Sziasztok,
Gabicsibe, nagyon sajnálom, hogy Boti beteg...
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Majd írj, mit mondott a doki, remélem én is, hogy semmi komoly. Voltatok valahol gyerektársaságban, ahol elkaphatott valamit? Látod-látod, Botinak is kedve támadt a csattogós játékhoz, mégha nem is lepke
Witch, én nem is tudtam, hogy ilyen költséges a petesejt-lefagyasztás
Persze, ha még vannak fagyijaid, az a legtutibb, úgy tudom, hogy a megtermékenyített petesejtnek sokkal jobb esélyei vannak az "ébredésre", mint a simának.
Mot, szerintem jó esélyed van arra, hogy kihúzod a terminusig, ha még minden zárva. Krisztina időre jött? Milyen mózesre gondolsz? Amit a babakocsira lehet szerelni?
Vikkata, de édes Lőrinc! Neki van puklija az oltás helyén? Gáboré már teljesen felszívódott szerencsére, semmi nyoma. Nekem nagyon tetszik hosszú hajjal is Lőrinc
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Hol vettétek a Kisvakondos mágneses játékot? Sajnálom ezt a félreértést az építővel, igaza van Gabicsibének, ne hagyd annyiban, írj nekik, hátha kicserélik!
Kriszta, Uche mekkora már! Csudahelyes
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Vajon mitől köhöghet, az orra nem folyik?
Nika, nem semmi Atti ezzel a beszélőkével! Nagyjából Gábor is itt tart, de hát ő sokkal idősebb!
Benszi, én is várom ám a partyfotókat!
Rebe, mikor írsz bővebben magatokról?
Bibar, aranyos a hóbabád
Vicuska, nagyon szép Rami, mondjuk minden képen az, de ez különösen jól sikerült!
Vic, én nem véreztem sokáig, a 6 hetes kontrollon már semmi sem volt, előtte 1-2 héttel is max. pecsételgetés. Görcsölni sem görcsöltem, ami a keményedés illeti, rémlik valami, mintha lett volna, de nem volt vészes az sem... viszont érdekes, mert a vágás környékén totál érzéketlen a hasam azóta is. Apa leharcolása nálunk tuti nem történt meg 6 héttel a szülés után, volt az 8-10 hét is
De ne aggódj, másoknál is voltak ezek szerint ilyen elhúzódó tünetek, biztosan alkati kérdés is. Kedvenc dokink is biztosan meg fog nyugtatni. Mesélj a kisasszonyról is!
Rólunk: hisztihegyek. Hallottam másoktól már, hogy a járástanulás körkényén hisztisebbek a gyerekek, hát tényleg. Olyan műsorok vannak, agyam eldobom. Gábor kifejlesztett egy frekvenciát, ami szerintem ezrével rombolja az idegsejteket, elviselhetetlen, amikor visít. Szerencsére azért vannak jó időszakok is, mert már elköltöztem volna
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Édes, dumálhat össze-vissza a kis babanyelvén, meg elkezdett utánozni minket beszédben, próbálja kimondani a szavakat, de nem nagyon sikeredik neki
Nagyokat sétálunk, egész tisztességes távolságokat is megtesz már. Az éjszakák megint gázosak, tegnapelőtt 2,5 órán át voltunk fent hajnalban, tegnap másfelet. Úgy látom, nő a jobb felső szemfoga, rendesen ki van fehéredve az ínye... hát ilyen ez, sose lesz vége
Viszont délutánonként egyedül elalszik, kimegyek a szobából, és 2 perc
Szombaton elutazunk a szüleimhez vidékre két hétre, kiváncsi vagyok, hogy fog neki tetszeni, most más dimenzióból látja majd azt a világot. Talán ez az éjszakai alvására is jó hatással lesz.