Sziasztok!
Köszönöm Niki nevében is a dicséreteket!
Iszonyúan büszke vagyok rá, és nagyon-nagyon szeretem!
Dita: Egyél rendesen, attól lesz sok tejcsi! Az első Miló, a második Te, utána jöhet a házimunka és a többi.
Nemone: Láz
Ezt a roseolát hívják háromnapos láznak, ami kiütésekkel jár? Rossz alvást sajnálom, el tudom képzelni mennyire kikészít, hogy folyamatosan nem tudod kipihenni magad. Niki csak nyöszörög éjszaka, pár perc alatt megnyugszik, visszaalszik, de így is állandóan úgy ébredek, mint a mosott kaki.
Tündéri a kiscsaj!
És mekkora haja van már!
Monic: Tegnap Niki is esett egy nagyot, ráadásul úgy, hogy az egyik kezét fogtam is.
Kapaszkodott állva a kanapénál, aztán egyszercsak elkezdett hátrafelé dőlni, én gondoltam, majd behajlítja a lábát, és lecsüccsen, egyik kezét fogtam csak. Szegénykém hátravágódott, és utána keservesen sírt, mert nagyon megijedt, nekem meg majd megszakadt a szivem.
Remélem, hamar megtanul esni, vagy leülni, vagy valami, mert olyan szívszaggatóan tud ilyenkor sírni, hogy én is sírok tőle, úgy meg elég nehéz megnyugtatni.
Gratula a 27 milis Pindurkához!
Twist: Csini a kastélyod!
Évi: Jól eltaláltad!
Én varrtam a díszpárnákat, de már nem tetszenek annyira, ki is bolyhosodtak (polár anyagból vannak), úgyhogy már tervezgetem, hogy varrok rájuk másik huzatot.
Csőtörést sajnálom!
Linácska, Viki, Boni: Aranyosak a kispasik!