Na csőváz csajok!
Zsír hogy terhes vagyok, így megúsztam a kolbászkeverést- mivel Geo az én férjem mellé se lehet extramagassarkút felvenni (és ő is kopasz
) így a családjukban a kisméretű hastok asztal dívik, így eléggé gáz volt azon aprítani a zsírt, már eléggé fájt a derekam és hát a hasnak se jó, ha lógicsál... és szupi volt, hogy a vacsorát is mára tették, mert tegnap nagyon tele voltam a hússzaggal...
Na esküvősök: lehet hogy megoldás lenne vagy legalábbis óccóbb, ha kimennétek Las Vegasba házasságot kötni.
Amúgy Heni én is ismerem ezt a 300 nap agyrémet (ezért is volt, hogy augusztus 1-én váltam, november 10-én esküvő és Marcell január 11-én született) no de amit akartam, hogy igen egy baromság a 300 nap, hisz ki gondolta ki azt, hogy a válóper után még 20-30 nappal szexelsz a volt férjeddel... a másik agyrém, és számomra érthetetlen:
- a házassági anyakönyvi csak x napig jó az apaság igazolására
- ha teszem azt 10 éve házasok vagytok, akkor tenni kell nyilatkozatot, hogy igenis a férjem a gyerek apja...
- holott a házassági anyakönyvi kivonat kimondja, hogy a házasság alatt született gyerek a férj nevét kapja (vagy amit kértetek)
- plusz visszakanyarodnék az első pont előtti témához, hogy akkor az evidens, hogy a válás után 300 nappal még a volt férj nevére kerül a gyerek, de az nem evidens, hogy a házasság alatt a férj nevére kerül a gyerek...
ez egy eszementség!!! (lehet megírom a fókusznak, vagy a naplónak
) nem baj kell nekünk a bürokrácia.
meg azt is megírom, hogy a boltba befele minek tesznek liffentyűs kocsibetolót külön pörgős személy bejáróval? - gondolom azért, hogy nehogy be tudj tolni egy 170 literes fagyasztót...
az meg eszükbe se jusson, hogy a kismama a csecsemővel babakocsival és a mozgáskorlátozott a tolókocsival hogy a retekbe jut be a boltba... nálunk Bicskén van spar, lidl, real és cba, de csak a cba-ba tudok bemenni babakocsival, de ott is csak akkor ha a kasszánál tolom be a babakocsit... mert azt ne várja el senki, hogy egy akár mekkora csecsemőt kint hagyok a bolt előtt míg én bevásárolok...
na jól kidühöngtem magam!
ja viszont hogy említettem a fókuszt - rtlklub- már több ízben, több műsorukban fordult elő, hogy azzal jöttek, hogy dívik a benzinkutakról fizetés nélküli elhajtás és a lényeg az hogy 20ezer alatt legyen a tankolás, mert akkor nem nyomoz a rendőrség, mert csak szabálysértés- nos a férjem kutas és dühöngök, mikor ezzel jönnek a tv-ben és még adják is a lovat a tolvajok alá, no meg így aki eddig nem csinálta, hát az is megy... és ki fizeti ki a hiányt, a férjem...
Tahti és Rózsa én is 30 (79.07.24) vagyok és mindig azt hittem megvisel a dolog, de engem a gyerek olyan boldoggá tett, hogy nem is ezen agyaltam. + én csináltam egy bazi nagy buli a hugaimmal, mert ők meg 25 és 20 voltak és lefoglat a készülődés - az más kérdés, hogy a bulit annyira nem élveztem és másnap 1,5 órát szedtem a szemetet az udvaron, és még semmi látszatja nem volt + a férjem ki kellett hogy műtse a wc csészét, mert valaki a gélnek az akasztós tartályát beleejtette... kis sógorom szerint ez volt a legviccesebb, ha a szomszédok látták - tegnap buli, ma meg hozzák ki a wc csészét...
a legjobban viszont az tetszett, hogy sikerült a bulira megcsinálni a halastavunkat, aminek a szélére homokot hozattunk ahol volt egy kb 1m-es homok torony várnak, na 4re már hívtuk a gyerekes ismerősöket és a sok gyereket olyan jó volt látni, ahogy széttúrták a homokkupacot, hintáztak, quadoztak, medencéztek... volt egy csomó kaja, sátrak, színpad, discos... csak én nem voltam túl jó kedvű
Geo: nagyon jó a képetek és én is sokatagyaltam, hogy honnan jött a Geo
Csilla: a ti babátok is szupi, úgy irigyellek titeket képeseket! én még keddig várhatok.
én most azért vagyok para, mert úgy érzem minden rendben van...
értitek? de egyik este Marcell az ölembe ült és hátradölt és így picit nyomta a hasam, ami nem volt kellemetlen, de így éreztem, hogy...
na nem mocorgást, hanem nagyon finom és csak ráfigyeléssel érezhető nem is tudom elmondani... mert nem olyan volt mint a bubuik a bélből, vagy az első határozott érzések... egyébként biztos vagyok benne hogy ő volt, mert Marcut is 16 hetesen éreztem és ez nem a baba függvénye, hanem az anya érzékenysége - olyan hülyeségnek tartom, mikor azt mondják, hogy na ekkor mozdult meg először... hisz az a gyerek már mozog...