Szisztok!
Ne haragudjatok, hogy sokáig nem jöttem, csak teljesen behavazódtam..
Nem csak az életben, az időjárásban is
Meg kellett írnom záros határidő alatt 4 beadandó dolgozatot, mellette 12 órázni, és ez így sok volt.
Igyekeztem visszaolvasni az elmaradásomat.
Zsuzsinka: sajnálom, de hajrá február, valószínüleg együtt fogunk haladni
Gyógyulást kívánok Apának
Csomee: de örülök ezeknek a szuper híreknek! Boldog várandósságot
Brizo: juhéé, boldog pocaknövesztgetést 1szemkének
Rana: olyan tündéri arca van ennek a leányzónak! Szívmelengető
Tücsi: szép pocifotó
És már szépen látszik a babó
Sajnálom a vérzést, ezelőtt nekem is volt, pihi ezerrel és ahogy Hanna is írta, tessék hozzá beszélgetni nagyon sokat
Babaimi: szívből gratulálok!! Vigyázzatok magatokra! Boldog várandósságot Nektek is
Vizkrisz: csodaszép képeket tettél fel ismét
az ember lánya elérzékenyül ilyen csöppnyi, édes babócától
Hirtelen ennyit sikerült megjegyeznem, bocsi, ha valakit kihagytam
Rólam: elmarad a fagyis beülti azt hiszem
ugyanis még mindig nem jött meg a mensi.. (Le is cseréltem a vonalzóimat
) Semmi jelét nem mutatja a piszok, de az az érzésem, hogy még tüszőérésem sem volt
ami számomra meglepő és furcsa.. Nem tesztelek, ez tuti
Bár mint tudjuk, és itt is tapasztaljuk, csodák léteznek, csak hinni kell bennük!
Még nem hívtam fel Tapolcát, majd jövő héten, de szerintem január közepe, vége előtt nem lesz nálunk semmi.
Oltás: én megkaptam, 2 napig fájt a karom, s vagy ettől, vagy mástól, de rá 3 napra olyan agresszív nátha döntött le láz nélkül, hogy fősuliba el sem mertem menni csak a vizsgára
, 3 nap után semmi bajom nem volt, rá 3-4 napra olyan nyak-körüli izomfájdalmam volt 6 napig, hogy kipróbáltam az összes létező fájdalomcsillapítót, persze hasztalanul, mert semmi sem segített
miután az elmúlt egy hete, vasárnapra megint elkapott egy felsőlégúti hurut
nem írom az oltás számlájára, de annyira ciki, hogy mióta megkaptam alig volt egy nyugodt percem
Bocsi a hosszért
Kismamiknak pocaksimi, akciósoknak drukkok ezerrel
Babásoknak babapuszi