Sziasztok, én is bejelentkezek kicsit.
Igen, voltunk Szentendrén, jó volt, a "nagyok" játszottak szépen (persze külön-külön
), Barnabásból néha előjött a mindent elveszek Noémitől érzés, de nem volt semmi gond. Brigike nagyon édes, szinte végig aludt.
Beindultak a szokásos programok igy év elején, angol, zenebölcsi, babaklub, ma meg néptáncos-zenés prgramon voltunk, először. Barnabás nem állt be, nem hajlandó senki kezét megfogni, sok is volt neki annyi ember, inkább csak nézelődött, lemeózta a bácsi hegedűjét (van egy 3 tagú zenekar) mászkált, de az ovis korúak már nagyon aranyosan csinálják és énekelnek.
Már jó ideje köhög Barnabás éjjel és reggel, az elején 2x is elvittem dokihoz, de más baj nem volt és látni sem látott semmit , egy darabig adtam az utifüvet, de abbahagytam, mivel nem hatott. Hát most utánaolvastam, és rendeltem egy hidegpárásítót, hátha a száraz levegőtől van. Kiváncsi leszek. Tegnap az ő szobájába teregettem a ruhákat, és jobb volt, csak reggel 8kor köhögött kicsit mikor felébredt, előtte éjjel meg többször is elég sokáig.
Hát velünk most ennyi van.
Mindenkinek jó egészséget kivánunk!