Új privát üzeneted érkezett!

cs-andi! köszönjük szépen... :lol: :lol: :lol:

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Hibernia: Ja értem a manuális vizsgálatot. Az itt sincs de annyira nem is hiányzik. Nekem mondjuk tetszik, hogy ha nincs semmi gondod, akkor az elején békén hagynak és nem piszkálnak összevissza.

Egyébként mi is befizettünk korai UH-ra magán úton, amikor 9 hetes voltam. Nem bírtam megvárni a 12-t :) Szerencsére jóval olcsóbb volt mint nálatok, én 95 fontot fizettem. A jövő heti "gender scan"-ért 85 fontot fizetünk, azt hiszem a 4d meg 145 lesz.

Már csak 13 nap és ha minden igaz, mi is megtudjuk, hogy kisfiú vagy kislány. Jaj alig bírom már kivárni :D

KépKép
picilulu

picilulu! Köszi...:lol: ha nincs ott kint manuális vizsgálat, akkor, hogy nézik meg, hogy a méhszáj rendben van-e?

Iner

iner

Sziasztok!
Sellon:Örülök,hogy előkerültél,és nincs baj!!!Gratula a kisfiúhoz!!! :D
Iner:Gratula a kislányhoz,és a jó eredményhez!!!!!!! :D

Én ma voltam afp-n,de kész voltam!
Nekem a védőnőm adott beutalót,és mondta,hogy labor előtt menjek fel a nőgyógyászatra,és pecsételtessem le a beutalókat!
Persze ma meg holnap nincs nőgyógyászat!!! :x
Gyors telcsi a védőnőnek,hogy most akkor mit csináljak!
Felmentem a laborba,és aranyos volt a laboros csaj,mert mondta,hogy menjek be leveszik így is,majd elintézik a papírokat!
De azért le kellett írnom a telcsiszámom,hogy ha mégsem tudják megcsinálni,majd csörögnek!
Így most várok,hogy hétfőn kell-e megint mennem!
Persze a melóhelyemen már kinyírnak,ha hétfőn is el kell jönnöm!! :D
21-én megyek a 18 hetes uh-ra,már nagyon várom!!!!!!
Én még semmi mozgást nem érzek!! :cry:
Én mérlegre nem merek állni,mert 2 hete elég szépen elkezdtem enni,pedig az elején fogytam 4 kilót!
És a védőnő azt mondta,hogy jó lenne,ha a 20. hétig nem híznék csak 2-3 kilót!! :oops:
Majd meglátjuk!!
MOncsi

Kép
kevemoncsi
Monor

iner: Honnan tudod, jól fekszik-e? Én azt láttam, hogy ahogy csinálta a nő az uh-t, a képernyő jobb oldalán volt a feje, a teste meg bal oldalt (már a babának, nem a szonográfusnak). Ugyanígy feküdt a 8. héten is, nem túl aktív baba. :? Azért remélem tud mozogni... Végig aludt mindkét uh-n (8. és 12. hét), mikor köhögtem, kicsit feltette a kezét aztán újra horpasztott jól összegömbölyödve, hogy véletlenül se lássuk, micsoda... :lol: :lol:

picilulu: A 18-21. heti genetikai scan asszem 200 lesz most nekünk, de csak januárban megyek, a 21. héten... Addigra lesz afp eredményem itt... (Bár azt ők nem nézik ugye, de én szeretném tudni a kinti uh előtt...)

hibernia

Iner, jaj de jó!
Gratula a kislányhoz, de főleg a jó eredményhez.

Ma megvolt az AFP, jövő pénteken lesz eredmény, utána hétfőn megyek a 18 heti "genetikaira", de szombaton ott lesz a 4D, közben meg vagy meglesz az integrált teszt eredménye vagy nem. Én is nagyon várom már, hogy még karácsony előtt megnyugodhassunk...

Képzeljétek ma megérkezett a karácsonyi ajándékokhoz rendelt vaníliarúd adagom, még nem bontottam fel a csomagot, de így is iszonyat jó illata van. Vaníliakivonat, vaníliás cukor és szappan készül majd belőle ajándéknak. Ja és az aszalt szilva likőrbe is kerül belőle.

Köszönöm szépen mindenkinek a csajok dícséretét! Többiek nem tesztek fel képet?

Judit

jucicuki

iner: Sehogy nem nézik a méhszájat. :shock:

hibernia

kevemoncsi: Hát ez elég bosszantó. :( Szegény. Amúgy pont épp így jártam, nem pecsételi le a doki ma-holnap a védőnő afp-jét, mert nincs benn... Mehetek hétfőn 7-re. :? :?

hibernia

kevemoncsi! köszi... :lol:
nem semmi, hogy lehet, hogy a védőnőd ezt nem tudta??? nem értem...remélem azért sikerül megcsinálni az értékelést így is...bár nem mintha olyan fontos lenne ez az AFP....de azért szorítok, hogy rendben legyen minden...

hibernia!
az utolsó uh leletre a doki ráírta...hát ő már szerintem tudja hogy mit lát az uh-n minek merre kell lennie (fej-lábak) és az alapján...gondolom..., nem tudtam, hogy kint nem nézik a méhszájat...de ha esetleg hazajössz és mész dokihoz azért nézesd meg itthon...szerintem...

jucicuki!
Köszi...nő uralom lesz itthon... :lol:
Már én is nagyon várom a 4d-t, mi 19-én megyünk majd...
Imádom a vanília illatát.milyen ó ötlet ilyen karácsonyi ajándékot adni, ügyi vagy :lol:

Iner

iner

Sziasztok!
Csatlakoznék én is hozzátok, ha lehet. Már egy ideje olvasgatom a topikot, nagyjából képben vagyok, bár időnként nehéz követni. Magamról: második babánkat várjuk, van egy 4 éves kislányunk. Május közepén fogok szülni, de pontos napot még nem mondott a doki. Majd próbálok vonalzót betenni. Nem mostanra terveztük a második babát, de jönni akart és nagyon örülünk neki. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.10 19:07-kor.
Vendég

iner: Most épp itthon vagyok hálistennek, mert AFP-t kinn nem csinálnak, az itteni dokim meg (miután itt szülök, Pesten) ragaszkodott hozzá... A 18-20. heti uh-hoz is ragaszkodik, azt sem csinálnak kinn alapból, de azt legalább lehet kérni magánúton, úgyhogy azt ott csináltatom majd és fizetek, mint a katonatiszt. :shock: Egy hónapja voltam itthon utoljára, a 12. heti uh miatt, akkor megvizsgált egy sztk-s doki (akkor még nem volt választott orvosom) és ő bizony nézett mindenféle kenetet meg méhszájat is, elég gáz volt. :? Hétfőn AFP, kedden megyek a választott dokimhoz, ő is megvizsgál + uh, aztán hazarepülök és majd kinn csináltatom meg a 2. genetikai uh-t... Ez a terv.

hibernia

kali! szia! üdvözöllek köreinkben... :lol: és gratulálok a kistesóhoz.... :lol:

hibernia!
értem, akkor azért itthon rendesen megvizsgáltak...ennyi kellemetlenséget megér, hogy tudja az ember, hogy minden rendben van... :wink:

Iner

iner

Rendesen, ja, hüvelyi uh is volt. :oops: :oops: Életemben először. Kisebb sokkot éltem ám azon a napon az ír rendszerből érkezve. :lol:

hibernia

Kali:Üdv közöttünk!! :D

Erről a genesis 4d-ről tud valaki több infót?
Otp egészségkártyát elfogadnak?Mert az oldalon nem látom! :oops:
Január-február felé mi is tervezzük,hogy megnézzük"Ödönkét"! :D
De már a genetikai uh is jó lesz,csak már legyen,mert nagyon kiváncsi vagyok,hogy minden rendben van-e!!!!
A védőnőm már kb 3 hete adta a beutalót,így nem tudta előre,hogy nem lesz doki!
De most beszéltem vele,és jövőhéten hív,ha megjön az eredmény!
Azt vinni kell az uh-ra?

Kép
kevemoncsi
Monor

hibernia: nyugodtan igyàl vorosàfonyàt, csak ne literszàm. amugy szerintem ha nem napi 4 kapszulàt veszel be hanem csak megelozésnek az is jo, de ha van jobb akkor injabb azt. a neten van egy csomo megbizhato lista amugy azzal kapcsolatban h milyen gyogynovényeket és fuszernovényeket kell kerulni vagy odafigyelni arra h abbol ne tonnaszàm egyél, érdemes megnézni. csak ne valami noname dolog legyen, azért érdemes utànajàrni. egyes dolgokat kifejezetten ajànljàk a terhesség alatt, màsokat meg kifejezetten nem. és van amibol lehet de nem jo tulzàsba esni.
Vendég

kevemoncsi! így már értem...akkor ismeretlenül is bocsi a védőnődtől...
Igen az AFP eredményét mindenképp vinni kell a genetikai uh-ra....fontos..

Iner

iner

Iner:Köszi szépen a gyors választ!! :D
Te mész 4d-re?Ha igen,mikor?[/b]

Kép
kevemoncsi
Monor

Jujj de fürgék vagytok!Csak egy órát nem néztem fel és tele a lap.

Hibernia!Ha van iwiwed vagy Myviped akkor engem megkereshetsz és megnézheted a mi 12 heti ultrahang képünket.Itt a név Gálfi Timea Győr!Erőscsaj a becenév.

Inner!Köszi az infót akkor mi is oda megyünk mert ahova akartunk menni ott 10000 kép nélkül.Nekem nem volt kész még az Afp a genre mert ugye a sok hányás miatt túl működött a májfunkcióm és arra is kértek vérképet igy csak egy hónap alatt lesz meg az eredmény ami jövő héten jár le de nem szóltak hogy nem volt ott.Mondjuk nem tudom ismered e a Dr Horváth Zoltánt de az csinálta az Uh a Krekót jobban szeretem mert az el mond mindent hogy mit látunk.

Amelyik baba elbujik az tuti lány lesz mert szégyenlős.A hugomnak 2 lánya van és csak a 32. héten mutogatta magát mind a kettő. :)

Ma sütöttem almáspitét.Hmm!
gtimi83
Győr

Apropó! Már akartam kérdezni hogy valaki szokott kávézni itt?én napi egyet meg szoktam inni de csak keveset sok tejjel.Azt mondta a védőnő hogy annyit lehet.Nem tehetek róla de kivánom. :oops:
gtimi83
Győr

Gtimi! Most ennél a 4d-s uh-nál akció van, decemberben ajándékba adják a dvd felvételt a teljes vizsgálatról ami egyébként 2500- lenne, és fénykép az 500.-...nem olcsó az biztos...
Én is iszom egy tejeskávét minden reggel, mert nekem alacsony a vérnyomásom, d kívánom is...nekem azt mondta a védőnő, hogy nyugodtan.. :lol:

kevemoncsi! megyünk 4d-re, 19-én...már nagyon várom...
:lol:

Iner

iner

gtimi83:én is néha megkívánom a kávét,mondjuk 3in1-bent szoktam inni!Szerintem a napi egy az nem baj!
Én most megint a colát iszom,pedig egy darabig nem ittam,és szerintem abban is van bőven annyi koffein,mint a kávéban!
De ez csak az én véleményem! :)
Moncsi

Kép
kevemoncsi
Monor

[quote="iner"][ írta:inercolor=indigo]picilulu! Köszi...:lol: ha nincs ott kint manuális vizsgálat, akkor, hogy nézik meg, hogy a méhszáj rendben van-e? [/color]

Ööööö..... jó kérdés... nem tudom :D Úgy érted nektek már nézték, vagy később szokták csak? Bocs ha nagy hülyeséget kérdezek.

Moncsi: Én sem éreztem még eddig semmit! :(

Szia Kali!!! Üdv közöttünk és gratula.

Hibernia: Szerencsére nekem a 9. héten már hasi UH-t csináltak. Rendes volt, mert azt mondta csak akkor csinál hüvelyit, ha egyébként máshogy nem látszik rendesen. Hüvelyin egyszer voltam itt UH-n csak, akkor is akkor amikor a házidokim végre beutalt, mert 1 év után sem jött össze még a baba. Ott állapították meg, hogy PCOS-em van :( A nő olyan bunkó volt, mert tök leszúrt hogy nem ittam előtte vizet, mikor rá volt írva a papíromra. Közben meg majdnem 2 litert ittem, azt hittem komolyan rókázni fogok, mert korán reggel nem tudok annyit inni. Nem akarta elhinni. Mondom kint ül a férjem az üres üveggel, ha gondolja.... Brrrrrrrr. Na szóval diagnosztizált, jót bőgtem a parkolóban, aztán 2-3 héttel később pozitívat teszteltem. Magyarán már akkor terhes voltam csak nyilván még túl pici volt ahhoz, hogy látszódjon. Szóval happy end volt mégis :)

Na ez csak úgy eszembe jutott, bocsi.

KépKép
picilulu

Iner:majd várom a fejleményeket!!+képet,ha adnak!! :D
Én is fogok kérni a genetikain!
Kiváncsi vagyok,hogy megint szopizza-e az ujját,mert mind a kétszer szopizta! :D

Kép
kevemoncsi
Monor

Még most eszembe jutott egy kérdés!
Elkezdtem nézegetni a neten a babakocsikat!
Akinek van tapasztalata írna egy -két dolgot,hogy mi az ami jó,ha tud?(pld.mono,három-négy funkció stb)
És a pierre cardin milyen??
MOncsi

Kép
kevemoncsi
Monor

A babakocsis véleményekre én is nagyon kíváncsi vagyok, mert teljesen meg vagyok lőve, hogy milyen a jó kocsi.

Képzeljétek az előbb volt valami irtó furcsa dolog a hasamban, még soha nem éreztem ilyet, de csak egy pillanatra. Mire feleszméltem, már nem is voltam benne biztos. Viszont úgy kivert a víz, hogy úgy érzem mint aki most készül bemenni a záróvizsgájára :oops: Azóta semmi.... lehet hogy beképzelem.... :roll: :roll:

KépKép
picilulu

sziasztok!

csatlakoznék én is. kicsit vissza olvastam, latom nemzetkozi a csapat.

Mi a 3. babat varjuk, majus 26ra, van egy 6 éves és egy 7,5 éves fiam. Szandékosan vartunk ennyi idot, az elején nagyon nehéz volt az egy kicsi és egy picivel. én is kulfoldon élek, csalad messze...

Egy hét mulva megyek orvoshoz, remélem lat valamit, kislany vagy kisfiu?

A babakocsi témahoz annyit, hogy szerintem a jo babakocsi az, aminek a fekvokocsija nagy, hogy még osszel vagy tél elején is beleférjen a baba. Az ulokocsi része pedig teljesen lefektetheto legyen. A konnyu (lehetoleg egy kézzel) osszecsukhatosag és a suly is nagyon szamit, meg az, hogy inkabb varosban tomegkozlekedésben vagy vidéken fogjatok hasznalni.

A baba mozgasat egyre hamarabb érezni, ha mar volt elozo terhesség. En mar a 12. héten is ugy éreztem, mintha... de azota sem vagyok meggyozodve rola. Attol viszont, hogy még nem érezzuk, a baba allandoan mozog.

A H1N1-rol nem tudom mit gondoljak... az ember esze megall... ossze vissza beszélnek
Mi nem oltattunk be senkit a csaladban, a kisebbik fiam 10 napja influenzas volt (allitolag a H1N1, de vizsgalatot nem végeznek..), de senki mas nem lett az. En pedig oktoberben voltam influenza gyanus, de kifekudtem...

Bocs, az ékezetek hianyoznak, de remélem igy is értheto a szoveg.

Orsi
s.orsi

Sziasztok!

A 21-ei hétre szerettünk volna (Karácsonyra), de akkor nem dolgoznak !D-n!:( Így 14-ére kaptunk! :D Olyan kíváncsi vagyok már!

Nekem is alacsony a vérnyomásom, és nagy kávé ivó voltam! A nőgyógyász azt mondta napi egyet nyugodtan szabad, de azóta egyáltalán nem kívánom! Talán 2 hetente egyszer! Jött helyette a kóla kívánás, de szerencsére az is múlóban!

Kép
klaccc

CSajok!

Megkaptam az sms-t a sejtbanktól, megvan az integrált eredménye.
down kockázat 1:16000
edwards 1-50000

:lol: :lol: :lol:

jucicuki

Klacc:úgy látom egy napra vagyunk kiírva! :D
Nem baj az,hogy később mentek!Annál nagyobb az izgalom!!

Kép
kevemoncsi
Monor

Orsi Szia

Lyon Lyon mint Rhône-Alpes ?? én egy évet éltem Lyonba, egy éve jottem haza, a pàrom francia :)

hallottam h kinn sem egyszeru a helyzet az influenza ugyben ...

Udv errefelé, mi kb egy idore vagyunk kiirva.
Vendég

Köszi a gratulációkat :D

Nekem is dec.21-én lesz a következő ultrahang, már nagyon várom. Elég régóta érzem a mozgásokat, néhány napja feküdtem az ágyon és úgy hullámzott a ködököm, hogy még a lányom is kacarászott rajta. Ilyen azóta nem volt, de akkor nagy cigánykrekeket hányt odabent.

jucicuki
ezeket a vaníliás dolgokat hogy csinálod? Főleg a szappan érdekelne.

gtimi
kávét én is iszom, bár mostanában áttértem a koffein mentes verzióra. Én nem tudok mást meginni reggelire csak tejeskávét. Néha amikor nagyon nyomottnak érzem magam iszom egy rendes koffeinest is és általában jót tesz.

Babakocsi témában s.orsival teljesen egyetértek. Nekünk olyan van, ami elég széles, teljesen vízszintesre fektethető, bár nem a legkönnyebb, de én sosem bkv-ztam a babakocsival. Tényleg az is fontos, hogy milyen körülmények között akarjátok használni.

Én nem mentem el 16 hetesen az AFP vérvételre :oops: A kombinált teszt eredménye negatív lett, a 12. hetes uh-n is minden rendben volt, úgyhogy úgy döntöttem, nem idegesítem magam még egy esetleges rossz afp eredménnyel, éppen elég ez a h1n1 mizéria. Az előző terhességemnél a 12. heti ultrahang maradt ki, mert éppen akkor váltottam dokit. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.10 19:08-kor.
Vendég

kérdés: lesz koztetek olyan aki igyekszik majd kornyezettudatos lenni a gyerekkel kapcsolatban is - ugy mint anyag pelus, hasonlok. ha valakinek van tapasztalata, az is érdekel :)

Kali: kàvét vagy teàt egy nap egyet én is megengedek magamnak. anyukàm végigkàvézta velem az elso pàr honapot (akkor irta a szakdolijàt és àllamvizsgàzott) és nem lett nagy bajom (ha csak nem az agyam ami àlmomban is porog, lehet h a koffein miatt?) - én mondjuk nem szeretem a koffeint tulzottan, csak a tejeskàvé izét kedvelem.

nem gond h kimaradtak ilyen vizsgàlatok? nem tudom hogy van most a rendszer, hogy akkor elesik-e valamitol az ember vagy hasonlo. én is gondolkodtam azon h kihagyom az afp-t, nem làtom sok értelmét, de végul elmentem a hepB miatt meg h ismerkedjek kicsit a korhàzzal is.

ma sok volt a szaladgàlàs, nem valami kellemes érzés ahogy feszul a pocak, szoval elmondtam az esti magànoràmat. itthon az asztal mellett ucsorogve gyartok karàcsonyi ajàndékokat, nnem is tudom h fogom tudni befejezni, 1 hetem van mindenre és még a cicàt is letétbe kell helyezni majd :?
Vendég

Kevemoncsi!

Tényleg egy napra vagyunk kiírva! Kíváncsi vagyok mi lesz!;)
Nem később, hanem előbb megyünk egy héttel! Remélem így is jól látható lesz!

Kép
klaccc

sziasztok
voltam ma orvosnál az afp sajna nem lett kész :( viszont megkaptam a beutalott az uhra már csak az uh rendelöt tudnám elérni az istván korházba mert ma nem sikerült fél11 12ig elérnem egyátalán :( viszont a vércukrom jó :) ,és az ujabb vércsoport lelet is jó viszont vashiányom van ,és magas a koleszterinem :( ,az afp leletért még jövöhéten bemegyek .
csics

uh, a vashiàny az konnyen orvosolhato de a koleszterinnel nehezebb. mindig magasabb volt vagy ez uj?

mi van ha az uh-ra nincs meg az afp? szerintetek ha bekuldok valakit az àt tudja venni helyettem az afp leletet? vagy kizàrt?
Vendég

Ann!

Én gondolkodom a mosható pelenkán.Az elején elég sokba kerül de azt olvastam hogy sokkal jobban jössz ki vele mint az eldobható változattal és a környezetet sem terheli úgy mint a másik.Lehet rendelni a netről is és azt hiszem lehet mosatást is kérni.Mondjuk az annak jó akinek első baba van mert ugye ezeket mosni is kell de ugy tudom olyan 20 db elég egyszerre. :roll:
gtimi83
Győr

asszem àztatni kell mosàs elott meg hasonlok, de ha anyàink is kibirtàk ... :D én azon gondolkodom h itthonra meg a balcsira talàn, de még fontolgatom, ha nem én akkor is igyekszem majd valami elbomlos pelust szerezni, utàna kell jàrnom.
Vendég

lacc, gtimi- nekem is ugyanezt mondta a doki az elölfekvő méhlepényre, Ti is szedtek sok magnéziumot?, nekem a méhszájat hüvelyiultrahanggal is szokták nézni minden alkalommal

kali és s.orsi- üdv a klubban

Genetikai UH: Én az Istenhegyin voltam a Hajdú Krisztinánál a 12 hetes ultrahangon, Ő nagyon alapos volt, a Barátnőm is Őt javasolta, mert nagyon jó szakember hírében áll.

Kedden voltam a védőnőnél, meghallgattuk a szívhangot- annyira megható volt. Beadattam az oltást- remélem jól döntöttem...
A Férjemet megleptem a gyümölcsevős babapörgős mutatványunkkal - ettem egy marék gyümölcsöt, hogy megérezhesse végre a Kisbabánkat. Nektek is beindul a Pindúr ha gyümölcsöt esztek?
Tegnap nem tudom mi volt, de nem hagyott elaludni annyira mocorgott és helyezkedett.

Kép
mokimama?

Iner,Hál' Istennek, h. minden rendben veletek!
És Te vagy az első aki megcáfolta az anyai megérzéseket, nektek 100%!:D
Gratulálok a kislányhoz!

Kép
silva

Én kislányt érzek, de az ultrahangon eddog kétszer mondta a Doki, hogy Ő fiúnak látja.... de még nem 100 %

Kép
mokimama?

hibernia
nekem se nagyon adták át tegnap a villamoson a helyett pedig én 2 fiamal voltam :( metron viszont igen . nekem is csináltak terheléses cukrot most ,és nekem se a legfényesebb a leletem vizelet ügyben de már csöken a baktérium szám .
csics

iner
gratula a kislányhoz . :D .
csics

Újra itt!

Juci: Te hová tettél fel képet??? Gratula a jó eredményhez!! Itt mindenkinek ilyen hiperszuper eredménye van, tök jó!! (Nekem a kombi 1:8400-hoz volt (Down) azt hittem, istenkirály, erre kb ez itt a legrosszabb...)

Gtimi: Megkukkoltatak titeket, tök aranyos baba!!! Viszont rádöbbentem, milyen különbségek vannak már most! A miénk abszolút nem így néz ki. :lol: :lol: Ez elég megdöbbentő, hogy már ilyenkor mások vagyunk!
Kávét én nem nagyon kívánok, kb kéthetente egyszer, ha, pedig előtte napi két tejeskávé lecsúszott... A koffein elviekben 100 óra alatt ürül ki a szervezetből (most olvastam az Anyák Lapjában :lol:) viszont a kóla meg csoki is tartalmaz koffeint, azokkal meg nem szerénykedem sajnos... :oops:

Picilulu: Hogy én hogy utálom a lecseszős orvosokat... :? A durva, hogy a 8. heti uh-m (Dublin) hasi volt; a 12. heti meg (Bp - sztk) hüvelyi... Aztán a kombinált teszten (Bp - magán) már hasi uh volt...

s. orsi: Üdv!

Kali: Bátor vagy, én kvázi 2500 km-t repültem az AFP miatt... :lol: :lol:

csics: Csinálsz te is vonalzót? Tök jó látni, kivel vagyunk egyidősek. :)

Amúgy mi az az elöl fekvő méhlepény?? Nekem mellsőt mondott a nőci, de nem tudtam értelmezni... :roll:

És nektek jó lett a 12. heti labor lelet? Nálam kb alig volt csillagtalan eredmény... :( A pisim is baktériumos volt, a vérem is kevés, eh... Ezért csináltunk most még egyet, hátha alakult azóta...

hibernia

jucicuki
gratula szép eredmény :)

ann9
idáig nem nézetem mert nem gondoltam hogy kell ,igy ez uj nekem de azt mondják nem tudnak terhesen mit kezdeni vele .
csics

Sziasztok!

Sellon:örülök,hogy jól vagytok!Gratulálok a kisfiúhoz! :P

Iner:neked is a jó amniohoz és a kis Mirához! :o
Silva:neked a kisfiúhoz!
Cs-andi:neked a kislányhoz!

S-Orsi,Kali:üdv.köztünk.Orsi,majd Ann-el megvitathatjátok a franciákat! :D

Kali:bevallom ,hogy én sem mentem afp-re.Nálam akkora cirkusz volt a lányomnál,hogy na...nem vállaltam be az esetleges újabb rossz eredményt.Elég volt az oltás... :roll: Kombinált nekem is jó lett és a 12.heti uh is.

Moki:megírnád Hajdú Krisztina mennyiért csinálja az uh-t az Istenhegyi úton?

Suzy:köszi a vadas tippet.megpróbálom majd mégegyszer valamikor,talán vadhúsból. :wink:

Picilulu:neked meg folyás ügyben köszi a tanácsot.Ma is elég sok volt.
kedden megyek genetikai uh-ra,majd rákérdezek az orvostól.

Juci:nagyon arnyosak,édesek a kislányaid!Gratulálok az integrált teszthez.Neked kombinált is volt igaz?
boldog névnapot neked!Aki még Judit annak is! :lol:

Schat:bújj elő,jó!! :P

Norci
Kép
Kép
norci2007

hibernia
csinálok de valamiért nem tudom beileszteni ,de majd megprobálom még . :D
csics

csics: Fölül kiválasztod a Profilt és az Aláíráshoz bemásolod a kódodat... :) Nekem is eltartott egy ideig :lol:

hibernia

csics: nekem jo lett a vérvétel és a tegnapi vizeletes csik is. volt pàr csillagosom de minden dokim szerint azok normàlisak terhesen. akkor nekem is volt egy kis bibi a vizeletemben (én nem a 12héten mentem, joval elobb, eleve lett volna laborom szoval akkor màr terhes labor lett), de rà egy honapra semmi, szoval én nyugis vagyok. a doki szerint jo lehet a genetikàm mert nekem semmi nagyobb eltérésem nincs azota a vas-sztori ota, màr vérszegény sem vagyok egy éve...

a koleszterinnel annyit tudsz csinàlni h figyelsz arra h mit eszel. meg a koleszterin is olyan h van "jo" meg "rossz", szoval nem valami egyszeru...
Vendég

Megkérdeztem a dokit, van-e valami következménye a gyesre-gyedre nézve ha nem csináltatok afp-t, azt mondta, hogy nincs. A védőnő sem nagyon izgatta magát, miután mondtam, hogy negatív lett a kombinált.

hibernia: az én Down eredményem: 1:5300, ezzel szerintem átvettem a vezetést hátulról :lol:

ann: én gondolkodom valamilyen lebomló pelenkában, de még nem néztem utána. A mosást azt képtelen lennék bevállalni :oops:

csics: a hozzászólásnál be kell jelölni, hogy aláírás hozzáadása, miután a profilban megadtad, hogy legyen aláírás
Vendég

Sziasztok!

köszöntöm az újakat! :lol:

picilulu! nekem minden 2. hónapban nézi a doki a méhszájat és a méh méretét...és a következő hónapban pedig uh van...de gondolom ha ott ez a szokás akkor így a jó....én sem értek hozzá..
Lehet hogy már a babát érezted...már érezheted szerintem...ha épp "arra jár" a pocakban...:lol:

kevemoncsi!
nekünk az utolsó uh az állát vakarta meg az ujjait "számolgatta" tök édi volt... :lol: mondta a doki is hogy jókat figurázik odabent... :lol:

jucicuki!
gratulálok a jó eredményekhez...ez szuper... :D

csics!
Nekem is vashiányom van, vérszegény vagyok...a lelet alapján...nekem a doki még gyógyszert nem írt fel, mert azt mondta, hogy ez még minimális eltérés, de a védőnő ajánlott egy vastablettát amit terhesek is szedhetnek...most azt szedem, mert a vas elég fontos a baba vérképződésének szempontjából...

ann9! Szerintem az AFP eredményért be küldhetsz valakit, csak esetleg legyen nála a kiskönyved...az AFP eredményt a genetikai uh-ra vinni kell magaddal...mert annak tudatában pontosabb az uh vizsgálat, mert ott is nézik a koponyacsontokat és a nyitott hátgerincet az AFP meg ugye azt szűri elvileg...

mokimama! én is beadattam az oltást és nem bántam meg...de nem akarom ismét felhozni a témát... :wink:

silva! Köszi, nagyon boldogok vagyunk...hát igen nem csak a megérzéseket cáfoltam meg, de a népi hiedelmeket is, mert mióta terhes vagyok csak a sósat kívánom, és az ugye a kisfiúra utal...de egyszerűen az édességet nem tudom megenni... :lol:

hibernia! nyugi, a Te kombinált teszt eredményed is jó... :lol: gratula hozzá...

norci2007! köszi... :lol:

pussz

Iner

iner

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?