Sziasztok!
Először is EDINA!!!!
HURRÁÁÁ!!! Nagyon örülök, hogy a doki is "belátta" végül, hogy baba van a pocakodban
Nagyon vigyázz magadra, pihenj sokat és egyél finomakat
Tündi
üdv itt
nekem is vannak időszakjaim, mikor elég erős folyásom van, vagy 6 dokinál jártam már emiatt, mindig felírtak egy jó kis erős antibiotikumot, és nem változott semmi. Aztán megkérdeztem, hogy befolyásolja-e a teherbeesést, azt mondták, max annyiban, hogy kicsit később jön össze. Ehhez képest a kisfiam a legelső próbálkozásra összejött, most a Pici meg a 3. hónapban. Úgyhogy ha nem tenyésztettek ki soha semmit, szerintem nálad sem lehet nagy gond.
A párom persze, tudja
Minthogy reggel 5-kor a teszttel a kezemben azzal ébresztettem, hogy jó reggelt, Apuci
Anita
nem tudom, miért bolodnul meg a nők ciklusa, ha babát szeretnének, ez tényleg nem fair... De Edina példája mutatja, hogy így is lehet baba. A PG53 nálad bevált? Én a múlt hónapban vettem csak, és kimutatta egész szépen a páfrányokat, és lám, tényleg itt a bébike
Viki
jól tettétek, hgoy elhalasztottátok a férjed vizsgálatát, kár lett volna elpazarolni azokat a kiskatonákat pont középidőben
Stella
akkor neked mostantól kell drukkolni, ugye?
akkor hajrá
Rólunk: már alig várom, hogy lásson a doki, de kötöm az ebet a karóhoz, hogy csak 8 hetesen megyek. Próbálom kímélni magam, de ez a kisfiam mellett nem könnyű. Pl. teljesen kivagyok attól, hogy a metróaluljárókban nincs mozgólépcső, és fel kell cipelnem a 10 kilós gyereket a babakocsival, azért próbálom ritkítani ezeket a kiruccanásokat...
Vigyázzatok magatokra, mindenkinek drukkolok
Olgi