Új privát üzeneted érkezett!

Hát Salhám.... pedig úgy éreztem jó lesz minden... no, azért még tesztelj!!!!

Leo, nagyon sajnálom...... :(

Keny!! szoritsd össze a lábaid, hogy ne vérezz :) ! vicc, biztos jó lesz minden!

Baba, biztos nagyon izgulhatsz máááár, aludj sokat, akkor gyorsabban mulnak a napok!

Bols, melinda +++++++++++++++++++++++

Rólink:
Tegnap naaaaaaaaaaaaagyon jó volt drúrnál!!!!! Ehhez hasonló pozityv élményem már rég volt! Nagyon kedvesek voltak, dokival jót beszélgettünk, állandóan olyan érzésem volt mintha egy barátomhoz mentem volna teázni és közben dumálunk!

A lényeg: következő ciklustól fogamzásgátló, UH ciklus közepén, majd januárban indul a stimu!!!!!! JUHÚÚÚÚÚÚÚ!

ja, és UH-n megnézett, jelenleg 4 tüszőm van spontán ciklusban :shock: :shock: :shock: . Bevadult a petefészkem!

no hát ennyi! 8)
zsuki 75

Sziasztok!

Salha: szívből sajnálom,... :cry:

Babim: már csak 6 nap és láthatod-hallhatod a Csodababátokat! :P

Keny: csak + gondolatok!!!!!!!!

Bols, Meli: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuki: január gyorsan itt lesz, meglátod! :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Salha: sajnálom, de még nem feladni+++++++++++

Leo: sajnálom, most már azért imádkozunk, hogy a természet rendezze le a dolgokat.

Baba: kismami, hogy vagy? Nagyon lennék a helyedben :D

(Leo esetét olvasva, most már értem, amiket az én alacsony Hcg értékem idején mondtatok..)

Keny: pihenés ezerrel! (Anno nekem is volt egy vérezgetős időszakom, amikor én is Rutascorbint kaptam. Nekem akkor bevállt)

Zsuki: az első benyomás nagyon fontos és örülök, hogy minden jól sikerült a konzin!
Vmi csodaszertől indult be a petefészked? Mert akkor az nagyon érdekelne engem is.

Puszi: éljenek a januári eszkimók :wink: (mi is a januári fagyira gyúrunk)

Meli, Pbj: drukk Nektek is a decemberi sikerhez.

Pusszantás mindenkinek
roni34

Reggel nem néztétek a mokkát?

A petesejt adományozásról volt benne szó. Akár 200eFt kedvezményt kaphatna a kezelés árából, aki adományoz psejtet. Persze a sok nagyokos rögtön beleszólt, hogy ez szervkereskedelem... Holnap reggel folytatódik a beszélgetés...
roni34

Tévedések elkerülése végett:
Nem a Kaáli Intézetben, illetve nem általánosságban, csak egy bizonyos helyen.
http://www.fn.hu/belfold/20091209/botra ... domanybol/
Kaáli dr. pont a jogi szabálytalanságokra hívta fel a figyelmet. Ezt nagyon szigorúan vesszük itt a mi intézetünkben!!!
harcimokus

Baba - tőled akartam kérdezni, hogy te a Met helyett valami más gyógyszert szedtél, mi volt az? A tesóm akar váltani, mert nagyon megy a hasa tőle folyamatosan.........köszi
leo50

Avandametet szedtem, de azt terhesen nem szabad, így Meforalra váltottam az 1. vv. után.

babaimádó
Kép
babaimado

Roni, lila gőzöm nincs mitől durvult így be... nem szedtem semmit...
mondjuk 1,5 hónapja minden nap 2 magéziumos pezsgőtablettát szedek, meg multivitamint (Femibiont), meg antioxidáns tablettát, meg ehinacea csöppeket, de ezt mind azért mert 2 hónapig beteg voltam előtte, imunnitás gyengült és ezt mondta az infektológus dokim...

szerintem semmi köze, szokott nekem igy bevadulni, no igaz nem ennyire... volt már olyan hogy 2-2 petesejt volt mindkét oldalról spontán ciklusban... a jó ég tudja. Doki nem örült épp neki, mert igy kiszámíthatahlanok a petefészkeim, lehetnek meglepetések a stimu alatt! Párom mindjárt megjegyezte, hogy ez azért van mert én is kiszámíthatatlan ÉS beszámíthatatlan vagyok!! ahahahahha biztos azért bántott, mert be kellett vallania a kilóit a dokinak!!!! hahahaha
zsuki 75

Salha,
:(
azért a vv a biztos!

Bols,
+++++++++++++++++++++

Tnati,
fogi mellett nincs értelme.

angel37

sziasztok!
Kicsit off leszek, bocsánat érte, csak jövök szidni a labor(ok) működését.

írtam hogy az éhomi cukrom 5.4 volt.
ma meglett a nagylaboros vérképem ( ugyanakkor volt az az éhomi vérvétel is), ott a cukrom 4.9. Erről ennyit. :?

puszi mindenkinek!
Bols+++++++++++++++++
Zsuki, nem semmi vagy! :)
nani72

Nani, ez a MÁV vagy az újpesti SZTK?

babaimádó
Kép
babaimado

Nani, sajnos ez minden laborba így van :cry: (én Szfváron járok így mindig...) kitartás!!!!

Puszi, tali ok, szuper lenne, de most nagyon havazok melóilag, később esetleg?

Babim, puszi

Alle, helyzet változatlan?

(((((((((((((Leo))))))))))))))

Salha, :( , vv-tel?

Zsuki, ez igen :shock:

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Kalkata! Vv még nem volt. Az az igazság, hogy pénteken csinálok még egy tesztet, és majd meglátjuk.
salha

Sziasztok,
csak gyors reagálás.

Nani :shock: így légy okos.

Kalkata, igen, változatlan (kajára figyelek :wink: ), sőt, rosszabb, ahogy közeledik az év vége.
Te meggógyultál teljesen?

Baba, ma megint egy nappal kevesebb az uh-ig. Annyira drukkolok, h minden OK legyen :)

Salha :( Hogyan tovább?

Végre SÜT A NAP!!!! A kedvemnek nagyon jót tesz.

Szép napot mindenkinek.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle :oops: édes vagy!

babaimádó
Kép
babaimado

Alle! Ha a második teszt is negatív, akkor fogalmam sincs, hogy hogyan tovább! Egyenlőre nagyon kétségbe vagyok esve! Azt mondják, az idő mindent gyógyít, de szerintem csak tompít, a fájdalom örökre marad. Szóval, tényleg nem tudom!
salha

Sziasztok!

Ti milyen teszttel nézitek a spontán pérést? Én a DM-ben kaphatót használom, de sztem ez nem vmi megbízható, vagy én vagyok béna...
hfőn 14.nap halvány 2csík...hurrá, ráugrottam apára :D
Kedd semmi jel
szerda megint 2csík
csütön megint semmi jel...
hát így nem lesz spontán babynk :cry:
roni34

Roni!
Én is próbáltam LH tesztet de nekem sem jött be.Szerintem tornáztasd apát 2 naponta abból még baj nem volt :wink:

KépKép

Kép
keny

Salha!
Nagyon de nagyon sajnálom :cry: nem is tudok mit mondani.....

KépKép

Kép
keny

Sziasztok!

Most értem haza Lencsizésből :P , csuda helyes a kisasszony! :D

Till: köszönöm a szíveslátást, jól érzetem magam! Kislányod egy tünemény! És jó volt végre hosszan (!!!) beszélgetni! :P

Salha: hátha,... :roll: Én drukkolok!

Kalkata: január??? Nekem is jobb lenne! :wink:

Nani: basszuskulcs!!! :twisted:

Baba: már csak 5 nap, jeeeeeeeee!!! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

AZ LH tesztet 1x próbáltam, nem jött be és a kis mikroszkópos cucc (talán PG52) sem.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Nekem sem jött be sem az LH teszt, sem a mikroszkóp.Bár lehet, hogy a pco miatt! :roll:

Baba, már csak 5nap!NAgyon drukkolok!

Salha,
azért én még drukkolok!Duplázódjon az a HCG szépen!

Arikon,
akkor hétfőn tali! :wink:

Én már 3.napja adom a Gonalt.Hát, még nem igazán érzek semmit!Nagyritkán 1-1 szurka, de semmi több!
Ja, és mikor beadtam a Suprefactot, utána mindig kivörösödött a helye.Lehet valami adalékanyagra vagyok allergiás?Bár már mind1, ma adtam be az utolsót!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok! :D

Puszika,
annyira jó volt, hogy itt voltál ma!!! :D :D :D Nagyon örültünk Neked!!! :wink: (megbűvölted ám a Csajszit, azóta egy angyal :shock: :lol: -gyere gyakrabban!!! :lol: :lol: :lol: )

((((((((((((((((((((((Salha))))))))))))))))))))))))) :cry:

Rony,
én mikroszkópot nyalogattam :mrgreen: (de nem jött be, jó párszor akkor volt páfrányos, mikor épp mensiztem :roll: )

Bols,
mega-babaragik!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli,
drukkkk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba,
ha ma hamarabb lefexel, már csak 4 alvás!!! :lol:

(Harcika,
kölcsönvettem a cikket a bolgra! Utólagos engedelmeddel...)

tillidian

Jó estét! Csak egy gyors bekukk..

Salha - nagyon sajánlom. :cry: És akkor most hogyan tovább? :roll:

Keny - hogy vagy? hívtalak ma, de ki voltál kapcsolva (ami helyes is! pihenj csak!!). Jól vagy azért? minden rendben? piri-helyzet hogy áll?

Nani - ezt én sem értem.. akkor most mennyi? :roll:

Tilli - tökjó látni téged is. Érződik, hogy milyen vidám vagy? :wink:

Baba - nem sokára UH! :wink: Mikor mész? Kedden vagy szerdán?

Akciózóknak nagyon drukkolok!!!! +++++++

puszi mindenkinek!
kuglica

Kép Jó éjt! *

Kép

Kép

*puszedli*

sziasztok!

Puszi, akkor ma igazán jó napod lehetett!

Baba, a hovédkórházas Áek laborba járok.

Roni, nálam se jött be az lh teszt és a pg mikroszkóp se. ( ir-esként nálam mindig alacsonyabb volt az lh, így nem is látszódhatott semmi, csak a pénzt költöttem rá feleslegesen)

Meli drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Képzeljétek régi barátnőmnek sikerült a kaaliban a 3. lombik! ma volt vv-n, a hcg 2500, progija jó! 3 babát kapott vissza, 2 hét múlva megy uh-ra. Tiszta izgi. Nagyon örülök nekik.

jóéjt!
nani72

Kugli:kedden 8-ra.

babaimádó
Kép
babaimado

Reggel beparáztattam magam, mert hajnalban betettem a 2 utróbogyeszt és 3/4 óra múlva ki kellett mennem n. wc-re :oops: és kijött 2 kupac cucc. Ugye nem lesz baj?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
nem lesz baj!
Tessék megnyugodni!
Kapaszkodik a babócád!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Melinda,
Suprefact mellett ez normális. Lehet még pici viszketés is a szuri helyén.

Baba, nem lesz baj, aminek kellett, felszívódott.
mniki

Baba - nyugi, semmi baj. Rakj a helyükre újabbakat. :wink:
kuglica

Puszi, nagyon szép a kép! Imádom az ilyen hóeséses, picit giccses, romantikus képeslapokat. Installáltam is egyet a gépemre háttérképnek. :wink:
kuglica

Kugli.Hajnali 4-kor tettem be, ami 3/4 5-kor jött ki. 2 óra múlva itt a köv.ő 2, így már szerintem késő lenne betenni.

babaimádó
Kép
babaimado

Meli!
3.napon még nem kell érezni semmit, fog még feszíteni a sok tüsző nyugi :wink:

Baba!
Nekem is soxor kifolyik, ne is törődj vele, én azzal vígasztalom magam, hogy mivel spontán lehet nem is kellene Utró.

Bols!
Rajtad tartjuk a szemünk!Mikor tesztelsz?Drukkhegyek!

Kuglica!
Köszi minden okés, ma csak ici pici barna van, csak a gyomrom pocsék.Viszont ma össze szedem magam 1 kicsit és elmegyek ügyintézni, halomban áll a teendőm.

KépKép

Kép
keny

Sziasztok Lányok!

Figyelek a háttérből, de nagyon sok a munkám, alig van valamire idő, itt dekolok reggeltől estig.

Nagyon szurkolok Baba az UH-hoz. Keny Neked is a továbbiakhoz.

Salha nagyon-nagyon sajnálom. Nem is tudom mit írjak :cry: Második tesztet csináltál már?

Hunci nagyon profi vagy ebben az IR-témában.
Ti miből gyanakodtatok az IR-re Lányok?

Ha a vérvételkor normális tartományban van a cukor akkor is lehet gond? Abból az egy adatból lehet erre következtetni vagy nem mert más adatokat is kell nézni?

Köszi Lányok.

Voltam a kedvenc dokimnál, épp sok dolga volt. Januárban kezdünk, februárban lesz az ET, valahogy úgy érzem, hogy most sikerül, de ki tudja.

Bols+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kuglica Te mikor kezdesz, most pihi van?

Melinda Neked is++++++++++++++++++++++++++++++++

Megyek melózni, jó hétvégénk lesz, a két kis unokaöcsém egész hétvégén velünk lesz :lol: Gyakorlunk a szülői léthez:)

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Baba: Neked és a babádnak nyugi... majd mi rágjuk a körmünket helyetted, Jó?
(gondolj arra ,amikro még dolgoztál, akkor a hvége mindig olyan gyorsan elszállt, ha így nézed, már csak 2 nap :wink: )
roni34

Puszi szerintem is jó a kép. Szeretem a kis képeidet amiket felteszel.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Roni én most is dolgozok!

babaimádó
Kép
babaimado

A második teszt is negatív!

Elköszönök Tőletek Lányok! Azért a háttérből olvasgatlak Titeket!
Aki már babás, vagy aki most várja, annak nagyon jó egészséget és sok boldogságot! Aki akciózik, azoknak pedig szívből kívánom és drukkolok, hogy sikerüljön!
Mindannyiótoknak nagyon boldog, békés karácsonyt és babazuhatagban gazdag, sikeres, szerencsés és örömteli új évet kívánok!
salha

Salha: nagyon sajnalom :(

Baba: annyira orulok nektek! olvaslak am a hatterbol...

Leo: kitartas, rendezodjon minden termeszetes uton +++++++++++++++++++

Keny: gratulalok! :) az ilyen spontan babas hirek annyira szuperek! vigyazz magadra, es pihi ezerrel!

Bols: extra drukkok ++++++++++++++++++++

Minden akciozonak is drukk hegyek +++++++++++++++

puszi mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Salha, nagyon sajnálom.

Amina

:oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
melóhegyek alól bekukk....

Salha, ölellek. Kívánok nektek sok erőt a helyzet feldolgozásához, és hogy egyszercsak mégis azzal a hírrel gyere, anyuka lettél!

Keny, azért csak óvatosan az ügyintézéssel! Ne rohangálj sokat egyszerre.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Irises, muszáj volt kiművelődnöm.Egy éhomi vc adat is adat, de elemezni kevéske, ha nem túl magas v alacsony, akkor meg alkalmatlan bármire is.Hogy honnan tudjuk?Van aki sehonnan, egyszerűen az xedik lombik után ennek is utánanéz, van akinek tünetei vannak, ez utóbbi jobb.Tünet lehet sokféle, leginkább a pcos tünetekkel egyezik meg:elhízás (nem tvszerű), szőrösödés, csokiéhség, mensi hiánya, nem rendszeres pé, hipózás gyakran,pcosoknál lehetnek ciszták, apró ciszták pl.,de lehet hogy nincs is tünet, elég sokrétű.

Baba, semmi sem történt, ezen ne parázz.
Vendég

Basszus Salha........ nagyon sajnálom..... :( :( :(
zsuki 75

Irises, akkor mi együtt fogunk izgulni!!!!! Nekem is január közepén fog kezdődni a stimu, Et valósz febr elején!
Puszika!
zsuki 75

Helló!

Baba: no para! Amennyi kellett, az felszívódott!!!!!! Tuti!

((((((((((((((((Salha)!!!!!!!!!!!!!!! Ölellek! Kép

Örülök, hogyha tetszenek a képek! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Egy kis olvasnivaló:
http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/lombiksokk.html

Kiemelnék 2 részletet, szívet melengető szerintem:

"a hit meg a legerősebb ragasztószer a meddőségi centrumokban"

és

"a meg nem született, de kívánt gyermekek is igazságért kiáltanak"

Kép

Kép

*puszedli*

Irises és Zsuki - én is januárban megyek konzira és februárban lombik.. úgyhogy majd figyeljük egymást. :wink:

Salha - annyira szomorú vagyok.. :cry: Figyusz, (bocs, ha nagyon direkt vagyok, de nem tudom jobban megfogalmazni): ha megfordul a fejedben az örökbefogadás, gyere majd a "Kaális párok és az örökbefogadás" topikba. Sírd ki magad.. aztán majd gondold át. Ne tűnj el lécci, olyan szimpi vagy nekem (is). Hatalmas virtuális ölelést küldök.

Bols - te hogy vagy? mikor tesztelsz? vagy vv?

Keny - OK, megnyugodtam, esküszöm már aggódtam és ma is fel akartalak hívni. Ne rohangálj sokat! :roll:

Puszi - köszi a cikket, nagyon érdekes.

Meli - hogy vagy? nagyon drukkolok ám... és mindenkinek!
kuglica

Salha - nagyon sajnálom, nincs lehetőségetek saját erőből folytatni? A kaáliban is van alapítvány, ahol szerintem lehet támogatásért pályázni.

Mindenkinek drukkolok!!!!

Én hétfőn megyek a Kaáliba újabb hcg vérvételre reggel, meg délután a dokimhoz, h megbeszéljük mi lesz....
leo50

Leo++++++++++++++++++remélem, már rerndeződik neked magától!

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?