Sziasztok lánykák!
Zsó, sajnálom, hogy nincs zebra
De szuper jól nyomod, hogy így előre nézel! Hajrá lombik mielőbb!
Luci,
szuper jó a 7 milla!!! és a 12 mm-es nyálkahártya is! Ezerrel drukkolok Nektek! Amit az IR-ről írtál is nagyon jól hangzik, már az eredményekre gondolok amiket elértél a gyógyszerrel. Szerintem óriásit nőnek a teherbeesési esélyeid is!
Vayacon,
nagyon örülök, hogy arwenezel! Én is jártam egy évig, de lusta disznó vagyok
Lehet, jövőre megint belevágok! Ezek a teák jól hangzanak. Honnan vetted a tippeket?
Bea,
nagyon sajnálom a munkahelyi bajokat! remélem az új év jól kezdődik és megoldódik hamar.
Beni,
türelem, türelem, türelem! Szívből kívánom, hogy zebrát teremjen!
A mellfeszülés az Utro miatt van többnyire, de persze okozhatja a babóca is
Összes kezem-lábam keresztben a tesztig!!+++++++++++++++++++++++++++++
Pár sorban én is tudok infót az IR-ről, mert az Arwen tornán Tünde, a tanfolyamvezető számtalanszor elmondta miért baj ha van. Ez a sejtek érzéketlenségét jelenti a bevitt cukrokra, azaz nem tudják felvenni a megfelelő mennyiséget. Emiatt termel a szervezet több hormont, inzulint. Egy bizonyos mennyiség után viszont átfordul a folyamat és itt a baj. A méhnyálkahártya, hogy nagyon jó táptalaja legyen születendő gyermekeinknek, sok vitamint, fehérjét és többek között cukrokat tartalmaz. Így ha valakinek túl sok az inzulinja, ezt a nyálkahártyát a sok hormon szépen lebontja, azaz kilökődik a baba. Akiknek volt már vetélése, vagy megtapadási gondja van, mindig meg kellene ezt a vizsgálatot csinálni. Tehát súlyos IR esetében nem a kiskatonák száma ésaz a döntő, hogy lombik vagy inszem, hiszen utána kezdődnek a bajok...
Az biztos, hogy komolyan kell venni. Én is a MensMentisben csináltattam meg és az én eredményem negatív lett.
Egyébként ezzel azért nem lehet ám vicceskedni, mert ha valakinek azt mondják gyógyszer kell, amellett nem lehet enni a szénhdrátokat össze-vissza. Ellenkező esetben elképesztő rosszulétek jönnek rá. Szóval szerintem nem lehetnek fals eredmények, különben a felírt gyógyszerektől sorra lennének rosszul az ott vizsgált csajok
...még két nap hosszú munkanapot kell túlélnem idén (jó hajtós két napot) és pihi, pihi, pihi!! Jujj de várom már!
A karácsonyi előkészületekkel hogy álltok? Idén mi nem ajándékozunk, mert mindenkinek kevesebb a pénze a családban. Csak saját készítésű apróságokkal lepjük meg egymást...de én ezt cseppet sem bánom, mert szerintem az ilyen ajándék az igazi
Sajnos indulnom kell dolgozni, de két nap múlva már többet jövök!
T