Új privát üzeneted érkezett!

EHCsillag nem engedte, ezért van ez :)

Mares nem látom a mai hődet... mennyi lett?

Bri örülök, hogy jobban vagy :)

Betty még pár nap és tuti pozi lesz, csak higyj benne :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

A topik címe miatt írok:

van két eladó terhességi gyorstesztem:

- Pregimax Plusz (lejárat: 2010. szeptember)
- Lily (lejárat: 2011. március)

Csak postázni tudom őket.

Akit érdekel, írjon pü-t!

Bori
hmbori

Sziasztok!

Betty baby velem semmi újság csak vagyok mint a befőtt és olvasgatlak bennetek.Írni nincs erőm mert most nuku babatéma,majd egyszer nálunk is lesz vagy nem.A 6 hónap már novemberben lejárt és most volt végre az hogy 28 napos lett a ciklusom,talán most a testem már rendbe jött csak az agyamban kell rendet tennem.Azt is megoldom nem aggódom csak idő kell.
Nagyon szépek a kisbogyók :D Alig várom már hogy tesztelj :!: :!:

Cimpulusz asszem mi már beszélgettünk egy másik helyen de nem vagyok benne biztos :roll: :oops: A történeted azt tudom az biztos és nagyon szamarú :( Azt tudom csak tanácsolni hogy kitartás mert ha rágörcsölsz nem fog sikerülni,lásd a mellékelt példát(ÉN)!
Adj magadnak időt és a lelkednek főleg!!!

Bridget,tényleg már régebben akartam kérdezni hogy az én hangomat milyennek képzelted kép alapján?Mindenki meglepődik mert mély hangom van :shock: Volt már hogy olyan mély hangon szóltam bele a telefonba hogy azt hitték pasival beszélnek :shock: :oops: A te hangod az tény és való nagyon kedves :D :wink:

Csibuc akkor ti is belehúztok a babagyártásnak :wink: :D :?:

Csillagom tyúkanyóm hát pusszantalak :D :D :!: :!:

Többieket puszmákolom és ölelgetem agyon :!: :!: :!:

Kép
anyci

Helló lányok!

Félreértések végett...már lejárt a hat hét...rég... volt már menszim is (igaz egyszer) .. az LH-m 2 napig jelzett de nem érzem elég erősnek így fel se rakom, a hőmet se sikerült épp akkor mérnem rendesen, mert alig aludtam - ne látok nagy ugrást se...megbékéltem vele, hogy ez a hónap peteérés nélkül zajlott, és majd talán a következő.

Lehet megerősítgetem a petéimet barátcserjével, még gondolkodom rajta...meg olvasgatom a babatervezők honlapját is, ott is van egy-két ígéretes homeo szer. Mivel én még erősen a negatív szakaszában vagyok a babásodásnak belefér egy-két próbálkozás...ha hónapokig így marad keresek vmi jobb dokit, vagy meddőségit...de egyenlőre adok azért esélyt a spontaneitásnak.

Majd refereálok mi újság a következő ciklusban... azért drukkoljatok nekem...mégha nem is értitek mindannyian miért érzek kényszert máris a babásodásra
:oops:

És igen Anyci ...mi sajnos (a tragédiánk okán) ismerjük már egymást
cimpulusz

Irtam egy csomot es mire elkuldtem kileptetett mert anyummal idaig sacsogtam a fr@ancba :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Igy csak este irok...addig meg egyenlore csak drukkolok az akcioban levoknek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Cimpulusz ....
én szedem a barátcserjét (premens) ....annyit javított hogy normálisabb lettek a ciklusaim 27-29 naposak, nem tart olyan sokat, nem fáj annyira a pocim....de baba még nem lett...viszont most már nem a 22 nap körül hanem 13 14 körül ovulálok...én ezt is sikerként könyvelem nekem a doki napi 1 mondott ...és kb 3 hónapot kért a hatás beállására hát csak 2 hót vett igénybe....
de azt is olvastam hogy napi 2x1 vagy akár 3x1 is lehet .
Emelett most próbálom ki a málna meg a palástfű teát....ezeknem ártanak tuti ....
pusszancs ......

Többiek bocsi hogy nem írok olyan sokat ....de karácsonyi előtti dumping ügyelet van nálunk....de mindig visszaolvasok:)...
Vendég

Na amíg fő a pörkölt holnapra....még pötyögök....

meg lett közbe api eredménye -azt mondták az ok lett.

januárra marad a hsg....addig teával meg premenssel vagyok....nagzon vonzott a closty de mivel minden hónapba lett peteérés ezért nem tartották szükségesnek majd a hsg után....ha kell ... a hormonok mindekttőnknél rendben semmi eltérés nincs hallelujah....közbe délutánonként fogászatra is járok ....amalgán töméseket lecseréli doki bácsi ....mondta egy hős vagyok (szuri nélkül kibírtam) ....én meg elhittem neki

Daniról ... ( 2 hónapig komás volt, ---és most ilyen dumái vannak
1. neked van férjed? , van mondom, kár mert a tesóm 26 és pont jó lennél neki
2. mielőtt kimennél az ajtón akarom, hogy tudd már hiányzol.....
3. mondtam már mielőtt kimennél hogy hiányzol ...igen mondtad Dani, tudod sérült a processorom azért ismétlem magam ....mondom neki ok és mosolygom.....erre meg - de a hamburgert amit ígértél nem feljtettem el......mondom neki Dani lehet nem is olyan sérült a processorod....erre ő - na de doktor néni nem kiégett csak sérült - tudod a ramommal van baj :)

amugy egyedül felül segítséggel meg már jár ....van még valaki aki ezekután kételkedik a csodákba???????????? :shock: :oops: :wink:

na pussz mindenkinek az ujjaknak különösen írjatok bátran a csajok - sokat segítenek ..... :D
Vendég

Jóreggelt Csajok!!

Nomina,

Istenem, Dani szövege nagyon kemény.... annyira jó lehet az ilyet megélni, ezek a kis emberkék annyi szeretetet és kedvességet tudnak adni!!!

Baba,

azért nem írtam be a hőmet , mert mióta .... na mindegy a lényeg , hogy folyton meló és még pakolnak is rám... tegnap alig jutottam gép közelbe , dogákat írtak a gyerekek, azt javítottam.... totál utálom, hogynem jutok ide hozzátok!
ma is szabadnapom van, és erre mehetek be egy kolleganő helyett fel2re....:(

Jólvagy Baba??

BETTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYM!!!?????HÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bri,

az imént majdnem én is szívbajt kaptam, mert a fránya hosszú körmök néha átérnek a másik billentyű gombokra is..... és miután egy tegnernyit beírtam.... majdnem elnyomtam.....:D

de ma megyek körmöshöz, valami karisat csinálok :D :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares én jól vagyok, csak aggódtam ilyen még nem volt, h egy egész napot nem voltál :) És mien lesz a körmöd? Adhatnál tippet nekem is, mert lassan megyek én is a körmösömhöz :)
puszi

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba,

neharagúdj, de mindenki megtalál, és persze nem mondok nem-et, ezért is megyek ma be helyettesíteni kollegát......
mert én ilyeen béna vagyok :D

hát a körmöm csudiszép :D lila és ezüst csillámos :D
remélem dokibácsinak is testzik majd :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Betty ide már nem is akarsz írni? :( Tegnap vártalak hátha írsz valamit de hiába vártalak :shock:
Úgy látszik szépen lassan minden öreg motorors innen letiplizik? :(
Bridget is hiányzik!!!Meg a többiek is :( :!:

Kép
anyci

Hát én ezt nem értem amikor nem vagyok pörög a topik ha meg itt vagyok sehun senki :shock: :cry: :cry:

Kép
anyci

Szijjjasztok :P

Anyci drága :!:

Igazából azért nem írtam, mert nem volt ma mit, láttam, hogy írtál, és nem is akartalak kihagyni a szórásból....
De küldtem privit 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia Betty....

Jó hogy írtál...kezdtem aggódni....de akkor minden ok ugye?
Vendég

Betty hát igen ma nem volt nagy tolongás :roll:
Írtam vissza én is 8)

Kép
anyci

Na hat nem sokat kell visszaolvasnom :roll:

Betty
Nem fogod elhinni :lol: Mikulasbacsi egy csimma szeru valamit hozott es benne minden fele joval :lol: volt benne disz a fara :lol: :lol: ,M&M's csoki,egy masik csoki meg savanyu gumicukor szal minden amit en szeretek :wink: Csak halkan mondom megtalaltam a Mikulas szamlajat es kepzeld magatol valogatta ossze mindezt :shock: ennek ngyon r\orultem...neztem is milyen jol osszevannak valogatva :lol: edi volt :D Hogyhogy milyen szinu a fa??? :shock: nana,hogy zold ,minden fele szinben :roll: en csak zoldben tudok es igazi es ha latnad milyen szep :D

Hogy haladsz a tesztekkel :idea: remelem csak nem mered meg elhinni a csikosodo tesztjeidet azert irsz felve :roll: nem azert mert nincs jo hired :? Meg mindig szoritunk :!:

Csillag
Dehogyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis ne butaskodj mar :oops: gondolhattam volna te mint 2gyerekes anyuka tudod ki az a Rudolf :oops: D :oops: e az az igazsag en is csak 5evvel ezelott hallottam ezt eloszor 8) en akkor tudtam meg ki is az a Rudolf meg az exemtol :roll: Szal nem bena az aki nem tudja...en mai napig nem tudnam ha nem kulfoldi lett volna az exem :shock: Hogy mit hozott a miku bettynek irtam 8) Mekkora a fa hat 6-7lab nagy :lol: itt igy aruljak meterben nem tudom de tobb,mint 2meter 8)

Mares
De megam...itt mar 24-ere csak a maradek marad :roll: ezust fenyo asszem es szep en is mufenyot akartam de mikor meglattam milyen szepek az igaziak annyira dus sokaguak hogy nem volt ketseges elo fat veszunk es meg aznap megis vettuk 8) :) Szerintem 6hetesen mar nem is kell hot merni :oops: :shock: En amugy nem elnyomtam csak egy ido utan kileptet ez a nyavaja :x ha nem kuldod el es aztan mikor elkuldod kijon hogy jelentkezz be :twisted:

Baba
En is orulok neki,hogy jobban vgyok....foleg,hogy ugy felvannak gyorsulva a napok mindig van valami ezert idom sincs a gondjaimmal foglalkozni...es most boldog napjaimat elem amugy is :)

Anyci
Te hangodon egyaltalan nem lepodtem meg :!: Szerintem nem volt mely es manusos :shock: Viszont erdekes ez a hang dolog mert olyan mas,mint csak csetelni nem? :) Es neha sokminden mas is lejon a hangokbol :idea: Pl neked a szomorusag jott le es az elkeseredettseg anno :roll: szerintem erezheto volt nagyon az aggodas a hangodon,persze tok ertheto de gondolom ha most beszelnenk most vidamabb lenne valamivel :wink: Hogy vgy? :roll:
Koszonom a hang dicsit 8) :lol:

Cimpulusz
Itt inkabb azt kell megerteni,hogy mi tortent veled es mit szabad es mikor es mit nem... :roll: Ha nincs felkeszulve az emberi szervezet egy szules utan egybol az ujabb terhessegre akkor miert kell eroltetni?Testileg es lelkileg is erosnek kell lenni az ujabb babasodasra nem a te erdekedben!hanem a baba miatt... :? de ugysem jutunk dulore mert te most epp nem abban a lelki allapotban vgy :roll: Tudom,hogy idovel megerted mit akartunk neked irni es helyeselni is fogod csak ido kell hozza...remelem minnel hamarabb eljon az en akkor sokkal hamarabb fog menni minden :!:

Nomina
Veled mizu?Tenyleg ngyon elvgy tunve 8) Na most olvasom apid eredmenyei jok :D Hormoneredmenyeknek is orulok...eredmenyeid nincsenek meg csak ennyi hogy jo :roll: Januari HSG-re meg drukk 8) Kép
Dani meg ediiii :D

Bee
Azt beszeltuk meg jossz,most hol vgy? :roll: Voltal dokinal?Melsej maaa :roll:

Milyen
Kolosnal jart a Mikulas? 8) :lol: Itt jart a Magyar Mikluas is meg a Nyujorki is... :lol: vgy csak egy van :shock: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Bri :D

Látom itt vagy :!: :wink: 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bri
azért kérdeztem a fa színét, mert itt pl. lehet kapni a pinktől elkezdve, a fehéren át, a feketéig :shock: műfenyőket.
Hát akkor ez a miki jól összeválogatta a cuccot neked :!: :wink:
Azt tudom, hogy az M&M's-et nagyon szereted :wink:
Azért vagyok ilyen "halk", mert nincsenek jó híreim...

betty615

És nálad mizu :?:
Teszteltél már :?:
Remélem piri nincs :!: :wink:

betty615

Sziasztok!!!!
Valamikor régen írtam és is sokat ide, aztán volt egy két dolog és elmentem.
Betty kérte írjam meg nektek is a nagy hírt: TERHES VAGYOK!

Kívánom soha ne adjátok fel!!!!!!!! Aki nem ismer 2 éve próbálkozunk, férjemnek kevés spermája van életképes (legutóbb mindössze 3 millió/ml). Mi is elindítótűk a lombikot de egyes okok miatt novemberben nem vágtunk bele elhalasztottuk január-februárra. Most úgy néz ki nem kell a lombik!!!!

Ma cn.33 napon vagyok és elégé erős a 25-ős tesztem

Íme a ma reggeli "csoda" Kép

Kép
Kép
melisch

Betty
Piri anyo itt van :roll: Este jott de mar barnabas tegnap is volt :? Az ostopikomban irtam bovebben magamrol 8) Nem mufat vettunk elot abban meg nincsenek szinek :lol: :lol: :lol: :lol:

Melisch
En indig is mondtam,hogy van eselyetek spontan..hat ebben is igazam volt :wink: Legszebb karacsonyi ajandekot kaptatok meg :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
ja, így már értem...mert múltkor még vacilláltatok az élő, és a műfenyő között :wink:
Qrvapiri :evil: :evil:

Melisch
itt is gratula neked :!:
És igen, nektek már megvan a legszebb ajándék, amit elképzelni lehet :!:
Kép

betty615

melish gratulálok nektek!!!
Bri akkor tuti csodaszép fátok van.... kár, h itthon csak 24-én szokták felállítani a fát... De mi is hatalmasat veszünk majd :) És nektek kandalló díszetek is van? Kirakjátok a zoknikat? :)
Mares hooool vagy? Mit mondott a doktorbácsi? Remélem minden rendben van....
Betty lehet holnap már hangosabb leszel, és jobb hírekkel jösz... remélem

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Melisch!!!

gratula!!! szép a kari-ajándékotok!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Betty
Jaah igen ezert ertheto is a kerdesed mar... 8) Piri meg jah monnyon le :twisted:

Baba
Otthon is fellehet elobb allitani :lol: megveszitek es feldiszititek 8) Kandallonk nincs nem akartam olyan lakasba menni mert felek minden fele bogartol es allattol ami esetleg be es kimehet rajta :shock: itt patkanyok is vannak es meg ki tudja mennyi minden :roll: Zoknikaban kaptam a Telapo ajikat 8)

Na tenyleg megyek aludni mielott reggel lesz itt is :shock:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Baba
miért, halk vagyok :?: :shock: :o
Ezt hogyan hallod :?: :o
Na jóóó, persze, értem ááám :lol: annyira nem vagyok szőke :lol:

betty615

sziasztok lányok :)

csak egy gyors bekukkra jöttem..

képzeljétek késik,ma már 40 körüli napnál tartok...napok óta magasan fent van a hőm,ennyi még soha nem volt,tegnap 37.5 volt,előző napokban 37.3,37.4...nagyon meglepődtem

nem tudom jelenthet e valamit?

teszteket megrendeltem még a héten megjönnek...

KépKép
bettike83

Bettike
jó régen voltál :!: :o

Hogy jelent-e valamit :?:
Talán béjbi :?:
Mikor jönnek meg a tesztek :?:

betty615

Ja, látom írtad, a héten...
bocsesz, kicsit szét vagyok csúszva :roll: :lol:

betty615

Hali!

Melisch, fogadd gratulációmat, boldog kismamiságot kívánok! :wink:

Bridget, hű, akkor nem egy egérlyukban tengetitek életeteket, ha több, mint 2 m-es fa befér hozzátok :) És mondd, a mikuajik nem lettek büdik a zoknitól? :lol: (ez is csak vicc akar lenni, bocsi)
Piroska monnyon le :twisted: Most már a farkas akajjuk 8)
Hogyhogy csak 5 hónap múlva jössz haza? :shock: Megint lemaradtam :oops:

Bettike, drukk a babához, küldöm, amint tudom elsőbbséggel, remélem hamar odaér :wink:

Anyci, ölellek :)

Nomina, klassz kiscsákó lehet ez a Dani, micsoda szöveget nyomat :lol:

Mindenkit ölelek, pusz, most ennyi jutott eszembe

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

köszönöm csillag :)

KépKép
bettike83

Bri
te még mindig nem aaaszol :o :shock: :?:

betty615

Neem :lol: Nezem a "Cold Case"-t 8) imadom :D 8) :oops:

Csillag
Hat ebbol a bonyolult tortenetbol amit multkor beszeltunk ebbol ugy hoztam ki,hogy nem megyek haza :roll: de majd meglatjuk azert bizom bene,hogy meg valtozik bar nem hinnem :roll: :?
A lakas lehet kicsi is csak magas belteru :wink: Nekem az otthoni lakasomba is siman befer tobb,mint 2meter magas :roll: me nalatok mekkora van 8) Azert nektek sem kell szerintem kicentizni 8) :lol: Zokni nem lett budi :lol: Boltba vette ezt a nagy zoknit tudod :lol: Majd a blogban lesz foto csak jussak el odaig :shock: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok csajok!

Tegnap voltam nőgyogyinál, az összes PCOS okozta ciszta eltűnt mindkét petefészekről :D Sajnos egyéb jó dologról nem tudok beszámolni, a rosszat meg nem akarom ide leírni :(
Az viszont nagyon érdekes amit tegnap a nőgyogyi mondott a H1N1 oltásról, az új influenzáról és az ezzel kapcsolatos háttérinfókról.
Akit érdekel nyugodtan szóljon, priviben szívesen megírom, de ide már nem merek írni ilyesmit, mert nagyon megosztaná az embereket.

melisch: gratulálok!

betty: drukkolok Neked drága!

Mindenkinek szép napot!
Vendég

Melisch

én annyira örülök nektek,végre!!!!!!!végre megtörtént a csoda:)

KépKép
bettike83

Csibuc
engem mindegyik infó érdekel, örülnék, ha priviben elröppentenéd őket :!:

Bri
Te cold case fan :lol:

betty615

Csibuc
Na eek tok jo hirek :D Kép
Nekem johet a privi a rossz hirek miatt meg buksisimi :( Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Van mas fuggosegem is :oops: :lol: :oops: bar mostanaban semmire nincs idom :shock: :oops: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
akkor lesz jó, mikor már hobby-függőséged lesz :!: :P :lol:

betty615

kismamiktól kérdezném hogy voltak e hasonló tűneteik mint nekem:

nekem alapban hosszú ciklusaim vannak,ezért olyan 40 nap alatt nem szokott foglalkoztatni a terhesség gondolata,ma vagyok a 41.napnál.tesztet még nem csináltam,ma rendeltem meg és talűn még a héten itt is lesz.
a gyanum akkor támadt mikor elkezdtem diétázni,az is már több mint 2 hete volt,szépen diétáztam kb 1100kalóriát eszem naponta,4 után semmi kaja,és mégis akkor pocakom van,kemény,fel van puffadva,már 2 falat ételtől is,nagyon rosz érzés kőkemény és állandóan bőfizni kell már már zavaró mert mindentől bőfi van,állandóan nem tudom másnál vannak e ilyen panaszok.Gyomrom rosz,hányingerem van,nem tudok enni,már 2 falat után úgy érzem hogy dugig vagyok.melegem van,kiváncsiságból mértem hőt ami 37.4 volt,máskór is mértem és 37.1 nél több soha nem volt,másnap reggel is mértem akkor 37.3 volt,ma és tegnsp reggel pedig 37.1.meg görcsölgetek,feszűl a hasam,mintha megakarna jönni,de nem jön...
nem tudom magam sem mi van,de nagyon gyanusnak találom a helyzetet..számitásaim szerint 6 hetes lennék...tegnap pedig 37.5 volt a hőm...

KépKép
bettike83

betty, Bri: privi ment
Vendég

Csibuc nekem is jöhet az infóóóóó :)
Bettike nekem dettó ilyen tüneteim vannak és voltak, és a teszt pozit mutatott :) Wcre nem jársz sűrűbben?
_________Mares____________ Jól vagy? dokival minden rendben ment? pusz

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Köszönöm szépen mindenkinek, mielőbbi hasonló jókat mindenkinek aki babát vár. Az én példámból meg vegyetek erőt!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

tegnap voltam dokinál:

"Kis családun új tagjának házikója 7mm, kis lurkó látszik,de szívhangja még nem hallható...." - remélem ez jónak mondható!??!

Bettike

szerintem a jelek jók..... :D grat... halkan :D

baba,

hogyvagy???

CSibuc,

grat a jó híreknek !!! :D

ja, és 12. hét előtt nem olt be doki,,,,, de suliban sok a gyerek és sok a beteg.... :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares végreeeee, izgultam nagyon :) Örülök, h mind2 jól vagytok :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Mares
én is örülök, hogy minden rendben veletek :!: :wink:

betty615

Osztok egy kis fagyit nektek:

Kép :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty,

fagyigéped nagyon kemény :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

huha látom itt sok kismama lett a mostanában :)

csak igy tovább lányok :) :)

kfmares

neked nincsenek ilyen jeleid?nálam ezek nagyon furik,alig tudok enni,semmi nem esik jól...

baba

tényleg neked is ilyen tűneteid vannak?ez szuper :lol: akkor legalább ne vagyok egyedül ezzel...

wcre,hát nem is tudom,párszór járok,lehet sűrűbben mint szoktam,ezt most nem tudom.de az tuti hogy néha csip ott lent,ezt is terhességnél irják,állitólag kell menni vele dokihóz..

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?