Új privát üzeneted érkezett!

Iner, látom nem tétlenkedtél! :) Köszi a táblicskut, remélem a napokban mindenki csatlakozik! :)

Kép
silva

ja, arra is elfelejtettem vàlaszolni
:D
nekem kislàny de lehet h ez inkàbb amolyan vàgy, mert a pàrom apja is arra vàgyik és elsonek én is kislànyt szeretnék kicsit jobban de nem tom miért. amugy nekem mindegy, nem is én akarom tudni majd màr most hanem a pàrom meg a csalàd, nekem ez mindegy, nem bànom ha szulésnél derul csak ki. a pàromék mind fiuk, szoval ott az van h nem tudnak màst elképzelni. nekem meg inkàbb kislàny ugrik be, de nem tudom megmondani még h ez megérzés-e vagy csak képzelgés, ez nem elég tiszta ahhoz.

de a nevek màr eléggé fixàlodtak mindkét esetben
:)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.08 13:42-kor.
Vendég

Hibernia: tényleg beszélj a dokiddal meg a légitàrsasàggal a repcsizérol, én anno utànanéztem mert ugy volt utazunk majd, egyes repulotàrsasàgok csak orvosi papirral visznek el ha pocakos vagy, màsok nem visznek el tudtommal, és a harmadik trimeszterben, vagy a 30. héttol (nem emlékszem) egyàltalàn nem ajànlott a repulés sehogy sem, csak ha nagyon muszàj vagy ha indokolt - de ha a dokid ad egy papirt, akkor elvileg elvisznek, ha minden igaz. csak ugye egy beindult szulés miatti leszàllàs az qva sok pénz és ez pl egy fapadosnak nem kifizetodo.

na hàt én meg mintha betoltottem volna a 16. hetet? vagy mi... ezek szerint jonnek majd a rendes pocaknovések meg hasonlok? (ezt mondjàk sokan) akkor a krémet màr nem kéne elfelejtenem, nekem tini korombol is vannak stiràim pedig csak nyultam, nem hiztam... még a melleimen is vannak azota... ti kencézitek magatokat?
Vendég

Megérzések táblázat

Ann9!
én sima babaolajjal kenem a pocim fürdés után esténként...még semmi csík nincs, még az a szokásos vonal sem a köldök alatt...lehet hogy ez adottság kérdése is...pedig már elég sokat nőtt a pocim....

silva! próbálkozom...nem olyan jó mint Cs-andié de majd lehet be tudja másolni a nagy táblázatba és akkor egyben lesz...csak amig nem jön addig itt egyben megvan aki esetleg megosztja velünk a megérzéseit..:wink:

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Jaimee! Jobbulást neked is és a kicsinek is!
Akkor én is jól éreztem tegnap a dokin, hogy valami kötelező szöveget nyom. Komolyan, olyan volt, mintha lehallgatnák, és emiatt ezt kell mondania :roll:
Dominak meg boldog szülinapot!
Megérzés a nemmel kapcsolatban: még mindig kislány, annak ellenére, hogy a doki legutóbb azt mondta, mintha ott az kuki lenne :D
Én a hasamat kb. két hete kenegetem, egyelőre sima testápolóval, majd később vetem be a spéci krémeket.

szösz

Kép
szöszmöszke

iner: a babaolajjal vigyàzz, h mi van benne, sokszor rosszabbat tesznek mint jot. pl a johnsonnal kapcsolatban engem màr tobben megeskettek h nem érintem soha soha de soha

a dokik félnek, tok mindegy mi a véleményuk, be vannak szarva mert egyfelol szar az egész szitu, politika is, és mert akàrhogy dontenek ott lebeg felettuk a jelen szituban az a bizonyos kard: ha baj lesz az oltàstol vagy éppen a hiànyàtol (mindez feltételesen) akkor bizony manapsàg màr csattanni fog rajtuk is, mert és itt a blabla. szerintel amugy itt az ideje annak h igenis egyszer màr tiltsanak el egy orvost mert mulasztott, bàr kàr h ezért valakinek koraszulnie kellett meg hasonlok. de ez is kicsit tulzàs. félnek, mert jogod van bekopni ha lebeszél, de amugy eddig nem féltek tulzottan mert megusztàk a muhobapereket, most meg attol is félnek h szakmailag pro vagy kontra érveljenek.
akit érdekel, el lehet ezeket olvasni az ANTSZ honlapjàn, most pl kiraktàk (asszem kell nekik kitenni) azt a korlevelet amit az influenzàs tunetekkel jelentkezo vàrandos noknek a kezelési protokoljàrol kuldtek, meg h mit kellene mondaniuk kb, vagy valami ilyesmi, http://www.antsz.hu/portal/down/kulso/a ... 091204.pdf. abbol tudhatja mindenki mi a doki felelossége jelenleg. (tovàbbra is fenntartom h ez szakma lett nem hivatàs, ahogy a tanàrsàg is a legtobb tanàrnak, és ez itt a legeslegnagyobb baj...)
szoval ebbol is làtszik h igen, van egy kozponti alapelv, amit elvileg kovetni kell. lesz doki akit azért fog valaki feldobni, mert nem adott neki egyszer valamilyen gyogyszert, de lesz akit jogosan dobnak fel. nyilvàn félnek, én is félnék.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.08 13:50-kor.
Vendég

Sziasztok!

Silva, LyLy! Érdekes, amit írtatok! Tegnap a kórházban sok érdekes dolgot hallottam az oltásról, meg egy orvos ismerősömtől is, de nem riogatok ezzel senkit! Engem megnyugtatott, és nyugodtabb vagyok oltás nélkül!

Silva neked gratula a kisfiúhoz!

Iner jó ötlet ez a táblázat! Én is az elejétől kisfiút érzek, de nekem még semmit nem mondtak! Karácsony előtt én mi is szeretnénk menni 4Dre, majd talán ott!

Köszönöm a bíztatást! Én is remélem, hogy pihenéssel ez az állapot változhat!

Sellonról valaki tud valamit?

Kép
klaccc

Sziasztok!

Nekem sincsenek még csíkok és remélem nem is lesznek, mert kenegetni nem nagyon tudom (allergiás vagyok szinte minden kencére).
Alvással kapcsolatban nekem elaludni nagyon nehéz, most éjjel is 2 órákkor még forgolódtam:(, pedig 11-kor ágyban voltam már!
Akkor tudok igazán jót aludni, ha párom mellkasára fekszek és simogatja a hátam(csecsemőkorba lépek:D), olyankor szerintem 2 perc is elég:)

Kép
hné29

Gtimi!

neked mennyire van közel? Nekem 13 mm! És mit mondtak neked erről?

Kép
klaccc

na most aztàn megijesztetek ezekkel a méhlepény dolgokkal, mintha itt halozodnànak ezek a gondok, tobbunknek van ilyen... ez gyakori??

ma amugy, tuti az AFP izgalom miatt (korhàz fobiàm van, ez màr tuti, az ismeretlentol valo félelem) f3 ota félorànként keltem fel, màr a macska is megjegyzéseket tett h ez igy nem ok, o ugyanis éjjel alszik és zavarta h én nem alszom mikor o nyugalmat akar... :roll:

mindenesetre megnyugtatott h a korhàzban ez nem volt téma, màr az oltàs, igy nem kellett kisilabizàlnom h kinek mi ul ki az arcàra, és ki nem mert mit mondani majd... remélem a nodoki nem kérdezget ilyeneket majd jovo héten, a védono meg jofej, o nem fog kontorfalazni meg politizàlni szoval attol nem tartok, o megbeszél dolgokat

és arra jutottam h zuhogni fog az eso majd mikor szulok mert ahànyszor a korhàz kornyékére érek és onnanrol egész nap mindig zuhog....
Vendég

ann9! gabi finom babaolajat használok....remélem az nem árt....

Klacc! a táblázat Silva ötlete volt... :lol: Sellonnal nem tudom mi lehet, már én is hiányoltam...tegnap sem volt,pedig általában csak hétvégén nincs...:roll:

hné29!
én is elég rosszul alszom, min. 2 x megyek a mosdóba és olyankor a pocaklakó is beindul....akkorákat ugrik mikor ismét lefekszem, hogy azért sem tudok visszaaludni mert imádom érezni kikor mocorog :lol:

Megérzések táblázat

Iner

iner

nem tudom az jo e, nézd meg mi van rajta. a lényeg h viz legyen benne kb az elso ami az osszetevokben fel van sorolva. a johnsonban nem akarok hulyeséget mondani, de elég ijeszto osszetevoi vannak. és lehetoleg ne legyen "parfum" ràirva, az azt szokta jelenteni h hozzàadnak illatanyagot. az olajok amik nem természetes novényi olajok eltolitik szokszor a polusokat ami legrosszabb esetben eccémàt okoz, amugy simàn nem lélegzik a bor.
nekem mandulaolajat ajànlottak, az novényi, meg olivaolaj is ok, csak lassan veszi be a bor. nekem egy illat és szinezoanyag mentes DM termékem van amin értem az osszes osszetevo nevét, ami màr jo hir :) de érdekel h màsoknak mi vàlt be

nekem pl nincs az a koldok alatti csik, az nem tudom min mulik, ha a bor szinén akkor nekem olyan fehér h akkor is azt hiszik h vérszegény vagyok ha rendes a vérképem...
Vendég

Klaccc!

Azt mondta a doki az ultrahangon hogy eléri a méhszájat de nem mondott semmi egyebet hogy esetleg pihenni kéne vagy ilyesmi.Én ugy hallottam hogy a méh növekedése arrébb viheti de ha nem akkor császár és rosszabb esetben a 25.héttől be kell feküdni a kórházba.De a januári orvoslátogatásnál megkérdem majd a dokit hogy most mi van.

Inner!

Nekem folyamatossan ingadozott a súlyom és ezért az oldalamon voltak már amugy is csikok.A hasamon az a bizonyos csik nekem sincs pedig nekem is megnőtt.Lassan hordhatom a kismami nacit. :) :)

Tegnap este óta egyfolytában érzem a babyt nagyon virgonc.Sokat járok pisilni is és a melleim szét durrannak. :lol:
gtimi83
Győr

Sziasztok !

Szerintem hagyjuk már ezt az oltás témát.Minek flusztráljuk egymást evvel?

Lyly:kérlek,hogy ne írj ilyen-olyan feltevéseket az oltás mellékhatásairól.Vese elégtelenség,autizmus,ki kinek a haverja,kinek milyen érdeke fűződik ehhez. stb.Engem ez zavar,lehet talán másokat is.Mi lesz 10 év múlva,mi lesz ha...
Akik beoltattuk magunkat voltunk annyira körültekintőek,hogy átrágtuk magunkat a dolgon és ezt láttuk a legjobb megoldásnak.
Tiszteletben tartom a te álláspontod is,de fejezzük be ezt a témát.Bocs,nem megbántani akartalak,de ez kikívánkozott belőlem.

Talán Schat,Sellon,Juci az oltás téma miatt sem írnak.Mert nekik is a könyökükön jön ki már.... :roll:

Ann:örülök,hogy megjártad gyorsan a kórházat. :D nekem vérvétel-fóbiám van.
Mikor utaztok anyósodékhoz,még a héten?

Jaimee:jobbulást nektek.

Az én megérzésem KISLÁNY. :lol: :o :o

Norci
Kép
Kép
norci2007

na, kozben olaj témàban van egy érdekes oldal, ha csak a fele igaz akkor màr tuti h a johnson tovàbbra sem rajtal gazdagodik meg (amugy is ruhellem oket, elég durvàn kinozzàk az àllatokat egy ilyen muszarért...)
http://www.jomtom.hu/a_cimke_mogott__jo ... rdeto.html

(kàr h aztàn a végén ok is eladni akarnak valamit, nem nekem valo ez az uzleti elanyagiasodott vilàg :? )
Vendég

norci: bàrcsak ilyen roviden és frappànsan tudnék én is "kirohanni" , nekem hosszabbra sikerult de a lényeg kb ez volt. a màsik riogatàsàt minimum keruljuk màr és a politikàt, az olyan jo lenne.

amugy koszi :) én màr nem félek a vérvételtol, én a labortol félek, de ez most szimpi volt, meg is lepodtem. és mivel sosem jàrtam korhàzban az elott, amire emlékszem is, nem éppen kellemes az élmény, a sok fehér ruhàs fontos(nak làtszo) ember...
és majd csak jovo héten megyunk, majd Karàcsony elott nekem az lesz lehet az utolso bejelntkezésem mert a szàllàsunkon nem hiszem h lesz net, és elég suru a probram, bàr most szoltak a haverok h ott is kezd durvàn bejàrvànyosodni minden, lehet h kikeruljuk a strasbourgi vàsàrt inkàbb, majd csak kicsi vàrosnézés és nem hétvégén, hanem hétfon, akkor kevesebben lesznek. aztàn majd még az itthoni UH elott hazaesunk, kb 28àn :)
Vendég

Ann: AKkor tartózkodj te is a hsz-ektől h1n1 témában. Úgy fair... :wink:
jaimee1

ann9
télapo nálunk senki nem öltözött soha be mindig éjszaka tetem az ajándékot az ablakba mikor a fiuk már aludtak ,most meg nem is voltak itthon hétvégén ,igy könyebb is volt .

cs-andi
akor lányod lesz az jó grat. :D

mucus
én csütörtökön megyek a dokihoz .

lyly
én is csak este ha már aba hagytam a pörgést érzem ha érzem a babot .

bögme
további fejlödési rendeleneséget keresnek,genetikai uh is hivják .
csics

a miktol? hsz???
én ezerszer lezàrtam a dolgot, engem a konkrét oltok rémisztgetésének tuno dolgok purcantanak most ki. mert az nem korrekt. érdekes h az oltok itt ezen a forumon még nem mondtak olyat h aki nem oltat az felelotlen vagy majd baja lesz, sot, én speciel védtem a velem ellentétes véleményueket, mert tisztelem a dontéseteet. ennyit a fairségrol.

én értem h mindenki frusztràlt a terhesek korében ettol a témàtol, a média és a qva politikusok egytol egyig egy lapàttal vagy szàzzal ràtesznek. és az ember ha frusztràlt keresi a maga igazàt, de ezt miért kell még magunk kozott is igy tenni. amit én leirok mint nem-érv csak info az rendszerint biologia, mondjuk ha valaki nem hisz a biologiàban annak nyilvàn nem érv. vannak tények, és van mindne màs. ezekbol kell nekunk most boldogulni, lehetoleg egymàs frusztràlàsa nélkul.

én nem irok tobbet magàrol az oltàsrol, ebben megegyeztunk, de nem szeretném frusztràltatni magamat azért mert feljovok pl haskrémekrol beszélgetni és az fogad h mi minden bajom lesz nekem majd. kezdett olyan megnyugtato lenni h mindenki tàmogatja a màsikat h dontson legjobb belàtàsa szerint, a rémhirek figyelembevétele nélkul, a média nélkul, megfontoltan. olyan jol sikerult ezt eltennunk màs lapokra, most meg tessék...
Vendég

Megjöttem dokitól, a leletek alapján minden okés (végre tudom a vértípusom!!!) és a picur szívhangját is hallhattam dopplerrel. Aaaaaaaaah, olyan csodálatos volt :D :D :D

Az én megérzésem az, hogy kisfiú lesz. Már nem sokat kell aludni és (remélhetőleg) kiderül :wink:

KépKép
picilulu

jé, picilulu, mi lehet h egyszerre fogunk szulni, nem? :D
Vendég

szerintem tényleg fejezzük be ezt oltás témát...már a könyökömön jön ki....
De abban igaza van ann9-nek, hogy akik oltattak nem rémisztgetik a kismamákat akik meg nem, hogy majd a kórházban kötnek ki tüdőgyulladással meg hasonlók....én is leírhatnám, hogy a dokimnak mi a véleménye a témáról, de mindenki a maga belátása szerint dönt és senkit nem kell befolyásolni....ez a topik nem erről szól... :oops:

Akkor már babaolajjal sem lehet kenni a pocakot....ez őrjítő...akkor mivel lehet? Tud valaki valamit?

Iner

iner

Csatlakozom a megérzések táblázathoz :) én a legelejétől kezdve kisfiút érzek. Habár még nem láthattuk, mert a popsiját mutatta a 12. heti mindkét uh-n... lesz majd meglepi, ha kislány lesz ;)

Tényleg elég lesz már a h1n1-ből!!! És bizony mindkét oldalról!!!

Úúúúúúgy várom már, hogy legyen a genetikai uh!!! olyan kiváncsi vagyok már hogy néz ki Pöttöm!!! meg hát persze, hogy fiú-é, vagy kislány :) De még várni kell péntekig, amikor meglesz az afp eredménye, akkor beszéljük meg az uh időpontot is.
linocs

Iner

iner

este még jövök!!

pussz

Iner

iner

Iner: szerintem lehet kenegetni babaolajjal a hasad, mondjuk a johnson-t én is kerülöm, mert több anyuka is saját tapasztalatból azt mondta, hogy allergiás lett tőle a baba, de pl nivea-tól Fruzskának semmi baja nem volt. Amúgy én nem kencézem magam, mert lusta disznó vagyok, de más anyukáktól hallottam, hogy d-vitaminos krémek határozottan jót tesznek a terhesség alatt a pocak, cici bőrének.
linocs

iner: nekem a babaolajok nem szimpik, de a mandulaolaj tok lassz és eddig bevàlt a dmes cucc is, meg a Waleda vagy mi. az mondjuk a legjobb, de dràga. elvileg egy sima jo vizes beszivodos testàpolo is elég kellene h legyen szerintem, meg pl én nivea fan vagyok, bàr a tusfurdok osellensége egy ideje, a krémeik jok, az olajat nem probàltam de làtom h van aki igen és az is jo.

most làtom h mit irtàl a terhesgondozàsrol, az a doki? nekunk nem igy megy de ugy fest h a protokol eloiràsok nem szàmitanak :lol:

linocs: én ezzel most tényleg befejeztem amig még valaki nem kezd el rémisztgetni, akkor simàn lelépe végleg. schat amugy lehet h ezért nem jon, neki màr mult héten elege lett ebbol, pedig o is csak a véleményét mondta el. meg az is elég nevetséges h aki oltatott az sokszor mintha ettol màr oltàspàrti lenne, nem itt feltétlenul, màs helyeken, mintha ez valami konkrét és visszavonhatatlan àllàsfoglalàs lenne.
legyen ez itt a béke szigete vagy mittudomén, annyiszor leirtuk màr a véleményunket, azokat amiket mi ténynek hiszunk, mindenki visszaolvashat, mindenki tett fel linkeket, ennyi ebbol elég is, szerintem mostanra màr mindenki kb eldontotte... akit meg zavar a czeizel és co. az ne nézze a tévét, ennyire szimpla a helyzet. én pl nem nézem a tevét màr egy hete kb...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.08 14:14-kor.
Vendég

Én a napokban olvastam egy sztorit hogy egy anyuka megálmodta hogy kislánya lesz és az is lett.Én azt álmodtam hogy kislány lett és a párom azt mondta hogy cseréljem ki fiúra. :roll: Mondtam is neki és csak nevetett ő bele élte magát hogy lány lesz és szivem szerint én is azt szeretnék de nem ringatom magam hiú ábrándokba.Ha fiú lesz akkor az lesz és punk tum :) Nem tudom nincs semmi megérzésem bár az igaz gogy a Húgomtól kaptam egy csomó lány ruhácskát most majd a fiú ruhákat kell vásárolnom mert nem tudom mi lesz.Olyan jó lenne ha bele láthatnánk a hasunkba. :D

Nekem van itthon masszázs olajam azzal szoktam kenegetni magam az rozmaringos el is lazit meg talán nem is káros a mellemet a hagyományos tégelyes Nivea krémmel ha viszket és szoktam még a baba testápolót is használni.én sem vagyok a kozmetikai cégek reklámtáblája.A parfümöket se nagyon szeretem egy kis stift meg zuhany nekem elég az is.Bár nagyon pattis vagyok de festéket is csak ritkán alkalmanként használok ha menni kell valahova vagy valami nagyobb ünnepen.
gtimi83
Győr

[quote="silva"][ írta:silvab]Cs-andi, ha X hónap,év múlva kiderül, h. a gyerekemnek az oltás szövődményeként van valami baja akkor sem fog senki vigasztalni akik most támogatják az oltást...

igen ez így is igaz, de az sem elhanyagolható, hogy erre az esélyed 1:1 000 000-hoz, míg a betegséget elkapni és nem elég jól reagálni rá más aránypárt mutat.arról nem tudunk, hogy hány kismama nem kapta el, de azt is csak sejthetjük, hogy mondjuk ha 1000megbetegedett kismama van amiből 2 már eltávozott...1:500
ha csak azok a megbetegedettek akikről tudunk a hírekből akkor abbol a 4-6 kismamiból 2 ment el....szóval ez elég elrettentő arány , legalábbis számomra, bár én még mindezen események elött döntöttem , de utólag megerősödtem a kétséges döntésemben.
Vendég

ti a mellbimbot kenegetitek? mert nekem a pàrom szedte ossze az infot h azt elvileg nem szokàs vagy nem lehet de ennél tobbet nem értettem, màshol meg nem mondtak ilyen konkrétat a mellkenegetésre...

lehet h rosszul gondolom de sokkal izgisebb lehet ez a baba fiu e vagy làny dolog azoknak akiknek nem az elso, hiszen ott van màr egy ilyen vagy olyan, és izgis lehet h na hogyan lesz a nemi aràny, mennyi lesz még, stb. nekunk elsokéknek még olyan h végulis nem tudjuk h melyik milyen is lenne igazàbol, gondolom
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.08 14:20-kor.
Vendég

Én kisfiút érzek, jövő hét szerdán megyek uh- ra, remélem akkor nem fog szégyenlősködni a babám. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Norci, Szöszmöszke: Köszi, már jobban vagyunk! :)

Ann: Én nem kenem semmivel, ami azt illeti, szopi alatt sem kentem, ha egy picit szárazabb volt, anyatej a legjobb rá. Nekem bejött.

Linocs: Johnson-t mi sem bírjuk, most tértünk vissza a babafürdetőhöz. :shock: :shock:
És megint kislányt szeretnétek vagy inkább egy vegyespárosnak örülnétek jobban? Avagy mindegy?

Megkaptam a kombinált teszt eredményét.
Down: 1: 30 000-hez
Edward: kev. mint 1: 50 000-hez.
Ezek után talán nem kell tartanom az afp-től annyira...de jó lenne, ha okés lenne.
jaimee1

ceysee
én nekem az ideggyogyászom ilyen telefonon utolérni képtelenség ,de ép ezért tegnap csak oda mentem és csodák csodája másfél ora alatt végeztem :) ,én havonta megyek a védőnőhöz ,ha minden igaz és megvanak a labor eredmény akor pénteken megyek a védőnőhöz ,és akor meglesz a decemberi látogatás is :) .

ann9
nem az oltástol féltem ,hanem a betegségtöl félek de atol nagyon és hiába oltatam tegnap be magam még 10 napig nem lene jó hogy beteg legyek ,pedig ép most lett beteg a nagyobik fiam igy amenyire lehet távoltartom magamtol ,szerencsére csak köhög .

klacc
az ujszülötek a legaranyosabbak szerintem is . :D

szöszmöszke
nem olthatnak hivatalosan csak 13-14heteseket ,ezt még a háziorvosom asszisztense is tudja mert tegnap majdnem nem oltot be mert megkérdezte hogy hány hetes vagyok én montam hogy 17 ő meg 12 értet mire mondtam hogy 17 hetes vagyok biztosan .
csics

afp: most derult ki h a zért van az nagy nyugaton is ahol csinàljàk de ott is mondjàk h a rossz eredmények valami kicsi szàzalékàban lesz valoban probléma, szoval ez olyan fura dolog

norci: nekem kapàsbol iszonyuan szàraz a borom. anno pàr honapig szedtem tablettàt, na akkor volt olyan mint most, hogy akkor is szàraz volt ha bekentem, csak kicsit kevésbé... sajnos muszàj otleteket talàlnom mert ha elkezd noni apocak lehet h ez a mostani krém nem lesz elég, hàtha valaki hasonloan hozzàm csontszàraz boru és valami bevàlt neki :roll:

csics: én is még igyekszem tàvol lenni a népektol, még van pàr napom addig amig a maxra felkerul a védettségem. amugy van aki oltattat 12 hét alatt is, ebben vannak ellentmondàsok, szerintem Czeizelt felejtsuk el és akkor amit màsok mondanak abbol vonjunk gyoot és lesz belole egy értékelheto eredmény :wink:

vegyes pàrban élo kismamik: ti milyen nevekre koncentràltok? mi ugy gondoltuk h elég nemzetkozieket vàlasztunk ami minkét orszàgra kompatibilis. ti?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.08 14:47-kor.
Vendég

Én úgy tudom hogy csak szoptatás alatt nemszabad semmivel kenegetni a mellet.
gtimi83
Győr

iner
nálunk is van csuszás pedig sorszám szerint menek a dolgok ,nálunk nincs kiskönyv beszedés .

silva
én kislányt szeretnék ,férjem azt mondja hogy kislány lesz sőt mások is azt mondták már ,remélem az is lesz . :D

ann9
első babának mindegy tényleg hogy fiu ,vagy lány ,inkább másodikra ,harmadikra ,kicsit fontosabb hogy milyen nemü.

én is csatlakozom a táblázathoz én kislányt szeretnék ,férjem is ,remélem jövöhéten kiderül hogy milyen nemü,igazábol . :)
csics

sorsszàm? jo, a nodokinàl 1 ora minimum a vàrakozàs, de amugy én eddig mindig mentem idopontra màshova és benn is voltam, védono is idopontos, kiskonyvet meg pl a SOTEn igy kb meg sem nézik, ott kulon papirosok futnak, pecsételni ott vagy a dokinàl még nem pecsételtek bele, hàzidokim viszont még azt is beleirta h garatgyszim volt... na mindegy, éljen a magyar EU ellàtàs :lol: ha a végén normàlisan kijon a gyerekem és én is egyben leszek akkor nem is érdekes az egész, csak mondjuk kisgyerekesként vagy 8 oràs irodai munkànàl elég kellemetlen lehet mindez...
Vendég

Jaimee: kipróbálnánk mindketten a Kedvessel a kisfütykösöst :) (nagyon vicces történeteket hallottam a kismami társaktól a kisfiúk tisztábarakásáról... - persze nem ezért) Viszont ha újból kislány, akkor sem marad a kórházban ;) totál mindegy egyébként, és most csak ezzel a közhellyel tudok jönni: csak egészséges legyen!
Nektek van valami vágyatok?
És persze, jobbulást!!!
Elég csini kombinált teszt eredményed lett! nem sok izgulnivalótok van!!!
linocs

Sziasztok!

Vagyok, csak nagyon kevés az időm a lányok mellett, meg amíg nem tudom, hogy minden rendben van-e, addig bevallom nem merek teljes mellszélességgel jelen lenni.
+ pár téma nem is igazán tetszett (politika)

Tegnap levették az integrált teszthez a vért, most megint idegeskedhetek az eredményig, nem mintha eddig nagyon nyugodt lettem volna. Annyira vágyom rá, hogy megnyugtató eredménye legyen és ne kelljen amniora mennem.

Mi szerintem lányos család leszünk :lol:

Csütörtökön megyek az AFP-re.

Gtimi szoptatás alatt is lehet kenni a ciciket, vannak kifejezetten erre a célra készített krémek, amit akár le sem kell mosni a szoptatás előtt sem.

Én a lányoknál a Milupa terhes krémét használtam a hasamra, nem lettem csíkos bár ez szerintem inkább genetika/szerencse kérdése. Most egyelőre száraz bőrre való testápolóval kenem, majd később lehet beruházok pocakkrémre is.

Voltam tegnap védőnőnél is, fogytam újabb fél kg-t, mondjuk van miből, mert 63 kg-ról kezdtem a terhességet.

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Ezt az oltás témát tényleg jó lenne lezárni!!
Már a csapból is ez folyik!!!!!!!!!!!! 8)

Én kislányt érzek!! :D
Én még a terhesség elején álmodtam Dorina névvel,és azóta úgy gondolom,hogy kislány!De teljesen mindegy,csak egészséges legyen!!!Remélem a következő uh-on megmutatja magát!
Az lenne a karácsonyi meglepi!!!

Én Johnson kamillás babaolajat használok,de ha elfogy, akkor mást veszek!

REmélem senki nem beteg!!!!!!!!!!!!!

MOncsi

Kép
kevemoncsi
Monor

19-én megyünk a 4D-re én is örülnék a két kiscsaj után karácsonyra egy kukacnak :wink:

jucicuki

akik mennek 4dre szàmoljatok majd be :) engem igazibol az érdekel h a babocàk mit szoltak hozzà odabenn, bujtak, nem, ellenkeztek-e vagy sem, ilyesmik. még mindig van ellenérzésem a sok UHval kapcsolatban, és csak a magam kedvére nem biztos h el fogunk menni kulon 4Dre, ha a francia csak sima, ha meg eleve van nekik ott 4Djuk és azzal néznek akkor persze megoldva a kérdés mert az màr be van illesztve a programba

szoval érdekel majd milyen modon reagàltak a babocàk :)
Vendég

Köszönöm Domi nevében is a köszöntést! :D :D

Ma voltam védőnőnél,meghallgattuk picurt doplerrel szuper volt. :wink: Azt mondta ne foglalkozzak az afp eredménnyel,nem lesz gond.
16-án megyek a 20.heti ultrahangra és 22-re kaptam a genetikára időpontot.

Csics!
Kihez jársz dokihoz?Ki a védőnőd?A Berzsenyi rendelőbe jársz?

KépKép
Kép
mucus75

bocsi lányok a legutobbi hsz-ért , de az még az előző esti olvasatom vége volt és most értem el a 14:30-as hsz-ig
Vendég

jucicuki
én meg a 2 fiu után egy kislánynak . :D és pesze egéséges legyen .

mucus
a védőnőhöz a berzsenyi rendelőbe járok ,orvos meg az sztk nincs fogadott orvosom ,dr itahoz járok bár néha tényleg olyan mogorva de legutobb egész normális volt .sőt gyerek orvosom szintén az sztkba rendel .

ma fincsi rakott krumplit etem holnap meg pörkölt lesz az ebéd tarhonyával . :) no meg a kedvencem a körözött igaz azt ugy veszem de nem bolti ,pont olyan mint anyukám csinált régen .
csics

Gtimi!

Azt elfelejtettem írni, hogy a doki a sok pihenés és vízszintesbe lét mellett, még a nemi életet is megtiltotta, addig míg nem változik esetleg a lepény helye felfelé! :o Bár ezek után akkor sem biztos, hogy lesz hozzá kedvünk! Biztos attól félnék, hogy mégis baj lehet! Csak nagyon nehéz lesz kibírni, és így élni akár hónapokig! Nekünk (meg szerintem sokaknak) ez nagyon fontos!

Kép
klaccc

sziasztok!

Nekem eddig bevált a babaolaj...mert elég száraz amúgy a bőröm és ha nem kenem be este, akkor másnap viszket...

Cs-andi!
Remélem nem vagy mérges a táblázat miatt....beilleszted a nagyba?

Susytunder!
Remélem megmutatja magát a pocaklakótok...tök izgi lehet, hogy a második baba vajon mi lesz..... :wink:

Jaimee1!
Gratulálok a kombinált teszt eredményéhez, de jó nektek...megnyugodhattok... :D

Ann9!
Nálunk a védőnő sem időpontos, ott érkezési sorrend van...

Jucicuki! Remélem azért ha lesz időd gyakrabban jelentkezel, mert érdekel, hogy mi van veletek... :D

Kevemoncsi! drukkolok, hogy a 4d-n megmutassa magát a babóca...kíváncsi vagyok, hogy kinek hogy jönnek be a megérzései...

Mucus! Szerintem se foglalkozz az AFP-vel..nem ér semmit....

Csics!
Én ma paradicsom levest és túrógombócot főztem...imádom a paradicsom levest...

Megérzések táblázat

Iner

iner

Most végeztem a bundás almáva.Fincsi volt.nagyon rég ettem már.Még 2 hét meg 3 nap és karácsony van :D
gtimi83
Győr

Sziasztok !

Iner : A folsav tartalmú magzatvédő szerekkel jelentősen csökkenthető a nyitott hátgerinc kialakulásának kockázata. Szintén genetikai ultrahang vizsgálat során többek között az alábbiakat kell szűrni az AFP eredmény birtokában.

Nyitott hátgerinc
Koponyafejlődési rendellenességek
Ekkor kell vizsgálni a csontok a belső szervek normális fejlődését. A szív fejlődési rendellenesség genetikai rendellenességre utalhat.
Orrcsont mérés. A 18. héten végzett orrcsont hosszának mérésével nagyobb valószínűséggel állapíthatjuk meg a Down-szindróma meglétét. Valójában ez inkább genetikai UH.

Volt valakinek 15-16 héten egy kis pecsételő barnás vérzése ? Nekem az első harmadban is volt egy pici, de akkor is rendben volt
minden. Csak érdeklődők, hogy volt-e nálatok is ilyesmi.

Mi is alig várjuk, a baby nemét, bár a párom tesőjától egy csomó baba cuccot kaptunk, de többnyire mind kislány ruha. Akor leszünk bajban ha fiú lesz. Neki vennünk kell ruhákat.
Tudtok olcsón kiságyat, baba kocsit és autós ülést újszülöttnek ? Megköszönném ha valaki tudna infót mondani, hol lehetne beszerezni ezeket. Mert rendes üzletben nagyon drágák.

Mindenkinek további jó és szép babavárást kívánok.

Üdv.

Cyntia
cyntia2009

Iner, én kislányt érzek, csak reménykedek a fiúban :lol:
Igyekszem majd gyakrabban jönni

jucicuki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?