Szia,Ktc!
Az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán tanulok,csecsemő-és gyermeknevelő,gondozó szakon.
Elvileg végzős vagyok,de az utolsó félévet halasztani fogom.Ezt a vizsgaidőszakot még megcsinálom,legalábbis bízom benne.
Csak szombatonként van sulim,van olyan évfolyamtársam,aki pici mellett csinálja,de én ezt nem szeretném.Biztos rá lehetne arra a heti egy napra bízni majd apára,de ha sikerül szoptatni,akkor nem akarom majd cumisüveggel bezavarni.
Arról nem is beszélve,hogy májusban lenne 5 hét bölcsis gyakszi,azt pár hónapos baba mellett semmiképp nem vállalnám.
Így marad a halasztás,de sokkal fontosabb a baba,minden más csak másodlagos mellette.
Most óvodai gyakorlatom lesz,Óbudán,bár ha túl sok lesz a náthás gyerkőc,lehet,hogy nem vállalom be...ezen kívül kéne még mennem Családok Átmeneti Otthonába és még egy nap hiányzik a Gyermekjóléti Szakszolgálatnál...szóval lenne mit csinálni,csak ebben a nyirkos időben kicsit tartok az influenza-járványtól.
Nem vagyok oltva H1N1 ellen sem,a nőgyógyászom ellenzi én pedig bízom benne...szóval kicsit most tanácstalan vagyok,mert nem szívesen megyek gyerekek közé és a BKV se túl vonzó ilyenkor...