Én elfogadnék egy ilyen piros sapist.
Lányok ne haragudjatok hogy ilyen ritkán tudok jönni de nagyon húzós az új munka. Hát az a helyzet, hogy annyira, hogy valószínűleg váltanom kell majd, mert így biztosan nem fog működni a babaprojekt. Próbálok okoskodni, megkérni őket, hogy hagy csináljam részmunkaidőben, mert mellette tudnék maszekolni ami nyugisabb lenne. Hát meglátjuk, hogy alakul, mindenesetre januárban szeretnénk belevágni a lombikba, úgyhogy úgy kell rendezni a dolgokat.. Szorítsatok, mert nem egyszerű.
Közben volt egy szörnyű élményem, elmentem egy új nőgyógyászhoz itt a közelben, és annyira durván bánt velem hogy ilyet még sosem tapasztaltam. Egy sima rákszűrést szerettem volna csináltatni és közölte hogy azt nem lehet a ciklus végén. Hát én rengetegszer csináltattam már és ilyet soha nem mondtak. Szinte lecseszett hogy mért nem hoztam el a régebbi rákszűrések papírjait. Hát én ezt soha nem kaptam meg sehol. De ezt el sem hitte, azt mondta keressem csak meg azokat a papírokat. És még sorolhatnám a beszólásait. Nem keveset bőgtem utána nagyon megalázó volt.
Bea szuper híreket írtál, örülök hogy felébredtek a fagyibogyók
Nagyon szorítok Neked.
Zsó te hol tartasz? Bocs de elvesztettem a fonalat. Neked most volt inszem jól emlékszem? Mikor derül ki az eredmény?
Benigna neked is drukk az inszemhez!
Lucuzs, jobbulást Nektek! Remélem, már jobban vagytok.
Tapi, sajnálom a szörnyű hírt nővéred apósáról, ha jó ember volt, biztosan jó helyen van..
Tapi Bumi látom ti is el vagytok havazódva.
Ha tudjátok, próbáljátok csökkenteni a terheket, tudjátok, fontos most nekünk a pihenés és a nyugalom.
igyekszem a jövőben többet jönni