Na hat ma sem sikerult felkelnem idoben de legalabb megprobaltam
Nem fogjatok elhinni ma megyek Magyar talalkozora
legalabb 50en lesznek
egy pub-ban lesz 6:30-tol
Chrissy
Ha nekem csak ez az egy bajom lenne,hogy magas TSH...kb annyira biznek,mint te
Nekem amugy miert nem jon a baba?Miota probalkoztok?
Baratcserjet en sem ittam
Lh-sban mar multkor irtam...en 5.cn kezdenem az lh teszteket
Remeljuk a leesett hod nem jelent semmit mert 7.nap penek lenni nem lenne jo
Milyen
Te meddig fogsz melozni?Pocifotot kerhetunk?
Honnan tudtad,hogy pulcsit veszek apacskanak?
Vettem jah kettot is
meg ketto masikat de azt nem ajiba azt mar oda is adtam neki o meg mondta nem tetszik neki....meloba kellett neki es hat elegge megvan mar,hogy mit szeretne de olyan nincs nem kapni szal majd megy utana o maga mert en nem kaptam olyat
Anyuekkal sehogy nem ajandekozom
Amikor otthon vgyok en annyit adok,hogy ilyenkor azt mondja nem kel semmi...kuldeni nem tudnek mert olyan fasz@ torvenyeink vannak ha az ajandek tobb,mint 11ezer ft akkor anyumnak vamot kell fizetnie 40%ot kb vgy 45 mar nem tudom...
most mit kuldjek
Gondolkodtam,hogy neten rendelek magyar weboldalrol es azt ugy ki viszik de megis mit?
szal meg ragodom...
viszont szulinapjara mar mevan az ajim
vgy en megyek haza vagy o jon meg nem tudom
de megvan mit kap...Gyogyszer joooo jobban erzem magam de felkelni meg nehez
Naaaa miket van meselni valot?
huu de izgi ma vgyok csak szerintem te nem vgy mar
A foto csodas
Lattatok a laba kozet??????????????????
Puszi
32,Kaali,Dr.Krizsa,2sikertelen lombik,3.lombik kezdes 2010-ben,magas FSH azaz korai petefeszek kimerultseg,magas THS,aktualitashoz meg spontan honap,THS csekkolas januar 5-en
Jah irtam de majd maskor elkapjuk egymast
Vettem pulcsit kettot bar nem biztos hogy fog paromnak tecceni na meg nem mintha nem lenne neki
...vettem zoknikat azt most oda is adtam neki mert kell hordja a meloba...meg ingre vettem 2pulcsit azt is odaadtam,hogy nezze meg de mar ranezesre nem is tetszik neki
ugyhogy azt mar most vihetem vissza
mondta ne vegye neki semmit de hat az nem ugy megy
Szerintem a miert kell lombik inszem helyett azt kene,hogy mi a problema
mert itt csak mi harma n vgyunk lombikosok a tobbiek nem
kismaminkat meg kulon tablicskuba kene mert hamarosan gyulnek majd ott is az emberkek
jah es talan egy ki mit szed rublikat is csinalnek...annyian szedunk sok fele gyogyot meg vitamint
na de ezek mind csak tipek voltak en nem ertek a tablicskukhoz
Csibuc
No para rossz penz nem vesz el
Ha nem jovok annak csak egy oka van meghozza,hogy nincs idom
En elvesztettem a fonalat a menzis leirasban de amig a pe utan raszamolsz 14-et es azutan sem jon na akkor kell aggdoni lehet hogy beall a l.fazisod no para
A gyogyszer miatt sem kell aggodni
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/bet ... szerszedes kilokhoz gratula nem vgy semmi
Es az ezalatti linkbol is a 2.tevhit neked szol:
"2. tévhit “Antibiotikumot szedtem”
Az első 6 hétben a babának nem árt semmilyen gyógyszer, ezután pedig minden egyes gyógyszer bevételét meg kell beszélned az orvosoddal. Több olyan betegség van, amit antibiotikummal kell gyógyítani a terhesség alatt is, ilyen esetben azonban a gyógyszer ártalmatlan és nem okoz kárt a babának, amennyiben az orvos utasításait betartod. Sokkal nagyobb kárt okozhat maga a betegség, ha nem kezeled ki."
Anyci
Orulok,hogy tetszik a konyv
legalabb ezert megerte megvennem
nyugisan olvasd van idod
Betty
Meg jo hogy van fagyibabad igy nem kell 3honapot varni
Onnan tudom,hogy addigra nem lesztek mert 6utan szoktam hazaerni
fel 8kor ertem haza hulla ehesen ettem leultem kicsit kifujni magam es mar jott is apacska csinaltam neki kajat aztan hajat mostam aaaah nem jutottam ide
Jo az a vasarlos smajli
de en a Burberry-ben jartam es a Prada-ban
Fogyni azert nem fogyok
hobbival ugy allok hogy arra sem volt idom csak gyurni jarok...meg azutan is utanakell nezzek a neten,hogy tenyleg elkezdhessek valamit januartol
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.12.16 19:45-kor.