Sziasztok!
Köszönjük szépen a köszöntést mindenkitől!
Igen, már zsinórban 5.-jére vagyok laptetőn..
Tiszta cikii!
Nicolca: Mércee?? De hát nem is volt ez verseny!! Nem szabad összehasonlítgatni, meg nem is lenne fair, mert nem csak az én művem. Nehogy már elvegye a kedved és az önbizalmad a tortim.. minggyáááámegbááánom...
(De Letti miatt azért mégsem.)
Nekem segítségem volt, nem kevés, Te meg egyedül leszel hős és biztos nagyon szép lesz! És igenis szeretnénk fotókat látni
Amúgy közben beindult az agyam.. és egyre aribbakat találtam ki, egyre könnyebben. Holnap pl. jön anyám (ma Zoli nem engedte) és azért valamit mégis kéne csinálni. Van még kókuszgolyó alaphoz anyagom, abból csinálok kerek tortaformát és csokival bevonom és rajzolok rá kutyaarcot. A füle barna papírból. Ha nem lesz időm akkor meg az oldala fehér (tojás fehérje és porcuki) és gumimacikat ragasztok bele körbe.. Sztem ez is ari lesz. (ha lesz belőle valami). Sajnos ajándékot még nem tudtunk venni, nem kaptam olyat amit kinéztem. Viszont megtaláltam Lili régi Disney figuráit, ő már el is felejtette, hogy van neki (Letti oda van értük, Micimackó kezdettől vele van): Tigrist és Fülest. Nagyon örült nekik, jobban hangot adott az örömének, mint a járássegítőnél. Annak is inkább itthon örült hangosan. Asszem Tigris az igazi kedvenckedvenc, de füles masnis farkincája kapott hosszú két perc dédelgetést.. főleg a masni.
Bár van egy csomó babája Lilinek, néha vissza is veszi őket, asszem egy édes babát fog kapni Letti. Hadd legyen neki is sajátja és talán majd az unokáim is fognak játszani vele (mármint a saját gyerekei). Ez legalább maradandó emlék.
Csokikrém: én is kérdeztem Krisztit, de egyszerűen csak annyit mondott, hogy sima természetes csoki, tudod az a 60, 70, 80%-osak és tejszín. Lidl-ben lehet kapni elég olcsón ilyeneket és sok féle változat van. Én utálom a keserű csokit, de ezek nekem is ízlenek (mert Krisztinél csak ilyen van ha megyünk mert ezeket szereti).
Sajna én sem láttam a volnazóidat, épp akartam is szólni, hogy pedig szívesen megnézném..
Viszont Tündi vonalzója is eltűnt
Mi lett vele? Úgy látszik a babanetes vonalzókkal baj lett. Próbáljatok máshol csinálni. Viszont az enyém meg nem írja ki, hogy boldog szülinapot Lettike!!! Pedig ezt vártam!
A járássegítő hangjától csak akkor őrülünk meg, ha Lili ráveti magát (túl sűrűn a korához képest
) és vég és szünet nélkül csinálja, nyomkodja.. brrrr. Szólunk 1-2-3-szor aztán egyszerre üvöltünk rá.
Lettike elsősorban azt élvezi benne, hogy viszonylag szabadon járkálhat vele és van "támasza".. Meg hát amúgy is izgi. Most kezdi igazán felfedezni rajta a dolgokat, de egyébként nagyon kellemesen van megcsinálva, nem hangos, nem éles a hangja hanem bírható, sőt szép, jóleső. Szóval tényleg sikerült beletrafálniuk.
Zoli azt kérdezte, hogy ezt le tudjuk-e vinni az utcára. Mondtam, hogy ha leragasztjuk vastagabb ragasztószalaggal a kerekeit, hogy ne karcosodjon, meg a koszvédelem miatt, akkor miért ne. Élvezetesebb a séta még az eszkimószerkóban is, mert ugye abban marha nehéz magabiztosan menni.
Red:
Festeget a vérével? Hát nem adtok annak a gyereknek festéket?? Asszem ez a jel!! Itt az ideje!??
Vannak kimosható ujjfestékek, meg szerintem Panna elég jól szót fogad, nem fogja összekenni a falat, de az még mindig jobban takarítható róla mint a vér
Szóval talán apa sem megy falnak.
Persze csak viccelődöm.
Ha ez vígasztal, Letti sem épít Lili nagy zsák építőkockáival. Bár marhára izgatja, ha Lili épít vele, meg néha ő is kipakolja, de nem épít és semmi különöset nem játszik vele.
A formabedobókat még nem próbáltuk, most játéktartó (szivacs, nem műanyag), de majd kipakolom, ha varrok egy játéktartó falat tele zsebekkel a járókába. Csak jussak már el oda.
Kisbogárka: jól kiképezted magad
Ez szép, részletes info. Sokaknak jó jön szerintem.
Jó a mézeskalács recept is
ÓÓó én még adós vagyok a csajoknak.
Jaaa és a fő szülinapi ajándék: mivel annyira nem volt eddig balesetünk, na hát ma muszáj volt a sorsnak produkálni egyet!!
Azzal kezdődött a reggeli sulijárat, hogy a pelenkázót leorrolta Lettikém. Gyönyörűűű majd teszek fel képet. Annyira rosszul nézett ki, hogy azon gondolkodtam, hívjak-e mentőt, vagy vigyem ügyeletre vagy mi. Ehhez képest annyira sem érzékeny neki,hogy simán dörzsölgeti és engedi az orrtörléseket is. Kis gumimanó. Én amúgy csak annyit láttam, hogy kb fél centire meginog, de hogy le is fejelte.. olyan gyorsan történt és pattant vissza, hogy az agyam fel se fogta. Először nem értettem miért visít. Érthetetlen. Csak onnan láttam, hogy baj van, hogy virított és lüktetett az orra.
Most már elég belőlem. Mennem is kell. Remélem semmit és senkit nem hagytam ki.. Jó éjt!