Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt

Na 1 nap nem olvasok és milyen hírek!

Noelt Isten hozta! Sok boldogságot, egészséget, tejcsit! Szívből gratulálunk!

Ancsa!
Millió drukk, kezem keresztben egész nap!

Timi!
Boldog szülinapot!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

[quote="tigrincs76"]S írta:tigrincs76zóval:

Most hogy megszületett Noel is :lol: szépen alakul a "nyilas sorminta"! :lol: :wink: 8-a Noel, 9-e én, 10-e Panka! :lol: :wink:
Naaaaaaaa, jövöre benevez valaki vagy valakik?! :D 8) Bár szólók, hogy 1-je is ugye "foglalt', azt SzofiDorka "szerezte meg" magának, szóval 2-tól 7-ig lehet még "licitálni és befutni"!!!!!! Na meg 11-től!!! :lol: :wink:
Hajráááááá!!!! Várunk sok szerettetel Bárkit a "Bandánkba"!!!! :lol:

Sissy!

Azért azt nem kívánom, hogy KisTomi "túlórázzon" a pocidban és a névnapodon szülessen, mert azért az sok lenne, de akkor annak viszont drukkolok, hogy februári legyen, ha már Te így szeretnéd! :wink:
Bár úgy is tudjuk, hogy Ő/Ők döntenek! :wink:
Ebben a január végi szülinapi dömpingben azért az jó, hogy "csak" 3 gyerek van a többiek azok már felnőttek! :wink:
Nálunk igazán a felnőttek szülinapra és névnapra is max. "csak" valami csokit, teát, kávét....ki mit szeret....meg virágot kapnak! Meg karira is. Annyi gyerek van a családban, hogy 3 éve a felnőttek már csak "fogyasztható/felhasználható" dolgokat kapnak! De ez jó is így, mert mindenkinek megvan már mindene!
És igen, Tencinek igaza van! :wink: Nem eltünni, mert Te vagy a következő Kismamink! :wink: :D Igaz, van még Linocs....Ő régi motoros! :wink: .....de elég ritkán jön és Ő különben is "csak" május közepére van kiírva! De remélem azért majd Ő is ad hírt néha magáról! :roll:

Pussz!

Sziasztok!

Nagyon drukkolok Szófiának!!!!! De ügyes kislány lesz!!!!

Tigrincs!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!!!

Ja és jelentem én is nyilas vagyok, pontosabban dec.10-ei :)

Hát azért nem semmiképp nem szeretném, ha a névnapomig bent maradna, nem is úgy gondoltam, de ezzel a 02.03-al kibékülnék. De majd úgyis ő fogja megmondani, hogy mikor bújik ki. Anyum azt mondta, hogy meglesz már januárban. Hamarosan kiderül.

Azért azt viszont nagyon sajnálom, hogy az apuka csak a szülésig lehet bent, utána irány haza. Remélem valamelyest feloldják addigra, de úgy érzem nem így lesz. Ezt nem hiszem el, hogy már az első babámmal beleesek ebbe a hülye influenzás időszakba, nem elég egy iszonyú döntést hozni, de még annak is ki vagyok téve, hogy nem lehetnek velem utána a szeretteim. :(

Arról nem mondott semmit az Orsi, hogy a felújítást elkezdték már??? Vagy majd csak januárban?

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Szép jó reggelt mindenkinek!!!!!!!

Ancsáéknak ezerrel megy a drukk...jaj nagyon izgulok!!!!!!!
Kis drága lányka, ilyen kis csöpp és már ilyen megpróbáltatások...emlékszem Eniékért is hogy izgultam....

Veronikusz!
Hát én egyszer festettem magamnak a hajam...hááááááttttttt......nem is részletezem :D viszont!!!!! Kaptam szülinapomra egy menő hajvasalót, és azzal már egész ügyesen meg tudom csinálni a hajam :D

Judy!
Sajna a bölcsi az nehéz ügy...az a baj, hogy ha leadod a jelentkezésedet akkor az önkormányzatnál döntenek, hogy kit vesznek fel. Na most az elbírálás úgy megy, hogy első sorban ott vannak akik nagyon nagyon rászorulnak az elhelyezésre és persze kerületi lakosok...aztán jönnek a kerületi lakosok és ha még marad fölös hely (ami kizárt) akkor jöhetnek egyedi elbírálás alapján olyanok akiknek a munkahelyük van ott. Az ovi lazább, ide hozzánk is felveszenk más kerületekből, mert anyukának ez jobban tetszik minta mondjuk a sajátjuk...meg az ovi ugye 3 éves kortól állampolgári jogon jár...de a böli az nem....nekünk azt mondták, hogy az egy szociális intézmény rászorulóknak...
Na ahoz képest ide a mi bölinkbe Lexus terepjáróval hordják a gyerkőcöket néhányan...nyílván nagyon rászorul...

Na robogok tovább....vagyis átkapcsolok a tőzsdeoldalra :D keresek egy kis pénzt.... :D

Kép

Kép
cukipofa

Ja és Tigrincs!!!!!!!
Én már nem aggódom Dani súlya miatt, mi már megszoktuk kis nyüzügénket :D de pl a gyerekorvosunkhoz ezért utálok járni, mert csak tesz megjegyzéseket szegénykére...mindenféle vizsgálatra elküldené...Mondjuk ami nekem fontos az az, hogy nem beteges...azt hittem ha bekerül a bölibe akkor végig betegeskedni fog, de eddig csak egyszer volt...Bezzeg Orsi hiába van jó súlyban meg eszik rengeteget, ő pl tavaly végig betegeskedte az első évét oviban...most viszont jól bírja (koppkoppkopp)

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Ismét csak egy gyors bejelentkezés.

Gratulálunk Orsinak és Noelnek, sok boldogságot kívánunk

Tenci: Vikó iszonyatosan félt a Mikulástól, szóba se állt vele :oops: :cry:

Timi: BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK
És a hó nem esik nálunk, csak az eső, de az nem küldők felétek. :lol:

Most rohanok mert le kell vezetnem még 120 km-ert.
Szép napot mindenkinek
V

valentina

sziasztok,

Szofibabának mennek a drukkok ezerrel!!! ++++++++++++

Tenci,
nálunk van szó róla, pályáznak EU-s pénzekre, hogy majd abból. Meg kitalálták, hogy az egyik iskola kis épületét átalakítják bölcsinek. Erre kiírták a közbeszerzést, de nem jött érvényes pályázat állítólag. Szóval itt tartunk...
Tesómék jól, elkészült a házuk, anyu holnap megy le, segít takarítani. Aztán nem tudom beköltöznek-e karácsony előtt, mert még a kerítés nincs kész, úgy meg nem akarnak - kutya is van, gondolom azért. Kicsilány növekszik, de a pontos méreteket nem tudom :oops: De nagyon aranyos :D Nagyon figyel mindenre, mindenkire :D

Ren,
szerintem is durva :( Mikor legutóbb erre járt a képviselőnk (kopogtatócédulát gyűjtött az EUs választásokra), akkor mondtuk is neki az utakat, stb, annyi volt a válasz, hogy igen, tudja. :?
Nagyon szépen növöget Linda!!! :D Tündéri mindkét gyerkőc a képeken :D Nekem MikuLinda a kedvencem :D

Timi,
Boldog szülinapot!!!!!
írtam az önkormányzatnak, de azt írták vissza, amit Kati is írt. Elsősorban a kerületi lakosok, és a 600 bölcsődei hely tele van, így nem lehet. Úgyhogy sajnos ez van. Jó lenne ha az itteni önkormányzat összekapná magát, de szerintem jó esetben őszre lesz csak bölcsi - a választások előtt. Közvilágításunk is az időközi választások előtt 2 héttel lett, addig sötétben botorkáltunk haza, illetve mindenkinek elemlámpa volt a táskájában. :roll:

Kati,
nálunk az ovi is csak 5éves kortól jár. Előtte csak akkor, ha anyuka dolgozik. Ha netán otthon van a kistesóval, akkor már nem veszik fel a gyereket. Aztán mikor 5évesen bekerül, akkor meg morognak, hogy nehezen illeszkedik be, nem tudja a mondókákat, stb.

Megyek, ezer a dolgom. Többek között libát és almáspitét kell sütnöm, mert este meccsnéző parti, és leadták a fiúk a rendelést :roll: :D Majd igyekszem jönni, hogy van-e hír Ancsáékról...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Nagyon-nagyon drukkolok Szófiának!!!

Timi: Isten Éltessen!!!!!

Veronikusz: még az oltáshoz akartam írni, hogy tudom, hogy hazahozhatom kórt vagy a férjem, sőt az esélyesebb, mert ő minden nap emberek között van, de egyenlőre nem oltatok. Remélem nem döntöttünk rosszul....
Ügyes vagy,hogy tudod a hajad magadnak vágni és festeni.. Én egyiket sem, bár a festés egyenlőre nem aktuális, de jó lenne, ha itthon tudnám vágni magamnak...
Én múlt héten voltam fodrásznál (végre levágattam a hajam), kész logisztikai feladatot hajtottam végre, hogy ki vigyázzon addig a gyerekekre. Szóval megértem, hogy nem egyszerű elmenned fodrászhoz.

Judy: A bölcsibe tényleg nagyon nehéz bejutni. Nálunk itt a kerületben 1 éves várólista van és így sem biztos, hogy felveszik a gyereket.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Renáta: Örülök,hogy jöttél!! Szépek vagytok!!!
(Nekem Beni úgy néz ki kezd javulni, bár még mindig vannak húzós napjaink, de azért már sokkal könnyebb, mint az elején)

Én is úgy tudom,hogy az ovi csak 5 éves kortól kötelező és ha otthon van anyuka a nagyobb gyerekkel, akkor nem biztos, hogy felveszik a gyereket.
Nálunk a kerületben év közben nem vesznek be gyereket. Az egyik anyukának a kisfia október végén töltötte be a 3. életévét és nem vették fel oviba (a nővére már ovis), így anyuka nem tudott visszamenni dolgozni.

KépKép

KépKép
cukorfalat

SZIASZTOK!

ANCSA-drukkok innen is!!!!

REN-nagyon szépek és milyen nagyok vagytok már!!!! :D és Linda édes pofija-zabálni való-Iván egyre göndribb :lol: :lol: :lol:
jó tesók???illetve Iván jóóó tesó??? :roll: :lol: :lol:
igen Kati kismamik táborába lépett :D már szervált gólyát-köszönöm aranyos vagy :D

SISSY-akkor holnap ott szülinap??? :wink: :lol: gyűlik a nyilas tábor :wink: :lol:
és ki tudja mi lesz még január végéig....sztem addigra lecseng ez a dolog...reménykedjünk :roll: jön a hideg a fagy...az csak jó

VALENTINA-te mindig csak rohansz-ki hajt???? :lol: :lol: :wink: merre mész ma?
nálunk Mikeyt asszem nem nagyon hatotta meg mikulás-csak mi van a zsákban??? :roll: :roll: és ha kifogyott talán mehet is tovább....
majd talán jövőre jobb lesz Vikónak :roll:

JUDY-nem semmi csaj vagy :wink: focihaverok és még kajcsival is ellátod őket!!!! :D na ezt értékelheti férjecskéd a meccs után :wink: 8) :lol:
nálunk tegnap volt a fontos meccs-persze interneten keresztül nézte Miki...és közben Juvét tévén 8) almáspitédre kicsit csorog a nyálam :roll: :D

BRIGI-te viszed Petyát háromévesen oviba???

VERÓ-szóval a vörös bejön??? :wink: és az mennyire vörös??,-olyan DKatás???vagy Claudiás??? :roll: :lol: amúgy milyen az alapszín?
én soha nem voltam csak alapszín és szőke....nem merném feketére vagy vörösre festeni....most szőke melír....és vágatni meg nem vágatom vagy egy éve...pedig mindig nagyon rövid hajam volt :D amúgy sóginőcim a fodrászunk :wink: 8)
fodrász ha mész max két csajszit manikűrözik Zsófesz meg felfedezi a hely adottságait :wink: :lol:
javulóban vagytok???

TIMI-BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

és neked ki süt tortát??? :roll: :lol:
oks felrakom a képet neked Verónak Steffnek...és persze ha valakit még érdekel...
de jó Adri akkor ma oviba???hogy aludt végül is???? :lol: :wink:
látom te fentvoltál.....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Kép

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Ja, lányok, ha még nem láttátok volna a reklámot:
az IKEÁban most 5000ftért van nordmannfenyő, és ha január 5 és 15 között visszaviszed, akkor 3000ftot jóváírnak ajándékkártyán.
Párom tegnap vett egyet, olyan 1,5-2m körüliek a fák, azt mondta elég kevés volt belőle, de formásak.
Na tényleg megyek, eddig dolgoztam a gépen, Ancsa, meg Elmot néz mellettem :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Tenci: Én mindig rohanok, sosincs egy nyugott percem.
Anyukámhoz kellett lejönni, és már itt is vagyunk. Bár Vikó most nagyon nehezen viselte az utazást.

Majd még jövök.
V

valentina

Timi!
Boldog, boldog, boldog születésnapot!!!

Kép
Kép
kriszta36

Sissy!
Akkor holnap Te jössz, meg PANKA!!!

Csajok, öt éve ilyenkor már itt szorongattam a lépcsőkorlátot.... :lol:

Ancsáékról nincs hír?

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Takarítás kész! Végre nyugton tudtam,mert Adri gyerek :lol: oviban Zizi gyerek :lol: meg jó gyerek volt és aludt! :lol:

Köszönöm Mindenkinek a köszöntést! :wink:

Vero!

Nem csúsztál le rólam,mert ma van! Sőt, 13.00-kor már meg is születtem! :wink: Úgy hogy már 4 órás vagyok! :lol: :wink: 8)

Tenci!

Tetkó nagyon király!!!!! :wink: :lol: De tényleg!

Sissy!

Üdv a bandában! :wink: :lol:

Bocsi, de most csak ilyen gyors tudok lenni, mert mingyá jönnek haza Adriék....... :oops: 8)

De Tenci kérésére.....na jó, nem kérte csak kérdezte dobok képet a sütimről! Én sütöttem magamnak! :wink: 8)

Íme:
Kép

És ma a virágomtól kaptam az első virágot! :lol: Képzeljétek! Pont reggelre nyílt ki! :lol: :oops: :wink:
Kép

Most bocsi, de rohanok, mert mintha nyílna a kertkapu! :roll: 8)

Megpróbálok még este jönni! Szép estét Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jaaaaaaaaaaaaaaaaj!!! Bocsánat!!! Az egyik lényeg!!!! Tiszta lökött vagyok ma! :roll: :oops: 8)

Orsi küldte Nekem reggel! :lol: :wink:

Noel Zsombor!? :lol: 8)

Kép

Na mégsem Ők jöttek, úgy hogy akkor még "két mondat"! 8)

Judy!

Sajnálom bölcsit, hogy nem lehet a másik módon megoldani! :?
Fenyő infót köszi! Majd mondom Jánosnak! :wink:

Kriszta!

Nekem Anyukám ilyenkor már a karjában tartott! :oops: 8)
Apa azt mondta, hogy rendes gyerek voltam, mert 3 óra alatt megvoltam! :lol: :wink: Jól lecsúszott rólam! :? :roll: Bent akart lenni a szülésnél, de mondták Neki, hogy Apuka menjen nyugodtan moziba, mert ez a gyerek nem siet nagyon! :shock: :evil: Estére lesz csak meg. Ekkor volt délelőtt 11 óra. Szegény elment moziba oszt mire 2-re visszaért én már ott ordítottam, hogy "Öreg! Hol késtél? Minek mentél el?" 8) :D Anyukám mondta Neki, hogy szerinte nem sokára megleszek ne menjen messzire, de sajna a dokinak hitt! :oops: :? Hát evvan! :P

Sissy!

Orsit igazából erről a felújítós dologról nem kérdeztem! Bocsi! :oops: De azt mondta, hogy a portás annyira gázosan szigorú, hogy még a kismamákat sem :!: :!: akarja felengedni, akik CTG-re vagy valamilyen vizsgálatra mennek!!! :shock: :evil: Egyik mesélte, hogy fel kellett hogy hívja a dokiját, hogy szóljanak már le a portára, hogy engedjék fel! Hiába lobogtatta a kiskönyvét meg a "pocakját"! :roll:

CukiKati!

Dokik!!!! :evil: Komolyan mondom, némelyiket meg kéne.....
Minek akarják feleslegesen "kínozni" a Gyereket/Gyerekeket, ha nem muszáj?! nem vagyunk mi Anyukák meg Apukák hülyék....mégha néha annak is néznek minket!!! :evil: Persze már aki!!! :wink:

Vero!

Laptető volt!!!! :lol: :wink: Észre vetted??? Azt hiszem az az 1-2 kiló plussz gyorsan lemegy! :wink: És pénteken irány a gála!! :wink: :lol:

Most jöttek meg! :wink: :lol: Menek! Sziasztok!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Orsi!!!

Szívből gratulálunk a gyönyörű, nagy fiadhoz!!!
Sok egészséget, boldogságot kívánunk a négy tagú család minden tagjának!!!
És sok, sok tejcsit!!!

sok puszi

ancsaboszi

Sziasztok!!!

Nagyon, nagyon köszönjük a drukkokat!!!
A mütét sikerült, voltak komplikációk(de ezzel majd később) de úgy néz ki, hogy minden jól alakul.
Fél háromkor vitték fel Szofikát az intenzívre! Most az első 24-48 óra kritikus! De már 6-kor telefonáltunk és azt mondták, hogy minden rendben! Remélem 10-kor is ezt mondják!!
Már pisilt is, és ez azért fontos, mert a komplikációk miatt fontos, hogy most milyen a keringése.

De ő már pisilt, szóval nagyon kis ügyes!!!

Még egyszer nagyon köszönjük a drukkokat!
Még ha lehet 48 óráig kérjük!

Most mennem kell!

ancsaboszi

Sziasztok!

Petya már alszik. Benit most fogom fürdetni-etetni,de közben bekukkantottam.

Ancsa:Örülök,hogy Szófia jól viselte a műtétet!! Természetesen drukkolok nagyon még az elkövetkezendő 48 órában!!
Te hogy vagy? Larára anyád vigyázott? Lara, hogy viseli dolgokat?

Timi: Fincsinek néz ki a süti! Milyen ajándékokat kaptál?
Köszönjük,hogy hoztál fotót Noelről. Nagyon szép baba. A neve mostmár biztos?

Tenci: Jó a tetkó!! Igen én szeretném jövőre oviba adni Petyát, mert úgy érzem, hogy én kevés vagyok neki és mi panelban lakunk, így az energiáját sem tudja teljesen levezetni, főleg így télen. Még az a kérdés, hogy ebéd után elhozzam-e vagy maradjon. Ez majd eldől.
Te nem adod Mickeyt oviba?

Most rohanok, mert Beni mindjárt bealszik...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Ancsa:Most olvastam vissza, hogy mit írtam, elnézésedet kérem, de anyukádat akartam írni.. Ne haragudj, az elírás miatt!!!!! Mégegyszer bocsánat!!!!3

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Csak egy gyorsra......Tenci után szabadon, vagy ahogy Vali is, most én is rohanok! 8)

Ancsa!

Örülök, hogy SzofiDorka jól viselte a műtétet és hogy már pisilt. Erős Kiskirálylány Ő! :wink:
Azért ha majd lesz erőd, meséld el a komplikációt is! :oops:
De a lényeg, hogy tényleg nagyon ügyes volt és hogy minden rendben lesz Vele!!!!!
Lara hogy van? Anyukád gondolom még nálatok van!? És anyós is be tud segíteni egy kicsit?
SzofiDorkának továbbra is küldöm a gyógypuszkókat-gyógysimikkel együtt!!!! :wink:
És csinálsz Neki új vonalzót? :oops: :roll: Mert megérdemli! 8)

Brigi!

Képzeld, én adtam a 100. szavazatot Petyára most az előbb! :lol:
Süti fincsi lett! Jánosnak meg nekem is nagyon bejön! :wink: Zizinek is 8) Adri viszont nem édes szájú, Ő csak egyet harapott belőle és megköszönte, de nem kért többet! 8)
Adritól kaptam vagy 15 rajzot, amin mind én vagyok! :lol: 8) Különboző szerkókban! :D Meg kaptam Tőle meghívót a holnapi óvodai Luca-napi vásárra és kézműveskedésre! Úgy hogy buliba visz a Lányom! :wink: :lol:
János meg addig itthon marad Zizivel, mert hiába nem vagyok én "fosiseggű anyu" :oops: 8) azért most ebben a vírusos időszakban nem vinném Zizit túl nagy tömegbe és "zártabb" helyre! Főleg nem az oviba! :roll:

Andi!

Nagyon el vagy tűnve! :roll:

CukiKati!

Ma este is nyomod a tőzsdét? Van egyáltalán nap amikor nem csinálod? Ma tuti Te fogsz nyerni, ha jössz, mert én menek aludni! :D

Tényleg megyek, mert hulla vok!

Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

sziasztok,
na ha Kati nem jön, akkor én nyertem :D
Most ment el a nép. Liba bejött mindenkinek :D :D

Orsi,
Gratula még egyszer Noel Zsomborhoz :D szépséges :D

Ancsa,
Örülök, hogy sikerült a műtét, és nagyon kis ügyi Szofibaba, hogy már pisilt is!!! Drukkok persze mennek, ameddig csak szükség van rá!!!

Timi,
jól néz ki a sütid :D :D Volt buli otthon?
Ja, nem is mondtam: rózsaszín-fehér köves fülbi lesz :wink: Illetve már meg is van :D

Ez meg egy délutáni kép - nyuszi is kért kakaót :D
Kép

Na most már én is megyek aludni. Jóéjt!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Szia Judy!

Nem kapcsolt ki a gép, gondoltam még visszanézek! És tessék még itt vagy?

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Milyen buli volt? :shock: :roll: Lemaradtam valamiről? Vagy csak biztos nem took olvasni!!! Bocsánat!!!! :oops:
Viszont annak nagyon örülök, hogy "vegyes" fülbevaló!!!! Yuhéjjj!! :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja és ha már itt vagyok és már ma vagyis 10-e van, akkor......

Sissynek és Pankának nagyon sok boldog szülinapot!
Puszi Mindkettőtöknek! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Judy!

És ízlett nyuszinak is a kakajóóóóó??? :D
Nagyon csinos zoknija van Ancsának! :wink:

Ha nem harizol nem várlak tovább, mert tényleg mindjárt leszédülök a székről! :roll:
Egyébként Jázi kelt még fel egy negyed órával előbb egy "extra" szopira! :roll: De most már megyek csak még megvárom, míg kikapcsol a gép! :twisted: :roll:

Szép álmokat Judy......és Mindenki!!!!!

Ja és akkor én nyertem!? 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja Brigi!

Hogy Noel Zsombor neve biztos-e, azt még nem tudom. Azért írtam felkiáltó/kérdő jellel a kép fölé! 8)
A tutit :wink: szerintem már majd Orsi írja meg! :wink: :lol:

Na de most már tényleg.....kapcs/ford! 8)

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

Ancsa!
Örülök, hogy műtét jól sikerült és hogy már pisilt is a kisasszony! :D továbbra is nagyon szorítunk!!! Bivaly erős Szofi Baba!!! :D puszi a kis pocijára!!! :D

Kati!
:D na! Alakul itt a fodrász önképző-kör! :lol: :wink: (első festés viszont nekem se hiszem hogy túl fényesen sikerült :lol: de mostanra már a fodrász is megdicsérte :D )

Brigi!
:D szuper! :D ügyes vagy! Biztos nagyon csini az új frizurád!!! :wink:

Tenci!
Tetkó: nagyon állat a tetkó!!!! És ha lesz 3.-4. gyerek, akkor ők a te karodra kerülnek???? :lol: de nagyon jó fej férjed van!!!! :D nagyon tetszik az ötlet!!! :D:D:D:D
Hajszínem: szerintem világos barna, de már volt aki „leszőkézett” :evil: ezt kikérem magamnak! :lol: (de lehet azért benne valami, de a világos barna csak jobban hangzik :lol: ) szóval eddig mindig olyan barnára festettem, ami a fényben vörösesen csillog :D de most ezt a sötét szőke terrakottát vettem. Nagyon tetszik a képen, de úgy néz ki, most sötétebb a hajam és EGYÁLTALÁN nem így nézek ki! Most is csak fényben csillog vörösesen. Rézvörös már voltam korábban, de annyira vörös viszont nem akarok lenni. :D kb olyan vagyok, mint a talin voltam. :oops: Talán ha többször festem akkor ….!!!! :D
Különben megvagyunk. Picit megy a köhögés, épp hogy, de az pont elég, hogy ne legyen oltás. Én vagyok még a legbetegebb :oops: én se nagyon, csak néha trombitálok és köhögök.

PANKÁNAK ÉS SISSYNEK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Timi!
Hát én már tényleg azt se tudom, hogy hol áll a fejem!!! :lol: nem voltam képben, hogy tegnap hanyadika van!!! :lol: :lol: :lol:
A sütid nagyon gyilkos!!! :D:D:D:D nyamííííííííííííí :D virágod meg nagyon jó fej, hogy kinyílt neked ajcsinak!!! :lol:
Noel :lol: :lol: nagyon édes kis manó :D

Andi! Gabi!
??????? :oops: 2 szóra jöhetnétek!!!!

Judy!
:lol: Anna cumiztat :lol: nagyon édi!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, mindenki köhög, holnap elhúzunk 4 napra, kedden jövök.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Jajaj!

Sissy!
Boldog születésnapot!!!

És Veronikusz!
Sok gyógypuszi! Neked is, nem csak a csajoknak!

Ancsazokni naggyon ott van! Meg az etetés is. :wink:

Reniképekből nálam fodrosharisnyás a favorit. Reni! Nálatok milyen kórságok vannak az oviban? Iván hogy bírja egészségileg?

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

A kis Pankának nagyon boldog 5. születésnapot kívánok!!!!!

Ancsa!
Örülök, hogy ügyesen viselte a műtétet a kicsi Szofi és persze, hogy szorítunk, nem kérdés! Sok-sok gyógypusz!!!!

Orsi!
Noel Zsombor nagyon formás, szép baba!!!!! Gratulálok mégegyszer.

Judy!
Nagyon tetszik a kép, annyira aranyos, s milyen komolyan nyomja oda a nyuszinak a cumisüveget. Meg kell zabálni.

Hát az elég gáz, hogy ilyen a helyzet, most a kórházban, persze megértem, csak miért pont akkor mikor az első babámat várom. :(
Ja és az marha jó, hogy nem nagyon akar a portás felengedni, mert dec.23-án mi is megyünk fel, hogy megbeszéljük a szülést, s hogy találkozzunk a szülésznővel, meg lesz valami vizsgálat is, s a Tomi is jön velem. Hát ő biztos kicsapja a balhét ha nem engedik fel. Márpedig én is akarom, hogy ott legyen, hisz nem véletlen jön velem. Na már előre félek, hogy mi lesz.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a köszöntést, aranyosak vagytok!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Sziasztok,

Pankának és Sissynek nagyon boldog szülinapot!!!!

Timi,
Te nyertél :D bocsesz, azt hittem már nem vagy itt és lelőttem a gépet :oops:
Meccsnéző buli volt, arra kellett tegnap libát meg almáspitét sütnöm :D De ízlett a fiúknak, épphogy maradt ma ebédre valami a 8 libacombból :roll:
Nyuszi és teve már tiszta kakaó. Esténként tevének vitamin is kell :roll: :D :D
Ja és tegnap már 2x is hajlandó volt a kisasszony csücsülni a bilin picit. Meg ma reggel is. Produktum még nincs, de már ez is haladás :wink:

Kriszta,
jó utat!!! Te vezetsz? :wink:

Vero, Sissy,
nagyon komolyan nyomja, tevének este vitamint és kakaót is kell adni :D Most meg a délutáni kakaóból kapott a nyuszi :D Valamikor már le kéne nyúlnom őket kimosni, de az lehetetlen :roll:

Megyek, ma pihenőnapot tartok :D Tegnap kirohantam magam. Lehet átmegyünk anyóshoz, hadd unokázzon kicsit :D Ja, meg ma apa is itthon :D :D

Szép napot!!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

PANKÁNAK BOLDOG 5.SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

SISSY-NEKED IS BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!-ha minden igaz akkor a nevednél lévő szám a születési éved??? :lol: :lol: -ha ennél kevesebb ne merd kiírni :wink: :lol: :lol: :D -remélem dec végére valamennyire feloldják a tilalmat....tavaly is ez volt :roll:

JUDY-ha ma ünnepled:BOLDOG JUDIT NAPOT!! :lol: -ha nem aktuális akkor megelőlegeztem-és majd visszalapozol :roll: :wink: :lol: :lol:
Ancsa nagyon édes....és pitédnek volt sikere???? :lol:

TIMI-te sütid is szupi :wink: ez olyan almáspiteféle kiwivel???? :lol: -és látom már régi felhasználó lettél???-hiába öreg mocis vagy...... :wink: :lol: :lol:
Adrinak ovi bejött???nem akart ottmaradni??? :D
Noelképet köszi...mikor mennek haza Orsiék???

BRIGI-igen felvették csak nem abba az oviba ahová szeretném....na oda nem viszem-a másikba szeptől biztos-de ha ott lesz hely akkor szólnak....látom hamar bealudtak srácaid :D és igen panelba bizti nehezebb.....

KRISZTA-és korlát amit szorongattál a helyén maradt??? :wink: :lol: :lol:
merre mentek???gyerekek is???-vagy már lehet itt sem vagy??? :roll: :D

VERÓ-több kéz nincs...több név nem lesz :roll: :D a hajszíned meg talikor tök jó volt....nekem nem nagyon tűnt vörinek inkább olyan különleges barnás
szóval akkor holnap buli??? :D
ha meggyógyulnak csajszik akkor mikor oltatsz???-és mindhármat??-és te is? :roll:

VALENTINA-akkor kicsit lassíts a tempón! :D nem szeret autózni Vikó???-nálam Mikey max 30percet bír utána kínszenvedés....nem egy egyhelyben ülős :roll:

ANCSA-drukkokat küldjük fénypostával!!!!nagyon ügyes kiscsajod van!!!! :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tencikém!
Még itt vagyok, próbálok pakolni, valahogy megőrizni amit egybehordtam, nehogy Peti széthordja.
Korlát megvan még, Petinél nem szorongattam, gyorsabb volt.

Már 1 órás és 40 perces a lány és mindenkinek azt üzeni, hogy köszöni szépen!
most éppen széttépett egy papírt és arról érdeklődik, felporszívózom-e. Szerintetek?

Kép
Kép
kriszta36

Judy!
Igen, ha ma tartod a névnapod, akkor nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok én is!

Valóban nagy dilemma, hogy mikor csempéssze el az anyuka a macikat egy mosásra. S utána még az is idő, míg megszárad!!!
Az a teve már nagyon egészséges lehet, beszarás!! Annyira jó fejek tudnak lenni. :)

Tenci!
Rátapintottál a lényegre, a születési évem van a nevem mellett. :)
Én is nagyon remélem, hogy feloldják a tilalmat, én nagyon szorítok. A férjemet és az anyukámat feltétlen szeretném magunk mellett.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Panka, Sissy: Isten Éltessen Titeket!!!

Timi: Köszi a szavazatot!!
Irigylem Adrit, hogy nem édesszájú, én nagyon az vagyok :-(
Szép ajándékokat kaptál és megértem, hogy miért nem viszed Zizit magaddal. Most én is csak a játszira viszem a gyerekeket.

Sissy: Februárban is volt zárlat, mikor AFP-s papírjaimért mentem, nálam úgy volt, hogy felmehettem az 5.-re (portás nem engedett, de az orvosom mondta, hogy menjek fel nyugodtan), viszont kint a lépcsőházban kellett megvárnom az orvosomat. Gondolom nálatok is működhet így.

Veronikusz: Semmi extra nem lett a hajamon, csak sikerül végre vállig érőre vágatnom. Nem szeretem,ha hosszú, mert nagyon melegít és olyan súlya van, hogy nem tartja meg a hajgumi.

Judy: Jó a kép!! Libasült...az nagyon finom lehetett...

Tenci: Mi csak májusban fogunk jelentkezni, remélem felveszik és remélem addig szobatiszta is lesz Petya. Itt a közelben 3 ovi is van, elvileg mindegyik jó, legalábbis ezt mondják az anyukák itt a játszin.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Judy: Boldog Névnapot!! (ma tartod???)

KépKép

KépKép
cukorfalat

köszi lányok a köszöntéseket!! Nem ma tartom, nyáron szoktam, de azért mindig jól esik :D :D majd visszalapozok :wink:

Tenci,
na abból is fogyott azért, de a pasik a libasültet jobban nyomták befelé :D

Kriszta,
na ez nálunk is így megy... Múltkor elkezdtem csomagolni az ő ruháit, először jött és belehajított a táskába még néhány rövidgatyát, mert télen az feltétlen kell, aztán elkezdett kipakolni :roll: Így élmény csomagolni :D
És felporszívóztad? :D

Sissy,
most kezdődött az a korszak, mikor ilyen jópofa ötletei vannak. Ma pl a kádban fogott egy habfürdőskupakot és abból itatta meg vízzel az összes gumikacsát :D Megzabálom ilyenkor :D :D

Brigi,
jó volt bizony :wink: csak már elfogyott... :?

Timi,
valószínű megy ma mail, ha ki nem dőlök...

Megyek, próbálok naptárat alkotni a dédiknek... Azért figyelek még picit :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Drága Panka!
Nagyon boldog születésnapot Te NAGYLÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!

Tigrincs!
Olyan nincs, hogy nem csinálom... :D na jó azért pl hétvégén akkor nem, mert nincs, de amúgy állandóan... :D
Viszem laptopot be az irodába is, ott van wifi és simán lehet nyomi munka közben. Itthon áll a gép a vasalódeszkán és félóránként rákukkantok, ha van valami akkor nyitok és zárok...ennyi...
És ha minden jól megy akkor veszek egy olyan telefont amire rá lehet telepíteni a progit és akkor nem kell cipelnem a laptopot... :D
Jó zizinek tartasz mi??????? :D :D :D

Judy!
Annyira, de annyira édes a kisasszony...megzabálom :D

Ja és csajok!!!!!
Képzeljétek Orsi már hónapok óra nyaggat, hogy szeretne hastáncot tanulni, de nem nagyon találtam tanárt. Ruhát meg a méretében pláne nem vagy csak kemény pénzekért...
Na de most találtam tanárt is neki meg tudtam venni ruhát is...annyira édes...ázsia centerben vettem...
Szóval Lujzikám lesz az új Shakira :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

pár kép...
Kép hastánc

Kép ilyet szeretne karira

Kép hercegnőbálon

Kép 3 muskétás az oviban

Kép

Kép

Kép

Kép
cukipofa

sorry, de Dani állandóan ilyen fejet vág, ha meglátja a gépet :oops:

Kép

Kép
cukipofa

Kati,
Orsi abban a hastáncos cuccban :D És jól nyomja?

Timi,
ment mél.

Na én húzok aludni... Jóéjt!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Jó éjszakát Mindenkinek! :lol: 8)

Előre is bocsesz, de most csak gyors leszek és tömör! :oops: :roll:

Először is továbbra is drukkok SzofiDorkának! Ügyes Kiskirálylány vagy Te!!!!! És még pisit!!! :wink: És egyél továbbra is ilyen szépen és rendesen! Remélem ma már kaphattál "igazi" Anyucitejcsit!!!!! Gyógypuszkók és gyógysimik továbbra is mennek tőlem.....is!!!!! :wink: +++++++++++++++((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

Orsiékról is! :wink:

Ma kaptam egy újabb képet a Fiatal úrról! :wink: Holnap mehetnek haza :wink: ....juhéjjj!!!..... picit sárga, tejci van dögivel Orsinak, csak Kiskirályfi :wink: egyenlőre kicsit lusti és csak cumizik a cicin, de Anyukája noszogatja rendesen!!!!! :wink: :D
Hajrá Orsi és hajrá Fiatal úr!!!! :wink:

Ééééééééééééés!!!!

Íme a mai kép Szipszer Noel Zsombor! :wink:
Kép

Ez a végleges! Orsi nyert! :wink: :lol: Jó voltál Anya!!!!!!! :wink: :lol: De persze azért Szabit is csókoltatom!!! :wink: Ja és persze Kolit is! :D
Orsi meg majd jön és mesél bővebben, amint ideje engedi! Addig is puszil Mindenkit!

Mentem aludni!! Holnap írok Mindenkinek! :wink:

Szép álmokat! Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Judy!

:lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: Sziaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Ma biztos Te nyersz, mert én most tényleg lépek! :wink:
Holnap elolvasom a mélt! Becs szóra! De most már tényleg nagyon fáradt vagyok. Fárasztó nap volt ez a mai! :roll:

Holnap mesélek Mindenkinek!

Szép álmokat! Pussz! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

Kriszta!
Jó utat! Jó pihenést!

Reni!
Nagyon szépek vagytok!
Fogyi: köszi :wink:

Judy!
TV-nek kakaó! Vitamin! :shock: :lol: betojás! :lol:
:lol: BOLDOG NÉVNAPOT!!! :wink: csak így extrába! Majd nyáron meg élesbe is :lol:

Tenci!
Hajszín: mondom én, hogy nem akarja befogni a hajam. A sajánt hajszínem kéne!!! a sok sötét hajfesték a hajamon úgy látszik sok. :roll: :oops:
Buli: hát! Elvileg megyünk, bár én még mindig nagyon gethelek :oops: mint egy tüdőbeteg :oops: viszont 2 napja kijött Zsófi 5. foga!!!! Hurrá! Hurrá! Azóta nem vinnyog éjjel :lol:
Oltás: jó kérdés! Talán hétfőn kapják! Még nem tudom! Zsófi most is köhög! :oops: és igen! Mind az 5-en be leszünk oltva. (csak bírjam ki, míg itthon van mind a 3!!! tegnap már a hajam téptem :oops: )

Katiiiiiiiiiii!
Ez nagyon KIRÁLY!!!!! :D:D:D nagyon édes Orsi! WOW!!! :lol: :lol: Dani megy nagyon kis vagány :D olyan helyes kis pasi! :D

Orsi!
Noel nagyon édi! Nagyon szép nevet találtatok neki! :D

Ancsa!
Drukk meg ezerrel!!! :wink: gyógypuszikat postáztuk!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok Anyukák!

Orsi!!!

Nagyon szép ez a Fiúcska, és gyönyörű nevet választottatok neki!!!
Még egyszer sok boldogságot!

Bocsánat, hogy kicsit el vagyok tünve, de teganp is este 9-kor értünk haza, és sajnos nagyon elfáradtam, a sebem ugye a trombocita miatt nem az igazi, de nem panaszkodom, csak nem tudok jönni, mert éjszaka is ugye kelek, hogy legyen tejci.

Szóval a lényeg!
Szofibaba jól van!
Gyógyulgat!!! TEgnap voltunk bent nála. Most a negyedik emeleten van, ez a legszigorúbb intenzív, intenzív intenzív.
3-tól van látogatás!
Itt teljesen le kell vetkzőni fehérneműig, és adnak ruhát, és abban lehet bemenni.
viszont, itt mind a ketten bemehettünk együtt, és ott ültünk 5-ig Szofibaba ágyánál (vagyis inkubátoránál)
Nagyon kis ügyes, már sokat pisil, és a lábacskáit is mozgatja. Igaz még altatják, vagyis teganp altatták, de már próbálják ébreszteni.
vagyis Ő próbál magától, kétszer kinyitotta a szemecskéit, és próbálja kinyitni, de még nem lélegzik magától. Kap lélegeztetést gépen keresztül.

na most beszéltem az osztályvezető főrovossal. Hát egy kicsit sárga Szofika, így ma már szolit is kap, de minden más eredménye rendben. Leállítottak egy gyógyszert, még nem mindig szuszog, de lehet hogy délutánra már nem fogják támogatni a légzését!
Reméljük a legjobbakat!
A történethez hozzátartozik, hogy képzeljétek kiderült, hogy a 4. emeleten a főorvos Anyukám régi ismerősének a Huga, én is ismerem kiskoromból. És így nagyon aranyos velünk, és informál minket Szofika állapotáról. Sőt le lettünk cseszve, hgoy mért nem kerestük meg. hát nem tudtuk, hogy pontosan mit dolgozik, csak hogy ott dolgozik.
Szóval ebben a történetben sok a csoda.

De hétfőn ott ültünk a korházban akkor még a 3. emeleten volt Szofi, és odamentünk (ugye engem akkor engedtek ki) 3-ra, de nem engedtek be, mert viziteltek, fél négykor jött a növér, hogy hát nem mehetünk be, mert ugyan be vagyunk oltva, de nincs igazolásunk. Szóval ott ültünk, és nem mehettünk be, majd jött a kezelőorvosa Szofinak, és mondta, hogy ha godnoljuk, várjuk meg, mert végez majd egy uh-t Szofin, és akkor majd bemeheünk oda, és láthatjuk. Hát persze hogy megvártuk. 6-kor jött, mert addig értekezett! De láttuk Szofit, és végig fent volt, és kiabált is hogy már elég ebből a sok vizsgálatból.
De tök jó híreket mondott ugye, mert akkor derült ki, hgoy a szívecskéhez nem kell nyulni!!!!
lementünk a kocsihoz és fel volt törve.
mit loptak el?
ugysem találnátok ki!
Az aventes mellszívót!
ez 6,40-kor történt!!!! azonnal rohanás a Babyoutletbe és vettünk egy új mellszívót.

Másnap délelőtt fél 11-re mentünk, mert mondták hogy menjük intézni a mütéthez a papírokat.
2 órára elmentünk, mert akkro szedték ki nekem az I-en a varratokat. és megitn ott voltunk 6-ig.
lementünk, kocsi ismét feltörve, de már csak Apa Lotto kabájta volt benne, vagyis most nem volt benne, azt hagytuk ott, mert ugye nem akart abban ülni ott. de elvitték
de most már olyan szinten van a kocsi vezető felöli ajtaja, hgoy cserélni kell.

Szóval ezek történtek még velünk!
most már nem ott parkolunk!

De a lényeg, hogy tegnap azt mondta Szofi doktornénije, hogy a lényeg, hogy karácsonyra otthon legyen a baba!
olyan jó volt ezt hallani, mert ugye mi is ezt szeretnénk!!!!

de most még a 4 emeleten van, innen lekerül majd a 3. emeletre, és onnan meg a 2.-ra és onnan lehet hazajönni.
ugyhogy remélem minél hamarabb lekerülünk.

Köszönöm még egyszer mindenkinek a sok drukkot.
szükségünk van rá!

ancsaboszi

Járóka!

Lányok,
ki hol vett járókát?
tudtok valami jó helyet?
mert mi Laránál kölcsön kaptunk, de most vennénk egyet Szofikának.
Kikában láttunk egy 8 szögletűt.
az tetszett, de godnoltam még körül nézek, hátha találok jobb árban.

ancsaboszi

sziasztok!

Esküszöm, hogy nem tudom olvasni a fórumot, most is csak azért, mert martin alszik. Vannak még csodák :roll:

Ancsa!
Jesszusom ezt nem hiszem el, hogy felnyomták az autót :x Gottsegenben van Szófi? Ott van a Kádár Kriszta ő nagyon nagy koponya! Milyen autótok van, tudjátok cserélni az ajtót? Járóka ügyben nem tudok segíteni, nekünk nem volt. A legjobbakat kívánom nektek!!!++++++++++++++++++++++++++++++

Orsi!
Szépséges a kisfiad!

Megpróbálok este jönni, de a karácsony közeledtével sokasodnak a teendők :roll:

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Most látom: szülinaposoknak sok boldogságos szülinapot!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

A szülinaposoknak én is nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!

Ancsa!
Örülök, hogy egyre jobban van Szofi, csak így tovább, s kívánom, hogy pikk-pakk lekerüljön a 2.-ra!!! Drukkolok! De karácsonyra már együtt lesz a család, ez biztos, így kell lennie.
Az meg hogy feltörték a kocsit, s kétszer is, azt nem hiszem el. Hogy lehet ilyen mocskos valaki, s hogy elvisz egy mellszívót. Hát tudod, erre csak nagyon csúnyát tudnék mondani, de inkább nem teszem, mert még a végén visszaszáll az átok. De az élet majd ezeknek ezt úgyis visszaadja.

Orsi!
Noel gyönyörű kisfiú!!!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?