni sem akar. Ha, ha, ha. Majd kolostorba vonulok, hogy hiányozzak neki! De csakis az akcióhegyek után.

A három havonta való találkozás tényleg elviselhetöbb lenne mindenki számára. Szóval akkor december?

Észrevettétek, hogy megcsappant a listánk? Kész örömünnep.

Puszi,
Moni
mj

Orsoly,
Ha aggódsz hogy kell e sárgatesthormont szedned kérdezz rá E-nél. Hátha öneki más a véleménye, de persze lehet, hogy a válaszával majd nyugodtabban tusz aludni.

Lányok,
A talin beszélgettün arról, hogy ki, hogy mondja meg a párjának. Orsoly te már megmondtad? Vagy fogod? és hogyan? Van valami terv?

Puszi,
Moni
mj

MJ
Koszi,szamitok is a szurkolasra.Szerintem a december nem a legalkalmasabb mert legalabbis nalunk az a honap olyan zsufolt,hogy szinte semmire sincs idom.Nov.vege??????!!!!!
Akkor klassz napjaitok lesznek aztan meg nuku???!!
KépKépKépKép

Orsoly
A te dolgod csak annyi,hogy elvezd a kismamasagot es 1 cseppet se aggodj.

puszi Kriszti
kriszti

MJ!

Mar megmondtam a paromnak, evek ota tudtam, hogyan zajlik majdKép Meg regen egy kavereklamban lattam, hogy a csaj egy doboz ajandekot nyujt at a ferjenek es a dobozban babacipok voltakKép Szoval en ezt kovettemKép Szegenynek nem esett le eloszor hogy mi is van, aztan mikor rajott, csak szoritott magahozKépKépKépKép

pusssz: orsoly
orsoly

Dolgoztam egy kicsit, de mostmár itt vagyok.

Orsoly!

Hát ez fantasztikus. Gratulálok!

Lányok!

Ha ez igy megy tovább 1 hónapon belül nem lesz itt senki. Kivánom, hogy igy legyen!!!!!!!

Andy!

A mai hőm visszament 37,1-re. Igaz, 3:45-kor mértem. Felébresztett minket a fiam. Gondoltam megmérem, mert 5 óráig már nem lenne meg a 3 óra alvás. Nem is aludtam vissza. Fel is kellett kelnem. Aztán kiváncsiságból 5-kor is megmértem 37,2 volt. Hát ez van.
Nem tudom miért, de úgy érzem meg fog jönni. A megérzéseim általában bejönnek. Persze nem mindig. Milyen jó lenne, ha most is tévednék.

Djeszter
Djeszter

Kriszti,
Hát persze, hogy utána is lesz akció, csak az már 100%-ban kedvtelésböl!!!!!! Ún. IRÁNYÍTATLAN Sex.

Legyen akkor november!

Üdv, Moni
mj

Sziasztok!

Koalamaci, Orsoly, nagynagy gratula NektekKépKépKép
Úgy örülökKép Vigyázzatok nagyon magatokra és a kis Babszemekre!

... és azt kívánom Nektek tiszta szívembõl, hogy ez ez olyan babazápor kezdete legyen, mint amilyen tavasszal volt... Kép

cupp,
Beja
Beja

mj!
Igen, nekem nagyon meg vannak kavarodva a dolgok, 30-50 nap kozotti általában a ciklusom, mostanában 40, negyven-valamennyi volt. 55 még sosem volt, bár lehetnek lelki okai is, mivel az augusztus nagyon huzos volt. Akkor államvizsgáztam, ugyhogy rosszabb esetben emiatt tolodott el. 27-én, azaz a 49. napon teszteltem.

Orsoly!
Nagyon szép megoldást választottál! Olyan jó lehet/lehetett!! Kép

Djeszter!
A hod tokeletes szerintem Kép

Sugár
Sugár

Djeszter
Nagyon jól alakul a höd. Szerintem te leszel a következőKépKép

Jo lenne, ha a novemberi zebrás talcsi lenne.KépKépKép
Györgyi
Györgyi

Kriszti!

A melleim fájnak de nagyon és sûrûn kell pisilnem. De a múltkor is így volt és megjött.

Moni!

Kb. 28 naposak a ciklusaim. Hát úgyis csak a jövõ héten tesztelnék. Inkább várok azt majd lesz valami.

Andi
Andy

Orsoly, Koalamaci!!!!

NAGY-NAGY GRATULA!!!! KépKép Ez fantasztikus, egy napon ketten is bejelentik, hogy babát várnak! KépKépKépKépKép
Vigyázzatok magatokra, és a kis picurkákra!

Norci!
Az álmok nem hazudnak!! KépKépKép

Pussszzz
Ildi
másikildikó

Lányok!
MI VAN ITT???????
kicsit nem vagyok, aztán csak úgy zuhog???Kép

<BLINK>UGYE MEGMONDTAM?????</BLINK>

Koalamaci, Orsoly!
Óriási gratula nektek, nagyon vigyázzatok magatokra és a babátokra is!Kép

Te jó ég, tényleg eleredt a babaesõ...
magam sem hiszem...

én is...én is...!!!

Októberre meg is van a két zebrásunk??
Szerintem az október sokkal, de sokkal esõsebb hónap!!!!

UGYE????Kép

Voltam a sotén vérvételen, vagyis lettem volna, de kiderült, hogy egy hónapig nem lesz hormonos labor...Kép
Na, gondoltam megint befürödtem...
Nincs szerencsém...

Visszajöttem a melóhelyre és lementem az itteni dokihoz, aki a Kútvölgyibe tartozik. Elmondtam neki, hogy tõlem ma vért kell, hogy vegyenek!
Egy telcsi, és már mehettem is.
A Kútvölgyi laborba rohantam, itt lecsapolták a véremet és jövõ hétre igérték az eredményt!!Kép
wow...
Akkor most a Kútvölgyibe menjek dokilag, vagy a sotéba vissza, vagy mégis a gyöngyösi kórházat válasszam...
Már megint megzavarodtam...
Nekem semmi se jóó???Kép

Ancsi és Debra

Úristen, még most sem hiszem el...BABAESÕ VAN!!
aNCSI

Lányok!

Megelölegezem mindannyiunknak a babucit! Kép

Kép

Monchy
Monchy és Zebulon

Ancsi!

Az október tutira esös hónap és eddig még alig esett!!! Kép

Monchy
Monchy és Zebulon

Lányok ez fantasztikus!

Orsoly vigyázz RÁ nagyon!

Sajna nincs most idöm, de késöbb még jövök!

Szoval az elsö talin már kismama is ült közöttünk, csak még nem tudtuk! Ez a szerencséje, mert különben mindeki az ö pociját simizte volna kabalaként!Kép

Gabomano!

Remélem nekem is szerencsét hoz a zebrácskád!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Pucur és Phedra
Pucúr

Kriszti
A höd hogy áll? Biztos, hogy a cisztáidat növesztgeted és nem más? Miböl tudod/gondolod?
Moni
mj

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?