Új privát üzeneted érkezett!

Viki: Klasszak a hűtőmágnesek! :D Nagyon ügyi vagy! Milyen mágnes van rajtuk? Olyan gumialapú? Hol lehet olyat kapni?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Sima, kis kör mágnes. Hobbyboltban kapható. Kis kartonra ráragasztottam és a 2 filc réteg közé téve varrtam össze. A Micis és a karácsonyfásban 2-2 db van, h jól tartson.
20150601134430

Dita,
hajrá 70 kiló :lol: Most annyinak én is örülnék, 72 környékén vagyok :cry:
Borostyánláncot tényleg ne vegyél használtat, legalábbis szerintem ne.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Jaj, de jó hogy raktatok képeket úgy szeretem nézegetni a babókat! Mindenki egy tündér!!! :D :D :D

Köszönjük szépen a bókokat! :)

Deni,
Nagyon ügyes vagy! Irigyellek, én most a keresztszemes hímzést akarom kipróbálni, talán nem lesz olyan nehéz nekem kétbalkéznek...
Igen, a roseola a 3 napos láz a végén kiütésekkel.

Linácska,
Én sem értettem, hogy miért kell visszamennünk, de múltkor valami Fluval P-t kaptunk holnap meg az A+B-t. Kétszer is rákérdezett a doki, hogy milyen oltásért jöttünk, remélem azt kaptuk meg.

Viki,
Te is nagyon ügyi vagy! :D
Amúgy bocsi Boni, de nekem is idősebbnek tűnik Lacus, mint Zsiga. Nem tudom miért, de így látom. :roll:

Dita,
Azért még ne fogyózzál amíg szoptatsz, de azért drukk a 70 kg-hoz! Tejcsivel hogy állsz?

Voltunk dokinál, és sajna megint herpesz van Réka torkán, és valószínűleg roseolával együtt, így várhatom a kiütéseket is. De szerencsére most nem fáj neki a torka, jó a kedve, és még az éjszakát is átaludta. Ha a láz elmúlik holnapra akkor szerintetek szombaton elmehetünk az unokatesója 2. szülinapjára?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Némóka,
a Fluval P az újinfluenza elleni oltás, a Fluval A+B a síma szezonális influenza elleni. Azt is akarjátok???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nemone,

a 3 napos lázon már Danika is túl van, neki úgy kezdődött, hogy visszahányta az ételt, aztán délutánra magas láza lett, ekkor vittem dokihozm aztán tiszta kiütés lett, a doki nem adott rá semmit mert azt modta ezen átmegy.
DOkit kellene megkérdezni, hogy mehettek-e aszülinapra, Danika mehetett a babaúszásra a 3 napos láztól függetlenül.

Denika.,

nagyon szép dolgokat készítettél!

Viki mami,

hűtőmágnesek gyönyörűek! Annyira ügyes vagy!
Danikát 5-re visszem vissza a dokihoz, utána jelentkezem, hogy van...

DIta,

de jó, hogy ennyire fogysz! Egyszer majd én is szeretnék. :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Némo a Fluval P a h1n1 oltás.. annak nincs ismétlője 8) kaptatok róla papírt nem? az alapján bezsélj dokitokkal ne menj feleslegesen... hacsak nem akarod a másikat is de akkor 2 hét múlva újból....

dehogy sértődök meg én is ezt láttam

Viki ég mindig jól nyomod :wink:
Vendég

Monic, te ugye nem kaptad meg az influ-t Danikától?

Én 1 hónapja torokgyulladással küzdök, nem akar múlni. Most már a páromnak nincs hangja, megfertőztem. Aszem a babámat is maszkkal tudom majd puszilgatni, állandóan fáj a torkom:(
Vendég

Na akkor elmondom a mai kajámat. Reggel két véony szelet fehér kenyér paprikás szalámival és sajttal. Ebéd paprikás krumpli kolbászkarikával és virslivel normál adag igaz kenyér nélkül. Vacsora kb. 4 deci tojásleves krumpligombóccal. Tegnap ettem egy csomó sütit meg palacsintát is az étkezések között, gyümölcsöt is (alma, körte) ma meg 4 kocka csokit de még tervezem hogy megdézsmálom a caramelles milkát! :wink: :lol: Ha ez fogyózás akkor igen fogyózok! :lol: :lol: :lol:

VIKI
Nagyon ügyes vagy! Még mindig nem értem hogy van nektek időtök erre a törpök mellett. Miló szinte egész nap alszik de így is úgy elmegy a nap hogy úgy érzem nem csináltam semmi hasznosat.

A láncok újak, vannak karkötők is meg felnőtt ékszerek, kövek.
Nem veszek olyan holmit használtan amit a szájába vesz az én kicsim.

Átnézek az előző oldalra.....

dita75

DENIKA
Nagyon irigy vagyok a kézügyességedre hát még a Micimackós dekorra! Hisz tudod hogy Micimaci fan vagyok! :)

dita75

Ditus, neked is olyan volt, mintha tekegolyó lenne a lábaid között, ami nyom alul?
Vendég

Twist,

Danika nem influenzás, csak az orra folyik. VOltunk ma a dokinál, és kutya baja, egyedül az orrfolyás maradt. Így antibiotikumot sem kellett szednie.
Nekem inkább valami felső légúti nyavalyám lehet, annyit köhögök, hogy már féltem a babát nehogy kirázzam magamból. EZt apának köszönhetem, múlt héten ő volt beteg.. Szerencsére Danika nem köhög.

DIta,

ez tényleg elég "speciális" fogyókúra :lol: Nekem sincs időm kratívkodni, mondjuk a könyvelést csinálom helyette. :roll: Bár sokszor inkább gobleineznék, mivel a PIcikének is szeretnék a szobája falára goblein Micimackós képeket úgy, ahogy Danikának van.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Jó reggelt!

Némóka!
[quote]m írta:úgy bocsi Boni, de nekem is idősebbnek tűnik Lacus, mint Zsiga.
, mert 3 héttel idősebb is :lol:

Sajnálom a herpeszt. A hétvégi buliról inkább a doktiok kérdezd meg + h a családban mindenki egészséges-e.

Ditus!
Én akkor készítem ezeket, amikor Lackó alszik (déli alvásánál, meg este).

Moncsi!
Örülök, h Dancinak csak az orra folyik!!! Neked meg jobulást!

Sztem a könyvelés is egy fajta kreatívkodás :wink:

Nálunk már elkezdődödtt a nap, eddig volt türelmes a fiatalember (+ eddig kötötte le Miki egér). Szép napot!
20150601134430

Viki bubus is Mickey egér fun? Csiga is, van is egy barátja , aki még fejleszt is :)

Kép

Dita én is akkor alkotok amikor alszik Zsiga

Monic vegyél Stodalt! jobbulást!
Vendég

Az egyik mesecsatornán van Miki egér a spanjaival. Azt szokta nézni reggel tápívás közben (sz@r@nyu ezt kihasználja, ilyenkor olvasok vissza reggel). Énekelnek benne, viccesek. Ez köti le kicsit, meg Fifi. Amúgy szerencsére nem tévézik. A zenét jobban szereti.
20150601134430

csak nem az alkotó csatornáján?bár abban nem énekelnek... :wink: pussssz
Vendég

Ha Disney csat. az alkotó csat., akkor ott nézi. Az elején és a végén énekelnek benne.
20150601134430

ja úgy tényleg :wink: hihi azt Zsiga is imádja meg a Micimackó és Tigrist is :lol:
Vendég

Sziasztok,

Dita,

nagyon sok boldog návnapot kívánok!

Kép

Kép}
monic80

Ditus Boldog névnapot! apumnak meg szülinapot :lol:
Vendég

Boni mami,

apudnak sok boldog születésnapot :wink: :lol:

Kép}
monic80

Dituci!
Isten éltessen (nem júliusban tartod igazán?)!

Boni!
Apukád nagyra nőjön! :D
20150601134430

Viki mami,

igazad van, júliusban tartja Dita, én emlékeztem rosszul :oops:

Kép}
monic80

Sziasztok

Dita Sok boldog Névnapot!!!! Kép

jövő héten 17.én megyünk a férjemmel az alváscentrumba Pécsre megnézik hogy mit lehet tenni az alvási apnoéval mert kezdek nagyon megijedni ahogy api veszi a levegőt.3 óránként kelek a kislánykámhoz közben apit lökdösöm hogy vegyen levegőt.

22.én meg én megyek hat hetes kontrollra.
Holnap leszünk egy hónaposak.
Tejem sajna napról napra kevesebb.
Ma délután besétálunk a városba baj nem lehet belőle.

Ha fenékben mérek lázat mennyit kell vissza vonni??
Nem lázas csak nagyon melegnek tünt.

Ha tudok jövök és mindent visszaolvasok!!!

Tegnap délutáni alvás

Kép

Kép

Kép
vius
Baja

VIus,

ha fenékben méred akkor fél fokot kell levonni.
Nagyon aranyosak vagytok a fotón :lol:

Kép}
monic80

Köszönöm Monic

Kép

Kép
vius
Baja

Sziasztok

Mi ma fél órát sétáltunk a babakocsiban aztán még elmentünk egy gyors gyógyszertár és postaintézésre autóval, annyira jó volt az idő hogy még egy kicsit kinthagytam a napon mert annyira ájultan aludt, nagyon élvezte a friss levegőt. Ha holnap jó idő lesz akkor messzebbre is elbabakocsizunk. Jól be van öltöztetve úgyhogy nem fázik. Szinte csak a szeme meg az orroscskája van kint a gúnyából. :)

VIUS
Nagyon jó ez a kép!
Nekem még nincs is igazán közös képem a kicsimmel, mindennap megfogadtuk hogy majd világosba csinálunk meg úgy hogy nem szénakazal a hajam aztán mindig elfelejtettük. Holnap áthívom a barátnőmet és megkérem hogy csináljon képet mert anya ma du. hazament úgyhogy megint egyedül leszünk. :(

Valaki le tudja írni hogy mikor milyen vizsgálatra kell vinni a picit? Nekem eddig annyi infom van hogy dec. 23. védőnő, aztán január 7-én a kórházba állapotfelmérés ahol született. Január első keddjén gyerekorvos és szemészet mert bent a kórházban a szűk szemrése miatt nem tudták a szemét megvizsgálni.
Valamit magyarázott az asszisztens hogy ortopédiára kérjünk időpontot mert sokára adnak csak, de hogy oda hány hetes korban kell vinni azt senki nem mondta.

A névnapomat júliusban tartom a családdal de családon kívül mindenki ilyenkor szokott megköszönteni hiába mondom el hogy júliusban tartom köv. évben is dec-ben köszöntenek. Úgyhogy most már nem szoktam szólni, családdal július többiekkel ilyenkor. :)

Boni
Nagyon tecc az egeretek. Én is licitáltam egy bohócra a teszen ami készségfejlesztő volt a csajszi varrja mindenféle figura van, de ez a mikiegér sokkal jobb. Amúgy másnak is nagyon tecc mert eléggé felverték az árát a bohócnak is.

dita75

TWIST
Leírhatatlan fájdalmaim voltak nekem alul nem tudnám igazán mihez hasonlítani. Azt hittem hogy a szülés után megszűnik de még pár napig ugyanúgy éreztem. Viszont most már elmúlt hálistennek most "csak" a varrataim húzódnak de csak igazán a vécén ülve szoktam érezni. Az aranyerem is szépen javulgat vettem rá egy rakás gyógyszert.
Állítólag a 6. heti kontrollra leszek teljesen "gyógyult" persze ehhez sokat kéne pihennem. Anyukám most mindent kitakarított, kimostunk, kivasaltunk és hétfőig tutira elég kell lenni a kajának is, kivéve ha a párom fia most is felfal majd egy kiló húst egy ebédre mint a múlt héten.

dita75

Dita nekem hallás vizsgálatra kelett vinnem két hete akkor kapott fülit.
Kedden voltunk tetőtől talpig uhn és jövöhéten egy hónapos korban kell vinni ortopédiára.
oda kedden megyünk szerdán tanácsadás

Kép

Kép
vius
Baja

Dita,

nekem sehova nem kellett vinni Danikát, mindent megcsináltak neki a kórházban amíg bent feküdtünk. De zerintem ez lenne a logikus mindenhol, hogy később ne kelljen a pici babával sorban állni a zsúfolt kórházban.

Danika ma egész nap nyűgös volt, nagyon elfáradtam estére. Már sírva azt gondoltam, hogy fizetnék valamelyik rokonnak ha fél napra elvállalná... :oops: De erre esélyem sincs, testvérem és anyukám nagyon meg van fázva, ezálzal apu sem tud vigyátni a picire...

Kép}
monic80

Dita,
nálunk semmilyen vizsgálatra sem "kell" vinni a gyereket. De szokták koponya és hasi UH-ra, meg ortopédiára. A mi ortopédusunk azt mondta, hogy nekik úgy a legjobb, ha először 3 hetesen, utána pedig 4 hónaposan látja a gyereket.

Vius,
a férjem is volt egyszer alváscentrumban, ő sem vesz levegőt, de ezen kívül semmi sem történt. Igazából nem is emlékszem, hogy mondtak-e valamit. Nagyon aranyosak vagytok a képen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Dita!
Lackót csak csípővizsg-ra kellett vinni 4 hónapos korában. A védőnő jött ki havonta. Mérlegelésre nagyon ritkán vittem hozzá, volt saját mérlegünk.

Hallás, szemész vizsg. volt a kórházban. + dokihoz mentünk csak a szurikért (akkor is úgy, h ne érintkezzen a többi gyerekkel, amikor még pici volt).
20150601134430

Jó reggelt!

Látom Viki téged is kidobott az ágy :wink:

Csiguszt szeptember 25én vittük először csipőficamra, majd ismétlés december 12 .

február 5én meg viszem szemészetre.. mert egy évesen nem voltunk...

védőnőt én nem is láttam, csak oltáskor.. :roll: hugomnak 2 hetente kell vinnie Zoét ellenőrzésre.... :shock:

Ditus ügyik voltatok anyuddal... belerázódsz ne félj! :wink:
Vendég

Moncsi sajnálom a napodat, hát két gyerekkel még nehezebb lesz :wink: kitartás!!!! szerintem most a másállapot miatt vagy ennyire érzékeny, emiatt kívántad ezt.. hiszen ha visszaemlékszünk az első időben eléggé fáradékonyak voltunk :lol:

nálunk eddig Zsiga egyszer volt barátnőmmel és kislányával 1 órát eddigi 16 hónapja alatt, akkor is dokihoz mentünk apával.. , és egyszer apával 2 órát az esti fürcsiig amikor színházba mentem.. :roll: nekem az az álomkép hogy ha hazautazunk legalább kicsit szusszanhatunk megdőlt.. :oops:
Vendég

láttátok tegnap a híradóban a csőtörést? na az nálunk volt.. fél 12 körül arra eszméltem, mintha mindjárt betörne a víz valahonnan.. félelmetes volt... komolyan... a folyosón szemben lévő lakásban térdig érő víz volt, szegényke most végeztek a felújítással...hétvégén költöztek be.. az ablakot betörte a víz.. .. lenntről nem láttam, mert Zsiga aludt éppen, csak a nyomait amikor sétáltunk délután.. de amikor megláttam a Hiradóban.. hát lementem hídba.. basszus ha belegondolok hogy negyed órával előtte jöttünk fel és pont ott van a babakocsis bejáró :shock:
Vendég

Boni!
Jó az új avatarod ;)

Nem láttam a híradót, de ahogy olvastama soraidat is eléggé borzalmasan hangzott.

Nekem is eddig csak a Zuram vigyázott Lackóra, szüplők nem laknaka városban. Bár tőlük az is nagy segítség, h ha jönnek mindig teli szatyort (minden földi jóval, gyümikkel, gyüimlevekkel) jönnek.

Moncsi!
Nyöszit sajnálom! Remélem jó éjjeletek volt.
Anyósodék nem tudnak besegíteni?
20150601134430

Képzeljétek!
Lacusom növeszti a fogakat írtó nagy ütemben. Már 12 van neki (1,5-2 hét alatt jött ki 4 :shock: ). Szerencsére kis hőemelkedésen + 2 nap sikítozós randalírozáson kívül nem volt komolyabb.
20150601134430

Viki nálunk is fognövesztés van.. :lol:
ime a csőtörés
http://webcast.tv2.hu/tenyek/index.php? ... _id=407975

és ez annyira giccses,hogy már szép

http://videa.hu/videok/vicces/karacsony ... nDaMSqzd7J
Vendég

ja és fiam borzolja az idegeimet legújabb mutatványával :twisted:

Kép

itt meg sírás után Kép
Vendég

na tessék megőrülök :oops:

levette a polcról a popsikrémet. amíg elmentem mosdóba . még jó hogy nem volt benne sok.. remélem nem lesz baja tőle.. biztos nyelt belőle.. :oops:

nem tom sírjak e vagy nevessek

Kép
Vendég

Bonikám!
Ez csúcs!!! Kép Borotválkozni akart?

Sudacr. volt? Az nem veszélyes, de csak mosogatószerrel jön ki a ruhából.
20150601134430

Nagyon jó a combikája Zsigunak is!!!!!
20150601134430

Viki nme gyógyszertári :roll:
Vendég

Dituli, utólag is boldog névnapot kívánok!

Vius, jaj, de édik vagytok a kislányoddal:))
Vendég

Sziasztok

Boni hát nem semmi kép de jót nevettem rajta már most elkezd borotválkozni vagy gondolta száraz a bőre bekeni.

Twist már nem sok van jól vagytok ?

Kép

Kép
vius
Baja

sziasztok

BONI
Én könnyesre nevettem magam a kisfiadon..... haláli.
Nekem még nagyon jó a helyzetem mert mindenhol ott tudom hagyni Bucibabámat :) Hétvégén meg is kérdezte a bátyja hogy nem rossz neki hogy már órák óta egy oldalon fekszik, miért nem fordul át? :lol: :lol: :lol:

Erről jut eszembe mit csináljak hogy ne csak oldalt feküdjön a fején? Hiába csináltam két támaszt a feje két oldalára csak kitornázta és oldalra buktatta a fejét. Már kezd tojás alakú lenni a feje :(
A teszen mintha láttam volna bébi nyakpárnát szerintetek vegyek egy olyat? :roll:

Boni ti nagyon népszerűek vagytok, hol bomba miatt hol csőtörés miatt kerültök a híradóba. :?

Lassan ébresztem a törpét mert 9kor evett utoljára azóta ájultan alszik a nappaliban pedig csörgök-zörgök ahogy pakolom ki az edényeket a végre működő mosogatógépből. Azóta mindennap megsimizem Marcsát (ez a neve) hogy milyen szépen mosogat, az új motor jobban teker mint a régi, ez az egyik legjobb találmány a földön én állítom. :)
Sajnos ma kaki az idő de azért elbabakocsizunk ide a kisboltig zsemléért ebéd után.

Szép napot mindenkinek! :)

Ja és köszi a "vizsgálatos" válaszokat.
Eléggé eltérőek. :roll: Itt is látom hogy ahány ház annyi szokás.

dita75

Dita,
teljesen természetes, hogy Miló egy oldalon tartja a fejét. Kb 3-4 hónapos korára fogja hátonfekvésben középre hozni. Max forgasd át neki a másik oldalra, ha már sokáig van egyik oldalon.
Bébi nyakpárna igazából arra való, hogy a kocsiban a gyerekülésben tartsa a nyakát, hogy ha nincs benne újszülöttszűkítő. Meg mi Lilinél használtuk, mikor már átkerült a rendes gyerekülésbe, hogy ha elalszik, akkor ez valamennyire megtartotta a fejét, és nem csukott oldalra annyira.
A tojásodáson meg a hasonfekvés-alvás sokat tud javítani :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Olyan szépek a topikunk gyerekei... Tegyetek képeket sokat-sokat, olyan jó nézegetni őket... Hiszen apró pontnyi koruk óta "ismerjük" egymás bébijeit :) Imádnivalóak :)
Dita, nálunk is az Ádámnak volt totál féloldalas lapos feje, mert akárhogy kiékeltem én is, akkor is mindig az Eszti felé fordította, és eléggé eldeformálódott a kis búrája. Mindig egymás felé fordították a kis fejüket az ágyban :) Nekünk is a sok hason fekvést javasolták, de igazán az idő oldotta meg. Mára már tökéletes a formája :)
Örülök, hogy jó a mosogatógéped, és is mindig mondom, hogy remélem kapott már Nobel díjat a feltalálója!

Ha már ilyen keveset írtam kárpótlásul sok kép:

Ádám örül
Kép

Eszti és a paradicsomos krumpli (kár, hogy a füle belseje nem látszik... Hogy ott is mi volt...)
Kép

Eszti, a porszívószerelő
Kép

Fontos a fogápolás
Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ditus Zsiga is mindig egy oldalon tartotta buksit.én vettem nyakpárnát..felesleges...
Miki egér buli után Zsiga módra Kép :lol:

Évigyönyörűek!
:wink:
Vendég

Ditus, szerintem nem tudsz sokat tenni, ha Miló úgyis visszatornázza magát a szokásos pózba. Hogy van a kulcscsontja? Lehet, hogy már össze is forrt neki?

Vius, köszi, jól vagyok szerencsére:) Ma lettem 36 hetes és úgy érzem, hogy húzom még egy ideig:) Nagyon sokat rohangálok, versenyt futok az idővel, hogy mindent el tudjak intézni.Most kell biztosításokat is befizetni, meg egyáltalán megkötni, átkötni. Idegeskedem a Karácsony és a Szilveszter miatt, hogy végül is hol töltsem azokat (menjek-e Pestre a szüleimhez, hogy gyorsan kórházba érjek?). És minden éjjel a szülésről álmodom, vagy vele kapcsolatos dolgokról. Ma pl. hogy veszekedtem anyósommal álmomban, hogy ne adjon csípős kaját nekem, mert megindítja a szülést. És emiatt dühöngve ébredtem.
Tegnap pánikszerűen kitakarítottam a lakást, minden olyan poros és koszos. HIába takarítottam már egy párszor, újra mocskos minden. Miért nem marad tisztán?:-)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?