Új privát üzeneted érkezett!

Hát ez tényleg nagyon a határon van. Mindegy az orvosok többnyire tudják mit beszélnek. Szegénykém azért ez nem lehet könnyű..., na de már nem sok van hátra és Léni tényleg megér ennyit :wink: .

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Juhéjjjjjj

LAPTETŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!

Na majd most bejön :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sucer van még abból az isteni menüből?????????? :) :) :) :)
Mátékám lázas!!!!!!most gyógyult meg.....kemény 2 napot volt oviba.....meglátom reggel hogy lesz és akkor eldöntöm engedem e óvodába!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Már teljesen jól vagyok lányok, ma lett volna oltás, de a doki azt mondta inkább holnap menjek, mert ma nagyon nagy a bolondok háza, így holnap megyek.

Képzeljétek itt volt a mikulás, Kristóf nagyon örült, a keresztlányomnak meg még knorr húsleves kocka is jutott a miku csomagba, valahogy a csoki közé keveredett. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Egy kicsit lemaradtam. :D Vissza kellett olvasnom. Sajnos most sokat túlórázok, és még a tanulás is itt van. :( :(

Nitacska
Hogy van Máté? Jobbulást neki!

Susytunder
:D És mit szólt a keresztlányod a húsleveskockához? :D :D
Látom, Te is beoltatod magad. Én is így döntöttem. Sokkal nyugodtabb leszek, habe leszek oltva.

Bree
Te tényleg nem oltatod be magad?
Egyébként idáig milyen terhességi tüneteid vannak?

Még majd jövök!Mennem kell dolgozni! :( :( :(

KépKép
KépKép
gittus0726

Gittus
Azt mondta a leányzó, hogy nézd már mama húsleves kockát is kaptam, mire mama, hogy látod biztos azért, mert sosem eszel levest. :lol:

Igen, én döntöttem, beoltatom magam.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Gittus én tényleg nem oltatok!!!!
Tünetek:mellek megnőttek, alhas szintén és kényelmetlen a legtöbb nadrág, iszonyúan tud fájni ha szorít...most úgy néz ki egy nadrág kényelmes csak :(
Amúgy esténként szokott fájni a hasam picit ha nem pihenek le, meg álmosabb tudok lenni a szokásosnál...de nem mindig hagyom, hogy legyűrjön az álommanó :P
Tegnap munka után pölö sütöttem kókuszkockát meg sajtos rudat is..csak úgy :roll: :D
Ami a legjobban zavar a lelkiállapot, nem mondanám, hogy két méterrel a föld felett járok...többször vagyok rosszkedvű és szorongok a jövőtől...
Biztosan a munkahelyi leállás is benne van....meg minden más...
Pedig ez nem tesz jót....ezért sütöttem tegnap is...hogy a hülye gondolatokat elzavarjam......

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Ildi holnap 30 hetes vagy :D :D :D :D de jó:-))
Pocakfotó???????????? :D
Laptetős Sucer hajrá hajrá :wink:
Suzy örülök,hogy te már meggyógyultál!!!
Nitácska Máténak jobbulást!!!!!!

Na dolgozom tovább, utolsó hetünk, most vannak a zárások és bonyolult...

Puszpusz

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Bree,
minden jól fog alakulni, ne szorongj a jövő miatt! (bagoly mondja verébnek, hogy ......)
Mi is leállunk 2 hétre 19-én dolgozom utoljára, de én ennek nagyon örülök most :). Hú olyan finomakat sütsz, hogy meghívatom magam mindjárt :wink:.

Susy,
húsleves kocka, ez jó :D :D Örülök, hogy jobban vagy!

Gittus,
mikor vizsgázol? Én is oltattam a múlthéten. Te mikor mész?

Nita,
Hogy van Máté? A mai menü: krumplifőzelék, pörkölttel :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Sucer
Nekem a munkaheylemen felajánlotta a munkáltató, hogy fizeti az oltást. De már előtte két nappal is eldöntöttem, hogy beoltatom magam. Így még jó is, hogy ki is fizetik. Még nem tudom, hogy mikor fogják. Most alá kellett írni egy papírt, hogy kérem. Ezt majd továbbítják, és kb a jövőhéten leszünk beoltva.
Egyébként jövőhéten vizsgázok. 5 vizsgám is lesz. Sajna :( :(

Bree
A hétvégén nálunk is kókuszkocka és sajtos rúd volt :D :D :D . Csak a kókuszkockát nem én sütöttem, hanem hugom, és küldött nekünk belőle. Most is megtudnám enni :D :D

KépKép
KépKép
gittus0726

Gittus,
ez szép gesztus a munkáltatótól. Kérheted is, meg nem is, ez jó. Nálunk a meleg utalványt - ami még van/volt idén - , jövőre megvonják, béremelés nuku (4 éve ugyanannyi a fizum :? ), jutalom nuku. Sajnos a válság nagyon betett a cégnek, lévén az építőiparban vagyunk :( . 5 vizsgádhoz megy a drukk!!

Lányok,
ti ilyen nagy konyhatündérek vagytok? Nálunk apa az aki főz (nagyon jól), én kuktáskodni szoktam mellette. Persze tudok főzni, szoktam is, de 20%-ban én 80%-ban Ő. Egy időben emiatt rágtam magam, de annyira szereti csinálni, hogy rájöttem, hogy nem erőlködök. Én amúgy se rajongok érte (mármint a főzésért :wink: ), így egy (nagy) gonddal kevesebb. Sütni szoktam, de csak ritkán, alkalmakra, vendégeknek, karácsonykor. Apa sütni is szokott, pogácsát, croissant (így írják? :oops: ).

A kollégám kidőlt lázzal, a másik krákog én meg imádkozom, hogy ne kapjam el.....

:oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

kurvára elegem van a gyerek dokiból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tegnap 38 ma reggel 39.5 volt a Máté láza....adtam láz csillapítót és elvittük a dokihoz.....addigra csillapodott a láza...ilyet szól minek vittük ha nem is lázas........ :x ......mondom neki de az csak kapott csillapítót.....meg nem kel rögtön rohanni elég ha 2-3 nap mulva megyünk láz esetén........a jó édes anyját azt!!!!!!!!!!!1. kis baba van..2. influenza járvány van...de ne rohanjak!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
tudom nem könnyű, de ne húzd fel magad, az ilyen orvos ennyit se ér! Legalább meghallgatta Máté tüdejét, megnézte a torkát, megnyomkodta a pociját, nyirokcsomókat? Nem értem, hogy lehet egy gyerekorvos ennyire nemtörődöm :evil: :evil: . Máté ilyenkor alszik napközben? Nyugis beteg? Barni hogy van? Apa javul már?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Többiek merre vagytok?

Bettike,
Veled mi van? Nagyon régen nem írtál :(

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Beoltattam magam. Túl vagyok rajta!

Ronci is régen írt. :roll:

Kép
Kép
susytunder

Susy, jó hogy túl vagy rajta.

Ronci tegnap írt a februáriban, hogy költöznek, ezért van eltűnve, de nincs semmi baja. :wink: Én is hiányoltam már.

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi,
köszi a híreket Ronciról!

Susy,
végül mikor mész AFP-re?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ja és elkezdtem maszatolni, szúr a hasam, tiszta premenstrus állapotban vagyok.... :( :( . Ez a hónap is elment.

Apa szerint ne szomorkodjak, majd jön a bébi, ha itt lesz az ideje. Igaza van.... de a női lélek... :?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer api már nagyon jól van..este volt pizsi parti..... :twisted:
Máté ilyen hisztis -nyugis beteg.....szóval is is....
Barni is meggyógyult és én is!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
az jó, hogy apa meggyógyult és ti is jobban vagytok! Máténak jobbulást kívánok!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sziasztok
minden betegnek jobbulást kivánok
Nita-nagyon felelőtlen dokik vannak,nem csodálom hogy berágtál rá...
Sucer.ne keseredj el-igaza van a párodnak.lehet,hogy te nyitiod az új évet-kivánom neked
Én megvagyok-hamar elfáradok-semmi nem érdekel-Bálint forog ezerrel-biztos a front.
A karácsonyi lego Patriknak elúszott-egyenlőre-nincs a Tescoba már olyan-kénytelen leszek a webáruházba megrendelni-ha nem késő-és van e még??
Vigyázzatok magatokra.

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok!

Ismét bekukk. Olvasgatok mindig, csak írni nem sok időm van. Élem az elfoglalt kismamák életét. :lol: Nálunk minden okés, kismanóm esténként boxmérkőzéseket tart. Voltam védőnőnél, hát megdöbbentem mennyit mért. Egyszerűen nem értem hová szedtem fel ennyit magamra, mert se csipőben, se combban nem lettem nagyobb a terhesség eleje óta. Jövő hétfőn megyünk babamozira, talán akkor kiderül kukis, vagy nunis. :lol:

A h1n1-hez a vesztesek nyugalmával állok, hisz én nem kaphatom az oltóanyagot. Most külföldről próbálok beszerezni más típusút, amiben nincs thiomerzál.

Kicsiny életünk nem a legegyszerűbb mostanság, párom exe folyamatosan kever-kavar. Most a legújabb, hogy párom kisfiának miattunk lett újra epilepsziás rohama. Persze főként én vagyok a főgonosz, amit megmondott állítólag a pszichológus is. De orvosi véleményt még nem láttunk és oda nem hívta volna esetlegesen a páromat, hogy saját fülével hallja, amit a doki mond. Nagyon gáz lányok. Tudtam, hogy van páromnak kisfia, de idióta ex-szel nem számoltam....

Bree Gratula. Jó ilyen híreket olvasni. Drukkolok, hogy minden okés legyen.

Sucer Az én hugim Pamilla a másik fórumról. :lol: Ja és én sem vagyok nagy konyhatündér. Nálunk is párom az, aki inkább főzöcskézik, max. kuktát játszom mellette. :lol:

Nita Máténak jobbulást.

Szilvi
Kép
szisza75

este Máténak megint felment a láza 40.2!!!!!!!!!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry:
Szisza szard le az exet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
Lázra egy nevetséges dolog, de nagyon bevált. Zokniba bokához egy szelet krumpli. Fél óra múlva nincs láz, és tartósan lent marad.
Nagymamámtól tanultam, nálunk mindig beválik.

Kép
Kép
susytunder

sziasztok lányok :)

csak egy gyors bekukkra jöttem..

képzeljétek késik,ma már 40 körüli napnál tartok...napok óta magasan fent van a hőm,ennyi még soha nem volt,tegnap 37.5 volt,előző napokban 37.3,37.4...nagyon meglepődtem

nem tudom jelenthet e valamit?

teszteket megrendeltem még a héten megjönnek...

KépKép
bettike83

Nita, vigyázz Mátédra nagyon :wink: jobbulást neki.

Szisza, nem irigyellek az ex miatt, én nem is tudom elképzelni, hogy tudnám az ilyen helyzetet kezelni... :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

Bettike
Kár, hogy már csak ritkán jársz erre...
Már hogy ne jelentene valamit, nagyon is sokat. :wink:

Kép
Kép
susytunder

susy

te hogy vagy?

sajnos ritkán jutok ide,pedig jó lenne többször is..

én nem tudom,de az biztos hogy ilyen magasan még soha nem ivelt a hőm és állandóan olyan melegem van hogy nem tudom magamom elviselni a felsőt..

KépKép
bettike83

kismamiktól kérdezném hogy voltak e hasonló tűneteik mint nekem:

nekem alapban hosszú ciklusaim vannak,ezért olyan 40 nap alatt nem szokott foglalkoztatni a terhesség gondolata,ma vagyok a 41.napnál.tesztet még nem csináltam,ma rendeltem meg és talűn még a héten itt is lesz.
a gyanum akkor támadt mikor elkezdtem diétázni,az is már több mint 2 hete volt,szépen diétáztam kb 1100kalóriát eszem naponta,4 után semmi kaja,és mégis akkor pocakom van,kemény,fel van puffadva,már 2 falat ételtől is,nagyon rosz érzés kőkemény és állandóan bőfizni kell már már zavaró mert mindentől bőfi van,állandóan nem tudom másnál vannak e ilyen panaszok.Gyomrom rosz,hányingerem van,nem tudok enni,már 2 falat után úgy érzem hogy dugig vagyok.melegem van,kiváncsiságból mértem hőt ami 37.4 volt,máskór is mértem és 37.1 nél több soha nem volt,másnap reggel is mértem akkor 37.3 volt,ma és tegnsp reggel pedig 37.1.meg görcsölgetek,feszűl a hasam,mintha megakarna jönni,de nem jön...
nem tudom magam sem mi van,de nagyon gyanusnak találom a helyzetet..számitásaim szerint 6 hetes lennék...tegnap pedig 37.5 volt a hőm...

KépKép
bettike83

Bettike
Ezek mind lehetnek terhességi tünetek. Csinálj tesztet. :)

Köszi a kérdést, jól vagyok!
Azon kívül persze hogy ettől a car oltástól már tisztára bediliztem. :evil:
Várjuk a jövő hetet, megyünk uh- ra, és kiváncsian várjuk, hogy kiderül e a pocaklakónk neme. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok,

üdv Bettike :) ,
sztem is csinálj egy tesztet, vagy kibírod a jövőhétig ha addig nem jönnek meg a tesztjeid? :) Gyere gyakrabban! Lehetnek terhességi tünetek is, mondom én, hogy tesztelned kell!
:wink: :wink:

Susy,
mikor mentek UH-ra?

Nita,
hogy van Máté??? Lement a láza?

Szisza,
igen említette Pamilla, hogy a tesójával egy topicba írogatok, de nem gondoltam volna, hogy te vagy :wink: . Párod ex-e nagyon gáz, próbálj meg nem foglalkozni vele. Persze ez annyiban nehéz, hogy a párod gondolom a korábbi házasságából származó gyerekével ettől függetlenül tartani szeretné a kapcsolatot - ami érthető is -, de így elég nehéz :( . Hogy-hogy nem kaphatpd meg az oltást? Allergiás vagy vmelyik összetevőjére? Jó, hogy jól vagy és minden rendben, gyere gyakrabban, de jövőhéten mindenképpen, mert kiváncsi vagyok, hogy ki van a pocakban
:wink:

Apósom édesanyja ma hajnalban meghalt a kórházban :( :( . A szomorú az egészben az, hogy napok óta nem lehetett látogatni az influ miatt, így szegény egyedül halt meg :( :( . Még azt sem tudjuk, hogy mi miatt ment el, mert telefonon nem adnak felvilágosítást, személyesen meg nem lehet bemenni :evil: :evil: . Lányok, én most már csak jó híreket szeretnék!

Megyek mert munka van.
Szebb napot mindenkinek!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

susy

mert mi van az oltással?

jaj de jó lesz,én is kiváncsi vagyok mi lesz a picur :)

sucer

még a héten itt lesz,elsőbbségivel jön,mostmár kibirom :!: :!: :!: :lol:

KépKép
bettike83

Sucer
Részvétem. :(
Pontosan 1 hét múlva megyek uh- ra.

Bettike
Hát az oltassak, ne oltassak mizéria. kiakasztott.

Kép
Kép
susytunder

voltak apival a reggel dokinál mert éjjel is lázas volt....reggel meg sírva kelt hogy nagyon fáj a gyomra.........össze szedett valami vírusos szart........tele van a gyomra levegővel....most sok folyadékot kell innia......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj Nita,
szegény Ti! Most ki volt lázas? A Máté vagy a párod? Jobbulást nektek!

Susy,
Köszönöm, kedves vagy. Tényleg elmúltak már a rosszulléteid?

Bettike,
akkor hajrá tesztelés amikor megjönnek a tesztek. Az oltassunk, ne oltassunk mizéria miatt én is kivoltam rendesen. (nem alvás, idegesség, rágódás, szorongás)

Én olyan kedvetlen vagyok ma...

Többiek?
Brigi, Bree, Sziszkó, Ronci....???

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

nita

én enni tud szegény?nem tudom mitől lehet tele a gyomra levegővel,doki mit mondott?

KépKép
bettike83

Sucer a Máté volt lázas.....apinak már kutya baja....
Betti enni eszik de nem valami sokat....nem tudni mitől van sok levegő a gyomrába.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Máténak jobbulást+++++++

KépKép
bettike83

Nita,
Mátédnak mielőbbi gyógyulást kívánok és mennek a gyógycsigák@@@@@@@@@@@@@@!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

köszönjük lányok!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita
Jobbulást Máténak!!!! Én is küldöm a gyógycsigákat@@@@@@@@

JAjj, ma beoltanak. Utoljára általános iskolában kaptam szurit :D :D
Remélem, hogy nem bánom meg, hogy beoltatom magam. Majd megírom, hogy milyen volt :D :D

Bettike
Tuti baba van a dologban. Várjuk a teszt eredményét.

KépKép
KépKép
gittus0726

gittus

miből gondolod? :lol:

KépKép
bettike83

Gittus,
ne félj nem fáj jobban mint egy szúnyogcsípés :wink:

Én holnap megint fülészetre kell menjek, mert napok óta viszket (belül) a fülem, mára már fáj is.
Elegem van!!! :evil: :evil:

Viszont süt a nap!! :D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Hol van mindenki?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

én itt :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

szia Ildi

hogy vagy???szép nagy poci van már? :) :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Na, megkaptam az oltást. egy kis izomfájdalmam van semmi más. Na, de azért a képemet látnotok kellett volna, amit akkor vágtam, mikor adták be a szurit. Nem volt egy kellemes érzés. Egyszerűen félek a szuriktól :D :D :D :D :D
De azért mostmár nyugodtabb vagyok, hogy megkaptam. És nyugodtabban folytatom a babaprojektet :D :D :D

Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
KépKép
gittus0726

gittus

de legalább túl vagy rajta,az a lényeg :)

KépKép
bettike83

Hékás merre vagy?Rég nem jelentkeztél...
Nita remélem a srácok jobban vannak?...hát tényleg kijár most neked..nem irigyellek.
Én jól vagyok ,jövö pénteken megyek a 34 hetes vérvételre,meg dokihoz is.mindenkinek szép hétvégét.

Kép

Kép
kistörpe

Jó reggelt!

Sucer
Már egy jó ideje nem vagyok rosszul, csak a cickók fájnak, érzékenyek nagyon. Beindult az előtejem is, eláztatom a ruháimat, ma beszerzek melltartó betétet.

Bettike
Na mizu? :lol:

Ma megyek afp eredményért...
Este még agyon fájt a karom az oltástól, de reggelre elmúlt. Elég kellemetlen volt, ahogy feszített, én ne tudtam izomláz szerűséghez hasonlítani.

Ma még sok dolgom lesz, holnap megyünk apával Bécsbe, csak az eső ne essen. :)

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?