Új privát üzeneted érkezett!

meg, arról nem is beszélve, hogy nekem is ez olyan durvának tűnt, hogy csak így rámondja, hogy oké, akkor kikaprajuk.

az igaz, hogy eddig középidőben sem vérezgettem sosem... ti mit javasolnátok amúgy!? ettől simán akciózhatunk apával!? :oops:

sophie27

Sophie,
hát persze hogy akciózhattok :D :D :D . Sőt, ez a barnázás akár pé-t is jelenthet :roll: Hőt nem mérsz esetleg? Hányadik napon vagy most?
Azért ez a barnázás nem gáz, főleg annyira nem, hogy megkaparjanak. Akkor ennyi erővel én minden hónapban csináltathatnék küretet, mert én meg mensi előtt barnázok kb 5 napot. És egyenlőre a norcot sem szedném be. Esetleg akkor, ha nem jön meg időben. De szerintem ez a barnázás el fog múlni :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Üdv Sophie!

Én nem kapartatnám meg magam a helyedbe. :roll:

Lányok!
Nem tom, mi vált be igazából.Lecsökkentettem a metet 2*500-ra.Szedtem egy Vitex(barátcserje)kapszulát amit abbahagytam, és akkor abbamaradt 1 hét múlva.Előtte beszéltem V.V-vel és azt mondta ne aggódjak ha nem áll meg akkor januárba debibe kertesem meg.
Vendég

Ez a vitex kapszula sokkal több hatóanyagot tartalmaz mint a premens és ez is lehetet bünös az ősz is , meg a gyógyszer is.Ez nem fog kiderülni, mert örülök, h abbamaradt a hajhullás.
Vendég

Sophie,udv itt! Gratulalok Bendek kis fiadhoz,nagyon szep baba. Azok a kek szemek! :)

Rita,nagyon jo a karacsonyi keped es vonalzod.

Meli,biztos jol adod a szurikat,ugyes csajszi vagy!

Kacsi, en tovabbra is drukkolok!

Lucuzs, neked is!Mindjart csutortok.

Igazabol persze mindenkinek drukkolok!!! :wink:

Kép
paszicsnyek

sziasztok lányok :)

csak egy gyors bekukkra jöttem..

képzeljétek késik,ma már 40 körüli napnál tartok...napok óta magasan fent van a hőm,ennyi még soha nem volt,tegnap 37.5 volt,előző napokban 37.3,37.4...nagyon meglepődtem

nem tudom jelenthet e valamit?

teszteket megrendeltem még a héten megjönnek...

KépKép
bettike83

sziasztok.

aisha.Zyavanak gyogypuszi a cio helyere.szegeny kislany gondolom nagyon sajnaltad hogy megszurjak.

sophy udv koztunk.

bettike szoritok,majd gyere a hirekkel hogy milyen lett a teszt.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Üdv az újaknak :)

bettike: várom hogy a teszt megérkezzen és poziítv is legyen :)

monyo: hát nagyon sajnáltam, de tudom, hogy kell neki. a lábai fájtak tegnap és sajna estére láza is lett. Éjjel mellettem aludt, hogy átöleltem mert másképp nem tudott aludni. szóval nem volt valami jó éjszakánk, de ma már megint nevet a babó és a lábát is használja, rugdal megint.

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Bettike! Dejó újra látni téged! Ne tűnj el megint :!:
A teszthez mennek a drukkok! Kellene már a bandának egy újabb zebra! :wink: Hajrá! :lol:

Aisha! Zyvanak puszi! Én is utáltam az oltásos időszakot. :evil: De volt, hogy üvöltött a gyerek, volt, hogy meg se nyikkant. Úgy tűnt attól is függ mennyire ellenkezik, mert akkor megfeszíti a combját és akkor jobban fáj, vagy nem, de én így láttam... :lol:

Ranita! Mondhatom, hogy semmit sem érzek :? , kicsit zavar is, mert tartok tőle semmire sem jutottunk a clostyval, de majd holnap kiderül.
Akartam is kérdezni, hogy mikor érdemes menni Tapolcára, hogy ne várjunk sokat? Persze tudom, hogy mindenképpen sokat kell várni, de nem szeretnék belefutni az inszemes/lombikos időszakba, márha van ilyen. Szóval, hogy ne lépjen le a doki a rendelésről.
Szerinted tudok időzíteni? Csak apa miatt lenne fontos, mert elkísér, de sietnie kell vissza dolgozni.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

köszönöm a drukkokat,remélem sikerül végre :)

KépKép
bettike83

Bettike! Olyan régen voltál, hogy már nem is emlékszem :oops: , ti most spontánoztok, vagy?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

lucuzs

spontán igen :)

kismamiktól kérdezném hogy voltak e hasonló tűneteik mint nekem:

nekem alapban hosszú ciklusaim vannak,ezért olyan 40 nap alatt nem szokott foglalkoztatni a terhesség gondolata,ma vagyok a 41.napnál.tesztet még nem csináltam,ma rendeltem meg és talűn még a héten itt is lesz.
a gyanum akkor támadt mikor elkezdtem diétázni,az is már több mint 2 hete volt,szépen diétáztam kb 1100kalóriát eszem naponta,4 után semmi kaja,és mégis akkor pocakom van,kemény,fel van puffadva,már 2 falat ételtől is,nagyon rosz érzés kőkemény és állandóan bőfizni kell már már zavaró mert mindentől bőfi van,állandóan nem tudom másnál vannak e ilyen panaszok.Gyomrom rosz,hányingerem van,nem tudok enni,már 2 falat után úgy érzem hogy dugig vagyok.melegem van,kiváncsiságból mértem hőt ami 37.4 volt,máskór is mértem és 37.1 nél több soha nem volt,másnap reggel is mértem akkor 37.3 volt,ma és tegnsp reggel pedig 37.1.meg görcsölgetek,feszűl a hasam,mintha megakarna jönni,de nem jön...
nem tudom magam sem mi van,de nagyon gyanusnak találom a helyzetet..számitásaim szerint 6 hetes lennék...tegnap pedig 37.5 volt a hőm...

KépKép
bettike83

Bettike! Ezek tényleg jó magas hők! :shock: Nem vagy beteg, persze remélem nem? Mennyi az alaphőd?
Ezek a tünetek furik, passz.
De azt muszály leírnom, hogy a 4 után nem evés, az nem jó! Egyenletesen kell étkezni! Jobb lenne, hogy úgy diétáznál, mert az segít. :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

bettike,ezeket a tuneteket lehet produkalni terhesen es nem terhesen is.
Kar talalgatni,a legjobb hogy amint megjonnek a tesztek tesztelni.

Kép
monyo83

Bettike,

Lucuzsnak igaza van, óriási hiba a 4 után nem evés, sőt még a 6 után nem evés sem. Nem is értem, hogy lehet bírni?
Gondolj bele, 14-15 órán keresztül nem eszel, a cukrod lemegy a pincébe, aztán a reggelivel meg felugrik az égbe, ez pont ront az IR-en. Változtass ezen hamar! Az egyenletes energiabevitel a fontos, ha babás vagy, meg de pláne.
Ügyesen, és szurkolok én is nagyon!!!!

Eclipse
eclipse
Budapest

Szia Eclipse! Látom odaért piri! Hány napos lett a ciklusod?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

4 után azért nem eszem mert egyszerűen nem kivánom,nem megy le a kaja,még most is alig ettem,1 kiflit és majd kifordul a gyomrom...nem tudok enni,ne kérdezzétek miért...szoval nem tudom mi van...

lucuzs

nem vagyok beteg,alaphő olyan 36.3 körül van...szoval nekem is elég furák ezek a magas értékek...a legtőbb is 37.1 volt még mikor rendszeresen mértem a hőmet..

hát passz..de még a héten meglesznek a tesztek.akkor többet tudok leaglább.én sem értem mi van,de hiú ábrándokba sem akraom kergetni magam mert sok ilyen volt már.

KépKép
bettike83

Lucuzs,

ó, ne is kérdezd....
A hónapban 10 napig antibiotikumot szedtem, nem tudom az mennyire zavarhatott be.
Januárban lesz vv megint, meg megyek a dokinőhöz, nem tudom mit fog mondani.
Változatlanul nagyon vékony vagyok, önmagamhoz képest is, már szeptemberben mondta, hogy vissza kéne szedni +2-3 kg-ot, de azóta sem sikerült, bár nem is fogytam többet.
De lehet hogy mégsem kellett volna lecsökkenteni a bogyó adagot ki tudja?
Na mindegy. Januártól a párom természetgyógyászához járok majd én is, energetizálásra meg Bemer-ágyra. Segített már sok meddő nőnek így.

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Bettike, ezeket a hőket ágyban a reggeli ébredés után mérted? :shock: Várom a zebrád!+++++ :)

Aisha, Zyva baba jobban van már oltás után? Puszika.
mókica

Lucuzs,
ha időben akartok végezni, akkor érjetek oda kb fél nyolcra :roll: . Rendelés közben vannak a petesejtleszívások is, akkor a doki mindig ide- oda "futkoz", az elég sok idő.
Mennek a drukkok!

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Köszi az infót!
Sajnos az nem jön össze, mert akkor 6-kor indulnunk kéne, tehát fél hatkor kelteni Bogit meg nagymamát... Amúgy meg apának reggel fontos munkája van.
Most úgy tűnik 9-körül tudunk indulni talán...
Hát ez van, ez a nap erre van áldozva.
Amúgy mehetnék egyedül is, de még sosem vezettem ilyen távolságot, ami csak a fáradtság miatt gáz.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

mókica

reggel ágyban,meg este ágyban,de este csak kiváncsiságból mértem...és mindig nagyon magas..

KépKép
bettike83

Lucuzs, szoritok erted a uh-ra!!!

Bettike,megy a drukk,hogy jo megerzesed legyen es baba legyen a dologban. Varjuk a hojelentes mara. :wink:

Mi is megyunk uh-ra,de nem is tudom minek,orulnek jobban. Ha lennenek cisztak,mert akkor vegre egyertelmu lenne a PCO, vagy annak,hogy ha nem lennenek.
Az a baj,ugy se fognak semmit mondani az uh,majd csak az orvos. :?
Az meg jovo het...
Nem baj,csak legyunk ,mar elorebb.

Kép
paszicsnyek

pszicsnyek

köszönöm:)

KépKép
bettike83

ma reggeli:37.3

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bettike!
Hát elég furcsa tünetek. Nálam sem volt hányi , csak inger, bármit ettem is utánna minden rosszul esett. Nekem is volt olyan érzésem, mintha meg akart volna jönni, de engem az erősített meg, hogy iszonyú álmos voltam szinte mindig, s ezután kezdtem én is gyanakodni, majd tesztet csinálni. Mikor csinálsz tesztet?
Nagyon drukkolok!!!!!!
Az evést probáld meg 4 után is, ez így biztos, hogy nem jó!!!

Sophie!
Sejtem, miért akar a dokid kaparást.
Nálam ugyanis azután rendeződött a mensi, miután legelőször (sajnos összesen háromszor) elvetéltem, s műtéti úton kellett befejezni a vetélést. Addig nálam is volt olyan hogy norcoluttal kellett meghozni, vagy párszor volt viszonylag jó időkben, utánna meg 2-3 hónapig nem. De akkor én ezzel a rendszertelen ciklussal spontán teherbe estem még 2005-ben.
Azt, hogy jó dolog e a kaparás, nem tudom neked megmondani, de lehet a dokid is arra gondol, hogy ezzel rendezni lehetne a dolgaid.
A barnázásra nem tudok mit mondani, nekem olyanom csak akkor volt, amikor mindenféle gyógyszerrel próbálkozott- kísérletezett nálam egyik exnőgyógyászom, s akkor kb. 20 napig is volt.
jucus80

Sziasztok!

Már megint én vagyok :D
Soha nem gondoltam volna, hogy ezt is megérem valaha, de félidőnél járok. :D
jucus80

Én is várom a zebrákat :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

:D
jucus80

jucus

köszönöm a biztatást,holnap teszt ha minden jól megy :) :)

próbálok én enni,de tényleg semmi nem kell,elöször megkivánom,pár falat és már dobom le mert inkább kifele forog a számból..

KépKép
bettike83

sziasztok.

Jucus grat a felidohoz :wink:

lucuzs szoriiitok,varom a hireket.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Megjöttem, és jó híreket hozok! :lol:

A mnyh 9.5 mm, az egyik oldalon egy 14.5 mm-es+ egy 10 mm-es tüsző, a másikon egy 14. :lol: Szombaton du. 5-kor repiszuri, és hétfőn inszem!!! :lol: :lol: :lol:

Repkedek! És már nagyon mennék vissza!!! :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek puszi!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
ezek fantasztikus hírek!
Jajj de jóóóóóóóó!
Tüszőnövelő drukkok mennek még!
És lehet, hogy ikrek lesznek! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

lucuzs

jaj de jó hireket kaptál,nemsokára itt az inszem és remélem sikeres lesz,drukkolok neked,nagyon!!!!!

KépKép
bettike83

Bettike,
holnap csinálj tesztet, légyszi!
Nagyon drukkolok, hogy zebrát pisilj!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lucuzs, gratulálok, ez nagyon jó hír!

Kép
timcsi82

Timcsi,
Ti mentek mostanában uhura?
Hődet méred?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Köszi Lányok!

Jaj, olyan boldog vagyok! Nem bíztam ilyen jó eredményekben. Emellett még az is feldobott, hogy a doki olyan kedves volt, nagyon örült annak amit látott, és olyan jól esett, hogy ő is ott lelkesedett. :D

Timcsi! Nem érzel pé előjeleket?

Meli! Nálad mi a következő lépés? UH mikor lesz?

Bettike! Akkor holnap tesztelsz?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Én nem megyek mostanában sehová. Érzek valamit, de magam sem tudom mit.

Kép
timcsi82

timcsi

mivel kapcsolatban érzel valamit???

lucuzs

örülök hogy boldog vagy,igy tovább :) :)

holnapra remélem megjön és akkor gyors megcsinálom.

KépKép
bettike83

Jo reggelt!

Lucuzs, ezek fantasztikus hirek!!! :lol: Csak igy tovabb!!!
Hajra inszem!

Meli,hogy megy a szurizas?

Bettike, ho? Teszt??? Nagyon drukkolok!!

Ernek itt a zebrak! :P

Kacsi,veled mizus?

Mi voltunk ultrahangon. Meg hasi uh is volt.Mindent vegig neztek.
Bent voltam 1 oraig.
Termeszetesen nem mondtak semmit.
Annyit,hogy jovo het elejen biztos meg lesznek az eredmenyek,mehetek a dokimhoz.
Erre este hivnak a rendolobol,hogy meg van minden eredmeny,uh,vv.
Var a doki... De a legkozelebbi idopont dec.21. :?
Szoval remelem van mar valami kiindulasipont.
Varom mar a 21.-et. Nagyon kivancsi vagyok.

Kép
paszicsnyek

Szépjóreggelt!

Petra,
örülök, hogy megvannak a leletek!De nincs korábban időpont?Te szegény!Időgyorsítók mennek!
Köszi, a szurizás megyeget!Már rutinos leszek teljesen!

Lucuzs,
jövőhét hétfőn lesz az első uhu!Már nagyon várom! :D

Timcsi,
azért én drukkolok, hogy pé készülődjön, apácskával dolgozzatok rá, és jöhet is a baba!

Loviné,
örülök, hogy apácska már jól van!

Nocciola,
merre vagy?Már az új házban laktok?

Bettike,
teszt???????????????????????????

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lányok!

Én most elbúcsúzom a hétvégére, megyünk apósomhoz!
Vasárnap majd jövök!Mindekinek mennek addigis a drukkok!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

sziasztok.

Lucuzs jaj nagyon orulok a jo hirednek :) szuper.
karacsonyfa ala siman mehet a zebras teszt :wink:

petra hogyhogy nem mondtak semmit?Uh kozben hallagatott a doki vagy ez hogy van?

Meli jo hetvegezest:)

bettike drukkk.

kacsi fejlemeny?

Kép
monyo83

Meli! Akkor hétfőn jó napunk lesz! :wink:

Bettike! Drukk a teszthez! Várjuk az eredményt! :lol:

Timcsi! Hátha pé?! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

már tükön ülök,várom a postást,bezzeg ilyenkór nem siet :evil:

KépKép
bettike83

Bettike! Még mindig semmi? Már nem is dolgoznak a postások! :wink:
Várom a zebrát!!! :lol:

Én ma rengeteg-rengeteg mindent elintéztem a karácsonyi feladatokból, de még legalább ennyi hátra van. :roll: Fáradok, pedig ez még csak a hajtás eleje...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Remélem hogy PÉ, mert ma az egyik órámon úgy beleszurt az oldalamba, hogy azt hittem ott halok meg, és megindult a patakocska is.

Kép
timcsi82

Húúú Timcsi! Kezd beérni a várakózás!!!! :D Jajjdejó! Uh-ra nem ugarssz be mostanában?
Apácskát ne kíméld a napokban!!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Most kicsit sóher voltam, és nem akartam kari előtt 10ezret kiadni egy betekintésért. A kórházba meg nem tudom mi a módja, meg hogy őszinte legyek a sok barnaság után nem is szívesen mennék.

Kép
timcsi82

Lucuzs,

örülök a jó híreknek, remélem a továbbiakban is ilyen jókat fogsz kapni.

Bettike,

megjöttek a tesztek? kíváncsi vagyok.

Nálam semmi különös. ma ment apácska a 24. heti terheléses eredményemért, és a cuki meglepően jó: éhgyomri 4,9 120 perces 6,1
nagyon örültem neki.

Kép
gota79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?