Sziasztok,hűű de jó sokat írtatok!!
Először örülök h.hiányoztam
orvosnál voltam ma,tp lapért utána meg egész nap a szüleimnél.
Jól meg is vagyok ijedve én is. Éjjel már arra ébredtem hogy fáj a fejem,próbáltam visszaaludni h.elmúljon,de nem igazán ment. Felkeltem(talán kávé nem kellett volna...)és erős hányingerem lett,meg a hasam is fájt,pont autóba kellett ülni,hát sóhajtoztam jó nagyokat az úton meg markoltam a zacskót
de gondoltam,elértek a terhességi rosszullétek...szüleimnél jobban lettem,ettem,stb..aztán du.megint kezdődött,fejfájás,borzongás,hasam mocorgott,kis hasmenés(már amennyire Elevit mellett lehet..
) megmértem a hőmet,37 fok. Na tudom hogy ez még semmi,(nekem egyébként simán a terhességtől nem lett magasabb a hőm,36.2-4 maradt) de azt is hogy a baba nagyon hőérzékeny...annyira kétségbeestem. Komolyan,sírni tudnék most is. Mondjuk azóta ár megmértem 3x(tiszta hülye vagyok,intenzív szakápoló,
) 36.7 már csak,most azt se tudom bújkál e bennem valami,mindenesetre-most értem haza-lefekszem. Hasam is,derekam is fáj.
De hát mondjuk tényleg hiába a kétségbeesés,amit a Természet úgy rendel,az úgy is alakul. Esetünkben természetesen pozitívan...Miki azt mondja,amilyen könnyen a baba bement,olyan könnyen jön majd ki 8 hónap múlva. Úgy legyen.
Csak ne kéne mindig mindenen aggódni.
Timi,Csillagfény,Woody,gratulálok nektek!!
Timi-a cicás sztori megrémisztett. Bevallom én is gondoltam már erre. Hogy mi lesz.De majd alakul.Másik sztorid nemkülönben
De egyébként isten hozott.
Maccs,a céges pletyi nekem nem!!Sőt. Tudni kell ehhez hogy egy igen kis de igen rosszindulatú társaságban dolgozom sajna.
A képeket öröm volt nézni lányok,hozzatok még,én örülök nekik.
Xtina - először is,nagyon,nagyon drukkolok!!!! De nem lesz semmi gond!! A baba marad!
A filmet pedig én is tervezem megnézni,Meryl Streep nagy szívszerelmem
Ircsi,jó utat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2009.12.15 19:09-kor.