Sziasztok!
Norus
Igen, holnap oltják Noémit is...
Miért döntöttem így? Azért, amit már leírtam régebben....
Mérlegeltem, és veszélyesebbnek érzem a vírus okozta szövődményeket, mint azt, hogy az oltás okozzon problémát. A vírus és szövődményei hatását már láthatjuk, tapasztalhatjuk, az oltásról meg csak azt hallom, hogy" x % az esélye, hogy ezt vagy azt okozHAT".
Hát én a valós bajtól féltem a gyerekeimet. Ennyi.
Lehet érte hülyének nézni, de rengeteget gondolkoztam rajta, és ÉN így látom jónak, az ÉN anyai ösztöneim ezt súgják.
Lázat én is csak 38,5 felett csillapítok, ill Noéminek még popsiban mérve 38,5 felett, tehát igaztából 38 felett.
Noémi is köhécselt múlthéten, de csak egyik éjjel ment fel picit a hője, Nurofen után félóra múlva teljesen láztalan volt, és vissza se ment Neki, csak kb 37,5 körül. Nem kapott gyógyszert, az Aloe First-t fújtam a torkára (szerencsére símán kinyitja a száját és hagyja, hogy befújjam), ill. aktivátort csepegtettem az orrába, ami rendesen elindította a cuccost belőle, 2 nap alatt ki is pucizta az orrát teljesen.
Emellett kapja a Grapefruitmag cseppet, a Vironal-t, és az Aktivátort szájon át.
Tehát 3 nap alatt letudtuk, és ezt - az előzményeket tekintve - Noéminél jónak tekintem!
Ilcsi
Örülök, hogy előkerültél, már sokat gondoltam Rád, hogy mi lehet Veled...
Én örülnék, ha jönnél 12-én!
De majd látod...
Enikő
Tényleg nem szép dolog a dokitól - meg senkitől - hogy "számon kéri", vagy "lecseszi" azt, aki nem oltat...
Én megértelek Téged is, és mindenkit, aki ódzkodik az oltástól. Eszemben sincs hülyének nézni ezért vkit, és főleg meggyőzni nem akarom.. Nekem is vannak kételyeim, de bennem erősebb a vírus okozta bajoktól való félelem. És döntenem kellett.
Mindenki nyilván a legjobbat akarja a gyerekeinek, és ki ezt, ki azt a megoldást találja annak. De mindenki döntését illik tiszteletben tartani, még egy orvosnak is.
Boginak jobbulást!
Zita
Márknak is jobbulást!!
Most lépek, vacsi...