Új privát üzeneted érkezett!

Ancsa!
ezek nagyon jó hírek! akkor drukkolok, hogy egyre lentebbi emeletre kerüljeket!!! :D Drukkolunk nagyon!!!
(annak a kisebbségi suttyónak - aki feltörte 2x a kocsitokat - meg akadjon a torkán a beigli!!!! :evil: :oops: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

bocsika, de most sincs túl sok időm :oops: :roll: és nem is jegyzeteltem, hogy kinek mit szerettem volna válaszolni/írni! :oops: :roll:

Úgy hogy most fejből.....bocsika, ha valakit kihagytam!!! De szóljon rám nyugodtan!!!! :lol:

Ancsa!

Örülök, hogy ilyen jó híreket kaptatok!!! Hajrá 2. emelet és utána hajrá hazamenetel karácsonyra!!! Szép karácsonyi ajándék lenne.....és remélem lesz is!!! koppkoppkopp!!!!!!
Autófeltörés meg..... :evil: hát már semmit sem lehet az autóban hagyni, az tuti!!!!!! :evil: :?
Mi Kikába vettük Zizinek a járókát 13ezerért. Emlékszel még rá? Raktam róla anno képet. De majd mindjárt megkeresem és felrakom még egyszer! :wink:
Lara jól van? Gondolom nagyon örül, hogy már otthon vagy! Segítséged van még? Mármint Anyukád tud még nálatok lenni? Vagy azért jön Anyós is?
Autófeltörőnek meg.....halszálkát a torkára!!!!!! :evil: :oops:

CukiKati!

Nem nézlek zizinek! :lol: :wink: Van nekem itthon egy Zizim! :wink: :lol: Nézegetem Őt....de Őt sem nézem annak, csak annak hívom! :lol: Na ezt bogozd ki!!!! :lol: :wink:
Orsi csodaédi abban a hastáncos ruhában! És az utolsó képen látszik, hogy mennyit "nagylányosodott" az arca! Nagyon helyes! :wink:
Dani viszont..!!!! :shock: :lol: :wink: Semmit sem változott! Jóképű Kispasi! :wink: De azt még nem írtad meg nekem, hogy a "vonalzós" képen mekkora?! Mert ahhoz viszonyítottam a "nemváltozást"! :wink: Gondolom a fürdőkádas kép az újabb lehet!?

Vero!

Akkor ma mentek a Gálára? Vagy jövő 7en? Szenilka vok, bocsesz! :oops: 8)
És akkor most melyikkel oltattok? Remélem gyorsan kilábaltok ebből a köhögésből!!!!!

Judy!

Ment válasz! Siess! :lol: 8) És Te fogyással hogy állsz? 8) Bár biztos Te is haladsz rendesen! :wink:

Sissy!

Remélem feloldják a zárlatot 23-ig....bár nem nagyon hiszem :? ....de tudjuk a remény hal meg utoljára! :wink: Hátha......
Tudom, hogy nehéz, de balhézni meg azért nem érdemes, mert ....néha sajnos....a szabály az szabály! :? :roll: A lényeg azért az, hogy a szüléshez felengedjék NagyTomit :wink: , de hol van még az Neked?! :lol: :wink: Na jó, tudom, gyorsan elszáll az idő, de addig meg hátha.......!!! És "lebegtesd" nekem rendesen majd a pocakodat 23-án, hogy a portás felengedjen!!!! :lol: :wink: 8) De azért nagyon drukkolok, hogy Férjed is felmehessen 23-án! :wink:
És milyen volt Sissy szülinapi buli? :lol: Még így utoljára "kettesben"? :wink: Mert remélem volt! De Tőled azért nem kérünk fényképet.....vagyis csak publikusat!!!! :wink: :lol: Persze nem muszáj! Csak a Gyerekekről! :D De KisTomiról meg már kaptunk, úgy hogy jó vagy! :wink:

Kriszta!

Nektek jó pihenést! Merre mentek? Vagyis már mentetek?
És milyen volt Panka buli? Ha hazaértetek kérünk fényképet! :P

Orsi!

Remélem már otthon vagytok és minden okés! :wink: Még egyszer köszönöm a képeket KisTökiről, akarom mondani NoZsoról :wink: , hogy feltehettem ide Mindenkinek!
És ha kicsit majd el tudsz szabadulni a két "Kispasidtól" na meg az egy Nagytól :wink: írjál nekünk! Sok tejcit és jó egészséget az egész Családnak még egyszer! :wink:

Tenci!

Mikinek átadtad az ötöst? :wink: 8) Még jó, hogy nem hívtál fel meccs közben!!! 8) Asszem mondtam volna valami szépet Tenéked.....!! :twisted: :lol: :wink: Ezúton is hálás vagyok, hogy nem hívtál! :D De a sörömet átlökhetted volna! :lol: Na meg a mandarint,amit Mikey pucolt aznap! :lol: Vagyis egy részsét...vagyis a megmaradt részét! :lol:
Algákkal hogy állsz? Fincsi? :lol: 8) És kiloviccsal? 8) :wink: Mennyi az annyi? Vagy még ne faggassalak? Pedig szeretnék Te mínusz kilóidnak is úgy örülni, mint Vero mínusz kilóinak!

Most mennem kell, mert jöttek a szekrényért. 8)

majd még jövök!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs!
ma megyünk :lol:
oltás: sajna csak egy van! legalább is nem tudok róla, hogy választhatnánk!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Na csak egy gyorsra! Látom ma pangás van! :roll:

Vero!

Remélem már jól buliztok Lacival! :wink: Majd mesélj, hogy milyen volt és mi finomakat ettél! :wink: Remélem ma estére felfüggesztetted egy kicsit a fogyiklubot! :wink:
A "melyik oltást választjátok" kérdésem az csak azért volt, mert itt valaki, talán Kati említette, hogy valami másik ami talán "jobb" , de pénzbe kerül, csak nem tudta megmondani a nevét. És ezért kérdeztem, hogy végül kiderült-e, hogy tényleg van-e a másik és lehet-e azt választani! Csak ennyi lett volna.

Tenci!

Te ma merre bóklászol Asszonyság? 8) Állítólag vasárnap jön a hó! Akkot Ti megint kint....meg én is megyek lapátolni! :lol: :wink:

Vali!

Hogy vagy? Nálatok nem esik még? Nagyimnál....Ő Máriaremetén lakott.....mindig előbb esett a hó, mint nálunk! :wink: És kicsit hidegebb is volt. :P

Bocsika Lányok, de most megyek NY-ba! 8) Lehet, még utána visszanézek!
Szép estét Mindenkinek! És jó hétvégét! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jaaaaaa!

Még annyit akartam, hogy Sissy!

Laptetőd volt! :wink: :lol: Szerencse! Bízom benne, hogy a férjednek hoz ez most szerencsét és felmehet Veled 23-án!!!!! Pussz! :wink:

Léptem, mert indulnom kell! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

sziasztok,

csak egy gyors uff... számítógépproblémáim akadtak :roll:

Ancsa,
örülök a jó híreknek!!! Akkor hajrá 2.emelet és karácsonyra hazamenetel :D +++++++++++++++++
Annak meg aki 2x feltörte a kocsitokat :evil: na inkább lenyelem, mert nagyon ronda lenne :oops: de csatlakozom Timihez, minimum akadjon a torkán a halszálka...

Timi
nem tudok válaszolni, bedöglött az egerem. Pedig mikor bekapcsoltam a gépet még működött :? Mintha valami érintkezési baja lenne, de ez az utolsó egerem, a másikat Ancsa földhözvágta... Úgyhogy lehet vennem kell egy újat... :? Most kb Tab gombbal próbálok nyomulni... :oops:
Küldök smsben telószámot :wink:
Fogyással sehogy - illetve ugyanúgy. Ott megálltam, és nem mozdul. Lehet megint algát kéne ennem?? De holnap megint megyek úszni - ha ez rendszeresen sikerül tán ez is mozdít valamit :D

Upsz, ennyi maradt meg hirtelen és nem tudok visszalapozni...grrrr... ha nem jönnék, akkor felhasogattam az egeret aprófának :oops: Lehet hogy így nem tudok jönni a hétvégén, valamit kezdenem kell az egérrel... Sziasztok!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

sziasztok csajok :)

köszi a sok szép bókot Noel nevében. nem nagyon olvastam vissza csak egy kérdésem lenne: van vlkinek kölcsöbe elektromos mellszívója vagy tudja esetleg hol lehet kölcsönözni? én aventet szeretnék de azt sehol nem találok.

amúgy kistöki nem vlmi szülőbarát, szal megértem Renátát h mióta van Linda ninc sideje jönni. remélem nekem azért lesz időm.

pusz
snooopy

szia Orsi,
nézz fel a Minimanó honlapjára, ott sok mindent lehet kölcsönözni. erre nem emlékszem, de nincs kizárva... megnézném neked de egér nélkül nehézkes most minden :? :oops: :(

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Ancsa: Nagyon-nagyon szorítok, hogy Szofi-baba mihamrabb lekerüljön a 2.-ra és karácsonyra otthon lehessen veletek!!
A kocsifeltörést nagyon sajnálom :-((

Orsi: Örülök,hogy otthon vagytok!!! és Üdv a klubban :-))) Majd rendeződni fog a dolog!! Nekem az első 6 hét volt nagyon durva,, aztán még kb 4 hét volt kemény, majd aztán javult a helyzet, vannak most is rosszabb napok, de klasszisokkal könnyebb.
Koli, hogy viszonyul a kistesóhoz???

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Tigrincs!
A képen majdnemkétéves volt :D
Örülök, hogy más zizik is vannak... :D

Veronikusz!
Van elég sok vakcina...nem csak egy...
Az a lényeg, hogy gyermekek és kismamák "split" vakcinát kapjanak...
A fluval (amit általában adnak) az pont nem az...
A fluarix,vaxigripp,begrivac az split vakcina...
Az influvac megint kicsit más, de ez is kifejezetten gyermekeknek és kismamáknak van...
Ezen kívül is vannak még vakcinák...de beszéld meg a dokitokkal :D az a tuti...

Snoopy!
Nem szülőbarát? :D Dani sem volt az...húúúúúú de nem volt az.... :?

Ancsa!
Nagyon örülök, hogy ügyes a kiscsaj...biztos nagyon gyorsan összekapja magát :D
És aki meg feltörte az autót...háááááááááátttttttt....nem is mondok inkább semmit :evil:

Na megyek...mindjárt megnézzük férjemmel a becstelen brigantik filmet...vagy a fűrész 6-ot.... :roll:

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Timi: Köszi kérdésed megvagyok, kicsit még betegen. Hó? Na az nem esik, még :lol: de ha esni fog küldőm hozzád. Hogy vagytok?

Gabi: BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK

Születésnaposoknak Boldog Szülinapot Kívánunk.

Kicsit nehéz úgy írni, hogy Vikó is itt van,

Szép napot mindenkinek.
V

valentina

Sziasztok

mindketten alszanak. Kolos már kettő óta. hú azt sem tudom mihez kezdjek a szabadidőmmel. :lol: :lol:

Köszi Timi, hogy tájokoztattad a többieket a szülésről meg a többiről. Végülis mindent leírtál.
amúgy nem tduom mi volt kedden de rohadt sokan szültünk. és mikor elmentem 18 újszülött volt az osztályon, és csak jöttek jöttek a mamák. de a zárlat tényleg gáz volt.

Kép
snooopy

Ki tudja mennyi időm van...de nagyjából olvastam....

Orsi
Na ja...nem szülőbarát :lol: Ez a szó nem jutott eszembe, de nagyon ott van 8) Koli tiszta anyja, Noel meg inkább Szabi :wink: Persze most, meg a kép alapján. MAjd írjál züléssztorit! Nagyon érdekel!!!!

NA tessék...Linda nyüssz....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

folyt.köv.
Szóval nem züléssztorit, hanem szüléssztorit :wink:

kész...feladom!

Végre nem alszom el velük 9kor....erre...Na mind1...+szokhatnám, mert mindig ez van :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

jóreggelt,

hú de pocsék éjjelünk volt. Noel kétszeresen igazolta, hogy nem szeret minket vagyis engem. :roll: ha épp nincs cicin akkor ordít...de gyerekorvos szerint nem hagyjam állandóan rajta mert nem jó a cicinek. de mit csináljak ha lerakom egyből felébredt pedig előtte már csak cumizott a cicin, nem evett????
elveimmel ellentétesen már beszereztünk 4 fajta cumit de nem tudja használni. nem kell neki az ál-cici.

Renéta vagy vlki ti hogyan oldottátok ezt meg?? mit csnáljak?? nem lesz ez így jó, hogy 2,5 órát alszom éjjel de azt sem egyben.
már gondoltam hívok egy szoptatási tanácsadót, mert KOlos tök az ellentéte volt, vagy evett vagy aludt...ha mégis sírt Szabi is meg tudta nyugatni nem csak anya melle.
kicsit elkeseredett vagyok, lehet ez tök normális, ilyen egy kisbaba, de mondmom nekem Kolos más volt, ésnem tudok ezzel a helyzettel mit kezdeni. és ugye itt van Koli őt is el kéne látni, de nem látok a fáradtságtól és a fejfájástól. :cry: :cry: :cry: :cry:
snooopy

Orsi
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lesz jobb azért! Nekem némileg könnyebb volt Lindával, mert Iván pont olyan volt, mint Noel :wink: Én tanácsom...0 év után vettünk kvfőzőt :lol: Én is szörnyen fáradt voltam, hisztis és úgy éreztem, hoyg csak szar anya tudok lenni 2- óra össz alvással. Aztán lett jobb. Noelnek is új a helyzet, sok az infó, meg kell szokni ezt a világot, ezt a környezetet, a pörgést, amit Koli művel körülötte, stb.....Ez lebegjen a szemed előtt! Most sincs sok szabadidőm, de azért táncikálni, szórakoztatni sokkal élvezetesebb, mint üvöltő gyerkőc sejhaját rázni az éjjel közepén :P És ez is el fog jönni! Szopitanácsadó valszeg nem azt fogja mondani, amit a gyerekdokid :wink: Te a kaja és a cumi vagy egyben...2:1 :lol: Ezzel sok baba van így...VAgy lenyomod a torkán a cumit vagy ezt a békát lenyeled és az tart életben, hogy ahogy nő, úgy javul a helyzet. Én az utóbbit tettem. Én is szörnyen cumi ellenes, de Lindánál bepróbálkoztam többször is. Ivánnal 1x. Nem kellett örültem és kész. Lindánál már bevallom...nem örültem annyira, mert hát igen...itt van Iván, neked Koli...velük is kell foglalkozni...
Amúgy sztem az első 2 hét brutális! Nekem az volt. Aztán javul picit a 6. hétig. Innen jelentős jvaulás volt nálunk éjszakák tekintetében (bár most is rettenetes :roll: de mégsem 2-3-4 óra)
Csak azt tudom mondani, hogy próbáld túlélni és kárörvendj, hogy másnak is ugyanilyen szar volt vagy éppen most az....szemét dolog, de kicsit feldobja az embert!
Olyan marhaságot meg ne mondj, hogy Noel nem szeret téged!!!!! Pont azért csüngene rajtad non-stop, mert igeni szeret! Sokat-sokat-sokat szeretne veled lenni :wink: Kendő????? Nekem pl. bevált. Még teregettem is úgy, hogy Linda kendőben bölcsőtartásban és szopizott, nekem meg mind2 kezem szabad volt :wink:
Remélem öntöttem beléd egy kis lelket! Hidd el...emléxem, nekem is nagyon gáz volt....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

JA és mellszívó...Sztem ha nem akarod magad megszívatni, akkor felejtsd el! Nekem is bedurrant az első napokban és Linda fuldoklott a tejben. Még Ivánnal egy 2. gyerkős anyukától lestem...de vmiért nem hasznosítottam akkor. Nem fejt soha, csak kézzel annyit kigyömöszölt, hogy ne legyen fájó a cickó. Én is ezt csináltam most. Míg Ivánnal ipari mennyiségű tejet adtam az anyatejgyűjtőnek 6 hós koráig, most szépen beállt viszonylag az elején. HA fájt kimasszíroztam és kész. Ha becsomósodott, akkor vagy forró zuhany, vagy forró borogatás , kis masszír és csorgott magától :wink:

Ancsa
Millió gyógypussz és erő+kitartás Szofinak és nektek is! A kocsi meg :twisted: Ez már no comment.

Kriszta
Nemtom milyen kórságok vannak, mert mi kimaradunk :wink: Egyszer megfázott az udvaron szeptember végén, mert nem szólt, hogy fázik :roll: , akkor 3 napot volt itthon, meg oktüóberben szintén egy kis takonnyal. Azóta semmi...kop-kop-kop Mikor 7-8 volt az átlag létszám a csoportban, akkor is ő volt ebből az 1 :wink: Pszichés takony nálunk nincs...Utálja az orrszívót, de szépen fújja az orrát. Mondtam, hogyha annyira takony, hogy itthon kell maradni, akkor muszáj orrszívózni...Így inkább fújja, ha kell és megy oviba :lol:

Megyek mosogatni, vasalni, teregetni :roll: :?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Renéta, köszi, köszi!!! tudom nem írtál "jókat" de engem megnyugtatott, hogy van ilyen. anya mindig mondta hogy mázlisták vagyunk Kolossal, de azt gondoltuk miért ne lehetne ez másodszor is így. hát nem lett. :wink:
majdcsak túlélem vlhogy az első pár hónapot. szóval nem gond ha egész nap cicin lóg?? pont erre gondoltam én is, hogy felkötöm bölcsőtartásban és szopzhat. :)
nem is nagyon jön a mellszívóval semmi, igazából most már elég jól kieszi. az első pár napban iszonyat feszített és nem tudta eléggé kiszívni. de már javul a helyzet.
snooopy

Orsi
Örülök, hogy jobb kedved lett :wink:
Nekem meg azt mondta Anyu, hogy Linda biztos eszik-alszik-eljátszik gyerek lesz. 2x nem "szívhatom" meg...hát de :roll: Persze úgy fest, Linda jó evő lesz...Iván rémes volt...míg oviba nem ment. Azóta zabál...gondolom a "magas" tápértékű menza okozza :? Szóval az alvás most is jaaaaaj, de talán az evés nem lesz gond. A savanyú Cebiont is vidáman nyalja....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!!

Orsi: Kitartás, lesz jobb is!!! Nekem az első 6 hét volt nagyon brutál, utána még kb. 4 hét volt nehéz, de aztán könnyebb lett minden. Petya anno nekem evett-aludt, Beni sajnos nem. Én bevallom hívtam szoptatási tanácsadót is, mert azt hittem nem elég a tejem azért nem alszik vissza evés után. Ha pedig nem aludt, akkor cicin akart lenni, különben ordított. Nekem volt olyan éjszaka, hogy egész éjjel a mellemen volt. Nekem is mondták, hogy ezt ne csináljam, mert hasfájós lesz. Nem lett, de neki megnyugvás
volt, így nekem is. Nekem annyi segítségem volt, hogy hétvégén elvitték anyuék Petyát, így kicsit könnyebb volt, de hétközben 0 segítségem nem volt. Mindkét gyereket én fürdettem-etettem-altattam. Nagyon nehéz volt, de mostanra szuperul belejöttem és Beni is sokkal nyugodtabb baba már.
Én használtam mellszívót, az első időkben. Jót tett a tejtermelésemnek és megnyugvás volt, hogy van a fagyasztóban tej, így bármikor elővehetem ha úgy adódik.

Szóval kitartás!!!!!

Tegnap rájöttem,honnan tudtad meg a számom :)) Azt hittem valamelyik lánytól kérted el, de aztán rájöttem,hogy nem :-)))

KépKép

KépKép
cukorfalat

Noel tiszta apukája!!!! Ez lemaradt....

KépKép

KépKép
cukorfalat

Orsi,
csomós is a melled?
nem tudom, milyen volt a szülés Noelnek? nem lehet, hogy nagyon megfáradt vagy megijedt útközben? Esetleg 1 szem aconitumot adhatsz neki, ha gondolod vagy 1 szem chamomillát. de szerintem lehet hogy leginkább az aconit kellhet. mellétehetsz 1 bogyó arnicát, mert az minden babának jót tesz a születés után.
Persze ez csak ajánlat.
Ha gondolod, akkor még a cicidről beszélhetünk.
Szeretettel
nováky_rita

Orsi: Én is próbáltam Benit cumival lekötni, de esélytelen volt. Nem maradt meg a szájában, kindig kiköpte. Kb 3 hónapos volt, mikor elfogadta. Azóta ha olyan dolgom van, hogy nem tudom azonnal felvenni, vagy megszoptatni, akkor benyomom a szájába. Egy ideig elvan vele, de már most látom, hogy nem lesz olyan nagy cumis, mint Petya volt. De ezt nem is bánom...

KépKép

KépKép
cukorfalat

sziasztok,

csak gyorsan, mert nyüszögős napunk van... :oops:

Lányok, nem tudjátok véletlenül melyik fajta építőkockát lehet a duploval összeépíteni? Unokatesó a szüleitől duplot kap, és olyan építőkockaszettet kértek, ami összeépíthető vele... csak ők se tudják melyik az és hol lehet kapni :?
Köszi!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Rita, nem csomós. tök laza lesz ha kieszi.
a szülés?? hát nekem szar volt. :D este 10körül folyt el a magzatvíz, nulla fájás, vagy csak alig kb 2ig. a brutál része olyan 6-9ig volt.

Brigi, látom akkor nem vagyok egyedül. most jobb volt az éjjel legalább hagyott picit aludni.
nem akarnék én cumit nyomni a szájába, de ha addig ellenne vele amíg mondjuk Kolossal vagy pl, etetem avgy bármi az jó lenne.
snooopy

Sziasztok!

Csak gyorsan...

Judy!
Az ABRICK az hivatalosan összeépíthető, de én pl ne szretem, mert néha konkrétan verni kell, hogy egymásra menjenek...nem éppen gyereknek való :D én meg tiszta ideg szoktam lenni tőle....de van ami pl simán egymásba megy :D
Az unico plus az már valamivel jobb...azt lehet néha venni auchanba (láttam már ott)...vagy a toystore...
http://www.toystore.hu/shop/product.php ... m=m&catf=1

remélem tudtam segíteni...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!
Megjöttünk, mi ez az idegesítő felület???

Ancsa!
Örülök Szofinak! Ügyes kicsi lány!
Autófeltörőenk meg annyi "örömet" karácsonyra, amennyit ő okoz másoknak. Törne le a keze!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok,

micsoda pangás... :shock:

Kati,
köszi, rengeteget segítettél :D Most legalább már tudom mit keressek :D :D meg azt is hogy hol.

Kriszta,
milyen volt a 4 nap pihi? Vagy pihenni nem sikerült? :D
Felület engem is idegesít... Orsi hsz-einek a végét pl nem is látom :?

Most csak ennyi, én dögrováson :( Torkom fáj, köhögök... Ráadásul jó ha 2,5-3 órát aludtam, azt is 5 részletben... kisasszony bulizott éjszaka. Most meg nyűgös. Nem is értem... :roll: Ráadásul megyünk úszni, bár ha ilyen nyűgös akkor nem sok értelme van... Viszont mostantól meg egy hónap szünet jön, úgyhogy mégse kéne kihagyni... Na megyek, próbálok valamit kezdeni a fejemmel :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Ja, még tegnap akartam, csak már nem tudtam jönni...

Orsi,
sajnálom, hogy ennyire nehéz most, de biztos javul a helyzet!!!
(((((( )))))))

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok,

mi van lányok, mi ez apangás?? mindenki vásárolgat?? Timi, Tenci, Vali, Vero....sab?? vegyetek rólam példát én is tudok jönni naponta. :wink:

mennem kell kaja van
snooopy

Hi Kriszta!
hol csavarogtatok 4 napig??? :lol: hogy vagytok?
Babanet tényleg nagyon béna lett KINÉZETRE!!! :oops:

Tenci! Tigrincs! Valentina! Judy!
merre jártok Lányok????

Gabirólnem tud senki semmit??? :roll: :oops:

Kati!
oltóanyag: köszi! megkérdem a dokink! :wink:

Mi jól! lányok is jól, de még nem 1000%-ra, így f..sok még beoltatni őket :oops: pedig jó lenne mielőbb átesni rajta, főleg hogy Zsófi még a 15 hós oltást is meg kell kapja január elejéig! (egyszerre meg nem akarom beadatni neki :oops: ) Férjem meg készül 7végén még Angliába :oops: el szeretne vinni, de ki vigyáz akkor a lányokra :oops: velük meg azér ez nagyon húzos lenne :oops: még nekünk is az lenne :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Orsi!
nagyon rendes Csaj vagy :lol: a tejcsi meg majd tényleg beáll magától és talán Noel is megnyugszik idővel!!!! :oops: Az ajánlott homeokat én is kipróbálnám!!! ártani biztos nem fognak!!! (azért minden kezdeti nehézség ellenére én most rögtön cserélnék veled!!!! :lol: :lol: :lol: "pasihegyek"!!!! :lol: WOW!
ház hogy áll? mikor költöztök?

Judy!
jobbulást neked! :oops: ez most nem jött jókor! :oops: (igaz máskor se jön jókor! :oops: kész vagy már kb a Karácsonyi előkészületekkel??? ajándékokkal? azért még van időd meggyógyulni addig!!! :) )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

na még visszanéztem :)

Vero,
hát, ajándékok részben már megvannak, még a sógornőmék kislányának, a hugoméknak meg a páromnak nincs ajándéka :oops: Ebből legalább a sógornőmék kislánya, meg a párom már fejben legalább összeállt. A hugomék esetében gőzöm sincs mit vegyek :?
Meg még Ancsának vennék 1-2 dolgot, de azt majd a végén, mikor már látom a családból kitől mit kap...
Kezd a karácsonyi menü is összeállni fejben, a fa már megvan, meg a lakásdíszítés is úgy-ahogy. A régi karácsonyfaizzóba kellenének pótégők, de olyat már persze nem kapok sehol :( Mondjuk anélkül is meg tudom oldani a fát, úgyhogy nem katasztrófa.
Ja, és 30-án jön a banda, úgy 15 ember kb, na arra kéne még valami kaját kitalálni :roll:
Szóval nem unatkozom :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Már BOCSÁNAT MINDENKITŐL, de akkora "FOSIKA" :oops: lett így a babanet, hogy...ahogy Judy is írta.....pl. Orsinak a hsz-nek a végét meg még valakiét, nem is látom! :evil: :oops: Nem lehetne szólni valakinek, hogy ez így nagyon "szarka" :oops: és csináljon valamit???? :roll:

Vagyok-vagyok, csak hétvégén....szülinapom miatt.....volt vendégsereg, meg Nagyok is itt voltak meg jött János barátja vasárnap délelőtt fotózni a Gyerekeket, szóval volt itt nagy nyüzsi! 8) Tegnap meg itt volt keresztanyám. Vagyis vittem magammal a doki nénimhez, mert tegnap beadattam magamnak a HINI-t :P és Jázt nem akartam felvinni a rendelőbe! Meg visszafelé még megálltam a Scampos boltnál és megvettem amit akartam, így nem kell várnom a rendelésre!

Orsi!

Látom Ren "felbuzdult" a szopi nehézségeden és mennyit írt! :D 8) Persze remélem azóta már javult a helyzet. Pár nap is néha csodákra képes! :wink:
És tényleg, most hogy álltok? Beszéltél szopitanácsadóval? Mert írtad, hogy lehet felhívsz egyet! És tényleg, Koli tisztára Te vagy Noel meg tiszta Szabi! :wink: De fog ez még változni! :wink:
Képen nagyon aranyosak és nagyon különbözőek! :wink: :lol: Nekem meg ez a megnyugvás!!!! :wink: :lol: 8)
Csomit meg valszeg holnap adom fel, de úgyis küldök egy sms-t, ha már feladtam. :wink:

Judy!

Neked is holnap megy az áru! :wink: Sajnálom, hogy nem aludtatok jól, de majd ma! :wink: Remélem úszás jól sikerül/t!

Vero!

Lapítasz itt nekem a fű alatt!!!! :lol: :wink: Na tessék csak gyorsan megírni, hogy milyen volt a Gála?!?!?! :wink: 8) Hol volt, mit ettél és persze, hogy jól érezted Magad Lacival! :wink: Persze a pikáns részek kimaradhatnak!!! :wink: :lol: 8)
Örülök, hogy Csajok jobban! Remélem karácsonyra már teljesen jól lesznek!
Én tegnap oltattam magam, semmi extra eddig, annyi, hogy kicsit fáj a karom, ha felemelem kb. váll magasságig. Adrinak még ennyi sem volt! :wink: De ez nem is baj! :wink:
Lányok a héten mennek utoljára oviba? Adriéknál jövő 7től van téli szünet jan. 4-ig.

Andi pl. nem volt már régóta, úgy mint Gabi sem! :? Talán megbántódott Andi valamin? :oops: :? Nem tudja valaki??

Kriszta!

Milyen volt a pihi? És hol voltatok? Gyerkők jól érezték magunkat?
Vezetés remélem nincs hanyagolva!!! :wink:

CukiKati!

Hol vagy Nőci? Elvesztél a tőzsde világában? :wink: Azért gyere ha tudsz!

Vali!

Hát Te? Remélem nálatok is esett a hó, mert itt igen, bár nem maradt meg! :? Most speciel verőfényes napsütés van! :shock: :P

Ren!

Tudod Te mikor kell jönni! :wink: Látom belelkesedtél! Ez jóóóó! :lol: :wink:
Örülök, hogy nálatok minden okés! Adri is ilyen egyébként, mint Iván. Múltkor Ők is a 29-ből 10-en voltak oviba és Ő is köztük volt. Mármint a 10-ben! :wink: Aztán mikor meggyógyult mindenki, akkor jött Neki a fülfájás és a magas láz! De túl van rajta és múlt hét szerda óta megint jár oviba! :wink:
Adriba, különben azt bírom a legjobban, hogy Ő sosem a "népbetegséget"...hasmars, takony, torokgyuszi, stb.... kapja el az oviban....koppkoppkopp!!!!!!....hanem Ő mindig különcködik fülfájással vagy kötőhártyával! :roll:

Tenci!

Tényleg, Te merre vagy Te Nő? Mikey havat lapátol vagy mi van? :wink: Scampot elintéztem személyesen.....bocsika! :oops: :roll: Remélem nincs harag! Január végén megyek megint, ha érdekel. :wink: Akkorra ígért nekem a srác angyalkás pólót! Remélem lesz is!

Boszi!

Örülök, hogy SzofiDorkával minden okés! Csak így tovább Kisasszony!!!! :wink: És hanyadik emeleten tart már? Remélem már a 2-at "nyomja" és legkésőbb jövő 7en mehet már haza!!!!
Lara hogy van????? És Te? Autót sikerül már megcsináltatni?

Sissy!

Merre vagy Bandatag? :wink: :lol: Remélem minden okés és csak a karácsonyi bevásárlást intézed, azért nem jöttél egy pár napig!
Aztán január elejétől Tőled is kérjük a napi szintű bejelentkezést, hogy tudjuk mi a helyzet! :wink: Ha nincs több időd, elég csak egy "Uff, jól vagyok!" is! :wink: :lol:

Akartam még valamit, de szita az agyam. Lehet HINI erre most egy kicsit rásegít! :lol: 8)
Na mindegy. Ha tudok, jövök még! Mentem a vasalógyárba! :twisted:
Szép napot Mindenkinek!

Pussz!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.12.15 16:11-kor.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na nem bírtam magammal 8) :oops: és írtam pár kérdést a babanet szerkesztőinek. Persze normális hangnemben!!!! És kellemes ünnepeket is kívántam! :wink: :lol:
Remélem válaszolnak rá!

Na Jázt letettem aludni....már alszik is 8) ..... és most már tényleg irány a vasalda! 8)

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Itt vagyok Tigrincs, csak otthon most nincs netünk, tegnap meg nem volt időm feljönni.

Tegnap beszéltem a dokinkkal, s azt mondta, hogy nem valószínű, hogy a férjem feljöhet, de majd akkor lejön a szülésznő hozzánk.

A szülinapomon semmi különös nem történt, anyumékkal együtt lettem felköszöntve, de fini amerikai csokitorta az volt, s azt nagyon szeretjük :)
Majd teszek fel képet, csak valamiért nem ismeri fel az USB-t sem a benti, sem az otthoni gépem. Már kész vagyok. Valószínű újra kell telepíteni az egész windows-t, de valahogy ezt most nem kívánja semmelyik porcikám.

Orsi!
Sajnálom, hogy ilyen nehéz most a picikével, de biztos, hogy ez javulni fog. Tény, hogy nem minden gyerkőc egyforma. Drukkolok, hogy mihamarabb beálljon a rendszer a két csemetével.

Ancsáék hanyadikon tartanak??

Szép napot mindenkinek!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Timi,
köszi, úszás jó volt, kiscsaj nagyon élvezte :D Egy csomót merültünk is és nem volt semmi hiszti :D Kicsit kifáradt. Ennyire kicsit:
Kép
amúgy hétvégén itt is esett a hó, de nem maradt meg :(

na megyek ebédelni, meg vasalni én is, amíg lehet :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Judy: Ez a kép nagyon aranyos :lol:

Timi: Itt is esett a hó, de meg is maradt :? Viktor segített nekem havat seperni :lol:

Tenci: Merre vagy?

Rólunk csak annyi, hogy meggyógyultunk. Hiszti ezerrel van és néha totál kiakadok tőle. :cry:

Megyek mert most is megy a balhé.
V

valentina

Sziasztok!

Bnetes "Apa" :lol: nagyon korrekt és rendes volt, válaszolt. :wink:
Megadtam még Neki pár "paramétert és nagyon remélem, hogy tud segíteni és gyorsan megoldódik a gubanc! :wink:

Most mennem kell Adrizni! :lol: Jáz alszik! 8)

Este még megpróbálok jönni!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Tigrincs!
Vagyom ám :D Most nem tőzsdézem tegnap óta, mert nem túl jó a piac. Tudod gyengül a forint...várok pár napot.

Judy!
Mi az, hogy dögrováson vagy??????? Egy flp-s nem lehet :D tessék inni egy kis activatort... :D

Na kirohanok Orsiért az oviba...

Kép

Kép
cukipofa

Tigrincs!
:lol: nem sunyítok!!! :lol: csak annyira nem volt jó, mint amennyire lehetett volna!!! :oops: (véletlenül összefutottunk férjem egyik KŐ BUNKÓ EX-ÜGYFELÉVEL!!!! :twisted: azt az embert nem utálom, hanem gyülölöm!!! :twisted: bunkókám egy olyan, férfiak közés sorolandó külön emberfaj, aki nem nagyon nevezhető férfinak és akin meglepődsz, hogy VAN OLYAN VASTAG PÉNZTÁRCA ami feledteti egy nővel, hogy valaki mekkora paraszt!!!! nem mertem mellé állni, mert féltem hogy berugok a lehelletétől!!! :twisted: Most van szétköltözőben a második nőjétől!!! egyiket se vette el, de mind a kettőnek "csinált" 2-2 gyereket. Férjem karját ott rángatta mellettem, hogy ez meg azt a csajt nézze már meg!!! Kicsit rossz a véleményem róla? :lol: :lol: :lol: de amig nem találkoztunk vele és unokahugával, addig jó volt :D JA! unokahug, meg rám akar tuszkolni egy FLP-hez hasonló "csodaszert" egy doboz VITAMIN CSAK 18 ezer FT!!!! :shock: :shock: Köszi, de nem!!!) Különben meg egy fekete selyem koktélruhában voltam tüll fátyollal a tetején + csak tüll ujjakkal :lol: nagynéném seggre ült, mikor meglátott :lol: (LAci is!!! :lol: ) Szóval a buli jó volt! :lol:
Enni meg nem ettem semmit. :lol: Egy falatot se, pedig volt sok minden, de egyik se hozott lázba :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja! érdemes átnézni "A Kútvölgyi kórház szülészete" topikba! :lol: vannak örömteli meglepetések! Főleg annak, aki nem jár a "tehogyan"-ra!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Na Vero!

Fénykép nincs a péntek estéről? Had üljek mán én is seggre! :lol: :wink: De komolyan!!!! Megnézhetnélek abban a ruhában? Biztos nagyon tuti voltál benne! :wink: :lol:
Kőbunkót meg el tudom képzelni! Kár, hogy kicsit....vagy nagyon?...belerondított az estétekbe! :? Sajnálom! :? :oops:
Én is ismerek "kőbunkót" bár nem olyan vastag a pénztárcája, de kőbunkó! :evil: Én illetőt nagy ívben elkerülöm. Vagyis elkerültem. És látszik, hogy TE jól nevelt vagy! :wink: 8) Én tuti elküldtem volna a sunyiba! :oops: :roll:

CukiKati!

Sajnálom, hogy "szarka" a piac. De gondolom ez előfordul. Akkor pihizzél egy kicsit, aztán gyúrjál a tőzsdén, ha majd ismét fellendülőben lesz! :wink:

Judy!

Ancsa tündér a képen! :wink: És Te mitől vagy dögrováson? Akkor igyad azt, amiről Cuki beszél! :wink: Biztos gyorsan helyre jössz tőle! :wink:

Sissy!

Bocsi, tudod én lenni szenilla! :wink: 8) Elfelejtettem, hogy most költözködtök és az új házikóban még nincs net! Bocsesz! :roll:
Az legalább jó, ha szülésznő lejön Hozzátok! Azt meg sajnálom, hogy Tomi nem mehet fel Veled, de hát ez a hüle vírus...!!! :evil:
Én tegnap oltattam magam! Nekem sincs semmi "mellékhatás"...eddig, koppkoppkopp!!!!!.......csak kicsit fáj a felkarom. De ez még belefér! :wink:
Köszi hogy jöttél! :wink: És várom a képeket! :wink:
Milyen az az amerikai csokitorta???? És miért amerikai? Anyukád sütötte? Na jó, több kérdésem nincs a tortával kapcs! :wink:

Tenci!

Nem hiszem el, hogy még mindig nem értél ide!!!! :roll:

Na menek, mert a Lányok szétszedik a nappalit! :shock: 8)

Szép estét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Timi!
ruhám: sajna nincs róla kép :D majd talán legközelebb lefotózzuk! :lol:
Kőbunkó: azért annyira nem volt vészes, de azért :lol: CSAK LACIVAL SOKKAL JOBB LETT VOLNA! :D képzeld! ilyet szól Bunkókám Lacinak, hogy "de hisz lent Balcsin egy másik nővel hoztál!" :twisted: mondtam is neki hogy "Bunkókám! Bunkókám! Cavintont ismered???? Írd fel, hogy be kell venni!!!! mert hogy az is én volta!" :twisted: :lol: :lol: :lol: Paraszt! :lol: De azért a Szépművészeti múzeumben rendezett bálon nagyon jó volt. Ők szerevezték Fábryval, Zsédával :D akkor is azt mondták, hogy én biztos nem fogok menni, mert hogy épp nagy hasam volt, minden órás voltam Szofival. Én meg kibéreltem egy pocakos vörös, földig érő báli ruhát 8) ruhatáros néni szerint mi voltunk a legszebbek :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

na szóval, hogy a Balcsin egy másik nővel volt lent :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Csak egy gyors kérdés. Ügyesen kiharcoltam magamnak holnapra egy terheléses cukor vizsgálatot (mert hogy úúúúúúúgy imádom a vérvételt ;) ). A Vida doktort helyettesítő Demeter doktor azt mondta, hogy most már nem zsemlés tejes a terheléses cukor, hanem telített cukros. Mit tudtok erről? Nekem kell vinni a cukrot? Mennyit? és gondolom patikából kell vinnem... jaj, tanácstalan vagyok...

Amúgy minden okés, a gyerkőciről még mindig csak annyit tudunk, hogy gyerek lesz, de hogy mi lesz a lába között, hm az majd tán a születésénél kiderül :)
Túl az afp-n, és a genetikai uh-n - mindegyik eredmény jó :)
linocs

Linocs!
kettőt és könnyebbet! :oops: :D passz! 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Linocs,
szerintem hívd fel a kórházat és kérdezd meg, mert kórházanként változó, hogy adják vagy vinned kell. Nekem pl a SOTE II-n adták, de mikor a kontroll terhelést csinálták itt a Flór Ferencben Kistarcsán, ide vinni kellett.
Ha vinned kell, akkor gyógyszertárban kell megvenni, de csak receptre adják!!!
Amúgy valószínűleg azért változtatták meg, mert sok belgyógyász szerint a zsemle+tej nem diagnosztikus értékű... Legalábbis nekem 10perces szónoklatot tartott erről a belgyógyász a SOTE II-n mikor átküldtek a cukor miatt :?

Vero,
sajnálom, hogy kőbunkó bezavart az estétekbe :oops: De legközelebb tényleg fotóztasd le magad a ruhában :D

Timi,
torkom fáj és köhögök. Anyu köhögött elég randán múlt hétvégén mikor ott voltunk, lehet hogy tőle sikerült összeszednem. Ancsának semmi baja, de egyfolytában rajtam lóg... Remélem nem kapja el karácsonyra :roll:

Kati,
aktivátorom nincs :oops: azt nem kaptunk anyóstól. Ő a firstöt hajtogatja, hogy azt fújjam a torkomba, de attól semmi javulás - meg aztán a lerakódás ugye nem ott van, hanem lejjebb a légutakban, oda meg nem tudom fújni :roll:
Úgyhogy egyenlőre Stodalt szedek...

jaj, nyüsz... próbálok még jönni...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Jó reggelt Csajok ezen a hóeséses szép napon! :)

Judy!
Tényleg nagyon édes az Anna a képen, zabálnivaló, ahogy elfáradt. Majd mi is szeretnénk vinni babaúszásra a picit, amint lehet. Csak nem lesz szívem bedobni a vízben. Ez a feladat majd az apjára hárul. :)

Tigrincs!
Nem anyum sütötte a tortát, hétköznap nem lenne ideje ilyenekre, meg ő amúgy is a bejgliben és a zserbóban király (sütik terén)!
A Horváth Cukiban szoktuk venni, ez a neve, hogy amerikai csokitorta, de isteni. Van amikor a tésztáját nem a legmegfelelőbben találják el, de pl. anyum szülcsinapján - előttem volt egy jó pár nappal - akkor is azt vettünk, s akkor tökéletes volt. Nem túl gej, nem túl száraz, pont amilyennek kell lennie.
Én nem vagyok oda a tortákért, meg a cukis sütikért, egyedül a nagyim csokitortáját imádtam, de sajnos már réges rég óta nem ehettem olyat, de ez a torta még nekem is nagyon ízlik.

Az oltástól nekem sem volt semmi bajom, bár nem is gondoltam volna, hogy lesz. Egy picit én is éreztem a helyét 2 napig, meg talán estére 2 napig fáradtam voltabb, de nem is biztos, hogy attól volt.

Vero!
Milyen új infókra gondoltál a másik topikban?

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Most látom Linocs, hogy ezt tegnap este írtad... akkor már biztos kiderült... :oops:

Itt hajnal óta szakad a hó!!! Már minden havas :D Olyan jól néz ki...
Csak most meg el kéne mennem vásárolni... Asszem törpét itthonhagyom a nagyapjának. Aztán mire visszaérek, lehet hogy kipróbálhatjuk a szánkót :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?