Sziasztok!
Végre tudtam jönni. Visszaolvasni csak futólag volt időm, ezért ne hari, h nem reagálok!
Köszi a fotók miatt a dicséreteket! Marci most 4,5 kiló! Apja már mondta neki, hogy a sérve miatt már hisztizhet, mert lassan eléri az 5 kilót. azt mondta a doki azt lenne a jó kivárni
Úgyhogy már két napja ha nagyon nyafi és kézben is sír, akkor jön a kiságy... Eddig bevált, kis bömbi után mindig elaltatta magát!
Tejci: Lányok, Marci egyre kevesebb tápszert eszik szopi után... Lehet ez azért van, mert több a tejci??? Már van olyan etetés, hogy nem is eszik tápszert csak a tejet
Örül a lelkem, csak emiatt kissé felborult a napirendünk (ami amúgy sem volt olyan fényes...)
Furán alszik is az utóbbi két napban, mert van, hogy csak fél-egy órát alszik, de volt olyan, hogy 5 órát aludt és ez utóbbi hál'istennek hajnaltól délelőttig volt
Valami alakulóban van nála, csak nem tudom mi
Tegnap kimenőt kaptam estére, elmentem a céges osztályom karácsonyi vacsijára! Olyan jó volt kimozdulni, gyerkővel meg api egész jól elvolt
Csak az esti fürdetés maradt kis az életükből
Igaz, h szenvedett is, mert pont nem aludt két etetés között... De megvolt a tűzkeresztségük
Mia, köszi a hasfájós tippet, Marci amúgy is imádja a hajszárítót
Sex: hurrá!!! Már én is várom! Még egy hét van a 6-ból, de sajna még vérezgetek (hol jobban, hol kevésbé), remélem jövő hétre alábbhagy. Bár kivi leszek apa hogy áll a dologhoz, mert a terhesség utolsó harmadában már ő nem akarta, mert féltett minket...
Szilvi, jobbulást Lilinek!
Orsi, vásárlások, szuper!!!
Holnap megyün kaz érdi babaörzére (művházban lesz délelőtt) meg a karácsonyi kézműves vásárt is meg szeretném nézni! Kíváncsi vagyok Marcival hogy fogjuk tudni megoldani
És még a westendbe is el szeretnék menni hétvégén! Na meg vendégségbe is hívtak minket vasárnapra, de még nem biztos, h megyünk.
Ja, csajok kitaláltam, hogy nagyapiknak meg a dédiknek karira Marciról csinálunk fényképalbumot
Öcsém megcsinálja, tök jó! És rendeltem neten karácsonyi mintás rugit MArcinak, abban lesz fotózva. Ezt is össze kéne hozni valamikor még
Szóval ha megint eltűnök, akkor családozom
Ja, és még a mézest is meg kéne sütni...
Majd valamelyik éjszaka, mikor van időm
Mert MArci alig alszik napközben, szinte csak akkor, mikor kimegyünk sétálni
Puszi Mindenkinek!