Új privát üzeneted érkezett!

Chrissy

Szia!Nemhisztisek jöhetnek! :lol:

Nekem spirálom volt-hormonos-és nekem sem volt pé majd egy évig.

Betty

Csodaszép ez a gyűrű!!

Pálesz segített?

Bridget

Ja,én azthittem folyamatosan bontogatjátok is az ajándékot :D

Csibuc

Mingyá felrobbanok.Megírtam a választ Neked,erre lemerült a laptop és elszállt :twisted: Ígérem holnap reggel leírom újra,mert már nagyon fáradt vagyok :(

Puszi

Köszi a bemutatkozást,remélem ezúttal sikerrel jártok!

Én is írok magamról(bocs,akik már unják)

Tavaly szeptemberben lekerült a spirálom,de csak nem jött a baba.Nem vártam sokat,mert 37 elmúltam...mivel az elmúlt 9 évben 3 nagyműtétem is volt-császár,vakbél,bélcsavarodás-a dokim szerint csoda lett volna spontán baba.Átjárhatóságit csináltak,fél oldal elzáródva és sajnos az is kiderült,nincs pé.
Ekkor kaptunk időpontot a BMC-be-igaz 3 hónapot kellett várni.Akkor már megnyugodtam,hogy ott segítenek majd.El is mentünk,és kiírták,milyen vizsgálatokat végeztessünk el,de ezekre már ne került sor,mert már ott lakott a baba a pocakomban. :)

És a h1n1 -ről:én kezdetben ellene voltam az oltásnak,de amikor meghalt az első kismama,több orvos ismerős hívott,hogy azonnal oltassak,és megtettem.A család már addigra oltott volt,szüleim,férjem,gyerekem is.Miattam muszáj volt nekik is,bár nem volt kérdés mert mindenki akarta!
Vendég

Puszedli

Tiéd lett a lapalja :D
Vendég

Milyen: de jó ilyen csodababákról olvasni!!!!!
"Itt" ezek szerint a lapalja hoz szerencsét? Ojjé! :lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Pálinkásat :!: :P
Kép

Milyen
ja, jó volt a pálesz, csak kevés volt :oops: :lol: , mármint volt egy kis fütyülős bodza pálesz, csak már kevés volt az üvegben (azért 4 felesre elég volt), meg van házi körte pálesz, de az olyan rosssz, hogy alig bírtam egy kupicával letóóóni :!: brrbrrrrr

Puszi
köszi, hogy írtál magadról, most már akkor tényleg itt van nálad is a babásodás ideje :!: :!:

Csajok, nagyon rossz ez az új design a bneten....legalábbis nekem nem teccccik :roll: :?
Valahogy összekicsinyítették az egészet....nekünk nagy monitorunk van, és a fele most üres fehér a bal oldalán meg az írások, de kisebb betűkkel....nektek milyen :roll: :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty: jaja, nekem sem tecc. A jobb oldal csont üres, bal oldalon összenyomva pici betűk,... :twisted: Szép napot!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Jó reggelt!!!!

Nekem sem nagyon jön be ez az új design. Olyan pici betűkkel írtok így... (na persze én is)

Puszi: Neked nagyon kijárna már egy kiadós siker!!!!

Milyen: jó tudni, hogy vannak csodák. A Tied egy a sok közül. :D

Betty: hátha összejön még ez az év! Bocsi szívem, ez hányadik próba lesz? Tudod, új vagyok...

Bri, ma utazik a párod? Akkor este várunk!

Megígértem egy másik topicban, hogy ebben a hónapban rendesen fogom mérni a hőmet. Minden reggel ugyanabban az időben. Így ma reggel 7-kor csörömpölt az óra. Kíváncsian várom a pé-t, remélem elkapjuk :roll:

Ja, és aki hisz benne, annak mondom: 2010. sokkal jobb év lesz!!!
Ezt mondják az asztrológusok. A 2009 számmisztika szerint nem hozott jót.

Ölellek Benneteket.

chrissy81

Milyen, szerinted azért sikerült teherbe esni, mert megnyugodtál? csak engem érdekelnek ezek a lelki dolgok :oops:

chrissy81

Puszi

Bizony,itten hajtsatok a lapaljára! :D

Betty

Akkor már tuti,ami biztos?? :cry:
A kalapkúra segít,aztán hajrá előre!!!

Ja és ez a design...egy fos!Próbáltatok már privizni??Válasznál is ki kell keresned a címzettet,nem ám automatikus...é

Chrissy

Én is csak erre tudok gondolni,tojtam mindenre :lol:

Így is egy év volt, a fiamnál meg másfél...persze az embernek 1 hónap is hosszúnak tűnhet....csak hát most a korom miatt már nem volt mindegy,de úgylátszik szeret minket,aki a sorsunkat igazgatja!
:)
Vendég

Akkor nem vagyok egyedül ezzel a nem tetszik dologgal :x ez így tényleg nagyon rossz...egyébként sem látok jól, most meg pláne :!: :twisted:

Chrissy
mármint lombik próbálkozásra értetted hányadik :?:
Mert az az első volt.
Egyébként meg 2007 január óta gyűrjük a lepedőt egy csodáért :!:

Miért nem megy le a hőőőm :roll: :?:
Még most is 37,00 körüli, nem vagyok beteg, meg semmi....stuka előtt mindig le szokott menni 36,5 körülire :shock:
És ez a cn.2. elvileg. :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Vendég

Az én betűim miért kisebbek, mint a tiétek :roll: :?:
Vagy nektek nem :?:

betty615

Milyen
én imádom azt a reklámot, és nagyon szép a teljes verzió tényleg :!:

betty615

Betty, tényleg a Te betűid sokkal kisebbek. Hmmmm, de miért?

Ez a hő dolog elég fura. Nem lehet, hogy az egyik megtapadt? Nem teszteltél egyet a biztonság kedvéért? Bármi megtörténhet. Már szerintem 2 napja le kellett volna esni a hődnek. Bár tudod, hogy én nem vagyok egy nagy szaki a témában, de ennyit még tán kapisgálok.
tesztelj már egyet hátha......
Én egyszerűen nem hiszem el, hogy nem sikerült
:!: :!: :!: :!:

Nekem is nagy a monitorom, de nekem nincs bal oldali fehérség :roll: :roll: :roll:

Hajrá lapalja!
Csók

chrissy81

Csajok nekem meg a jobboldal hótt fehér... :?
Vendég

Szasztok lányok!

Jöhetek én is?

Kép
anyci

Milyen, nekem is...bal oldalt írtam :oops: :?:
De hülye vagyok :!: :lol:

De, csináltam ma is.
Az első mártás után rögtön, a második 20-30 perc elteltével:

Kép
Kép

betty615

ANYCCIIIIIIIIIIII :!: :!: :!: :D :D :D

betty615

BETTTTYYYYYYYYYYYYY :!: :!: :lol: :lol:

Kép
anyci

Hú most akkor ez a teszt mit mutat?Nem lehet hogy csak az egyik bogyó távozik?Bocsáss meg hogy így rákérdezek :oops:

Kép
anyci

anycííííííí,hát idetaláltál:D

Betty

Hoppácska,most akkó mijisvan??? :shock: :D
Vendég

Betty

Az elsőn is látszik,halovány,de látszik!!!

Ha holnap nem mész uhg-ra meg vvt-re seggberúglak!!!
Vendég

Pedig nem menek :lol: :lol: :lol:
Még nem látnának UH-n semmit...v.v.-re meg beutaló kéne, de nincs.

betty615

És ha bemennél most a kórházba,h terhes vagy,de vérzel???
Vendég

Miért, terhes vagyok :?:
Én nem ide járok....a kórház 70 km-re van, ahol a dokim van.

betty615

Az vagy hát,te kis gyagya!!
De ez sürgősségi ügy,ellátnak mindenképp!!
Vendég

Itt csak kiröhögnek, hidd el...ebbe a kórházba én nem megyek...sztem meg sem vizsgálnak :roll:
Nem véletlen, hogy nem ide járok :?

betty615

Betty akkor most holnapra izgulhatunk :!:Hívod a dokidat?

Szijja milyen :!: :lol:

Kép
anyci

És a dokit nem tudod felhívni?
Vendég

Betty

"rendesen" vérzel?
Vendég

Holnap csinálok egy utsó tesztet, aztán meglátjuk...ez még tényleg nagyon korai akármire is.
De egyébként nem hinném, hogy sikerült ez....lehet, szar a teszt :roll:
Holnap másik fajtát csinálok majd...

betty615

Milyen
hát igen, ahogy szoktam...bár a hasam nem görcsöl meg semmi...de igen, ez vér.

betty615

Bettym

Az hogy görcs nincs,az jó jel!!!!
Vendég

De vér van....az nem jó jel :!: :roll:

betty615

Betty lehet az egyik bogyó távozik :roll: Ha nem görcsölsz az jó jel!A dokid akkor is hívd fel,hogy megmondja mi a teendő!
Anyukám amikor a tesómmal terhes volt akkor ő is vérzett,3 hónapig.Iker terhes volt és az egyik baba elment tőle,a doki lecseszte hogy mit mászkál oda hiszen nem is terhes,pedig anyum érezte hogy az,hiszen akkor már a nagyobbik bátyám már meg volt tudta milyen az amikor terhes valaki.Sajnos a 70-es években még nagyon fejletlen volt az orvostudomány,főleg ezen a téren :?
Szóval azt akarom ezzel mondani hogy lehet még ott egy baba!

Kép
anyci

betty: ezek pozitív tesztek!!!! Menjál dokihoz minél előbb! Kérlek!!
Vendég

Betty

Nekem volt egy barátnőm,aki az 5.hónapig vérzett...
Vendég

Anyum is vérzett a bátyámmal, rendes menszesze volt, amíg a tesóm meg nem mozdult.
Holnap mindenképp beszélek a klinikával :!:

betty615

Adrim! msn?
Vendég

Csibuc szijja :D Az előző oldalon olvastam valamit amit nem értek,van valami gond?Priviben is írhatod ha szeretnéd velem is megosztani :roll:

Betty akkor ne izgulj amíg van egy kis remény is kapaszkodj belé :!: Bocsánat ha ez közhelyesen hangzott :oops:

Kép
anyci

betty: szerintem azt jól teszed ha beszélsz egy orvossal, hátha...
Vendég

anyci? jó itt látni Téged is! Gond van-e? Mi számít annak? :D
Na de viccet félretéve: történtek dolgok velem, de egyelőre nem tudok erről még beszélni. Ha egy kicsit lecseng a dolog, akkor majd talán én is könnyebben mesélem majd el. Ne hari drága, de nincsen erőm még egyszer leírni az egészet, kis idő kell a lelkemnek még.
Kellemes vasárnapot mindenkinek!
Vendég

Csibuc,rendben drága ahogy gondolod!Én is így vagyok ha valami olyan történik velem idő kell hogy tudjak róla beszélni,majd ha úgy érzed elmeséled :wink: Lelkednek meg jobbulást,tudom min mész keresztül vagy legalább is átérzem!

Kép
anyci

Nnna, jóóól eltipliztetek innen msn-re :lol:
Hiába frissítgetek, nem jön senki :roll:
Mindegy, akkor kénytelen leszek magammal beszélgetni :lol:

betty615

Hé én itt vagyok :lol: :lol:

Kép
anyci

Sziasztok!

Betty, ezek pozi tesztek! Holnap kérlek menj el egy orvoshoz!
Amúgy mellékesen megjegyzem, hogy ha anyukád is vérzett, akkor még ne temesd a reményt. Bármi lehet. És a tesztek sem hazudhatnak.

Hőd ma is 37?

chrissy81

Betty, férjed spermái ilyen kevesen vannak? Tudjátok az okát?
Stresszes a drágád?

chrissy81

Chrissy
Ő meg a stressz :?: :lol: :lol: :lol:
Sztem ha megkérdezed, azt sem tudja, mi az :roll: :lol: :lol: :lol:
Nem hiszed el, de fát lehet vágni a hátán :lol:
Valószínű szervi oka van, mert a hormonképe jó, a genetikája negatív lett, eltérés sehol nem mutatkozott, úgyhogy hereviszérre gyanakszunk, de ez a vizsgálat még folyamatban van.
A hőm ma 37,05 volt.

Anyci
most én tűntem el kis időre, de már vagyok :!: :P

Milyen, Csibuc
hát ti is jól lelptetek :P

Bri
nálad meg még netmentesség van...

betty615

Oóóó, és ez mennyi idő alatt derült ki? mert gondolom próbálkoztatok, próbálkoztatok, aztán először Te mentél dokihoz... szóval mire eljut ide az ember az sok idő........ :cry:

chrissy81

Én 7-8 hónap után mentem el dokihoz....valahogy éreztem, hogy nem lesz könnyű menet....
Aztán közben le kellett váltanom a dokimat is, újat keresni, aki persze jóó, foglalkozik velem, nem csak a pénzem húzza le vizsgálatok nélkül, és mindig hazaküld, hogy most próbálkozzunk 3 hónapig (mert a réginél ez volt :roll: ...egy qrva hormonprofilt nem csinált, rákszűrést is csak azért, mert én kértem...meg társai...ezért nem ide járok, még a kórházat is messze elkerülöm). Szóval 7-8 hónap után mentem ehhez a baromhoz, kb. 1 évig áltatott minket 1 db. vizsgálat nélkül, aztán megtaláltam a mostani dokimat, és minden vizsgálat, páromnál, nálam, (ebben van 3 clostis próbálkozós hónap is, 1-1 hónap szünetekkel, tehát fél év), kb. 1 évbe telt.
Hát így ki is jön a 3 év. :roll:
Ha most így belegondolok, milyen sok idő ez....és ebből 1 évet elpazaroltunk.... :roll:
Mindegy, már sínen vagyunk, nem nézünk hátra :!: 8)

betty615

Hát összejön, sajna...

Én is annak a híve vagyok, hogy inkább derüljön ki, hogy mi a szitu. El is mentem rögtön az elején a dokihoz, hogy nézzen meg, mert éreztem, hogy nem ok valami. Hát akkor nem is volt pé-m. Aztán vártam 3 hónapot, akkor visszamentem, hogy csináljunk egy hormonpalettát, de csinált uh-t és volt tüsző. Azt mondta minden ok. Most tudod elkezdtem vezetni a hőmet, meg vettem Ehcs-tól teszteket és várom a folytatást 8)

De érzem, hogy nem kell sokat várni :wink: :D

chrissy81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?