Sziasztok!
Rodina!
Szerintem ez a legegyszerűbb stimu volt , ennél csak több szuri lehet
Nagyon belejöttem a szúrásba, utána szinte hiányzott is
Én januárban megyek ellenőriztetni az IR em, és tuti jó lesz és utána ezzel a lelettel megyek vissza a dr nőhöz és kezdenék is a jan végi mensivel!!!!!
Bocsi, nem is figyeltem, azt hittem már beletettelek a táblázatba, de most már tuti benne vagy
Sting!
Ejnye bejnye, hát előkerültél!!!!!
Nagyon örülök, hogy jöttél. Mi van veled? Megoldódott a problémátok?
Andrea!
Ne parázz minden okés lesz!!!!
Lazíts!!
Woody - kontra Babe ügyben
Én egyik orvosról sem hallottam "rosszat" és szerintem nem is mondható el egyikükről sem. Ez meg hülyeség, hogy valakinél azért fáj, mert ő nem úgy csinálja.
Gondolom alaposan kitanulták a "szakmát" nem az utcáról rángatták be egyiket sem. Nekem a nőgyógyim mikor mentem vissza májusban rákszűrésre akkor azt mondta, hogy azért is küldött oda anno a BMC be mert teljesen profi mindenki. Az már csak plussz, hogy Skriba dr nőhöz kerültem, aki neki a kolléganője volt, és csupa jót mondott róla. De mikor kezdtem a BMC be Wiegandt dokinál voltam, és vele is tökéletesen elégedett voltam. Szűcs doki is profi. És 100 % ig biztos vagyok benne, hogy Zeke dr is az, hogy Konc tanárúrat már ne is említsem.
Megette a fene, ha már a saját orvosunkba sem bízunk.
Babe!
Isten ments, hogy megbántsalak, de mi van akkor ha esetleg pont menned kell mondjuk inszemre ( persze nem most, mert sikerrel jársz, majd a tesónál esetleg ) és pont nem lesz Szűcs doki, hanem a dr nő helyettesíti. nem mész hozzá, mert azt mondták, hogy nála fáj???
Bizti nagyon sok olyan ember van akinek sikerült az első inszeme. Itt a fórumon Colin van, ő most szülte nemrég Ákoskát!!!! ( táblázatban az anyukáknál van, igen most látom, hogy ott nincs beírva, hogy miből, és hányadszorra sikerült
de utánajárok )
MÉG JÓ, HOGY NEM FIGYELED A JELEKET!!
[quote="babe3"] írta:babe3Pedig most estére egyre jobban feszít a pocim.
[quote="babe3"]H írta:babe3elló!
Picikét szurkálgatott ma reggel a pocim, de egyáltalán nem vészes, sőt kellemes is.
[quote="babe3"] írta:babe3Ma egy kicsit éreztem a hasam, nem egésznap, néha-néha. De ááááááááááá, inkább nem is figyelek semmire. Csak olyan hosszú ez a 2 hét.
[quote="babe3"]
írta:babe3A melleimbe egyszer-kétszer egy kicsi beleszúrást éreztem, de nem vészesen. Gondolom, dolgoznak a hormonok, ugye?
[quote="babe3"]
írta:babe3Én most olyan hullámvölgyekbe vagyok: hol bízok, hol nem. Nagyon változó.
Bocs, ezt nem lehetett kihagyni, időbe telt, míg utánanéztem, de megérte!!!!
Sztyopane!
IR előtti nap nyugodtan szedd be a gyogyót, este 6 ig, eddig egyél és igyál is!!! Utána már ne, és előtte se édességet
Most látom Vicky meg azt írta, hogy ne
Én rákérdeztem ( utólag ) azt mondták, hogy az estit nyugodtan belehet venni, csak az aznapi reggelit ne!!
Angi!
Bizti nem gond a ciszta ezek szerint, de ezt nem csak neked írom, TESSÉK KÉRDEZNI AZ ORVOSTÓL MINDIG!!!! Tudom, hogy kevés idő van, de én mindig azt mondom ilyenkor, hogy én is kivártam azt az X órát, és aki előttem volt az is bentvolt egy csomó ideig, lecarom, hogy én is bent vagyok 5 perccel többet!!!! De a magam megnyugtatása az első!!!!!
Na mára eldugulok.
1260429257.6595.xls