Szivvi,én sem értem,miért volt ebből konfliktus?...Hát részemről mindenről,nem csak a baba van hanem a hétköznapok is,no meg most karácsony,stb... azért is raktam fel képet ,hogy megismerjük egymást,legalább ennyire.
Xtina,ezek szerint családi házban laktok?
Mi téglaházban,7 emeletes 5.emeletén...albérlet. Szép tágas lakás,csak egy baja van,távfűtéses
a gatyánk rámegy,ezért is akarunk még a baba előtt elköltözni,illetve más elrendezésűbe. Saját egyenlőre csak álom, az esküvő után elkezdtük nézegetni őket,de közbeszólt pont a válság. Na nem is baj hogy akkor nem vettünk,mert lehet most bajban lennénk.
Maccs,köszi a képeket! Aranyosak a gyerekek,biztos sok örömöd van bennük,tekintve hogy 3.is lesz
Szépen lettek egyre erősebbek a tesztjeid
És nagyon helyes és fiatal anyuka vagy.
Ja igen,és férj-téma: de bizony koncerten jött a nagy szerelem!
Nem tudom ti hogy vagytok vele,én annyira ingerlékeny vagyok hogy csak na!!! Én is gyakran vagyok éhes is,de nem eszem többet mint előtte,viszont ugye nem tornázom...azelőtt (rég,anno) rendszeresen jártam tornázni,akkor jól is néztem ki,(valaha voltam 86 kg...lefogytam,lettem 51...mikor Mikivel megismerkedtünk voltam kb 57...most 68
mert ellazultam nagyon,eszünk iszunk,sütök főzök...na jó,emberemen is van 12 kg azóta,de neki jól áll...időszakosan felbuzdulva nyomom a Norbi dvd-ket,akkor pár kg,pár cm lemegy) viszont mióta baba van,azt nem merem,és ugye a doki amilyen jófej nem volt alkalmam megkérdezni a kismama tornát,hogy lehet-e...mert áll.a doki tudja leginkább,hogy van a baba megtapadva,szabad-e tornázni,stb...úgyhogy tartok tőle hogy a kg-k ugrálnak majd fel...
Férjem épp porszívózik (
) aztán elinditok egy mosást,és nézünk pár rész Lost-ot
mostanában azzal múlatjuk az időt. Anno én nem néztem,így tök új nekem.
Elkezdtem a karácsonyi készülődést,mosom a szőnyegeket...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2009.12.12 16:45-kor.