Új privát üzeneted érkezett!

Szija Bandika!

Héééééé engem kihagytál a felsorolásból! :lol: :lol: :lol:
Vagy ez nem a wellnes része volt a napnak, hanem a kellemetlen? :lol:
Hűűű de jó lenne, ha lenne termasz, most nézegetem a neten!

Olyan car idő van, voltunk reggel DM-ben meg tankolni, meg Nagyi itt felejtette a szemüvegét telcsijét tegnap így azt kellett visszavinni!
Ez a szürke esős hideg Brrrrrr...
Legalább eshetne a hó!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Y9Dlp3JFbi4
Vendég

Orsi!
Szervezd nyugodtan!

Csajok!
ma megyek a nyaki redő mérésre :P
Nálunk nem túl rózsás a helyzet, apa beteg nyűglődik, gyerkőc még köhög, de már éjszaka nem!!!

Ajándékok sehol!!! Remélem már csütörtökön megy Dorina oviba és akor belendülök!! Bemegyek a Régióba mi ott nagyker áron vásárolhatunk -apropó, ha valakit érdekel szívesen átküldöm priviben és ő is tud vásárolni nagyker áron- szóval a gyerekeket ott letudom. Anyósékat, bátyámékat nemtudom. Anyuméknak vagy koncertjegy vagy egy wellness hétvége, ha találok valamit nagyon jó áron!!!

Mennem kel összerakom magam és indulnom kell!!!

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Bakker!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most jöttem ráááááááá miért nincs karácsonyi hangulatom! :shock:

IDÉN HOL VANNAK A COCA-COLA KARÁCSONYOS REKLÁMOK????? :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=UR1eUvy6 ... xt_from=PL

http://www.youtube.com/watch?v=_N2iSFG9Vys

http://www.youtube.com/watch?v=0G0Tep-t ... AD&index=0
Vendég

Sziasztok!

Szilvi: változatlanul el vagyok ájulva az ügyességedtől! Kép

Orsi: hihetetlen mennyi önzetlenség van benned!!!!! Miki csomi, kakaó+kalács! Példát vehetne rólad a többi szülő! Kérdés mennyire volt őszinte az apuka. NA jó aljas vagyok. :roll: :oops:

Zsand: ma volt a reggeliben, hogy a lila karifa dísz a menő! :lol: :lol: Tényleg még én sem láttalak. Pedig iwiwen is kuksiztalak de " csak" a szépséges lánykádat láttam. Gondolom az anyukájára ütött. :lol: :lol: :lol:

Mia: ha jól emlékszem nem tartasz névnapot. Lehet ne mis ma van az igazi Mária nap. De azért:
Kép

Mostanában minden éjszaka jelez a légzés figyelő! :evil: Végre sikerült elcsípni, fogtam Lili hátát, éreztem, hogy veszi a levegőt erre megint csipogott az a sz@r! :evil: Valószínűleg megint merül az elem pedig két napja cseréltem. Úgy döntöttem nem használom többet mert unom már ezt a rengeteg vak riasztást. Elvileg Lili már úgyis kinőtt a vészes időszakból. :?

Csajos est: nekem még mindig a péntek v. szombat este 21 óra után a jó. :?

Brigi: olyan Dorina ezen a képen, mint egy festmény! Tudod mire emlékeztet?
Kép ilyen szép, áhítatos az ő kis arcocskája is! :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Zsand!

Apának Dorcinak jobbulást!

Engem Érdekel a nagyker ár Régioban!!!!!!!!!!!!!!
Mi is Csütörtökön megyünk, szabin lesz Apa! Bogit kell csak lepasszolni Nagyihoz!

Nekünk még az is megnehezíti a dolgunkat, hogy Anyósom, Apósom, sógórnőmék nevében is nekünk kell vásárolnunk a gyerkőknek! :shock:
Vendég

ORsi: tényleg! Nekem is ezek a reklámok hozták meg eddig a kari hangulatot. :lol:
Most ez szokott egy kicsit segíteni:
http://videa.hu/videok/zene/t-mobil-kar ... 9mTMpdTyad
sétálok Lilivel és ezt dúdolom. :oops: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaj Hajni!

Akkor mi tényleg egy húron pendülünk! :wink:
Apa mindig felhangosítja nekem!
Én még sírok is rajta! :oops:
Vendég

Vendég

na jó Orsi hagyd abba! :lol: :lol: Libabőrös lettem!!!!!

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Ez qvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jóóóóó! :lol: :lol: :lol:

De csak azért, mert annyira ráérek a vasalással! :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=GoyY4t6055Y
Vendég

meghozta a postás a sapi+sál együttest. Annyira édes! Remékem APának is fog tetszeni így élőben. HA meg nem bekaphatja a ..... :lol:
Én is épp " vasalok". :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!

Csak A sapkádra sáladra vártunk eddig! Most már jöhet a hóóóóóóóó! :lol:

Én nem nézek ki és elképzelem ahogy minden hófehét békés és csendes! Milyen jó az a csend, mikor hó van! :D
Éjszaka sétálni hóesésben és közben ropog a lábunk alatt!
Vendég

Hajni!

Csaondor Kata énekli a T Mobilos reklámot!
Lesz belőle rendes szám! :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=eB7q0OL_ ... re=related

Hűűűű de szééép ez a csaj!!!!!!!!!!! :shock:
Vendég

megyek felébredt a Maszat. :lol:
Kép Kép így ébredt. :lol: :lol: :lol:

Orsi: ez a valami. amikor egy 40 másodperces reklámban ennyire megfog a lány hangja. :lol:
Valahogy ezeket a mobilos reklámokat annyira eltalálják.
http://www.youtube.com/watch?v=-TYMXU-o ... L&index=18
jaj olyan kis szentimentális vagyok. :oops: Bocsi

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Zsand! Jobbulást a kis családodnak!
Majd írj, mi újság a tarkóredőn, bár bizti minden rendben lesz! :D

Én is régiós lennék, no de kérdés, hogy mikor jutok el oda. :(
Szerencsére a családot megoldjuk rendeléses alapon, Gézunak viszont szeretem kézbe fogni, megszemlélni a játékokat, hogy mit is kapjon.
Most apósék nevében épp valami álló rajztáblát keresek, ami filctollas és mágneses. A krétás nem jó, mert allergiás vagyok a krétaporra, de szerintem Gézu bőre és nózija sem bírná...
Orsi! Ha mentek régióba megnézed vagy megkérdezed nekem légyszi, hogy létezik-e ilyen náluk? Neten már láttam, de régió honlapon nem. Viszont ott nincs is fönt az összes játék. Mindenhol webes rendelős oldalt találtam csak, én meg szeretném élőben is látni.

Andi! De jó kis napod volt! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Vendég

Szasztok!

Én is hoztam egy kis karácsonyi hanulatot!!!! :lol:
Tessék!
http://www.youtube.com/watch?v=hvmvNEYSdcg

Később jövök és visszaolvasok!

Ezer meg egy dolgom van.... az ember azt hinné, hogy a gyerekek bölcsiben/oviban és én meg dúskálok az időben.... dehogy! Alig van időm.... :wink: :lol:

Megyek is, teszem a dolgom!

Pusszantás
sylph

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Karácsonyi díszek:
http://gyermekszoba.blog.hu/2009/12/07/ ... ore1484279

Orsi!A cisztát kell kivetetnem.
Nemkem passz,hogy mikor tudok menni. :?

Dolli!Most nem az,hanem torokfájás,gyengeség.A szúrkálással már nem megyek orvoshoz.Nem idegesítem magam,hogy nem tudják mitől van.Egyik éjjel megint fájt,fel is keltem rá.Dorci még mindig hörög alváskor,de már nem annyira.Szenvedtem a kanalas gyógyszer beadással,aztán egyik nap azt mondtam Neki,hogy ez gumimaci szörp.Ha mind megissza,a plafonig fel tud majd ugrani.Azonnal rákapott,még a poharat is majdnem beszívta.És kért még. :) Aztán Apa dobálhatta fel a levegőbe.Ma meg én dobálhattam :roll:

Zsand!A Régiós dolog engem is érdekelne.Már a tarkóredőnél tartasz? :shock:

Hajni!Az új T-mobilos reklám az én kedvencem is.
És mi van azokkal,akik nem szoptatnak?Úgy tudom 3 év alatt nem ajánlják az oltást.

Kép
tierno

Brigi!

Cisztát sajnálom, tényleg jó lenne minnél előbb túlleni rajta, kérj egy időpontot!

Ez a szurkálás is aggaszt, hogy mi lehet! :cry:

Juuuuuuuj mennyi csodaszép dísz van az oldalon amit belinkeltél! :shock:
Köszi szépen!

Holnap viszem dokihoz Marcit, tegnap leszedtük a gallért róla, mert kegyetlenül irritálta a bőrét az állán szegénykémnek!Attól volt büdi, most szerencsére nem!
Szerencsére hasát nem piszkálja! :D

Annyira trotty idő van! :?

Szilvi jösz este???

Hajnika! Hááát én ebből se lettem okosabb! Tehát az a jó, ha előbb Te leszel H1N1-el fertőzött, hogy az ellenanyag kialakuljon benned és védettséget adjon a babának!
De nem lehetne, hogy senki ne legyen beteg???????????????? :shock: :? :cry:
Vendég

Orsi! Hogy Te milyen okos vagy? :D Látod, én mint ikeás, nem is jutott eszembe, hogy van ilyesmi termék. :) Megnézem majd, ha ki bírok mozdulni. Köszi! :D Elméletileg szombaton kell mennünk mert veszünk leksvik szekrényt Gézu szobájába. Azért ha jártok régióban és találsz ilyesmit szólsz légyszi? :D

Brigi! De jó oldalt linkeltél be! Legszívesebben azonnal nekilátnék gyártani! :D :(
De jó ötlet volt ez a gumibogyószörp! :D Dobálózással csak óvatosan!

Hajni! Azért ez hiánypótló cikk, ideje volt... :D
Nagyon cuki ez a csajszi! :D
Orsi! Ha oltott az anyuka, az anyatejci védi 6 hós korig, illetve egyéves korig is, ha megfelelő mennyiségű anyatejet tud kapni a pici. Ha nem, akkor immunerősítő tápszer. Nekem ez jött le, ha jól értettem. :oops:

Brigi! 1 éves kor után ajánlják az oltást. Bár ha nem jár közösségbe és a környezet oltott, akkor nem bizti, hogy szükséges. Andiéknál sem javasolta asszem dokinéni a Zsombornak. Szerintem érdemes házidokkerral vagy védőnénivel konzultálni pont ezért.

Zsand! Írj, ha van eredmény! Egész nap rátok gondolok! :D

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Elkeseredett és dühös vagyok!
Voltam a Soten. Megvizsgált az ultrahangos orvos, azt mondja honnan veszem, hogy 12 hetes terhes vagyok, erre én mondtam, hogy naptár szerint is és az előző uhu szerint is annyi idős vagyok!
Erre ő: minden adat szerint 14 hetes és 3 napos terhes vagyok, így csak normál uhut csinál, nem tudta megcsinálni a nyaki redő mérést:((( már meresztgettem a szemem. Kérdeztem tőle, hogy minden rendben, erre ő igen.
Kijöttem és mint aki sokkot kapott. De volt annyi lélekjelenlétem, hogy a váróba elkérjem a Gidai doktorúr tel.számát, és egyből hívtam. Sajnos már nem volt bent pénteken fogok tudni menni hozzá.

Nekem Dorina is végig nagyobb volt hol 1 hol 2 héttel. Orsi látta Dorinát és most is elég nagy korához képest.
Hazafelé beszaladtam az Auschanba porzsákot venni, hogy tudjak takarítani:)

Orsi!
megjött a ruha, GYÖNYÖRŰ!!!!! köszönöm szépen a közreműködésedet!!!!

Dorina jobban van, de DorinApuka kiakaszt. Neki magas a nyomása hát mit csinál, lázasan, ül a dög meleg kandalló előtt és szól, hogy majd szétszakad a feje, mondom neki csodálkozol???? Neked nem tesz jót a meleg, mondom még kapsz egy agyvérzést, de lehet előtte én kapok!!
Bezavartam a frissen szellőztetett szobába!!!

Szilvi!
naon ügyes vagy szépek lettek a díszek!!!!

Bocsi, mindenkitől de csak felületesen olvastam vissza :oops:

Sziasztok
Vendég

Zsand!

Ne aggódj, nekem is mindig nagyobbak voltak a gyerkők!
Mondjuk előbb is jöttek! Mindig azzal idegeltek biztosan elszámoltam! De hogy lehetne elszámolni mikor pontosan tudom mikor voltunk együtt, tök pontos a mensim is, illtev már 5 hetesen uh.-on voltam! Egy 5 és egy 7 hetes terhesség között még nagyon nagy különbség van!
A Maci Laci tök jó fej volt, Ő megmondta, hogy nekem 36-37 hét a terhességem, gyorsabban növesztem a babókat! :wink:
Pont akartam kérdezni, hogy megérkezett-e a ruci!
Nagyon szívesen máskor is! :wink:
Szép a ruci? Jó lett Dorinára?
Te Apikád mostanában nagyon sűrűn beteg, nincs valami lelki eredetű problémája? Nem emészti magát valamin??? :shock:

Dolli! Ezen agyalok, hogy elég-e az a mennyiségű ellenanyag, ami a tejben kiválasztódik???? :roll:
Azt tudom, hogy aki terhesen oltat, annak nem kel féltenie a picit sem, mert Ő is védett lesz!
Oksi megnézem a táblicskut! :wink:

Hazahoztam a csibéket!

Andi! Képzeld a csoportunkat ketté osztották, már nem is a mi csoportszobánkban aludtak! Szegény Fruzsika! :cry:
A smaragdba rakták át, nem is mert elaludni! Azt mondta, hogy hangosan beszélgettek az óvónénk, nem tudott tőlük aludni! :?
Olyan kis fáradt szegénykém!
Ja és kicsit lidérces lett a hangulatom mert a bejáratnál a I. néni beszélgetett! Remélem nincs összefüggésben a kéd dolog! :shock:
Vendég

Szasztok!

Orsi, most kihagyom a tornát, fárat vagyok. :cry:
De holnap várlak Titeket!!! :lol: Mikor tudtok jönni?
Én is voltam reggel a DM-ben! Nem taliztunk... :cry:

Brigi, milyen aranyosan nézi Dorci a Mikulást!!! Gumimaciszörp... ez jó! :lol:

Zsand, a lényeg, hogy minen rendben van!

Andi, milyen jó kis napod volt!

Hajni, milyen légzésfigyelőtök van, hogy ennyi a téves riasztás? :(
Az én sapi-sálam pénteken jár le.... :wink:
Milyen vidáman ébredt LIlibaba! Nagyon cuki!
sylph

Szijasztok!

Mi ez a pangás???? :shock:
Mimi merre vagy??? :cry:

Anett, Gabi, Lini???
Jöttök a talira?

Kinek mikor lenne jó???

Szilvike! Kááár hogy nem jöttél! Nagggggyon jó volt a torna! :D
Olyan jólesett, most jöttem rá mennyire hiányzott!
Jó az új hely, nagyobb, igaz még nincs öltöző, de nagyon barátságos! :wink: Móni annyi minden beszerzett! :shock: Minden szép új, step padok, szőnyegek, súlyzók, IGAZI!!!fitball labdák, szerzett olyan puha labdákat is! :wink:
Remélem legközelebb jösz Te is!
Utána még vendégem is volt, most egy kicsit kipurcantam!
Délután kivasaltam mindent! Jeje-jeeeeeeeeeeee! :lol:
Vendég

Orsi,
Torna :D Este én is tornáztam amíg te Robit masszírkáltad, kipróbáltam az egyik dvd-t. Nagyon jó volt, volt benne külön derék amit eddig nem csináltam. Megkérdeztem Robit, állítólag azért nincs colás karácsonyi reklám mert nem lehet gyerekeknek reklámozni a kólát :(

Kép[
Kép[
kostyika

Szasztok!

Orsi, szuper! Ennyire felkészült Móni?! Nem is gondoltam volna! De látod nem kell tőle félni :wink: gondolom azért telózott annyit, mert nagyon izgatott volt....
Legközelebb akkor én is megyek! :wink: Tegnap olyan hulla voltam, nem akartam ebben a szottyos időben kimozdulni... :cry:
Parkólóhely van ott rendesen?
Képzeld tegnap megfürdettem az ebeket mert olyan koszosak voltak... most meg olyan szép selymes a szőrük... :lol: és Ziginek pöndörödik mint Marcinak! :wink:
Ja tegnap este kinn voltak.. sajna sokat és mikor párom beengedte... :shock: nagyon durva volt, úgyhogy megint kád volt a vége... ezek a hülyék tavat ástak a sziklakertembe :evil: képzelheted hogy néztek ki...

Lányok, hol van mindenki?

A talival van valami? Kör email-t kellene szétküldeni sos-ban, és mindenki válaszolna, hogy mikor jó.... oszt' osztunk szorzunk, nem?!
sylph

Hajni!

Tündéri baba Lili, milyen aranyosan ébredt!!!

Orsi!
küldtem privit!!!

léptem összedobom az ebédet: rízs vajon párolt kukorica és mirelit hal steak.
Aztán megyek puccba vágom, átrendezem a gyerkőc szobáját!!!

Szép napot mindenkinek!!!!
Vendég

Zsand! Ez de dühítő! Bunkó doki! :( Sikerült azóta másik dokit érni?

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!
Orsikám,vagyok :lol:
Csak kevés az időm.A Regi egyre többet követel belőlem,és nehéz így jönni..
Azt sem tudom mi történt az elmúlt pár hétben.Valaki össze foglalhatná nekem..
Amit megjegyeztem..Láttam hogy ZsAndiéknál jön a tesó?? :lol:

Viszont megrökönyödve látom,hogy még mindig az influenzánál tartotok :cry: :cry:
Valaki innen tudja ,hogy a szezonális influenzába itthon évente hányan halnak bele??
Amúgy a Fanni átesett az influenzán.Pont úgy zajlott le nála és az összes gyereken a sulijukban mint bármelyik másik influ.Én nem értem???Miért ez a nagy felhajtás??
Vagyis értem..Sok pénz van az oltóanyagban,és el kell adni.Ahhoz,hogy eladják ahhoz meg kell a tömeghisztéria és az emberek beparáztatása.
Csajok,azért azt is halljátok meg,hogy akik eddig meghaltak mindenkinek volt valami más baja is.Senki nem volt makk egészséges.Csak sajnos arrol a hírek nem szólnak,hogy a kórházba kerülteknek milyen más bajuk volt még..
A Fanniék ofője is kórházban van.Igen súlyos volt az állapota de már gyógyulgat.A történetéhez hozzá tartozik,hogy 1napot volt otthon a betegséggel,és utána ment melózni.Azért ilyet nem szabadna csinálni..
No megyek mert éhes az apróságom,majd jövök később.

mimi12

Szijasztok!

Zsand! Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a Régióst!!!!! :D

Voltunk ma Marcival dokinál, kivették a varratokat, nagyon széép neki! :D
Kinyomták a bűzmirigyét, kapott egy szurit vakarózás miatt(bűzmirigy miatt volt)
Szája már nem büdi, az a gallértól volt!
Kijelenthetem, hogytúlvagyunk az egészen! :D :D :D
Marcipán bűn rossz, nagyon jó az étvágya, állandóan mosolyog! :lol:
Még a dokihoz is szaladva ment befelé! :shock:

Hajnika!

Neked mindenki el van mentve körmailben?????
Nem küldenéd körbe és mindenki válaszolhatna!
Vagy csinálok egy táblázatot! :lol:
Vendég

vagyok vagyok csak átmentem elméleti íróba.
Amikor olvasom elméletben reagálok, de nincs időm leírni..... :lol:

Orsi: írtam smst. Nekünk van termoszunk, pumpás. Mikor adjam oda?

Igyekszem most már majd jönni.

jaa tali. Persze, hogy megyek :D
Dátum mindegy. Apa szabin lesz jupiiiiiii
Időpont: Lili délelőtt alszik séta közben, így nekem minden nap jó délelőtt mert itthon lesz apa és akkor leviszi ő. (legalább is remélem)
Délután 3-5ig alszik egyenlőre csak velem. Szóval délután csak 5 után jó 7ig, mert akkor fürdünk.
Este 8:30körül alszik el. 9től jó este is.
:P
pápá

Lini
Kép
kicsi lini

Mimi! Üdv. a fedélzeten!

Összefoglalva az elmúlt heteket: kitárgyalta mindenki a sexuális életét, kiderült, hogy van egy pár leszbi a topicban, :lol:
Továbbra is imádjuk egymást!
Parázunk a H1N1-től, örülönk Zsandi babikának, izgulunk Dolliért és Rékuciért, Andika már tök gizda, lóvája meg nyista(pont most költi boleróra :lol: )
Két kis Kozma gyönyörűűűűség teljesen beszokott, Anyukájuk továbbra is elkápráztat a remekműveivel, Hajni Linije már szövegel (tiszta Anyja :wink: )
Megalakult a ÉFMC, aztán most átmenetileg szünetel.
Senjkinek sincs karácsonyi hangulata, de szeretjök a Pannon reklámokat! :lol:
Mindenkinél járt a Miku, a legkissebb topicbabánk Marcika is már járt télapóbuliba, Miáék lecserélték a kecót, Brigikénk okozott egy "kis" aggódást nekünk, de szerencsére túl van rajta,
Simogattunk büdös dögöket a Stop shopban, holnap nyit meg a Lidl, őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő :roll:
Mi van még?????
Marci ivartalanítva lett, én meg fogyizom, nem is tudom, valaki valamit hozzáfűzne még???????
Vendég

Csajok akkor valami esti dologban gondolkodjunk!!!!
Mert pl. Lininek, Hajninak tutira csak 9 után jó!
Vagy aki tud előbb pl 8-tól és aki később tud az csatlakozik! :wink:

Lini! Most látom , hogy írtál sms-t! :oops:
Holnap felszaladhatok érte vmikor??? Csak jövő csütörtökre kell!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mennem kell oviba :shock:
Vendég

Orsi!
Köszi az infót!

Találok valahol képet Kriszta Marcijáról?Nagyon kíváncsi vagyok rá!

Örülök,hogy ivartalanítottátok az ebet.Meglátod jobb lesz így,a Bella is meg van műtve.
Viszont volt kutyám ami nem volt,és a kert mindig romokban hevert,a kan kutyák a kerítést mindig szét szedték,a kutyánkat mindig meg...k

Mi történt Brigivel?Erről lemaradtam...
A nagy szakállú volt itt is.A Szabi nagyon örült neki,és a Reginek is hozott zoknit :lol:

Velünk amúgy semmi extra.

Járunk a Regivel koraiba.Kicsit veszíti a jobb kezét hátra és ez állítólag nem jó.Viszont mát mindkettő felé hasra fordul,játszik kettő kézzel,és szopi sztrájkol.No ez a szopi sztrájk ez iszonyat...
2hete voltunk méreckedni és kő kemény 2dkg-t hízott.Már előtte is csak kb 10dekákat produkált.Kérdezte is a dokinő,hogy van e elég tejem,no de az meg ömlik a ciciből,ha kéne fejni is tudnék napi 2-3-4decit.Szóval rájöttem,hogy a beste kölyöknek nincs ideje enni,minden más jobban érdekli mint a kaja.Így most álmából veszem fel enni,félálomban megetetem és így most láthatóan kikerekedett 2hét alatt :lol:
Bár az első hét eléggé stresszes volt így,.mert ugye nem vagyunk itthon mindig.De mára beállt a rend,már hozzá alkalmazkodtunk a Regi ritmusához.Úgy gondolom pár hét és felhagy a sztrájkkal
:lol:
Aztán ugye 5hós már,és lasan ehet is mást is.Bár ezzel azért megvárom,hogy 6-7hós legyen és utána kap majd kóstolókat.

cekcuális élet :roll: :roll:
Az meg mi???? :shock:

Ja Szilvivel beszéltem telón jó 1hete úgyhogy róluk hallottam egy s mást :lol:

mimi12

Alvásidőben a szomszéd ezerrel kopácsol, Zsombor meg nyekereg mert nem tud aludni. :twisted:

Kép[
Kép[
kostyika

Mimi,
Hihetetlen hogy Regi is már mindjárt 5 hós, nagyon gyorsan megy az idő. Mesélj milyen titkok lappanganak Szilviéknél? :D

Orsi,
Köszi de még nagyon messze állok a gizdaságtól. Te viszont már olyan vékony vagy hogy nem kéne fogyóznod. Mikor indul újra az ÉFMC? Nem dobtak be Lidl katalógust?

Dolli,
Elfelejtettem a ctg-re válaszolni. Volt egy védőnő aki egy külön szobában csinálta a ctg-ket, egy icipici bibi volt vele hogy építkezett és alig ért rá :? Mindig megmondta hogy mikor kell jönni aztán tök sokszor lemondta. Utána be kellett ülni a nőgyógyászatra hogy valaki ránézzen a papírra. Volt olyan is hogy Mariann felhívott h fél óra múlva legyek ott az sztk-ban mert most van a nő. Még jó hogy ilyen közel lakunk és délelőtt manó oviban volt.

Kép[
Kép[
kostyika

Andi!
Semmi titkot nem pletyizett Szilvi.Pedig azt hittem... :lol:

mimi12

Csajok!

Elküldtem mindenkinek ( remélem senkit nem hagytam ki :oops: ) e-mailban a talis táblázatot.
X-eljetek és küldjétek vissza aztán majd referálok melyik a jó időpont. :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Ma már nem vagyok sz@rul,és mivel Dorci 2 napja nem levegőzött,elmentünk DM-be.Előtte meg a dokinál jártunk,beoltattam magam.
Holnap SZTK-ba kéne mennem bőrgyógyászhoz.
A család megint páromat szídja,én meg hallgathatom. :roll:
Szegény kutyink még mindig nincs jól.Mondtam anyu párjának,vigye el a dokihoz.Azt mondja drága. :evil: Mondtam Neki,hogy majd én fizetem,de nem kéne így hagyni.Na,majd holnap beszélek párommal..
Elfogyott a gumimaci szörp. :)

Zsand!Akkor most mi van a tarkóredővel? :shock: A doki miszerint számolta másképp?A méretek alapján?Vagy hogy?

Kép
tierno

Kép
tierno

Szijasztok!

Hajniiii S.O.S!!!!!!!!!!!!!!! Én nem kaptam meg a táblit! :cry:
Bocsi, hogy így megdolgoztattalak! :oops:
Jól vagytok?

Brigi örülök, hogy jobban vagytok! Tegnap egész nap zuhogott amúgy se tudtatok volna kimenni!Nekem ma tök jól esett a levegő!
Szegény kutyuska!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Párod se tudja elvinni????? :shock:

Andika!!!! Miről beszélsz! Már nagyon vékony vagy!

Szilvike! Bocsi, hogy ma nem jutottunk el hozzátok!
ÚÚÚÚÚÚgy örülök, hogy rendben van Marci!Olyan szééép rózsaszín nyakörve, póráza van! :D Látszik, hogy neki is tetszik!

Hallotátok, hogy jön a hó?????? :D

Mimi! Tegyél fel Regiről képet!Mi az hogy veszíti a karját???? :shock:
Sajnálom a szopisztrájkot, de ügyi vagy hogy túljártál az eszén! :wink: Mekkora most Regi?

Örülök, hogy írtál az ivartalanításról! Gyors döntés volt, mert Szilviék fognak vigyázni Marcira 2 napig, és 2 hete Marci elkezdett bepisilni, meg a pisije büdi volt, elkezdett megszökni! Állatorvos mondta, hogy tüzelni fog! :shock: Így nem is bíztam volna Szilváékra!Szóval azonnal be is jelentkeztem a műtétre! Szegény kutyuskát annyira sajnáltam! :cry: Nagyon carul volt, de most már minden ok!
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezem, mert elég fáradt vagyok és most MAci is alszik, hátha tudok kicsit pihizni!

Próbáltam visszaolvasni, de nagyon gyorsra és felületesre sikerült, úgyhogy bocsi, h nem reagálok!

Elkezdtem fejni, mert úgy érzem Marci nem szopizik rendesen... Persze mincs mindig időm rá, de azért próbálkozom! Valahogy az első pár percben szív, utána meg csak csócsál, pedig érzem, hogy a ciciben még van...

Mini! Üdv neked!!! Ha van tejed én szívesen átveszem!!! De komolyan ám!!!

Képek Marciról: iwiwre raktam fel vmelyik nap újabbakat is!

http://iwiw.hu/pages/image/albumdata.js ... ID=8123210

Tényleg hogy szalad az idő, hogy Regi is már ekkora!!! Kitartás a szoptatáshoz, jó hogy megtaláltad azt a módszer, amivel a sztrájkot lefegyverezted :)

Megtaláltam, hogy nagyit mivel lehet lefoglalni. Tök jól el tudja altatni Marcit :) Tegnap kétszer is összehozta és így én is tudtam mással foglalkozni. Sajnos mikor nyűgös és fáj a hasa, akkor nem alszik el magától a kiságyban...:( És ez általában délelőtönkét jön elő...

Tali: hozzám ne igazodjatok, én majd ha tudok megyek, ha nem nem :( Azért visszaküldtem Hajni a táblát, köszi :)
Nálunk még nincs ennyire kialakult rendszer. Tényleg, ennek mikorra kellene beállnia???

Szilvi, tök ügyi vagy. Volt idő, hogy nekem is volt türelmem ilyeneket csinálni :)

Na, megyek, mert hulla vagyok...

Mangora

Kép
mangora

Nekem ezek a kedvenc képeim a frissek közül:

Kép

Kép

Kép

Mangora

Kép
mangora

Ja, és imádja, ha fürdés utána a hajszárítóval szárogatom :) A békás kép is úgy készült. Kis kéjenc, elnyúlik és szinte elalszik a meleg levegő alatt :)

Mangora

Kép
mangora

jaaaaaajjjj Orsi ne haragudj! :oops: :oops:
Átküldtem neked is. :oops:
Mentségemre legyen, hogy Lili itt ült az ölemben és püfölte a klaviatúrát. :lol:
Ha valaki még kimaradt sikítsatok! :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Kriszti: a békás kép annyira szuper!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

ja és ugyan ilyen sterilizálóm van. :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni