Alig bírtam belépni!
Vagy én felejtettem el a jelszavam, vagy a fórum!
De addig szórakoztam,hogy fél órára még le is tiltott, aztán most kértem új jelszót!
Lara: Hannus már kapott bárányhimlő elleni oltást? Azt mikortól lehet? Nekem a védőnő azt mondta elég lesz akkor, ha majd megy bölcsibe, vagy oviba. De nekem is azt mondta, hogy most már kettőt adnak, mert az egy nem volt elég a tapasztalatok szerint.
Winchi: Sajnálom a kenyérsütőt, de most már nálatok is valaminek el kellett romlania, ebben a topicban, most mindenkinek valamiből újat kell venni!
Kriszti, Kriszta, Krisztina? Hogy szereted? Aranyos Lotti!
Zsófia: Hát igen, Réka örületesen tud pakolni!
Köszönjük a híreket Tünciről! Továbbra is drukkolunk Nekik, hogy minden rendben legyen!
Anyany: De a többi tojásos étellel nincs gond, ugye? Mert azt tudod, hogy aki tojásallergiás az nem kaphat H1N1 oltást!
Én is az alacsony vérnyomásos tábort erősítem. Van úgy, hogy úgy érzem elájulok, akkor 90/48-at szoktam mérni. Na ilyenkor muszály a kávé, bár nem szeretem, meg nem is merek nagyon inni,a szopizás miatt. Ha kólából is két pohárnál többet iszom, Réka éjjel tutira 3 órát fent van! Egyébként a férjem szülinapjára Senseo kávéfőzőt kért-kapott. De nekem minden kávé egyformán rossz.
Most látom Lara vonalzóján, hogy már csak 10 nap karácsonyig!