Sziasztok!
Üdv itt Maccs!
Úgy nézem, már nem én vagyok a "rangidős" sem korban sem a gyerekek szempontjából.
Remélem, mindenki jól van.
Én is kezdek álmosabb lenni a szokásosnál, de még elviselhető.
A tegnapi migrén elmúlt szerencsére, remélem, nem jön egyhamar újra. Nagyon gáz volt, mert nem mertem semmit bevenni, de algopyrin nélkül annyira elviselhetetlenné válik az egész, hogy tök használhatatlan leszek. Nem is mertem egy egész szemet bevenni, azt is csak 2 óra kínlódás után... Na fátylat rá!
Maccs, az én leendő dokibácsim dolgozik ott állítólag, dr. Kondér Béla.
Mi két éve(lassan 3) jöttünk Vácra, előtte Pesten laktunk. Anno az Istvánban szültem, egy szuper dokinéninél.
Most már Vácon maradok, itt kerestem dokit. Itt a babaneten kérdeztem a váci anyukákat nőgyógyász témában, és a sok javaslatból ez a doki tűnt nagyon jónak, normálisnak, és nem "annyira" horror tarifájúnak. Fogad a korházban is, van magénrendelője is, és állítólag nagyon jó UH-os. Hát meglátjuk.
Én is Elevitet szedek (brrrr), meg 1-1 szem Folsavat is. Magnéziumot nem, majd mondja a doki, ha kell. Gondolom, ha nagyon émelygős leszek, akkor úgyis el kell kezdeni majd.
Próbálok sok folyadékot is inni, mert az nekem nem nagyon megy, pedig tök fontos lenne. Kénytelen vagyok fél literes bögrében főzni a gyümölcsteát és magam elé tenni, hogy LÁSSAM, mert hajlamos vagyok elfelejtkezni az ivásról. Később pedig ez még fontosabb lesz.
No meg a túlsúly. Erre is oda kell majd figyelnem, mert van rajtam 15 kg plusz, és nem szeretnék elszállni. Így vitaminokat (gyümi, zöldség) fehérjét igyekszem inkább enni, a többi van "raktáron" bőven. Ha olyan lesz, mint Bendével, akkor nem lesz baj, 11 kg-ot híztam, és a szülés után 1kg-mal kevesebb voltam, mint várandósság előtt. A 12 kg-t kiadta a baba, az óriási lepény, a magzatvíz, meg a bennem felgyűlt víz. Szóval jó lenne valahogy így most is.
Bár egy kalkulátor (biztos nagyon megbízható
) szerint most lányom lesz...
Hát, szép és mozgalmas 9 hónapnak nézünk elébe, és lehet, hogy lesz ikerbabás anyukánk is, ugye Ircsi?
NA sziasztok!