Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm Szintus, aranyos vagy.....kár, hogy nem ezeken a dolgokon múlik :?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

És még tető is :x

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty615

Betty :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
melisch

Betty,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Én nem is értem mi történhetett. Az biztos, hogy elindult valami, mert volt 2. csíkod. De az, hogy ET+11- en, utro mellett megjöjjön.... Azért holnap csinálsz még tesztet, remélem.

Egyébként én is majdnem hasonlóan jártam a múltkori lombiknál, annyi különbséggel, hogy nem volt pozi tesztem. ET+12. napon elkezdtem barnázni, rá 2 napra megjött. Pedig én is 6 utrót használtam egy nap :roll:

Elolvastam a cikket :evil: . Ha ezt megcsinálnák.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
én 9-et toltam egy nap.
Hát figyelj, ha úgy számolod, hogy 11+5, akkor pont a tényleges időpontban kezdett el megjönni, úgyhogy végülis ez reális...még ilyenkor is pontos a qrva piri :x :twisted:

betty615

Betty,
nekem akkor úgy jött meg, hogy a leszívás + 14 nap. Sima ciklusban is úgy jön meg mindig, hogy pé+14 nap. Dehát az sok utro....

Látom vonit váltottál. Jó neked azért, hogy még ott van az a lehetőség is. Nem rémlik, hogy írtad volna, hányan lettek lefagyasztva???

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
4 db. van fagyiban, 2x2 formátumban. A vonalzim elején az egyik duo van.
Összesen 10 petesejtből 5 termékenyült, másnapra egy 6.-odik is elindult..

betty615

Sziasztok :!:

Betty nagyon sajnálom :( :( :(

Puszi Mindenkinek!

További kellemes délutánt :!:
Vendég

Sziasztok!
Bocs, hogy beleszólok, de Betty, ha van halvány csíkod és barnázol még bőven lehetsz terhes. Szedd tovább az utrót és pihenj. Hanyadik napon vagy ET után? ET+11? Mert akkor még sztem simán van remény.
Én is barnáztam (elég rendesen) és ennek ellenére terhes voltam!!!
Nem akarlak reménykedtetni mert én is nagyon szkeptikus vagyok,de már tanultam a saját dolgaimból!!!

Sziasztok, mindenkinek minden jót!

Junko
junko

Ja és én is beküldtem két unicumot, mert azt hittem vége...aztán tévedtem.

Junko
junko

Junko
nagyon köszönöm, hogy benéztél, és a szavaidat is, de ez sajna már nem barna.
Igen, ET+11, de viszont 5 napos transzferem volt.
Azért holnap tesztelek egyet, bár ez már tuti piri...
De azért tényleg köszi, rendi vagy :wink:

betty615

Betty csak miattad jöttem.....Annyira sajnalom, nem talalok szavakat :( .....Meg szerencse, hogy ott vannak a fagyibabak :wink: ...Januarban megyünk együtt a babakert es egyszerre leszünk pocakosok, okes?????? :wink:
Hat ha tenyleg a drukkokon mulna 100-as ikreid kellene, hogy legyenek :roll:

Bocsanatot kerek Csajok, hogy csak Bettynek irok, de most nincs idöm, viszont hetfön jövök bövebben!! :wink:
Mindenkinek nagyon kellemes hetveget!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Hát igen,Betty ha azon múlna,hogy ki és hányan szorítunk neked.....
Van belőlünk egy pár.... :wink:
De én mindég annyira tudok örülni mások örömének is!
Nagyon szorítok,hogy januárban összejöjjön :!: :!: :!:
szintus

Sziasztok!

betty, én azért reménykedek, hogy minden rendben lesz és 9hónap múlva a gólya meglátogat.

Remélem megoldódik a gondom, néha besokalok és kibukok, ami reggel is volt, majd feleszmélek és próbálok pozitív lenni, ami nagyon nehéz.

Ranita!
7. napon? ezt nem tudtam, ha igaza lesz akkor szerdán kell, hogy megjöjjön. Én már szedtem korábban is duphasztont akkor hamarabb megjött, mint ahogy abbahagytam volna a szedését. De legyen igazad azt kívánom mert ha így van akkor van remény a két ünnep közti inszemre.

Suzy!
Továbbra is nagyon szorítok érted.

jó éjt mindenkinek.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok!!!

Betty!
Kép
Kimodhatatlanul sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Többiektől bocsi,de most csak Betty miatt jöttem!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Kép

Betty, Én még mindig nagyon nagy reményekkel vagyok irántad, ahogy már ma többször is írtam :!: :wink:
Holnap várom a tesztedet++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsuka, köszi :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
ne hari, elfelejtettem:
Kép

Csajszik
mindenkinek Kép

betty615

Betty!
Dehogy haragszom! :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!

Mint ahogy én is........ nagyon boldog névnapot kívánok!
Remélem ez vígasztal a késés miatt.
Ugy áldjon meg isten neved napján,
Hogy beérhesd vele minden órán.
Legyen élted mint a virágos fa:
Remény s öröm virágozzék rajta.
Mely sok szívnek keserű gyötrelem,
Legyen neked édes a szerelem.
Igaz legyen, s mindig hű, szeretőd,
Ki jobban szeressen, mint te szereted őt.
Bánat ha ér, legyen az rövid éj,
S utána hosszú boldog nap a kéj.
S bárhova visz tőlünk a szerencse,
Lépésidet emlékünk kövesse.
S rokon érzet tartson köztünk hidat:
Te se felejtsd távol barátidat.

Lányok SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megjött, ma reggel, totál az mert szinte ömlik belőlem...
viszont van egy bökkenő, ha a mai nappal számolok 13.-a akkor pont 24.-én lenne 12. napom és uh. állt. 14-15.napon kapom a tüszőrepit, ugye az uh- eredményétől függ. legutóbb 14.napon kaptam, de előtte 15.napon. Így arra gondoltam, hogy mi van ha csak holnaptól számolom az 1napot és ennek mérten is kapom a costilbegyet meg a merionál vagyis akkor 25.-én lesz a 12.napom uh-ra ha 14.napon vagyis 27-én megkapom tüszőrepit az pont vasárnap akkor hétfőn lehetne inszem, szerintem. De nem tudom, hogy ezt így csinálhatom, hogy csúsztatom 1 nappal a gyógyszereket? Mi a véleményetek? ha marad minden így ahogy most van akkor 24.-én leszek a 12.napon és 27.-én leszek 15.napom vagyis 28.-án már tuti nem csinál inszemet mert késő lesz szerintem. Mit CSINÁLJAK, SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagy reménykedjek a szerencsémben, hátha lesz inszem mégis?

Betty, nagyon várom a teszted eredményét.
+++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu

ancsuka

JAJAAAA és mivel első voltam ma, szép napot kívánok mindenkinek!

Itt esik a hó!!!!!!!!

Ancsu

ancsuka

Jó reggelt!

Kép Nálunk is :D . Bár meg sem látszik :cry: .

Ancsuka,
örülök, hogy jobban vagy :D .
A gyógyszereket szerintem simán csúsztathatod, volt olyan, amikor én clostit az 5. napon kezdtem el. De ettől még nem változik semmi. Bár ki tudja :roll: . De 28- a miért lenne késő inszemre???

Gabi,
BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Betty,
teszt???
A tábliba pedig átírhatod a korom 30-ra :cry: .

Kép

Kép
ranita1979

Fura ez az új kinézet :roll: . És nem tudom a boldog névnapot miért nem lett színes :evil: :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Reggeli teszt
A felső közvetlen mártás után, az alsó kb. 20-30 perccel később:
Kép
Kép

betty615

Ranita
boldog szülinapot neked :!:
Nem is mondtad, hogy van :!:
Kép

Ancsuka
hát, én igazából nem tudom, mit csinálnék a helyedben, lövésem sincs :roll:
Lehet, hogy kivárnám a kövit, hogy ne azon az egy napon múljon....vagy nemtom :roll:

Nagyon rossz ez az új design, nekem nem teccik, mert nekünk nagy monitorunk van, és most fele üres, a bal felén van a bnet, és még a betűk is kisebbek vagy mi :x
Inkább több smiley-t raktak volna, de ezt nem kellett volna, mert így sokkal rosszabb :!:

betty615

_Bettym,

bocsánat Mindenkitő, hogy ide jöttem, csak téged kereslek Drága BEttym!!!
A két teszt a ma reggeli???? De ezeken van csík!!! vagy nem jól látok??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Én már nemtom Mares :roll:
Belehülyülök ebbe úgy érzem...lehet, itt volt valaki, aki el is ment...vagy nemtom tényleg :?
Azért raktam fel a teszteket, hogy véleményt alkossatok róla...

betty615

Sziasztok!

Ranita, boldogságos, vidámságos szülinapot kívánok :wink:

Betty, Én továbbra is azt mondom, hogy ott van/vannak a babók Veled, csak ez a sok hormon meg minden bekavart, de nagyon!
Teljes szívemből drukkolok és hiszem, hogy kisbabát hordasz a szíved alatt :!:
Még mindig vérzel :?:
Látom a csíkokat :!:

Mares, gyere nyugodtan máskor is :!:

Elég fura lett az új babanet, nekem sem tetszik, szemüveget kell felvennem, mert annyira kicsi lett a betű :oops: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :!:

Betty :!:
Továbbra is hiszem, hogy ott vannak Veled babóid :!:
Megy a drukk továbbra is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Kép

Ranita :!:

Kép

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Betty!

A második teszten én látok egy halovány 2. csíkot, de az elsőn semmit. :?

suzy!
Te hogy vagy? Barnázol még?
Véleményed a helyzetemről?

Ranita!
A 28.-a azért lenne szerintem késő mert ha a mai nappal nézem akkor 24.-én lenne a 12.napos uh majd az inszem csak 28.-án lehetne az ünnepek miatt és az már 16.nap és ha már a 14.napon jó a tüszőm akkor nem várnak a tüszőrepivel 16.napig szerintem. UUU lehet nem nagyon vagyok érthető vagy már én nem tudom :?

Betty, nekem sincs semmi fogalmam mit csináljak.........

Azért köszönöm.

Ancsu

ancsuka

Betti én személyszeint látok mind a két teszten csikot!
Nincs másmilyen fajta teszted?Olyan plocsa szerű?
Lehet azon jobban látszódna!Ez csak egy tipp....
Üdv.Szintia
szintus

Ancsu, eddig nem volt barnázásom ma, de nagyon nehezen bírok nagy wc-zni :oops: és erőlködnöm tudom nem kéne, de sztem most ettől lett egy kicsi barnaság :!: :?
Fájdogál a derekam, hasam is néha, de hál'istennek nem görcsöl :!:

Értem már :shock: :oops:
Mindenképpen a dokiddal kell ezt megbeszélni, hogy most akor mi legyen, hogy még ebben a hónapban is beleférjen az inszem, ha úgy látja a tüszőkből, hogy mehet a repesztés nem fog várni még két napot sztem!
Van egy barátnőm, akinek lesz most inszem, de a dokija már kétszer "elnapolta" a lehetősgéget, mert elutazott :arrow: ezért csúsztak már 2 hónapot az inszemmel, na a lényeg, hogy most kari körül lesz neki inszem ezt megígérte :!:
Sztem az andrológiás asszisztens csajszinak fizet a doki, hogy jöjjön be előkészíteni a "cuccost", mert igazából a doki akkor megy be megkezelni (inszeminálni), amikor csak akar :!: :roll:
Próbáld meg vele megbeszélni, hátha ő is belemegy ilyen úton, vagy egyáltalán mit mondana a lehetőségre, mert sztem szoktak ilyet csinálni, főleg a pénzért elég sok mindent!
Sok sikert és fel a fejjel :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szintus
mi az a plocsa szerű :?: :oops: :lol:
Holnap még nyomok tesztet egy másik fajtával majd.

betty615

Sziasztok!

Énis hazaértem!

Betty,
nem feladni!
Ott vannak a babák!Én is látom a második csíkocskát!
Nagyon várom a holnapi tesztedet!

Gyancsi,
én úgy tudom, hogy HSG-t, ésa inszemet nem csinálnak egy ciklusban.

Ranita,
Isten éltessen!
Na, megvolt a pé?Vagy még csak most készülődik?

Bocsi, hogy többet nem írok, elég fáradt vagyok, és holnap nagy napunk lesz, megyünk az első uhura!Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyi petike nődögél!

Mindenkinek mennek a drukkok!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok!

Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket!!! :lol:
Új design nem jó!

Ranita!
Boldog szülinapooooot!!!

Betty!
Nem értek a tesztekhez,nem tudom mi számít csíknak,de ott van egy halványka!

Suzy!
Update puding,nekem az bevált eddig mindíg!Remélem nem azért mert romlott volt. :lol:

Ancsu!
Nagyon szép versike :D
Dokiddal beszélj.Én lehet inkább várnék,mert akkor tuti nem lesz ünnepnap meg semmi ami bekavarhat.

Kép
cukigabi
Budapest

Na nekem se lett színes a Boldog ..... :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Melinda
holnapra nagy kalappal :!:
Majd gyere ám mesélni :!: :wink:
Kép

betty615

Melinda!
Holnapra++++++++++++++++++++++

Kép
cukigabi
Budapest

Meli, drukk holnapra, várunk :!: :wink:

Gabi, köszi, soha nem ettem, de majd kipróbálom :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betti!
Ha én vajdasági lenni :wink: :lol:
Nem tudom másképp megmagyarázni,az olyan műanyag
plocsábol készült teszt.Nem csak olyan csík....
Nem tudom,hogy értelmesen írtam-e le.... Kép
Ilyen-e!!!!! :wink:
szintus

Szintus :lol:
Aha, értem már :lol:

Ma ilyesmit csináltam, csak sötétkéket,(gábriel) akkor már én is tudom, ez a plocsa :lol:
Szal csajszik, hóóót nega a mai tesztem :!:
Majd 10 után hívom a klinikát, hogyan, merre tovább...

betty615

Betty, lehet, hogy Én nem jól látok és értelmezek vmit :!: :?: :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

Szuzy
nem értem mire gondolsz :idea: :?:

betty615

Csajok fogigatlot nem szedtem be :roll: Adok meg egy spontan eselyt magunknak es ha esetleg mennek haza februarban valami csoda folytan akkor meg januarban sem keso a fogigatlo :wink:

Kozben kivaltottam a gyogyot a pajzsmirigyemre es szombat ota vegre szedem :D ngyon orulok neki :D 1honap mulva megyek vv-re 8)

Betty
Ez a wii olyan mint a X-box vgy play station :wink:

Kép

De ez csak egy megerzes volt...lehet felre gondolom :roll: Mindenesetre a fa alatt van egy nagy box is :roll: abban lehet benne 8)

Suzy
Ngyon orulok nektek mindenesetre teljesen mind1 mi volt a kivalto ok :D barinom is pcos...miota kezeltek teged azzal :roll: Mennyi volt a beta hcg-d?

Melinda
Neeeem :shock: Akkor ezt honnan szedtem :roll: :oops: Mai uhura nagy drukk 8) gyere es meselj :D

Gyancsi
Okes csak mar azt hittem most mikor mar a kapuban allsz majd most borulsz ki 8) Nem muszaj ahoz a dokihoz menni akit o ajanl csak akkor nem tudom mennyire mennek gyorsan a dolgok :roll: mindenesetre ez az en tiszteletdijam 20ezer ez szivenutott :shock: nem torvenyellenes ez? :twisted: Az a baj a parom nem egy nagy jatekos :? egyedul meg nem olyan jo jatszani :roll: na meg akkor megint majd itthon ulok es az lesz a baja :shock: mondtam is neki amikor felhozta szeretnek-e...mondtam nem :roll: Elmeletben meglehet csinaltatni bar ha rontgenes akkor nem tudom :roll: Dokit kene megkerdezni o tudja jobbna es minden eset mas es mas :?

Ancsuka
Megkaptam az emailt meg nem volt idom megnezni most vgyok a gepen eloszor...pentek ota :oops: Mindenkinel vannak holtpontok...nalunk is voltak vannak...de majd alszotok ra es valtoznak a dolgok :roll: Ne add fel...most kicsit pihentetitek a temat aztan majd jon a tobbi magatol :roll: Ilyet meg ne is mondj te sosem leszel babas..tudod nekem hanyszor eszembe jut es azert mert sajnos szervi okai vannak...nem csak rajtunk mulik :? de nem mondom es mindig varok a csodara....hatha :roll:
Ha elindul az inszem a doki nem hulye...tudja belefer e vgy sem...ha belefer elvallal ha nem akkor meg ne csusztatgass kerdezd emg ot...o ebben a legjobban tudo nem mi :!:

Ranita
Kép

Betty
Itt is megirom hot ne nezd mesterseges hormonbevitelnel :roll:

Gaby
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty, hülye vagyok bocsi :!: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
azt hittem az a Tiéd :shock: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, sajnálom nagyon :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri, 2005-ben diagnosztizálták nálam a PCO-t :!:
16,9 lett a Béta HCG-m :!:
Drukk, hogy minél előbb jó pm eredményed legyen+++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri
jól néz ki nagyon ez az X box izééé :lol:
Tudom, tudom a hőmet ne mérjem, mesterséges hormonbevitel :wink: de hát már úgy megszoktam :oops: :lol: x éve folyamatosan mérem :lol:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?